mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

hayırlı olsun oğluşun.amin inşallah hep birlikte görücez.

canım gözün aydın sende kaynana olcan desene herşey çok güzel maşaallahh

kızlar bugün neden kimse yok arada baktım hep kimse yazmıyor
umarım iyidir herkez.
yarın benim için büyük gün artık öğrenirim inşallah bebişimin cinsiyetini.
iyi geceler rüyanızda bebişlerinizi görün :)

aman çok sevindim iyi olmana, Allah daha iyi etsin canım. bugün ablamlar karnıma dokunduğunda da bayağı hissetiler, çok mutlu oldular ben de toplamında 4,5 kilo almış oldum, her aya 1 kilo olmuş oldu ama karnımda kocaman oldu yaa temmuzun 20sinden sonra gidicem ben canım, sen ne zaman gidiceksin doktora ?

Niveanın atta setinden alan oldu mu bayanlar? Nette gordum cok hosuma gitti.icindeki urunlerle birlikte fiyatlarda uygun geldi.bir ara incelemenizi isterim.

canım pazar günleri genelde hiç kimse olmuyor bize pazar yok kocacım çalıştığı için oo ne güzel yarın gelir gelmez yaz bizee

Niveanın atta setinden alan oldu mu bayanlar? Nette gordum cok hosuma gitti.icindeki urunlerle birlikte fiyatlarda uygun geldi.bir ara incelemenizi isterim.

canım ben baktım hoşuma gitti bakalım daha alışverişe başlamadım:26: tek düşündüğüm keşke çantada nivea yazmasaydı bazen böyle takıntılarım oluyor

günaydnnnn kıslarrrrrrr nasılsınızzz?? bebişlerinizzz nasıl??? bizzzz gıdımlaaa çooooook iyiyizz sadece uyur gezerlik varr biraz sabah kalktığımda dudaklarım şişti köfte gibi acaba tuzumu kaçırdımda şişmeye mi başlicam ne güzell kaynatmışsınızz hepsini okudumm evde netimm olmadığı için işten takip ediyorum sizi yoksa bu saatte kalkmam

oğluşşunn oluyormuş çok sevindimm Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsinn canımm

inşallah cinsiyetini gösterir canımm seninki fazla nazlı kızın olcak gibime geldii hadi hayırlısıı sağlıklı ve hayırlı evlat olsun

ohh masallah bnm dısardan belli olmuyor valla ben hissediyorum simdilik sen iyi gidiosun cnm kilo konusunda bnm göbegimi sölememe gerek yok zaten dün dügüne gittik elbiselerime giriorum ama cok kısalmıslar gobek yukarı cekiyor cok sinir bozucu kıyafetlerin olmaması cok uyuz birsey canım ben önümüzdeki hafta gitmeyi düşünüorum detaylı ultrasonu cok merak ediyorum cunku :))

gunaydınnn

evet tuzlu cok kotu ben hamile kalmadan oncede cok tuzlu yedigim zaman bazen ellerim ayaklarım zonkluyordu simdi cook dikkat ediyorum bazen kacırıyorum tabii

gunaydınnn

evet tuzlu cok kotu ben hamile kalmadan oncede cok tuzlu yedigim zaman bazen ellerim ayaklarım zonkluyordu simdi cook dikkat ediyorum bazen kacırıyorum tabii

bacılarr tuz demeyin benim gibi tuzu seven yoktur herhalde şimdi tuzdan uzak durmak çok zor geliyor ama yavruşum için kendim için uzak duruyorum tuzsuz yemiyorum tabiki ama eskiye göre az tuzlu yiyorum yoksa ayaklarım hemen şişiyor

normal yiyorum ben normaldede az tuzlu ama yüzüm bir şiş göründü bugün dahada dikkat etmek lazm demekki birde uyur geçer gibiyim onunda etkisi var sanırım

normal yiyorum ben normaldede az tuzlu ama yüzüm bir şiş göründü bugün dahada dikkat etmek lazm demekki birde uyur geçer gibiyim onunda etkisi var sanırım

uyur gezer deme uykum gelior ben günde 2 kez uyuyorum vallahi ama banamısın demiyor gece sanki uyuyan ben değilim pat yatıyorum

uyur gezer deme uykum gelior ben günde 2 kez uyuyorum vallahi ama banamısın demiyor gece sanki uyuyan ben değilim pat yatıyorum

bende evde olsam 24 saat yatarım heralde canım işten ayrılacam zaten 1 ay sonra bol bol yatarım heralde sıcaklarında çoookk etkisi var normal insan yatıyor e bide biz hamişizz uykumuzn gelmesi normall.. valla benim yerimede uyu canımm

bu sıcakta erkenden kalkmak ve işte olmak çok kötü fena

evetttt benide o çok zorluyor 8 de işte olmam lazm 7 buçukta kalkıyorum eskiden 7dydi yavaş yavaş hazırlanıyordum oysaki şimdi ben kimmm 7 kimm

günaydınn iyi haftalar herkese. bu sıcakta tatile gidenlere inat işte olup çalışmak kadar sıkıcı bişey yok sanırım ya ağliciğimmm o derece deniz havuz hasreti çekiyorum. ama 2 gündür anne üzülme dercesine bebeğimin kıpırtılarını duyuyorum çok garip bi duygu gözlerim istemsiz yaşardı bikaç haftadır hissettiklerim gazmış meğerse asıl oynama buymuş arkadaşlar sanki göbek deliğimin ordan göbüşüme sürtünerek yer değiştiriyo kızım sonra bi kaşıntı geliyo :) benim gibi 18. haftasında hissedenler varmı aramızda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…