mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
vallahi göz açıp kapayana kadar geçer sen hangi doğum yöntemini istiyorsun canım doktorunla konuşmuşmuydun

benim ilki mecburi sezeryan oldu.günüm geçmişti hiç gelmeye niyeti yoktu.tamamen bayıltarak yaptılar.şimdide öyle olucak hatta aynı gün olma ihtimali yüksek :)19 kasım.

benim ilki mecburi sezeryan oldu.günüm geçmişti hiç gelmeye niyeti yoktu.tamamen bayıltarak yaptılar.şimdide öyle olucak hatta aynı gün olma ihtimali yüksek :)19 kasım.

ne güzelllllll kardeşler aynı gün olsa sezaryen olcak sonuçta tarihi ayarlayabiliyorsun allahtan bişey gelmezse hayırlısı canım allah hayırlı kolay doğumlar nasip etsin

vallahi göz açıp kapayana kadar geçer sen hangi doğum yöntemini istiyorsun canım doktorunla konuşmuşmuydun

ne güzelllllll kardeşler aynı gün olsa sezaryen olcak sonuçta tarihi ayarlayabiliyorsun allahtan bişey gelmezse hayırlısı canım allah hayırlı kolay doğumlar nasip etsin

amin inşallah hepimize.inşallah seninki normal olur hayırlısıyla.

canım ya bana saglık ocagı 1 temmzda gel dedi 19.haftadayım gecen idrar kan testi verdim vvermişkende doktoruma gosteriyim ddedim söledim kendisine ası için gidicem fln önce erken dedi 1 temmuzda diyince tmm ozmn dedi kafam karıstı şimdi

sağlık ocağı beni geçen hafta çağırdı ama doktoruma söyleyin hayır sakın gitme 22. haftada yapılıyor tetenoz dedi sağlık ocağı şeker yüklemesini de doktoruna söylede yaptır dedi doktora söyledim 26. haftadan sonrada şeker yüklemesi yapılıyor sağlık ocağı ne diyor dedi doktorun ne diyorsa ona göre yap kafan hiç karışmasın

pazartesi doktora sorucam tekrar ozmn arayıp ona gore giderim seker flnda 20.haaftada geldiginde bakalım dedi troid v.s. bakılıcakmıs bilkac test dedi cok kilo aldıgım için dedi belkide :)))

pazartesi doktora sorucam tekrar ozmn arayıp ona gore giderim seker flnda 20.haaftada geldiginde bakalım dedi troid v.s. bakılıcakmıs bilkac test dedi cok kilo aldıgım için dedi belkide :)))

kilo demeee 8 kilo almışım napcam bilmiyorum

Ayrintili ultrason doktoruna sormustum acaba bebek hareketimi diye ama gaz dedi midede gaz nasil oluyosa neyse haftaya kontrolum var sorarim artik kızımı cok merak ediyorum bu aralar cok yoruluyorum umarim hersey yolundadir

canım gaz mide de olmaz mı hatta mide gazı derler çocukta mide de olmadığına göre ya gazdır yada başka bişey yolundadır canım merak etme yorma kendini fazla

ben bu ay dikkat ettim simdilik 2 kilodayım insallah cıkmaz daha fazla

ne güzel bende ankaraya gidince hemen yürüyüşe başlıcam yoksa inanın öbür aya 20 kilo alirim ben hiç belli olmuyor kilolarım tartıya çıkana kadar

Sen dogumu ankarada mi yapcaksin?

yokk babama kalsa gel ankara da yap diyorda ben istemiyorum eşimin olmadığı yerde doğum yapsam ne işe yarıcak oda o duyguları anında yaşıyamıcak isteyen yanıma gelir istemeyen gelmez diyarbakırda doğurcam yavruşumu hem doktorum çok iyi daha birinciyi doğurmadan ikinciyi düşünüyorum

Onu tanıdım ve dedim ki:
"Bu adamdan, baba olur...
Ve öyle ki ölsem gitsem,
Benim yerime anne de olur!

günyadın kmızlarrr..
dün doktordaydık cinsiyetimiz kesinleşti. oğlumuz oluyor. dörtlü testimizi de yaptırdık sonuç bi hafta sonra çıkıcakmış. ultrasonda baktı doktor uzun uzun kafasını vücudunu kol bacak kemiklerini ölçtü. herşey normal dedi. darısı hepimizin başına kızlar sağlıkla doğduğu günleri de görürüz inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…