günyadın kmızlarrr..
dün doktordaydık cinsiyetimiz kesinleşti. oğlumuz oluyor.dörtlü testimizi de yaptırdık sonuç bi hafta sonra çıkıcakmış. ultrasonda baktı doktor uzun uzun kafasını vücudunu kol bacak kemiklerini ölçtü. herşey normal dedi. darısı hepimizin başına kızlar sağlıkla doğduğu günleri de görürüz inşallah..
günyadın kmızlarrr..
dün doktordaydık cinsiyetimiz kesinleşti. oğlumuz oluyor.dörtlü testimizi de yaptırdık sonuç bi hafta sonra çıkıcakmış. ultrasonda baktı doktor uzun uzun kafasını vücudunu kol bacak kemiklerini ölçtü. herşey normal dedi. darısı hepimizin başına kızlar sağlıkla doğduğu günleri de görürüz inşallah..
merhaba canım ohh yüzün bakalımbende seni düşünüorum kac gundur yoksun gecen baktım girdinde banamı yazmadın diye ama girmemişsin de :))) aynen hele dun cok oynadı tabi benm göbüşüm baya var ama hissediyorum yinede bu ay tuttum kendimi 2 kilo almısım tabi daha 8 ine cok var ne olur bilemem valla bugun iyiym gecti hepsi cok sükür yok canım gitmedim doktora sen ne zmn gidiceksin ?
kızlar bugün neden kimse yok arada baktım hep kimse yazmıyor
umarım iyidir herkez.
yarın benim için büyük gün artık öğrenirim inşallah bebişimin cinsiyetini.
iyi geceler rüyanızda bebişlerinizi görün :)
Niveanın atta setinden alan oldu mu bayanlar? Nette gordum cok hosuma gitti.icindeki urunlerle birlikte fiyatlarda uygun geldi.bir ara incelemenizi isterim.
günyadın kmızlarrr..
kızlar bugün neden kimse yok arada baktım hep kimse yazmıyor
umarım iyidir herkez.
yarın benim için büyük gün artık öğrenirim inşallah bebişimin cinsiyetini.
iyi geceler rüyanızda bebişlerinizi görün :)
canım ben baktım hoşuma gitti bakalım daha alışverişe başlamadım:26: tek düşündüğüm keşke çantada nivea yazmasaydı bazen böyle takıntılarım oluyor[/QUOTE
Bu da guzelmis hic dusunmemistim yaziyi en kotu ihtimal ayicikli bir arma aliriz hani battaniyelere kiyafetlere dikilen armalardan :)))) sorunu hallederiz.lcindeki urunlerin hepsi bize lazim olacak nitelikte ve uyguna geliyor fiyatida.birde medikalden biberonu sicak tutan kese aldik mi canta olayı tamamdır :26:
günaydnnnn kıslarrrrrrr nasılsınızzz?? bebişlerinizzz nasıl??? bizzzz gıdımlaaa çooooook iyiyizzsadece uyur gezerlik varr biraz sabah kalktığımda dudaklarım şişti köfte gibi acaba tuzumu kaçırdımda şişmeye mi başlicam ne güzell kaynatmışsınızz hepsini okudumm evde netimm olmadığı için işten takip ediyorum sizi yoksa bu saatte kalkmam
Sana da gunaydıın.bizler iyiyiz bugun tetanoz aşısına gidecem, cok da korkarım igneden :)))ben de adanaya gecen hafta gittigimde sen bilirsin :) şalgamı biraz fazla kacırdım ben de senin gibi oldum gozlerim falan bayagi sisti.tuzdan olmustur yani.
canım ben baktım hoşuma gitti bakalım daha alışverişe başlamadım:26: tek düşündüğüm keşke çantada nivea yazmasaydı bazen böyle takıntılarım oluyor[/QUOTE
Bu da guzelmis hic dusunmemistim yaziyi en kotu ihtimal ayicikli bir arma aliriz hani battaniyelere kiyafetlere dikilen armalardan :)))) sorunu hallederiz.lcindeki urunlerin hepsi bize lazim olacak nitelikte ve uyguna geliyor fiyatida.birde medikalden biberonu sicak tutan kese aldik mi canta olayı tamamdır :26:
olabilir aslında mantıklıtetenozunu yaptır gelince yaz bakalım ağrı felan oluormu
aman çok sevindim iyi olmana, Allah daha iyi etsin canım. bugün ablamlar karnıma dokunduğunda da bayağı hissetiler, çok mutlu oldularben de toplamında 4,5 kilo almış oldum, her aya 1 kilo olmuş oldu ama karnımda kocaman oldu yaa temmuzun 20sinden sonra gidicem ben canım, sen ne zaman gidiceksin doktora ?
günaydnnnn kıslarrrrrrr nasılsınızzz?? bebişlerinizzz nasıl??? bizzzz gıdımlaaa çooooook iyiyizzsadece uyur gezerlik varr biraz sabah kalktığımda dudaklarım şişti köfte gibi acaba tuzumu kaçırdımda şişmeye mi başlicam ne güzell kaynatmışsınızz hepsini okudumm evde netimm olmadığı için işten takip ediyorum sizi yoksa bu saatte kalkmam
Sana da gunaydıın.bizler iyiyiz bugun tetanoz aşısına gidecem, cok da korkarım igneden :)))ben de adanaya gecen hafta gittigimde sen bilirsin :) şalgamı biraz fazla kacırdım ben de senin gibi oldum gozlerim falan bayagi sisti.tuzdan olmustur yani.
dikkat etmek lazım ama tuzsuzda olmuyor kii tatsız yiyemem iştahım da açık şu aralarr
gunaydınnn
evet tuzlu cok kotu ben hamile kalmadan oncede cok tuzlu yedigim zaman bazen ellerim ayaklarım zonkluyordu simdi cook dikkat ediyorum bazen kacırıyorum tabii
normal yiyorum ben normaldede az tuzlu ama yüzüm bir şiş göründü bugün dahada dikkat etmek lazm demekki birde uyur geçer gibiyim onunda etkisi var sanırım
uyur gezer deme uykum geliorben günde 2 kez uyuyorum vallahi ama banamısın demiyor gece sanki uyuyan ben değilim pat yatıyorum
bu sıcakta erkenden kalkmak ve işte olmak çok kötü fena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?