mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
evet bana da bol bol uyu dıyolar cocugunda uyusun dogunca olsa seve seve uyurum valla :))))) halsizlik oluyor yerimden kalkmak istemiorum bazen onun harici bişe yok :)) bnmki uykusuz oılcak galiba

valla bilmiyorum kızım uyurmu uyumazmı ama anası inanılmaz çok uyuyor gün içinde esnemekten bir hal oluyorm tetenozu önceden yaptırmıştım hatırlamıyorum ama o kadar ağrı oldumu gerçi hamilelikte etkiler değişebiliyor bakalım ben ankaradayken olucam

Ben yaptirdim cnm sanırim benden baskada kimse yaptirmadi, 4lu testi yaptirmadim ama.hatta ilk yaptirdigim zamanlarda doktor gorusunu de paylastim belki gormemissindir yeniden yazayim senin icin :))
benim 2li testim normal cikmisti 3luyu yaptirmak sana kalmis demisti 3lunun 2liye gore guvenirliginin dusuk oldugundan bahsetti.gunu geldiginde ben tekrar gittim aklimda kalmasin ne napalim dedim da.yapalim o zaman dedi tekrar ultrasona aldi ultrason incelemesinde sikinti yok dedi noral tup defekti denilen omurulik sivisinin disarda oldu bir rahatsizlik varmis kapanip kapanmadigina bakti folik asit eksikliginde olusuyormus,iste ultrasonda sikinti yok tahliline de bakalim bise cikacagini sanmiyorum dedi.sonuc iyi cikti.sen sanirim ultrasonu farkli gun tahlili farkli gun yapacaktin zaten ultrason incelemisinde bir cok sey anlasiliyor o yuzden bence farkli gunlerde yaptirman sikinti cikarmaz.gecmis olsun...

Ben oglen oldum.canim biraz tatli olunca birde esim yanimdaydi birazda naz yaptim :)))cantami falan tasimasi icin.simdilik bir sikinti olmadi kolumu kaldirdigimda hafif agri var o kadar bugun banyo yapma dedi bana da.

kızlar temmuz 9 da eşimle 1. evlilik yıldönümümüz ne yapsam diye düşünüyorum ayakkabı almıştım başharflerimizi kol düğmesi yaptırmıştım kitap bastırmıştım kupa yaptırdım resimli saat yaptırdım kalpli kutu içine kağıttan kalpler yapıp içine güzel sözler yazmıştım ben bu adama evlenmeden ne çok şey yapmışım yahuuuuu diyorumki uçan balonlar alayım uzun iple bağlayayım uçlarına güzel sözler yazayım yatak odasına tavana yapışsınlar ya da bir gömlek alayım yaka kısmının içine bir ömür ensendeyim yazdırayım nasıl sizce hangisini yapayım fikir verin sizler neler yapmıştınız

sağol cnm, oldum olası demirim düşüktü zaten benim. 2 ay da kanama geçirince hepten olmuş pekmeze başladım dün sabah insallah yükselir kısa zamanda.

bu aralar beslenmemi aksattım işte çok yoruluyorum. eve geldiğimde doğru yatağa genellikle aç kalıyorum akşamları gözümü açamıyorum malum demirim de düşük.. sağol canım insallah kısa zamanda toparlarız:)

canım allah korumuş seni 7ye nası düştüü o demirr ben benimkine düşük diyodumm. oligofer vermişti doktor şimdi de ek olarak elevit verdi hergün içiyorum. pekmeze de başladım. beslenmemi aksatıyorum yorgunluktan elimde olmadan
bunları yazarken bnm oğluş içerden vuruyo:) seninn prenses napıyo hissetttirdi mi kendini?

