mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
kizlarrr naberr nasilsiniz...ben heyecanliyim oglusumu gorcem bugun :)) ayrintili ultrason gunum geldi sonunda :)) gelince yazarim ne olup bittigini

hepinizin yerine uyurm ben

işteyim ama ağlicam artıkk bi ben hissetmiyorum bebeğimi çokkkk üzülüyorummm 18 haftam biticekk

işteyim ama ağlicam artıkk bi ben hissetmiyorum bebeğimi çokkkk üzülüyorummm 18 haftam biticekk

valla ben de bişeyler hissediyorum ama çok anlayamıyorum ne olduğunu aslında emindim bebeğimin hareketi olduğunu ama geçen ayrıntılı ultrasona bakan doktor "gaz o" dedikten sonra ne duysam aman gaz diyorum :) yarın asıl doktoruma gidicem sorarım artık neler oluyo orda diye :)

yani 20 hafta 5 ay oluyor tmm karıştırıyorum bu haftaları aya çevirmeyi
canım ay hesabını 4 haftaya göre yaparsanız ilerde olur. çümkü her ay 28 günden hesaplanmış olur. o zmnda son ayda 10 aylık hamile olursunuz. en güzeli 30 gün üzerinden hesaplamak. mesela duygucum sen 19+1 sin. 19x7=133 + 1 gün daha 134 günlük hamilesin. onu da 30 a bölünce 4 ay 14 gün oluyor. yani tam dörtbuçuk aylık hamilesin. 2 hafta sonra 5 aylık olcaksın inşşş

biraz daha bekleyeceğim birkaç hafta daha 5. ayımdan itibaren hissederim sanırım yoksa doktora gideceğim

canımm neden ağliyosunn ((( ya belkide benim ki gazdır bilemiyorum baksana 20 haftasında bile gazdır diyenler varmış çok garip :S

çokk üzülüyorum elim göbeğimde hep ama tık yok ne gece ne gündüz gazda yokk bu durum çok canımı sıkıyorr

selam annişler bugün nasılsınız ben heyecanlıyım şu zaman çabucak gecsede kucağıma alsam diye bakıyorum gerçi uzun bir uykusuzluk beklicek bizi ama olsun değer :)inşallah sağlıkla doğarlar bebişlerimiz kızlar magnezyuma başlayan varmı dr.bana magnorm verdi içemiyorum solgar al dedi kullanan varmı solgarı

22 haftalık bebeğin ki gaz olur mu çok garip? hissettiğin nasıl birşey benimki mesela geriliyo ve yer değiştiriyo yer değiştirirken karnımı ufaktan bi kaşıntı alıyo göbek deliğimin çevresinde daha çok hissediyorum daha çok. şuan bile hala aynı his yazarken bile yer değiştiriyo otururken daha çok oluyo dinlenirken ayaktayken hissetmiyorum birde süpürge açıksa onun sesiyle birlikte seğirme geliyo :) gazsa bile bravo gerçekten çok iyi bebek taklidi yapıyo :)

hayırlısıylaaa inşaallahhhhh canım yaa oldu şimdi

benim ilki mecburi sezeryan oldu.günüm geçmişti hiç gelmeye niyeti yoktu.tamamen bayıltarak yaptılar.şimdide öyle olucak hatta aynı gün olma ihtimali yüksek :)19 kasım.

canım beni doktorum bayıltmadı uyanıktım sadece bacaklarımı hissetmiyordum o anı bütün annelerin yaşamasını isterim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…