evet bana da bol bol uyu dıyolar cocugunda uyusun dogunca olsa seve seve uyurum valla :))))) halsizlik oluyor yerimden kalkmak istemiorum bazen onun harici bişe yok :)) bnmki uykusuz oılcak galiba
merhaba kızlar.bu bebişi bol olan topikte olmaktan mutluyum. dilerim herkes sapa sağlam kucağına alır bebişleri.. şimdi hanımlar bir sorum var sizlere. ben 3. tarama testimi yarın yaptırcam. daha doğrusu ultrasona bakılacak, kanımıda merkezi bir hastanede bakacaklar.oda cuma günü. acaba böyle oluyormu kan ile ultrason arasında 2 gün bi sakıncası varmı. doktora sorcam ama şuan aklıma takıldı.. online olanlardan cevap bekliyorum.şimdiden teşekkürlerr
merhaba kızlar.bu bebişi bol olan topikte olmaktan mutluyum. dilerim herkes sapa sağlam kucağına alır bebişleri.. şimdi hanımlar bir sorum var sizlere. ben 3. tarama testimi yarın yaptırcam. daha doğrusu ultrasona bakılacak, kanımıda merkezi bir hastanede bakacaklar.oda cuma günü. acaba böyle oluyormu kan ile ultrason arasında 2 gün bi sakıncası varmı. doktora sorcam ama şuan aklıma takıldı.. online olanlardan cevap bekliyorum.şimdiden teşekkürlerr
bu arada kızlar bugun doktorumu aradım saglık ocagına gidicemi ası olucagımı söledim olabilirsin dedi bugun tetanoz asımı oldum 2. sini 1 ay sonra olucam bebek hareketlerini hissediyosan bi sorun olmaz yapabiliriz dedi hemsire hiç acımadı suanda gayet iyiyim ama aksam agrıcak 3-4 gun agrıyabilir kolun ates yapabilir dedi olursa parol yada minoset içebilrsin dedi okdar cokmu agrıyoki acaba aksama gorucez artık
Hayırr oyle dusunme sakın beslenmez olur mu.o demirlemi besleniyor senin vucudunda daha once depolanan hersey onun icin besin ve bu zamana kadar aldigin vitamin kalsiyum cabasi uzulme beslenemese allah korusun mutlaka bir problem cikardi zaten sagliksiz cocugu vucut tutmuyor.keciboynuzu pekmezinin cok iyi geldigini biliyorum dene istersen cnm.sıkma canını bebiste mutlu olsun.gecmis olsun.
canımmm geçmiş olsun sıkma canını moralini hiç bozmaoğluşunda etkilenir üzülür sonra.. o senden herşeyi alıyor ilaçlarda sana destek olsun diye veriliyor ama bebeğin beslenmiyor değil sakın öle düşünme sen sana ve bebeğine yararlı şeylerden ye bol bol .. kuru meyvelerde ye özellikle çekirdekli üzüm .. ceviz, badem hayvansal gıdalar ye canım üzülme moral en önemlisi
canım teşekkür ederim sağol bu arada canını hiç sıkma evlenmeden önce benim demirim 7 ydi hastanede yatmıştım hemen yapman gerekeni söylüyorum sabah aç karnına 2 kaşık pekmez kan ilaclarını aksatmadan iç hemen toplucaksın kendini oğluşun beslenir canım ama şuan ikinizinde kana demire ihtiyacınız var ona göre beslenirsin bişeycik olmaz:26:
kızlar temmuz 9 da eşimle 1. evlilik yıldönümümüz ne yapsam diye düşünüyorum ayakkabı almıştım başharflerimizi kol düğmesi yaptırmıştım kitap bastırmıştım kupa yaptırdım resimli saat yaptırdım kalpli kutu içine kağıttan kalpler yapıp içine güzel sözler yazmıştım ben bu adama evlenmeden ne çok şey yapmışım yahuuuuudiyorumki uçan balonlar alayım uzun iple bağlayayım uçlarına güzel sözler yazayım yatak odasına tavana yapışsınlar ya da bir gömlek alayım yaka kısmının içine bir ömür ensendeyim yazdırayım nasıl sizce hangisini yapayım fikir verin sizler neler yapmıştınız
sağol cnm, oldum olası demirim düşüktü zaten benim. 2 ay da kanama geçirince hepten olmuşpekmeze başladım dün sabah insallah yükselir kısa zamanda.
