mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

ben genelde göbeğimin üstünde titreşim gibi hissediyorum bazen de organlarım yer değiştiriyo sanki

işteyim ama ağlicam artıkk bi ben hissetmiyorum bebeğimi çokkkk üzülüyorummm 18 haftam biticekk

ben genelde göbeğimin üstünde titreşim gibi hissediyorum bazen de organlarım yer değiştiriyo sanki

kızlar bende hissetmiyorum gebeliğimin başından beri gaz sorunum var birde bebeğim damarın üzerinde duruyormuş ilk zamanlar hiç bir şey hissetmiyordum şimdi ise gaz diyorum anlayamıyorum kızım hiç yerinde durmazdı

valla banda hiç bir kıyafetim olmuyor ne yazık ki, zaten 36 beden kalmayı beklemiyodum ömrü hayatımda ilk defa 62,5 kiloyu gördüm. daha da neler görcem dün ciciler aldım prensesime, bakmaya doyamadım, ama yeni doğan kıyafetlerini organik almak istiyorum. daha zamanımız var Allahtan :) ooo önümüzdeki hafta kavuşcan bebişine, şimdi de bana çok var zaman neyse kuzumu hissetmek bile yetiyo bana. git gör kızını annesi, nasıl güzelleşmiştir kimbilirr yerim ben bu cadılarııı

merhaba kızlar.bu bebişi bol olan topikte olmaktan mutluyum. dilerim herkes sapa sağlam kucağına alır bebişleri.. şimdi hanımlar bir sorum var sizlere. ben 3. tarama testimi yarın yaptırcam. daha doğrusu ultrasona bakılacak, kanımıda merkezi bir hastanede bakacaklar.oda cuma günü. acaba böyle oluyormu kan ile ultrason arasında 2 gün bi sakıncası varmı. doktora sorcam ama şuan aklıma takıldı.. online olanlardan cevap bekliyorum.şimdiden teşekkürlerr

Selam hoşgeldin burda 3lü tarama yaptıran çok yok diye biliyorum ama bi bak arada belki bilen olur

slm canım ben iyiymm gıdımlaa sen nasılsın? magnezyum henüz vermedi doktor bana ben kan ilacı, balıkyağı ve elevit kullanıyorum

canım 5. ayda tekme atar bu çocuklar bize hissetmememiz imkansız canınıda sıkma belki benimki gazdır valla bilmiyorum ben çok dinliyorum kendimi.

canım işteyim gıdımla ilgilenemiyorum evet belki o yüzdende hissetmiyorum ama üzülüyorum işte burda okuyunca kendimi bir dinlesem belki farkedicem inşallah bikaç haftaya kadar hissederim hissederiz kıslarr

Kizlarr tetanoz faslını atlatmış bulunuyorum.biraz acıtıyor,sonrasında sızlıyor ama 2.ayda vurulmak zorunda kaldığım kan uyusmazlığı ignesinin yanında hic bise :)))) agrısı da sızısı da bebişler icin katlanmaya değer.henüz vurulmayanlara şimdiden gecmis olsun diyorum...

Selam hoşgeldin burda 3lü tarama yaptıran çok yok diye biliyorum ama bi bak arada belki bilen olur

çok teşekkür ederim.... ben 2 li taramayı yaptırdım.çok şükür iyi çıktı. fakat doktor 3 ü de yaptıralım dedi.. o yüzden bende yaptırmak zorunda hissediyorum kendimi. aslında bana kalsaydı yaptırmazdım

sanada geçmiş olsun canımm ben 15iine gidicem iğneyi sevmiyorum oldum olası nasıl yaptırcam bilmiyorum dikkat et buz koy ağrırsa sıcak, ılık su değdirme bikaç gün şişermiş darısı bize artıkınn

burda genelde 2li sonuç iyi çıkınca doktorlar 3lüye gerek yok dediler. üçlünün sonuçlarının şuan güvenilir olmadığını söylemişti doktorum bana. Bir iki kişi var sanırım yaptıran ama kim hatırlamıyorum. Ben 2li yaptırdım bi de ayrıntılı ultrason.

uyur gezer deme uykum gelior ben günde 2 kez uyuyorum vallahi ama banamısın demiyor gece sanki uyuyan ben değilim pat yatıyorum

uykumu uykuyu unuttum resmen 1 den once yatmıyorum 8-9 uyanıorum 10 a kadar zorla uyuyorum oglenleri bi agırlık cokuyor ama uzandıgım an uyku kacıyor ben cok uyku seven biriyim ama ilk hamile kaldıgımdA bilmiodum tABİ 6 da 7 de kalkıodum bana nolyor diodum ilk zamanlar 5 te kalktıgım bile oluyordu sımdı uyuyun kızlar bebişler dogunca uyku kalmıcak nası olsa

çokk üzülüyorum elim göbeğimde hep ama tık yok ne gece ne gündüz gazda yokk bu durum çok canımı sıkıyorr

canım bnm bi tanıdıgım 6 aydan sonra hissetmiş şimdi dogurdu tabi bende sasırdım ona ama olabilir birde kızlar gec hareket eder derler sıkma canını hiç ummadıgın anda olucak

canım yaa evt heyecanım dorukta bende 76 olmamıstım bende dun ilk adım spor ayakkabılar gorduum cok begendikk dayanamadık aldık al cnaım zaman cabuk gecio dha gecen gun ogrenmiştim melegımın göbegime kondugunu simdi 5 aylık olduk neredeyse bi bakmısız doguruyoruz :)))

valla canım nerdeyse gündüz iki kere uyuyorum ve banamısın demiyor akşamlarıda çok rahat yatıyorum kız çocuğu uyutuyor derlerdi bu kadar olacağını düşünmüyordum yarım saat önce uyandım kocamın yanına gidip yemek yedim evde hazırlıcak halim yoktuvalla benim kızda uykucu olcak galiba

bizde seni aramızda görmekten mutluyuz canım. benim doktorumda 2 li iyi çıktı diğerlerine gerek yok dedi kan sonucu hemen çıkmıyor zaten 2 gün arasında olması bence bi sorun teşkil etmez canım yine içini rahatlatmak için doktoruna sor daha sık görüşmek üzereee

bu arada kızlar bugun doktorumu aradım saglık ocagına gidicemi ası olucagımı söledim olabilirsin dedi bugun tetanoz asımı oldum 2. sini 1 ay sonra olucam bebek hareketlerini hissediyosan bi sorun olmaz yapabiliriz dedi hemsire hiç acımadı suanda gayet iyiyim ama aksam agrıcak 3-4 gun agrıyabilir kolun ates yapabilir dedi olursa parol yada minoset içebilrsin dedi okdar cokmu agrıyoki acaba aksama gorucez artık

evet bana da bol bol uyu dıyolar cocugunda uyusun dogunca olsa seve seve uyurum valla :))))) halsizlik oluyor yerimden kalkmak istemiorum bazen onun harici bişe yok :)) bnmki uykusuz oılcak galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…