- 19 Nisan 2013
- 1.104
- 190
- 73
Kizlar 3lu test sonucum iyi cikti sukurler olsun oglusum saglikliymis. Yalniz demirim 29 cikti, referans araligi 50-150. Dr degismeseydim ortaya cikmayacakti bilehgb de cok dusuk. Demir eksikligine bagli anemi cikti yaa moralim 0 oldu. Oglusumu besleyemiyorum belki de
Duygucum gecmis olsun cnm bu arada..
biz yine dugundeyiz kizlarr oyy yoruldum sandalye tepesinde oturmaktan oglusum icin su iciyorum bol boolicim disim su oldu:))) sizde. ne var ne yok
bende hamileyim napıcam
Bayanlar ben 19 haftalik hamileyim mrk ediyorum tetonoz aşisini ne zaman vurdurmam gerekio...aslinda hemsire beni 2 hafta once cagirdi doktorum suanda olmaz esin asagida asi ates yapicak fena olursun demisti..bende yaptirmadim..acaba gecmi kaldim tetenoz asisi icin ???
evet allahım herkese yaşatsın bu duyguyu.. esila öğle vaktiyle kuşluk vakti arasındaki vakit anlamında mina da hac ta şeytan taşlamaya giderken kalınan yerin adı canım bu arada teşekkür ederim evet fotodaki benim ama kıvırcık saçlarım fotoda düzay ne tatlı bir duygu,ne şekerler ya içinde onu hissedince ne kadar mutlu oluyor insan.esila minanın söylenişi çok ahenkli şiir gibi,anlamı nedir acaba?adıyla yaşasın canım.
Kizlar 3lu test sonucum iyi cikti sukurler olsun oglusum saglikliymis. Yalniz demirim 29 cikti, referans araligi 50-150. Dr degismeseydim ortaya cikmayacakti bilehgb de cok dusuk. Demir eksikligine bagli anemi cikti yaa moralim 0 oldu. Oglusumu besleyemiyorum belki de
Duygucum gecmis olsun cnm bu arada..
biz yine dugundeyiz kizlarr oyy yoruldum sandalye tepesinde oturmaktan oglusum icin su iciyorum bol boolicim disim su oldu:))) sizde. ne var ne yok
Bayanlar ben 19 haftalik hamileyim mrk ediyorum tetonoz aşisini ne zaman vurdurmam gerekio...aslinda hemsire beni 2 hafta once cagirdi doktorum suanda olmaz esin asagida asi ates yapicak fena olursun demisti..bende yaptirmadim..acaba gecmi kaldim tetenoz asisi icin ???
bende hamileyim napıcam
ve gözlerime inanamadım:) maaşallah döktürmüşsünüz şimdi ben hepsini nasıl okuyabilirim onu düşünüyorum:) neyse okuduktan sonra yine yazarım.sizi çok özledim.
Heyy hosgeldin ozlettin sen yokken sabah acilislarini mumkun oldugunca yapmaya calistim :)
ve gözlerime inanamadım:) maaşallah döktürmüşsünüz şimdi ben hepsini nasıl okuyabilirim onu düşünüyorum:) neyse okuduktan sonra yine yazarım.sizi çok özledim.
çağlasam mı tatile gitti geldi ama ortalıkta yokduydunmu şuan kayınvalidesinin yanında tatilini yapıyor ne zaman gelcek bilinmiyor konu sahibimiz worldof da bayadır girmiyor cileklimilksek vardı peridot brndnz inancc minelmina gossip ve diğerleri nerelerdesinizzzzzzz çıkın gelin nerdeyseniz
Heyyyy güzel anneler işte geldim burdayımbu ara kızımızın geleceği için mesguluz :) ev aldık batmış durumdayız maddi manevi :) bu hafta da taşınıcaz Allah'ım güç ver geçmişi okudum herkes iyi görünüyor bebişlerinize de size de maşallah
Anneler nasılsınız???ben ev taşıyorum..meleğim uğurlu geldi ve ev aldık...gerçi bir sürü kredi borcuna girdik....İnşallah oğluşum bereketiyle gelirde güzelce geçiniriz....Allah herkesi ev sahibi yapsın inşallah..kiracı olmak çok zor 5 yıllık evliliğimde 4. Eve geçişim...neyse oğluşumun plesantası biraz aşağıda olduğu için ayağa kalktığımda bile cok zorlanıyorum..dualarınızı bekliyorum..riskli bir hamilelik geçiriyorum...
kıslarr biz geldikkkkkkızım oluyorrrrr
kızlar kafam karıştı. doktorum 2li test sonucumda bi sıkıntı olmamasına rağmen 3lü test de istedi yaptırdık. sonuc iyi çıksa bile yaptıran var mı aranızda??
merhabaaaaa güzeller güzeli hamiş arkadaşlarımmm :) doktora gittik cinsiyet baktı doktor amcası "koca mideli bi kızın olacak" dedi :))) gerçekten de elelrini yumruk yapmış ağzına götürüyo bende dedim ki babasına çekmiş "bak kötü bişey olunca hemen babaya benziyo derler"dedi kocamda "sorma doktor" diyince baya bi erkek ittifakı arasında kaldım:))) 3lü test istemıyorum dedim yaptırma dedi zaten 2li iyi çıktıysa diğerleride iyi çıkıyormuş. omega istedim ben hap tavsiye etmiyorum onun yerıne haftada 1 balık bol bol kabuklu ceviz ye dedi kan ilacına başladı 1 ay sonra randevu. kızla çok güzel bi duygu 174 gram 11 cm :) maşallah kızıma. ağzım kulaklarımda şuan. dualarınız içinn çok teşekkürler benim canım arkadaşlarım.