bu aralar beslenmemi aksattım işte çok yoruluyorum. eve geldiğimde doğru yatağa genellikle aç kalıyorum akşamları gözümü açamıyorum malum demirim de düşük.. sağol canım insallah kısa zamanda toparlarız:)
canım allah korumuş seni 7ye nası düştüü o demirr ben benimkine düşük diyodumm. oligofer vermişti doktor şimdi de ek olarak elevit verdi hergün içiyorum. pekmeze de başladım. beslenmemi aksatıyorum yorgunluktan elimde olmadan
bunları yazarken bnm oğluş içerden vuruyo:) seninn prenses napıyo hissetttirdi mi kendini?
canım yaa evt heyecanım doruktabende 76 olmamıstım bende dun ilk adım spor ayakkabılar gorduum cok begendikk dayanamadık aldık al cnaım zaman cabuk gecio dha gecen gun ogrenmiştim melegımın göbegime kondugunu simdi 5 aylık olduk neredeyse bi bakmısız doguruyoruz :)))
doktor ultrasonla kan testinin muhakkak aynı gün olması gerektiğini söylemişti bana. aksi halde değerlerde değişme oluyomuş ve sonuç yanlış çıkıyormuş, biraz gecikmeli cevap oldu ama mesajını şimdi gördüm.
aynen canım yaa, bi bakmışız 9 aylık olmuşuzsağlıkla gelsinler inşAllah acaba kime benziycek minnakım, acayip bi heyecan basıyo düşününcee :) sende gör de hayırlısıyla, bende resim bekliyorum ona göreee
kızlar temmuz 9 da eşimle 1. evlilik yıldönümümüz ne yapsam diye düşünüyorum ayakkabı almıştım başharflerimizi kol düğmesi yaptırmıştım kitap bastırmıştım kupa yaptırdım resimli saat yaptırdım kalpli kutu içine kağıttan kalpler yapıp içine güzel sözler yazmıştım ben bu adama evlenmeden ne çok şey yapmışım yahuuuuudiyorumki uçan balonlar alayım uzun iple bağlayayım uçlarına güzel sözler yazayım yatak odasına tavana yapışsınlar ya da bir gömlek alayım yaka kısmının içine bir ömür ensendeyim yazdırayım nasıl sizce hangisini yapayım fikir verin sizler neler yapmıştınız
valla bilmiyorum kızım uyurmu uyumazmı ama anası inanılmaz çok uyuyor gün içinde esnemekten bir hal oluyormtetenozu önceden yaptırmıştım hatırlamıyorum ama o kadar ağrı oldumu gerçi hamilelikte etkiler değişebiliyor bakalım ben ankaradayken olucam
tmm cnm hayırlısıyla bi gideyim resimini yuklerim bebegimin
uyu canım uykudan zarar gelmez :)) daha bi agrı yok simdilik ama hemsire öyle bi dediki aksam agrıcak korkma panik yapma 3-4 gun agrıyabilir fln dedi
güzel süprizler esine yapıcakların bence balonlar cok hos ama gömlekte cok esprili olur bilemedim simdi :))))
Yya varya ne yaratıcı bir kadınsın yaa duygu nerden akliña geliyor boyle seyler ama fikirler harikabenim okul sutu esprisinden de komikmis senin gomlek yazısı.bayıldım bu fikre supermisssss.
kız benim burç başak yükselen akrep ortaya öyle bişey çıkıyorki anlatamamevet bende koyayım kızımın fotolarınııı
Burclardan anlamam ama yaratıcı oldugun kesind.bakirdaki organizasyon firmalarini arastır orada bulursun eger illaki balonu yapim dersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?