mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
canım lc ninki yan düğmelerden genişleyip daralabiliyor ben almıştım geçen aydan tavsiye ediyorum canım ben çıkıyorum gelince uyumazsam hemen girip yazarım
kendinize ve bebişlerinize iyi bakınnnn

tamam canım artık kıyafet almam lazm hiç birşeyim oluyor lc de giderim.. kendine iyi bak canım vee tabiki prensesinede uykucu seni sen uyursunn güle güle git gel

gunaydin canimm gule gule oturun evinizde en kisa zamanda yerlesirsiniz ins da rahat edersin bulusalim bi gun ya ankaradakiler. sislik bende cok olmuyor ayaklarimi uzun sure sarkitip oturdugumda bileklerim sisiyo

teşekkür ederim canım vallahi hiç aklımdan çıkmıyor içimde zıplayan biri olduğu ama elimde değilki hapşurup duruyorum

azıcık zıplasın zaten gece uyusun senle beraber alıssın şimdiden ayrıca bende de yanlarda braz çıkmış çatlak vazelin sürüyorum salyangoz özlü kakao yağı alıp hergün sürcem artk dha fazla çatlak olmasn çirkin çirkin

canım sende hamilelik alerjisi olmasın (hamilelik şekeri gibi...)
Allah yardımcın olsun inşallah bişeycik çıkmaz sıcaklardandır belki bende kaşınıyorum soğuk duş alıyorum iyi geliyor.
gelince yaz doğumunda kolaycacık olacak inşallah

kızlar geldim uyumadan girdim bugün asrasultancım dediğin gibi sanırım bende hamilelik alerjisi varrrr doktor bir krem karışımı yazdı bi tane yüzüm için yazdı bi tanede ilaç yazdı yüzü ve ilacı sürekli kullanma çook kaşınınca kullan dedi bende doktoruma gidip sorayım dedim reçeteyi meğersem oda ameliyata girmiş indim ameliyathaneye kızlarrrr buzzzzzzzzzz gibiydiiiive hiç korkusu olmayan ben birazcık tırstım sanki herkes yeşil önlüklü biri yatıyordu doktorum başındaydı sezaryen di tabi uzaktan gördüm kapıdan içeri almadılar doktorum dicek bi beni bulmadğın ameliyathane vardı geldin burda da buldun neyse bağırdı alabilirsin diye gittim aldım öyle işte çağlasam mı bu arada evin tekrar hayırlı olsun canım darısı olmayanlara yani bizeee

Duygu dahiliye ye de bir gorunsen kasinti bazen karacigerden kaynaklaniyorda olabiliyor enzimlerine ast alt degerlerine bakilmismiydi ilk zamanlar.

Duygu dahiliye ye de bir gorunsen kasinti bazen karacigerden kaynaklaniyorda olabiliyor enzimlerine ast alt degerlerine bakilmismiydi ilk zamanlar.

canım yok alerjik bişey en yüksek seviyesi 86 olmalıyken benim alerji seviyem 300 lerde düşün sen napıyorsun nasılsın geldin galiba düğün nasıldı

inşallah geçer canım birkaç kere kullan bakalım muhakkak sonuç verir gönlünü ferah tut sıcaklarda bir yandan insan etkilenmiyor değil

inşaallah canım ya sıcak deme şuan da 40 derece diyarbakır

aynen canımm işte klimayı açıyorum düşük derecere çarpmasın diye evde Allahtan akşamları serin dışarı çıkmadıkça anlamıyorum sıcaklığı ama bir çıktımmı 2 kilom gidiyor.. Allah yardımcımızz olsun

slm kızlar nasılsınız neler yapıyoosunuz 2-3 gundr bıgazım agrıyo oksuruk ( bugunde bas agrısı (yine yamuldum
duygu gecmiş olsun canım dikkat et kendine

bu arada günesten kasınan varmı aranızda beni normalde hiç etkilemez günes ama 10 gundur kollarım cok kötü kasınıyor dısarı cıkınca oluyor genelde kabardı artık kasımaktan

canım yok alerjik bişey en yüksek seviyesi 86 olmalıyken benim alerji seviyem 300 lerde düşün sen napıyorsun nasılsın geldin galiba düğün nasıldı
Geldim cnm bu sabah dugun cok guzeldi yolda biraz ayaklarim sisti ama baska bir sıkıntı cıkmadı cok sukur.karacigerle ilgkli olmadigin cok sevindim cunku o daha tehlikeli.allah sifa versin cnm benim.

teşekkür ederim canım sana da geçmiş olsun bende bazen düşünüyorum terleyen her yerim kaşınıyor terlemese de kaşınıyor gerçi benim alerji en afazla 87 olması gerekirken benimki 397 baya yüksek yani alerjilerdeyimm yanii anlıcanız

Geldim cnm bu sabah dugun cok guzeldi yolda biraz ayaklarim sisti ama baska bir sıkıntı cıkmadı cok sukur.karacigerle ilgkli olmadigin cok sevindim cunku o daha tehlikeli.allah sifa versin cnm benim.

canım bir kaç gün denicem hafifleme olursa şükür diycem olmazsa hemen karaciğer testi yaptırcam hayırlı uğurlu olsun tekrar allah utandırmasın kardeşine de minik mucizeden nasip etsin

inşallah faydası olur da hemen geçer canım Allah şifa versin doktorunda çok hoş yaa ne güzel ilgileniyor maşallah
bana da böyle bir doktor denk gelir inşallah bi hamile kalayım da Allahın izniyle........

inşallah faydası olur da hemen geçer canım Allah şifa versin doktorunda çok hoş yaa ne güzel ilgileniyor maşallah
bana da böyle bir doktor denk gelir inşallah bi hamile kalayım da Allahın izniyle........

evett doktor çok önemli benim doktora pek soru soramasakta ilgili Allahtan Allah sanada bebiş versin canımm

canım yine yoktum bi kaç gün, yazamadım o yüzden. iyi geldi tatil, yüzdük kızımla ben de bayağı hissediyorum cadımın hareketlerini, doktor karnım çok büyümediği için daha rahat hissedeceğimi söyledi. sen de boğazını üşütmüşsün tatlım, üzüldüm çok. şimdi nasılsın, gittin mi doktora ?

Son düzenleme:

inşaallah denk gelir canım doktorum çok iyi şükürler olsun daha birinciyi doğurmadan ikinciyi de doktorumla doğurmayı düşünüyorum diyarbakırdan anca öyle gidebilirim yoksa gitmemhayırlısıylaaa sen bi hamiş kal allahım senin karşınada en az özgür bey kadar iyi bir doktor çıkarsın inşaallahhh:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…