- 19 Nisan 2013
- 1.104
- 190
- 73
canım lc ninki yan düğmelerden genişleyip daralabiliyor ben almıştım geçen aydan tavsiye ediyorum canım ben çıkıyorum gelince uyumazsam hemen girip yazarım
kendinize ve bebişlerinize iyi bakınnnn
Heyyy gunaydinnnnn duydunmu yok sabah acilisini ben yapayim :) dun tasindik yeni evimize simdi en zor is yerlesme faslı ama kayinvalidem annem teyzem falan hallediyolar saolsunlar. Ayaklarim cok şişiyornasi gecicek bilmiyorum bi de bi gun ankarada bulusma yapalim yahu ne cok konuscak seyimiz vardir eminim :)
teşekkür ederim canım vallahi hiç aklımdan çıkmıyor içimde zıplayan biri olduğuama elimde değilki hapşurup duruyorum
kızlar gece kaşınmaktan uyuyamadımmmmmmmm doktoru aradamı sabah fakülteye git cildiyeye hocalar baksın gebelikte oluyor bazen dedi ay ne zor bir gebelik yaşıyorum ben buna da şükür gerçi allahım sen yüzüme bak bu kadar zorluğun içinde kolayyy bir doğum nasip ettttt:18:öğleden sonra fakülteye gitcem kızlar dua edin bana kısa zamanda kurtulayım şu kaşıntıdan fakülteye gitmektende korkuyorum burdaki dolmuşcular rallideymiş gibi kullanıyor ben biraz yavaş olun demekten helak oluyorum
Duygu dahiliye ye de bir gorunsen kasinti bazen karacigerden kaynaklaniyorda olabiliyor enzimlerine ast alt degerlerine bakilmismiydi ilk zamanlar.kızlar gece kaşınmaktan uyuyamadımmmmmmmm doktoru aradamı sabah fakülteye git cildiyeye hocalar baksın gebelikte oluyor bazen dedi ay ne zor bir gebelik yaşıyorum ben buna da şükür gerçi allahım sen yüzüme bak bu kadar zorluğun içinde kolayyy bir doğum nasip ettttt:18:öğleden sonra fakülteye gitcem kızlar dua edin bana kısa zamanda kurtulayım şu kaşıntıdan fakülteye gitmektende korkuyorum burdaki dolmuşcular rallideymiş gibi kullanıyor ben biraz yavaş olun demekten helak oluyorum
Duygu dahiliye ye de bir gorunsen kasinti bazen karacigerden kaynaklaniyorda olabiliyor enzimlerine ast alt degerlerine bakilmismiydi ilk zamanlar.
kızlar geldim uyumadan girdim bugün asrasultancım dediğin gibi sanırım bende hamilelik alerjisi varrrrdoktor bir krem karışımı yazdı bi tane yüzüm için yazdı bi tanede ilaç yazdı yüzü ve ilacı sürekli kullanma çook kaşınınca kullan dedi bende doktoruma gidip sorayım dedim reçeteyi meğersem oda ameliyata girmiş indim ameliyathaneye kızlarrrr buzzzzzzzzzz gibiydiiii ve hiç korkusu olmayan ben birazcık tırstım sanki herkes yeşil önlüklü biri yatıyordu doktorum başındaydı sezaryen di tabi uzaktan gördüm kapıdan içeri almadılar doktorum dicek bi beni bulmadğın ameliyathane vardı geldin burda da buldun neyse bağırdı alabilirsin diye gittim aldım öyle işte çağlasam mı bu arada evin tekrar hayırlı olsun canım darısı olmayanlara yani bizeee
inşallah geçer canım birkaç kere kullan bakalım muhakkak sonuç verir gönlünü ferah tut sıcaklarda bir yandan insan etkilenmiyor değil
inşaallah canım ya sıcak deme şuan da 40 derece diyarbakır
Geldim cnm bu sabah dugun cok guzeldi yolda biraz ayaklarim sisti ama baska bir sıkıntı cıkmadı cok sukur.karacigerle ilgkli olmadigin cok sevindim cunku o daha tehlikeli.allah sifa versin cnm benim.canım yok alerjik bişey en yüksek seviyesi 86 olmalıyken benim alerji seviyem 300 lerde düşün sen napıyorsun nasılsın geldin galiba düğün nasıldı
teşekkür ederim canım sana da geçmiş olsun bende bazen düşünüyorum terleyen her yerim kaşınıyor terlemese de kaşınıyor gerçi benim alerji en afazla 87 olması gerekirken benimki 397 baya yüksek yani alerjilerdeyimm yanii anlıcanızslm kızlar nasılsınız neler yapıyoosunuz 2-3 gundr bıgazım agrıyo oksuruk( bugunde bas agrısı (yine yamuldum
duygu gecmiş olsun canım dikkat et kendine
bu arada günesten kasınan varmı aranızda beni normalde hiç etkilemez günes ama 10 gundur kollarım cok kötü kasınıyor dısarı cıkınca oluyor genelde kabardı artık kasımaktan
Geldim cnm bu sabah dugun cok guzeldi yolda biraz ayaklarim sisti ama baska bir sıkıntı cıkmadı cok sukur.karacigerle ilgkli olmadigin cok sevindim cunku o daha tehlikeli.allah sifa versin cnm benim.
kızlar geldim uyumadan girdim bugün asrasultancım dediğin gibi sanırım bende hamilelik alerjisi varrrrdoktor bir krem karışımı yazdı bi tane yüzüm için yazdı bi tanede ilaç yazdı yüzü ve ilacı sürekli kullanma çook kaşınınca kullan dedi bende doktoruma gidip sorayım dedim reçeteyi meğersem oda ameliyata girmiş indim ameliyathaneye kızlarrrr buzzzzzzzzzz gibiydiiii ve hiç korkusu olmayan ben birazcık tırstım sanki herkes yeşil önlüklü biri yatıyordu doktorum başındaydı sezaryen di tabi uzaktan gördüm kapıdan içeri almadılar doktorum dicek bi beni bulmadğın ameliyathane vardı geldin burda da buldun neyse bağırdı alabilirsin diye gittim aldım öyle işte çağlasam mı bu arada evin tekrar hayırlı olsun canım darısı olmayanlara yani bizeee
inşallah faydası olur da hemen geçer canım Allah şifa versin doktorunda çok hoş yaa ne güzel ilgileniyor maşallah
bana da böyle bir doktor denk gelir inşallah bi hamile kalayım da Allahın izniyle........
insallah cnmm ben gırdım coktanevet cok tatlı oluyor bn 2-3 gundur cok hareketlıydım pek dınleyemedım ama ara ara hıssedıyorum
dun kaynanamda adak vardı yorulduk oturduk gorumcemle karsılıklı ikimizde gebe o 6 aylık ben pıt pıt hıssettım oda kendi gobegını elliyo haraket ediyo diye cok komiktibenmde hareket edıyor fln gülüştük baya :)
inşallah faydası olur da hemen geçer canım Allah şifa versin doktorunda çok hoş yaa ne güzel ilgileniyor maşallah
bana da böyle bir doktor denk gelir inşallah bi hamile kalayım da Allahın izniyle........
günaydınnn güzell hamişşş anneler vee mucize bebişleriiii nasılsınızzz ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?