kizlarrr naberr nasilsiniz...ben heyecanliyim oglusumu gorcem bugun :)) ayrintili ultrason gunum geldi sonunda :)) gelince yazarim ne olup bittigini
bende evde olsam 24 saat yatarım heralde canımişten ayrılacam zaten 1 ay sonra bol bol yatarım heralde sıcaklarında çoookk etkisi var normal insan yatıyor e bide biz hamişizz uykumuzn gelmesi normall.. valla benim yerimede uyu canımm
evetttt benide o çok zorluyor 8 de işte olmam lazm 7 buçukta kalkıyorumeskiden 7dydi yavaş yavaş hazırlanıyordum oysaki şimdi ben kimmm 7 kimm
günaydınn iyi haftalar herkese. bu sıcakta tatile gidenlere inat işte olup çalışmak kadar sıkıcı bişey yok sanırım ya ağliciğimmm o derece deniz havuz hasreti çekiyorum. ama 2 gündür anne üzülme dercesine bebeğimin kıpırtılarını duyuyorum çok garip bi duygu gözlerim istemsiz yaşardı bikaç haftadır hissettiklerim gazmış meğerse asıl oynama buymuş arkadaşlar sanki göbek deliğimin ordan göbüşüme sürtünerek yer değiştiriyo kızım sonra bi kaşıntı geliyo :) benim gibi 18. haftasında hissedenler varmı aramızda?
işteyim ama ağlicam artıkk bi ben hissetmiyorum bebeğimi çokkkk üzülüyorummm 18 haftam biticekk
kızlar 19+1 kaç aylık hamile oluyorm
kizlarrr naberr nasilsiniz...ben heyecanliyim oglusumu gorcem bugun :)) ayrintili ultrason gunum geldi sonunda :)) gelince yazarim ne olup bittigini
4'ü doldurcan işte bu hafta bitince 5 e giricen
yani 20 hafta 5 ay oluyor tmm karıştırıyorum bu haftaları aya çevirmeyi
kızlar 19+1 kaç aylık hamile oluyorm
işteyim ama ağlicam artıkk bi ben hissetmiyorum bebeğimi çokkkk üzülüyorummm 18 haftam biticekk
canım ay hesabını 4 haftaya göre yaparsanız ilerde olur. çümkü her ay 28 günden hesaplanmış olur. o zmnda son ayda 10 aylık hamile olursunuz. en güzeli 30 gün üzerinden hesaplamak. mesela duygucum sen 19+1 sin. 19x7=133 + 1 gün daha 134 günlük hamilesin. onu da 30 a bölünce 4 ay 14 gün oluyor. yani tam dörtbuçuk aylık hamilesin. 2 hafta sonra 5 aylık olcaksın inşşşyani 20 hafta 5 ay oluyor tmm karıştırıyorum bu haftaları aya çevirmeyi
valla ben de bişeyler hissediyorum ama çok anlayamıyorum ne olduğunu aslında emindim bebeğimin hareketi olduğunu ama geçen ayrıntılı ultrasona bakan doktor "gaz o" dedikten sonra ne duysam aman gaz diyorum :) yarın asıl doktoruma gidicem sorarım artık neler oluyo orda diye :)
canımm neden ağliyosunn((( ya belkide benim ki gazdır bilemiyorum baksana 20 haftasında bile gazdır diyenler varmış çok garip :S
canım dört buçuk aylık hamilesin. ama takvimin mi geriden geliyor. sana 20. haftandasın yazması lazım :26:
valla ben de bişeyler hissediyorum ama çok anlayamıyorum ne olduğunu aslında emindim bebeğimin hareketi olduğunu ama geçen ayrıntılı ultrasona bakan doktor "gaz o" dedikten sonra ne duysam aman gaz diyorum :) yarın asıl doktoruma gidicem sorarım artık neler oluyo orda diye :)
canım ay hesabını 4 haftaya göre yaparsanız ilerde olur. çümkü her ay 28 günden hesaplanmış olur. o zmnda son ayda 10 aylık hamile olursunuz. en güzeli 30 gün üzerinden hesaplamak. mesela duygucum sen 19+1 sin. 19x7=133 + 1 gün daha 134 günlük hamilesin. onu da 30 a bölünce 4 ay 14 gün oluyor. yani tam dörtbuçuk aylık hamilesin. 2 hafta sonra 5 aylık olcaksın inşşş
benim ilki mecburi sezeryan oldu.günüm geçmişti hiç gelmeye niyeti yoktu.tamamen bayıltarak yaptılar.şimdide öyle olucak hatta aynı gün olma ihtimali yüksek :)19 kasım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?