biraz daha bekleyeceğim birkaç hafta daha 5. ayımdan itibaren hissederim sanırım yoksa doktora gideceğim
22 haftalık bebeğin ki gaz olur mu çok garip? hissettiğin nasıl birşey benimki mesela geriliyo ve yer değiştiriyo yer değiştirirken karnımı ufaktan bi kaşıntı alıyo göbek deliğimin çevresinde daha çok hissediyorum daha çok. şuan bile hala aynı his yazarken bile yer değiştiriyo otururken daha çok oluyo dinlenirken ayaktayken hissetmiyorum birde süpürge açıksa onun sesiyle birlikte seğirme geliyo :) gazsa bile bravo gerçekten çok iyi bebek taklidi yapıyo :)
işteyim ama ağlicam artıkk bi ben hissetmiyorum bebeğimi çokkkk üzülüyorummm 18 haftam biticekk
valla ben de bişeyler hissediyorum ama çok anlayamıyorum ne olduğunu aslında emindim bebeğimin hareketi olduğunu ama geçen ayrıntılı ultrasona bakan doktor "gaz o" dedikten sonra ne duysam aman gaz diyorum :) yarın asıl doktoruma gidicem sorarım artık neler oluyo orda diye :)
ben genelde göbeğimin üstünde titreşim gibi hissediyorum bazen de organlarım yer değiştiriyo sanki
ben genelde göbeğimin üstünde titreşim gibi hissediyorum bazen de organlarım yer değiştiriyo sanki
evet bi yerden bi yere kayan bişey var yani hissedilmemesi imkansız doktorlar nasıl gaz derler anlamıyorum :)
ohh masallah bnm dısardan belli olmuyor valla ben hissediyorum simdiliksen iyi gidiosun cnm kilo konusunda bnm göbegimi sölememe gerek yok zaten dün dügüne gittik elbiselerime giriorum ama cok kısalmıslar gobek yukarı cekiyor cok sinir bozucu kıyafetlerin olmaması cok uyuz birsey canım ben önümüzdeki hafta gitmeyi düşünüorum detaylı ultrasonu cok merak ediyorum cunku :))
merhaba kızlar.bu bebişi bol olan topikte olmaktan mutluyum. dilerim herkes sapa sağlam kucağına alır bebişleri.. şimdi hanımlar bir sorum var sizlere. ben 3. tarama testimi yarın yaptırcam. daha doğrusu ultrasona bakılacak, kanımıda merkezi bir hastanede bakacaklar.oda cuma günü. acaba böyle oluyormu kan ile ultrason arasında 2 gün bi sakıncası varmı. doktora sorcam ama şuan aklıma takıldı.. online olanlardan cevap bekliyorum.şimdiden teşekkürlerr
selam annişler bugün nasılsınız ben heyecanlıyım şu zaman çabucak gecsede kucağıma alsam diye bakıyorum gerçi uzun bir uykusuzluk beklicek bizi ama olsundeğer :)inşallah sağlıkla doğarlar bebişlerimiz kızlar magnezyuma başlayan varmı dr.bana magnorm verdi içemiyorum solgar al dedi kullanan varmı solgarı
canım 5. ayda tekme atar bu çocuklar bize hissetmememiz imkansız canınıda sıkma belki benimki gazdır valla bilmiyorum ben çok dinliyorum kendimi.
Selam hoşgeldin burda 3lü tarama yaptıran çok yok diye biliyorum ama bi bak arada belki bilen olur
Kizlarr tetanoz faslını atlatmış bulunuyorum.biraz acıtıyor,sonrasında sızlıyor ama 2.ayda vurulmak zorunda kaldığım kan uyusmazlığı ignesinin yanında hic bise :)))) agrısı da sızısı da bebişler icin katlanmaya değer.henüz vurulmayanlara şimdiden gecmis olsun diyorum...
çok teşekkür ederim.... ben 2 li taramayı yaptırdım.çok şükür iyi çıktı. fakat doktor 3 ü de yaptıralım dedi.. o yüzden bende yaptırmak zorunda hissediyorum kendimi. aslında bana kalsaydı yaptırmazdım
uyur gezer deme uykum geliorben günde 2 kez uyuyorum vallahi ama banamısın demiyor gece sanki uyuyan ben değilim pat yatıyorum
çokk üzülüyorum elim göbeğimde hep ama tık yok ne gece ne gündüz gazda yokk bu durum çok canımı sıkıyorr
valla banda hiç bir kıyafetim olmuyor ne yazık ki, zaten 36 beden kalmayı beklemiyodumömrü hayatımda ilk defa 62,5 kiloyu gördüm. daha da neler görcem dün ciciler aldım prensesime, bakmaya doyamadım, ama yeni doğan kıyafetlerini organik almak istiyorum. daha zamanımız var Allahtan :) ooo önümüzdeki hafta kavuşcan bebişine, şimdi de bana çok var zaman neyse kuzumu hissetmek bile yetiyo bana. git gör kızını annesi, nasıl güzelleşmiştir kimbilirr yerim ben bu cadılarııı
uykumu uykuyu unuttum resmen 1 den once yatmıyorum 8-9 uyanıorum 10 a kadar zorla uyuyorum oglenleri bi agırlık cokuyor ama uzandıgım an uyku kacıyorben cok uyku seven biriyim ama ilk hamile kaldıgımdA bilmiodum tABİ 6 da 7 de kalkıodum bana nolyor diodum ilk zamanlar 5 te kalktıgım bile oluyordu sımdı uyuyun kızlar bebişler dogunca uyku kalmıcak nası olsa
merhaba kızlar.bu bebişi bol olan topikte olmaktan mutluyum. dilerim herkes sapa sağlam kucağına alır bebişleri.. şimdi hanımlar bir sorum var sizlere. ben 3. tarama testimi yarın yaptırcam. daha doğrusu ultrasona bakılacak, kanımıda merkezi bir hastanede bakacaklar.oda cuma günü. acaba böyle oluyormu kan ile ultrason arasında 2 gün bi sakıncası varmı. doktora sorcam ama şuan aklıma takıldı.. online olanlardan cevap bekliyorum.şimdiden teşekkürlerr
valla canım nerdeyse gündüz iki kere uyuyorum ve banamısın demiyor akşamlarıda çok rahat yatıyorumkız çocuğu uyutuyor derlerdi bu kadar olacağını düşünmüyordum yarım saat önce uyandım kocamın yanına gidip yemek yedim evde hazırlıcak halim yoktu valla benim kızda uykucu olcak galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?