vallahi göz açıp kapayana kadar geçer sen hangi doğum yöntemini istiyorsun canım doktorunla konuşmuşmuydun
benim ilki mecburi sezeryan oldu.günüm geçmişti hiç gelmeye niyeti yoktu.tamamen bayıltarak yaptılar.şimdide öyle olucak hatta aynı gün olma ihtimali yüksek :)19 kasım.
vallahi göz açıp kapayana kadar geçer sen hangi doğum yöntemini istiyorsun canım doktorunla konuşmuşmuydun
ne güzelllllll kardeşler aynı gün olsa sezaryen olcak sonuçta tarihi ayarlayabiliyorsun allahtan bişey gelmezsehayırlısı canım allah hayırlı kolay doğumlar nasip etsin
amin inşallah hepimize.inşallah seninki normal olur hayırlısıyla.
canım sağlık ocağına kalsa şimdi vurcak benim 19. haftam bitcek doktorum tetenoz 22 haftadan önce vurulmaz 22. haftada vurdur dedi şeker yüklemesi de 26 . haftada yapılıyormuş canım 3 hafta sonra yaptır geç kalmış değilsin hatta erken
canım ya bana saglık ocagı 1 temmzda gel dedi 19.haftadayım gecen idrar kan testi verdim vvermişkende doktoruma gosteriyim ddedim söledim kendisine ası için gidicem fln önce erken dedi 1 temmuzda diyince tmm ozmn dedi kafam karıstı şimdi
pazartesi doktora sorucam tekrar ozmn arayıp ona gore giderim seker flnda 20.haaftada geldiginde bakalım dedi troid v.s. bakılıcakmıs bilkac test dedi cok kilo aldıgım için dedi belkide :)))
Hanimlar bu midemin ustundeki titresim gibi bisey boyle bi kasılma ne olabilir fikri olan yasayan var mi????
kilo demeee8 kilo almışım napcam bilmiyorum
canım hiç bilmiyorum ben doktoruna sorsana acaba neden oluyor ki
Ayrintili ultrason doktoruna sormustum acaba bebek hareketimi diye ama gaz dedi midede gaz nasil oluyosa neyse haftaya kontrolum var sorarim artik kızımı cok merak ediyorum bu aralar cok yoruluyorum umarim hersey yolundadir
ben bu ay dikkat ettim simdilik 2 kilodayım insallah cıkmaz daha fazla
canım gaz mide de olmaz mı hatta mide gazı derlerçocukta mide de olmadığına göre ya gazdır yada başka bişey yolundadır canım merak etme yorma kendini fazla
ne güzel bende ankaraya gidince hemen yürüyüşe başlıcam yoksa inanın öbür aya 20 kilo alirim ben hiç belli olmuyor kilolarım tartıya çıkana kadar
Sen dogumu ankarada mi yapcaksin?
Ama kedidir o kedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?