mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

canımmm geçmiş olsun sıkma canını moralini hiç bozma oğluşunda etkilenir üzülür sonra.. o senden herşeyi alıyor ilaçlarda sana destek olsun diye veriliyor ama bebeğin beslenmiyor değil sakın öle düşünme sen sana ve bebeğine yararlı şeylerden ye bol bol .. kuru meyvelerde ye özellikle çekirdekli üzüm .. ceviz, badem hayvansal gıdalar ye canım üzülme moral en önemlisi

biz yine dugundeyiz kizlarr oyy yoruldum sandalye tepesinde oturmaktan oglusum icin su iciyorum bol boolicim disim su oldu:))) sizde. ne var ne yok

düğünlerdesin hep canım oynayıver oğluşunla o senin göbüşünde oynuyordur belkide dikkat et kendine ayaklarını uzatmaya çalış .. bol su bol wc

Bayanlar ben 19 haftalik hamileyim mrk ediyorum tetonoz aşisini ne zaman vurdurmam gerekio...aslinda hemsire beni 2 hafta once cagirdi doktorum suanda olmaz esin asagida asi ates yapicak fena olursun demisti..bende yaptirmadim..acaba gecmi kaldim tetenoz asisi icin ???

canım ilk doz 20-22 hafta arası vuruluyor diye biliyorum ben 18 haftamı bitiricem 20. haftamda 2 hafta sonra aşıya gidicem sağlık ocağına erken sölemişler sanki sana daha 19 haftalıksın doktoruna tekrardan sor canım sağlık ocakları biraz aceleci bazı konularda banada aşıyla şekeri yükleyeceklermiş doktoruma sordum şeker yüklemesi için çoookk erken dedi yaptırmayacam

ay ne tatlı bir duygu,ne şekerler ya içinde onu hissedince ne kadar mutlu oluyor insan.esila minanın söylenişi çok ahenkli şiir gibi,anlamı nedir acaba?adıyla yaşasın canım.
evet allahım herkese yaşatsın bu duyguyu.. esila öğle vaktiyle kuşluk vakti arasındaki vakit anlamında mina da hac ta şeytan taşlamaya giderken kalınan yerin adı canım bu arada teşekkür ederim evet fotodaki benim ama kıvırcık saçlarım fotoda düz

canım teşekkür ederim sağol bu arada canını hiç sıkma evlenmeden önce benim demirim 7 ydi hastanede yatmıştım hemen yapman gerekeni söylüyorum sabah aç karnına 2 kaşık pekmez kan ilaclarını aksatmadan iç hemen toplucaksın kendini oğluşun beslenir canım ama şuan ikinizinde kana demire ihtiyacınız var ona göre beslenirsin bişeycik olmaz:26:

canım sağlık ocağına kalsa şimdi vurcak benim 19. haftam bitcek doktorum tetenoz 22 haftadan önce vurulmaz 22. haftada vurdur dedi şeker yüklemesi de 26 . haftada yapılıyormuş canım 3 hafta sonra yaptır geç kalmış değilsin hatta erken

bende hamileyim napıcam

canım gözün aydınn cinsiyeti belli mi kaç haftalık hamilesin. doktorun verdiği ilaçları düzenli kullan düzenli beslen bol bol su iç dinlen uyu bu zamanların değerini bilmek gerek yavrularımız gelince uykuya hasret kalabiliriz topiği takip et yaz yorumlara katıl

ve gözlerime inanamadım:) maaşallah döktürmüşsünüz şimdi ben hepsini nasıl okuyabilirim onu düşünüyorum:) neyse okuduktan sonra yine yazarım.sizi çok özledim.

ve gözlerime inanamadım:) maaşallah döktürmüşsünüz şimdi ben hepsini nasıl okuyabilirim onu düşünüyorum:) neyse okuduktan sonra yine yazarım.sizi çok özledim.

hoşgeldinnnnnn canım vallahi özlemiştik oh be topiğimiz canlandı neler yaptın yediğin içtiğin senin olsun gördüğün gittiğin yerleri anlat

ben geldim bundan sonra burdayım artık bayrama kadar inşallah.gelir gelmez başladım yazdıklarınızı okumaya ne mail ne face direkt burayı okuyorum :)

canım hayırlı olsun allah kolaylığını verir.güle güle oturun.kolay gelsin.