slm kizlarr yine giremedim ne zamandr paketim bitmisti bgn dr a gittik 345 gr olmus oglusum :)) p.tesi gunu a.ultrason icin gidicem randevu aldim. yalniz suyum azalmis biraz cok risk yok ama cok su ic dedi dr hakkaten cok icmiyordum ben de siz de cok icin nolur nolmaz sizin bebisleriniz nasil siz nasilsinizzz havalar cok sicak yaa
kızlar geldım doktordan alerjım cok yuksek cıktııı doktoruma goturdum bırde neye alerjın varsa tek tek yapılan bı test varmıs onu da en ıyı hacettepe hastanesı yapıyormus ankara da ankaraya gıdınce onu yaptrcam burun spreyı verdı gelır gelmez uyudum ondan yazamadım hemenhaaaaaaaaa bırde ıdrar yollarında kum cıktı cok sıkıntılı degıl bol bol su ıc dedı doktor uzuldum bıraz ama su ıcıyorm sureklı vorldof canım sana da gecmıs olsun astımda zor olur hamılelıkte bana da hapsurma dedı aama nafıle sureklı hapsırıyorm
saol tesekkür ederm gittim buqun doktora ultrasona bakan adam bence sıvı aldır dedi bayan doktor aldırma erkek bebek testisleri gelişiyo ondan olabilir yarın bu konuda uzman doktorumuz var seni ona yönlendiriyim kesin kararı o versn benden dha ii bilir dedi bende zaten ne olursa olsun sıvı aldırmayı düşünmüyorum doktor da gerek yok bence dedi en azndan içimi rahatlattı düne göre dha iyiyim =)
ben geldim bundan sonra burdayım artık bayrama kadar inşallah.gelir gelmez başladım yazdıklarınızı okumaya ne mail ne face direkt burayı okuyorum :)
canım hayırlı olsun allah kolaylığını verir.güle güle oturun.kolay gelsin.
canım güle güle oturun.hep aklımdaydın yukarıya çıktımı ne oldu diye.sen sık sık git kontrolune doktorun ne derse yap hiçbirşey olmıycak.iyi olucak sonumuz inşallah kavuşucaz bebişlerimize sağsağlim.benimki de aşağıdaymış gibi geliyor.pazartesi kontrolum.
canım hayırlı olsun prensesin.
12 gün olmadığımdan cevap gecikmeli olabilir :) ama korkulucak hiçbirşey yok benim doktorumda 2 li iyi çıkmasına rağmen yaptı bütün hastalarına yapıyormuş.aradım iyi çıktı dedi.ama 4 lü yapıldı galiba bana.
hayırlı olsun prensesin :) maaşallah.
maaşallah annesi.bu sıcaklarda Allah hepimizin yardımcısı olsun.
canım çok geçmiş olsun.şimdi nasılsın?
çok geçmiş olsun canım.içini ferah tut.bu doktorlar böyle pat diye en olumsuzu başta söylüyorlar sonra birşey çıkmıyor çok şükür.
teşekkür ederim canım sana da geçmiş olsun bende bazen düşünüyorum terleyen her yerim kaşınıyor terlemese de kaşınıyor gerçi benim alerji en afazla 87 olması gerekirken benimki 397 baya yüksek yani alerjilerdeyimm yanii anlıcanız
hoşgeldinnnnnn canım vallahi özlemiştik oh be topiğimiz canlandıneler yaptın yediğin içtiğin senin olsun gördüğün gittiğin yerleri anlat
çok yüksekmiş ankarada öğrenirsin inşallah neye olduğunu ama tabi hamilelik etkendir.yediklerinden olucağını pek sanmam.benimde çenem kıpkırmızı kabuk kabuk oluyor.
yok canım geç kalmamışsın sağlık ocağı bana 2 temmuza verdi randevu ama doktorum erken dedi pazartesi gittiğimde sorucam.belki yaptırmam.korkuyorum
bende çok özledim.evime eşime size kavuştum.iyi geçti deniz pek ısınmamıştı ama hepinizin yerine yüzdüm.ben avşa adasına gittim pek gezmedim bahçede serin serin oturmak bana yetti.ilk 2 gün migrenim tuttu.felaket birşey ya dünyadan kopuyorum resmen.oğlum bol bol oynadı bizde bebişle dinlendik.gölgede oturdum hep.çok komikti kumsalda yan yana 4 5 hamileydik.orda çok fazla hamile vardı.bolda bebiş ve çocuk var tabi.kasım ayı kız ayı dediler bakalım pazartesi benimkide kesinleşir inşallah.bebişte hareketlendi baya özellikle sabah 8 de falan erkenden oynuyo :)
kremi kullandım şuan iyim canım ama hamilelik alerjisi diye bişey varmış sanırım o tuttu benimigren bende de var ama şükür hamilelikte hiç tetiklemedi biliyorum o ağrıyı. ohh ne güzel vallahi dinlenmiş oldun bende bayramdan sonra tunceliye memlekete gitmeyi düşünüyorum eşim yıllık iznini kullanınca nasip olursa bakalım
aman ağırmasın.doktorumda normalde hamilelikte geçer dedi ama bende ters etki yaptı
inşallah canım ankara tunceli derken bi bakıcaz doğuma az kalmış :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?