canım çok güldüm şu gömlek yakası fikrinee! allah da seni güldürsün:)) hiç aklıma gelmemişti buu! ekimde bizim de 1. yıldönümümüz bunu çalabilirimm:))

doktor ultrasonla kan testinin muhakkak aynı gün olması gerektiğini söylemişti bana. aksi halde değerlerde değişme oluyomuş ve sonuç yanlış çıkıyormuş, biraz gecikmeli cevap oldu ama mesajını şimdi gördüm.

canım hiç sorma bende birde bağırsak ülseri var oda etki etmiş benki esmerlerin kraliçesi o kadar esmerim yanii bembeyaz ol hissettirdi kızım benim ben ona şarkılar söylüyorum canım kızım can kızım diye bi bakıyorum oda eşlik ediyor içerden tabiki çalabilirsin terziler yapabilir yada elin yatkınsa sende güzelce işleyebilirsin yakasına kız bende daha ne fikirler var kocam o konuda çok şanslıdır

aynen canım yaa, bi bakmışız 9 aylık olmuşuz sağlıkla gelsinler inşAllah acaba kime benziycek minnakım, acayip bi heyecan basıyo düşününcee :) sende gör de hayırlısıyla, bende resim bekliyorum ona göreee

Aaaaaa simdi sen deyince aklıma geldi dogru ayni gun yapiliyor cunku dr. Form doldurdu once ultrasonla tam gununu gordu ve oraya sukardar hafta ve gun diye yazdi.dogru aynı gun yapiliyor yanlıs bilgi vermiyeyim arkadasa iyi oldu gordugum yazini.

tmm cnm hayırlısıyla bi gideyim resimini yuklerim bebegimin

Yya varya ne yaratıcı bir kadınsın yaa duygu nerden akliña geliyor boyle seyler ama fikirler harika benim okul sutu esprisinden de komikmis senin gomlek yazısı.bayıldım bu fikre supermisssss.

uyu canım uykudan zarar gelmez :)) daha bi agrı yok simdilik ama hemsire öyle bi dediki aksam agrıcak korkma panik yapma 3-4 gun agrıyabilir fln dedi
güzel süprizler esine yapıcakların bence balonlar cok hos ama gömlekte cok esprili olur bilemedim simdi :))))

tmm cnm hayırlısıyla bi gideyim resimini yuklerim bebegimin

Yaa yukleyin gorelim bence de diger topiklerde bir suru resim yukluyorlar cok hos oluyor burda herkes cok samimi zaten bizlerde resimleri bol bol yukleyelim daha renkli olsunn Bende en kısa zamanda yuklicem resim zaten

aman iyi ağrı olmasın canım yaaa.. uçan balon bulamıyorum gömlegi yapcam herhalde )

Yya varya ne yaratıcı bir kadınsın yaa duygu nerden akliña geliyor boyle seyler ama fikirler harika benim okul sutu esprisinden de komikmis senin gomlek yazısı.bayıldım bu fikre supermisssss.

kız benim burç başak yükselen akrep ortaya öyle bişey çıkıyorki anlatamam evet bende koyayım kızımın fotolarınııı

bir oğlum daha oluyor inşallah.doktordan sonra annemlere gittiğim için yazamadım.tahminler yanlış çıktı:) evlat bu sevgisi bambaşka.oğlumada arkadaş olucak en çok onun için sevindim :)

Yağmurdan çıkar gelirdim
Başımı öne eğerdim
İşsizdim biliyordun
Çaresizdim biliyordun
Yine de çok seviyordun
Ya sonra?

Benden selam söyleyin,
O nazlı sevgiliye
Tutsakmış da ne olmuş
Demiş birisine
Benden selam söyleyin
O nazlı gözlerime

Unutamadım unutamadım

Acı tatlı günlerimiz
Oldu elbette (bizim de)
Anlatırdım gülerdin
Gözlerimden öperdin
Bu günler geçecek derdin
Ya sonra?

Benden selam söyleyin,
O nazlı sevgiliye
Hapismiş de ne olmuş
Demiş birisine
Benden selam söyleyin
O nazlı gözlerime
Unutamadım unutamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…