canım güle güle oturun.hep aklımdaydın yukarıya çıktımı ne oldu diye.sen sık sık git kontrolune doktorun ne derse yap hiçbirşey olmıycak.iyi olucak sonumuz inşallah kavuşucaz bebişlerimize sağsağlim.benimki de aşağıdaymış gibi geliyor.pazartesi kontrolum.

kıslarr biz geldikkkkk kızım oluyorrrrr

canım hayırlı olsun prensesin.

kızlar kafam karıştı. doktorum 2li test sonucumda bi sıkıntı olmamasına rağmen 3lü test de istedi yaptırdık. sonuc iyi çıksa bile yaptıran var mı aranızda??

12 gün olmadığımdan cevap gecikmeli olabilir :) ama korkulucak hiçbirşey yok benim doktorumda 2 li iyi çıkmasına rağmen yaptı bütün hastalarına yapıyormuş.aradım iyi çıktı dedi.ama 4 lü yapıldı galiba bana.

hayırlı olsun prensesin :) maaşallah.

maaşallah annesi.bu sıcaklarda Allah hepimizin yardımcısı olsun.

canım çok geçmiş olsun.şimdi nasılsın?

çok geçmiş olsun canım.içini ferah tut.bu doktorlar böyle pat diye en olumsuzu başta söylüyorlar sonra birşey çıkmıyor çok şükür.

canım bende face tiryakiliği vardı ama şimdi girmiyorum bile eskisi kadar hemen topiğimizee geliyorum hep aklımdasınız ama ya acaba ne oldu evi taşııdımı öbürü ne yaptı bebeği iyimi vallahi çok alışmışım. şimdi iyim canım dün sürdüm kremi bugün hiç kaşınmadım allaha şükür yatarken yine sürcem bakalım bende ayın 10 unda ankaraya gidiyorum tabi ki sürekli girmeye çalışcam bi ay felan kalcam burası çook sıcak

çok yüksekmiş ankarada öğrenirsin inşallah neye olduğunu ama tabi hamilelik etkendir.yediklerinden olucağını pek sanmam.benimde çenem kıpkırmızı kabuk kabuk oluyor.

yok canım geç kalmamışsın sağlık ocağı bana 2 temmuza verdi randevu ama doktorum erken dedi pazartesi gittiğimde sorucam.belki yaptırmam.korkuyorum

hoşgeldinnnnnn canım vallahi özlemiştik oh be topiğimiz canlandı neler yaptın yediğin içtiğin senin olsun gördüğün gittiğin yerleri anlat

bende çok özledim.evime eşime size kavuştum.iyi geçti deniz pek ısınmamıştı ama hepinizin yerine yüzdüm.ben avşa adasına gittim pek gezmedim bahçede serin serin oturmak bana yetti.ilk 2 gün migrenim tuttu.felaket birşey ya dünyadan kopuyorum resmen.oğlum bol bol oynadı bizde bebişle dinlendik.gölgede oturdum hep.çok komikti kumsalda yan yana 4 5 hamileydik.orda çok fazla hamile vardı.bolda bebiş ve çocuk var tabi.kasım ayı kız ayı dediler bakalım pazartesi benimkide kesinleşir inşallah.bebişte hareketlendi baya özellikle sabah 8 de falan erkenden oynuyo :)

kremi kullandım şuan iyim canım ama hamilelik alerjisi diye bişey varmış sanırım o tuttu beni migren bende de var ama şükür hamilelikte hiç tetiklemedi biliyorum o ağrıyı. ohh ne güzel vallahi dinlenmiş oldun bende bayramdan sonra tunceliye memlekete gitmeyi düşünüyorum eşim yıllık iznini kullanınca nasip olursa bakalım

aman ağırmasın.doktorumda normalde hamilelikte geçer dedi ama bende ters etki yaptı
inşallah canım ankara tunceli derken bi bakıcaz doğuma az kalmış :)

aman ağırmasın.doktorumda normalde hamilelikte geçer dedi ama bende ters etki yaptı
inşallah canım ankara tunceli derken bi bakıcaz doğuma az kalmış :)

vallahi göz açıp kapayana kadar geçer sen hangi doğum yöntemini istiyorsun canım doktorunla konuşmuşmuydun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…