mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
ben hissediyorum canım böyle kebelek kıpırtısı gibi cokk güzel 19 hftayı bitircez bakalım hayırlısylaa

ooo maşallahh koca kısss olmuşş esila minamızz ben henüz 18 haftamı bitircem yarın haftaya falan hissederim sanırım canımm inşallah acaba ben mi farkedemiyorum bol tshirtlerden gıdımızın adını idil düşündük bir karar veremedik

aaa idil çok güzel benceeeee canım uzanıp elini karnına koyduğunda haraket halindeyse hissediliyor ben 2 3 hafta oldu hissedeli sende hissedersin canım

hamilelikte daha hassas oldugumuz için oluyormus neye alerjin oldugunuda ogrenseydin iyi olurdu canım ilacların iyi gelir insallah

hamilelikte daha hassas oldugumuz için oluyormus neye alerjin oldugunuda ogrenseydin iyi olurdu canım ilacların iyi gelir insallah

canım o testi en iyi hacettepe yapıyormuş ankaraya geldiğimde yaptırcam neye alerjim var diye

merhaba canım ohh yüzün bakalım bende seni düşünüorum kac gundur yoksun gecen baktım girdinde banamı yazmadın diye ama girmemişsin de :))) aynen hele dun cok oynadı tabi benm göbüşüm baya var ama hissediyorum yinede bu ay tuttum kendimi 2 kilo almısım tabi daha 8 ine cok var ne olur bilemem valla bugun iyiym gecti hepsi cok sükür yok canım gitmedim doktora sen ne zmn gidiceksin ?

hissedersin canım biraz dinle kendini mutlaka oynuyordur hissedilmiyordur idil ismi cok güzel.. bende naz düsünüyorum ama gecen arya ismini duyduum oda cok hosuma gitti naz için herkes cok nazlı olur mızmız olur hemen hasta olur falan diyolar kafamı karsıtıryolar

biz de idil ece veya deniz ece diyoruz.idil batı kaynaklı bir isim,millet soruyor Türkçe mi diye.anlamı ne diye?o yüzden deniz ece de olabilir.

kızım kafasını dayadı dün gece,1- saat sonra da ayağı olduğunu tahmin ediyorum.sert bir şey elime geldi.başı sağımda,ayakları solda,ortada oynarsa elleri diyorum,bayılıyorum hareket edince.hemen yatıyorum başlıyorum onunla konuşmaya.

ayyyy harika duygular,deliriyoruz evin içinde eşimle ,hareket etti mi zevkten 4-5-6 köşe oluyoruz...

sizin minnoşlar nasıl?hissediyor musunuz hareketlerini?

naz ya da nazlı için bana da öyle diyorlar.2 tane nazlı adında tanıdığım var.1 tanesi çok ağır kanlı,uyuşuk,biri normal:))))insan ne koyacağını şaşırıyor.
NEŞE de hoşuma gidiyor bu ara.ne de olsa EVİMİZİN NEŞESİ:)))

aaa idil çok güzel benceeeee canım uzanıp elini karnına koyduğunda haraket halindeyse hissediliyor ben 2 3 hafta oldu hissedeli sende hissedersin canım

anlamıda çok güzel gerçi bikaç anlamı var ama en güzeli masum aşkk bir annenin bebeğine duyduğu aşkk bu olsa gerek isim düşünmekten telef oldum bütün kız isimlerinin anlamını öğrendm neredeyse sürekli elliyorum göbüşümü konuşuyorum ama tık yok henüz en kısa zamanda hissederim inşallah fıstık gıdımıı

inşallah canımm işten dolayı pek ilgilenemiyorum bebeğimle üzülüyorum bazen arya ismi çok güzell alya da olabilirr naz ismini ben pek sevmiyorum adıyla yaşar güzel olurr inşallah canım

ayyyy o duygularr nasıldırrr hisseden bilirrr bende en kısa zamanda hissedicemm bebeğimii fıstık gıdım benimmm

canım bende hissediyorum ama babasına gelince hareket etmiyorrr babasına nazlı olcak benim kızım bizde esila mina koyduk bile düşünme aşamasını geçti ismi gibi hayırlı evlat olsun idil ece hoşuma gitti canım güzel uyuyor

ay ne tatlı bir duygu,ne şekerler ya içinde onu hissedince ne kadar mutlu oluyor insan.esila minanın söylenişi çok ahenkli şiir gibi,anlamı nedir acaba?adıyla yaşasın canım.

Kizlar 3lu test sonucum iyi cikti sukurler olsun oglusum saglikliymis. Yalniz demirim 29 cikti, referans araligi 50-150. Dr degismeseydim ortaya cikmayacakti bile hgb de cok dusuk. Demir eksikligine bagli anemi cikti yaa moralim 0 oldu. Oglusumu besleyemiyorum belki de
Duygucum gecmis olsun cnm bu arada..

Hayırr oyle dusunme sakın beslenmez olur mu.o demirlemi besleniyor senin vucudunda daha once depolanan hersey onun icin besin ve bu zamana kadar aldigin vitamin kalsiyum cabasi uzulme beslenemese allah korusun mutlaka bir problem cikardi zaten sagliksiz cocugu vucut tutmuyor.keciboynuzu pekmezinin cok iyi geldigini biliyorum dene istersen cnm.sıkma canını bebiste mutlu olsun.gecmis olsun.

biz yine dugundeyiz kizlarr oyy yoruldum sandalye tepesinde oturmaktan oglusum icin su iciyorum bol boolicim disim su oldu:))) sizde. ne var ne yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…