- 19 Nisan 2013
- 1.104
- 190
- 73
günaydın canım biz kızımla iyiyiz kızım bu aralar nazlı çk fazla hareketlerini belli etmiyor bana
benimki de nazlılıktan kırılcakk çok narinniyiyizz canımm gıdımın henüz hareketini hissedemedm
ben hissediyorum canım böyle kebelek kıpırtısı gibi cokk güzel 19 hftayı bitircez bakalım hayırlısylaa
ooo maşallahh koca kısss olmuşş esila minamızzben henüz 18 haftamı bitircem yarın haftaya falan hissederim sanırım canımm inşallah acaba ben mi farkedemiyorum bol tshirtlerden gıdımızın adını idil düşündük bir karar veremedik
teşekkür ederim canım sana da geçmiş olsun bende bazen düşünüyorum terleyen her yerim kaşınıyor terlemese de kaşınıyor gerçi benim alerji en afazla 87 olması gerekirken benimki 397 baya yüksek yani alerjilerdeyimm yanii anlıcanız
hamilelikte daha hassas oldugumuz için oluyormus neye alerjin oldugunuda ogrenseydin iyi olurdu canım ilacların iyi gelir insallah
canım yine yoktum bi kaç gün, yazamadım o yüzden. iyi geldi tatil, yüzdük kızımlaben de bayağı hissediyorum cadımın hareketlerini, doktor karnım çok büyümediği için daha rahat hissedeceğimi söyledi. sen de boğazını üşütmüşsün tatlım, üzüldüm çok. şimdi nasılsın, gittin mi doktora ?
ooo maşallahh koca kısss olmuşş esila minamızzben henüz 18 haftamı bitircem yarın haftaya falan hissederim sanırım canımm inşallah acaba ben mi farkedemiyorum bol tshirtlerden gıdımızın adını idil düşündük bir karar veremedik
hissedersin canım biraz dinle kendini mutlaka oynuyordur hissedilmiyordur idil ismi cok güzel.. bende naz düsünüyorum ama gecen arya ismini duyduum oda cok hosuma gitti naz için herkes cok nazlı olur mızmız olur hemen hasta olur falan diyolar kafamı karsıtıryolar
aaa idil çok güzel benceeeeecanım uzanıp elini karnına koyduğunda haraket halindeyse hissediliyor ben 2 3 hafta oldu hissedeli sende hissedersin canım
hissedersin canım biraz dinle kendini mutlaka oynuyordur hissedilmiyordur idil ismi cok güzel.. bende naz düsünüyorum ama gecen arya ismini duyduum oda cok hosuma gitti naz için herkes cok nazlı olur mızmız olur hemen hasta olur falan diyolar kafamı karsıtıryolar
biz de idil ece veya deniz ece diyoruz.idil batı kaynaklı bir isim,millet soruyor Türkçe mi diye.anlamı ne diye?o yüzden deniz ece de olabilir.
kızım kafasını dayadı dün gece,1- saat sonra da ayağı olduğunu tahmin ediyorum.sert bir şey elime geldi.başı sağımda,ayakları solda,ortada oynarsa elleri diyorum,bayılıyorum hareket edince.hemen yatıyorum başlıyorum onunla konuşmaya.
ayyyy harika duygular,deliriyoruz evin içinde eşimle ,hareket etti mi zevkten 4-5-6 köşe oluyoruz...
sizin minnoşlar nasıl?hissediyor musunuz hareketlerini?
biz de idil ece veya deniz ece diyoruz.idil batı kaynaklı bir isim,millet soruyor Türkçe mi diye.anlamı ne diye?o yüzden deniz ece de olabilir.
kızım kafasını dayadı dün gece,1- saat sonra da ayağı olduğunu tahmin ediyorum.sert bir şey elime geldi.başı sağımda,ayakları solda,ortada oynarsa elleri diyorum,bayılıyorum hareket edince.hemen yatıyorum başlıyorum onunla konuşmaya.
ayyyy harika duygular,deliriyoruz evin içinde eşimle ,hareket etti mi zevkten 4-5-6 köşe oluyoruz...
sizin minnoşlar nasıl?hissediyor musunuz hareketlerini?
canım bende hissediyorum ama babasına gelince hareket etmiyorrr babasına nazlı olcak benim kızımbizde esila mina koyduk bile düşünme aşamasını geçti ismi gibi hayırlı evlat olsun idil ece hoşuma gitti canım güzel uyuyor
bu fotodaki sen misin ?eminim kızın da en az senin kadar tatlı ve güzel olacaktır.güzel bayansın vesselam.:)))
Kizlar 3lu test sonucum iyi cikti sukurler olsun oglusum saglikliymis. Yalniz demirim 29 cikti, referans araligi 50-150. Dr degismeseydim ortaya cikmayacakti bilehgb de cok dusuk. Demir eksikligine bagli anemi cikti yaa moralim 0 oldu. Oglusumu besleyemiyorum belki de
Duygucum gecmis olsun cnm bu arada..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?