arkadaşlar merhaba. 2 gün evvel 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim.kalp atışlarını duyamadık maalesef. haftaya tekrar kontrole çağırdı doktor.inşallah duyarız. ama ne yazıkki panik atak ilacı kullanıyorum. doktor kesinlikle içmememi söyledi. gerçi psikyatrime gitmedim daha. ama içmediğim zaman çok kötü oluyorum.. zaten mide bulantılarım başladı ve panik atağımı tetikliyor. ne yapacağımı bilmiyorum...:44:
canım dün doktordaydım önce görünmedi bol su içirdiler iyice sıkıştım,karından kese göründu ama çok yeni dedi.yükselmiştir diye düşünüyorum yoksa nasıl görünsün nokta kadardı.
istenen gebelikte alttan bakılmazmış.benim peçeteye sildikçe gelen açık kahve pembe gibi lekelenmem var progestan verdi.
eğer gelişirse durur dedi gelişmezse artar kanaman dedi ama çok şükür azaldı baya.inşallah tekrarlamaz.haftaya yine çok su içip gel kontrole dedi.inşallah geçer ağrılarımız.
Canım ya benimde çok küçük olduğu için üstten göremedi alttan baktı ve bi zararı yok dedi. bişey olmaz inşallah?cevap bekliyommm...
Canım ya benimde çok küçük olduğu için üstten göremedi alttan baktı ve bi zararı yok dedi. bişey olmaz inşallah?cevap bekliyommm...
tabi tatlım değerin iyi olmasa görünmezdi hele de karından..evet ilk dönem karından bakmak için sıkışık olmanı tercihediyorlarmış..canım dün doktordaydım önce görünmedi bol su içirdiler iyice sıkıştım,karından kese göründu ama çok yeni dedi.yükselmiştir diye düşünüyorum yoksa nasıl görünsün nokta kadardı.
istenen gebelikte alttan bakılmazmış.benim peçeteye sildikçe gelen açık kahve pembe gibi lekelenmem var progestan verdi.
eğer gelişirse durur dedi gelişmezse artar kanaman dedi ama çok şükür azaldı baya.inşallah tekrarlamaz.haftaya yine çok su içip gel kontrole dedi.inşallah geçer ağrılarımız.
artışın çok güzel olmuş maşallah inşallah hayırlısıyla kesenide kalp atışınıda görürsün :)
slm arkadaşlar, ben bugün idrar testi yapacağım. Bir hafta günüm geçti belli olur mu. On gün geçmesi gerekiyormuş idrar testi içn bilgilendirirseniz sevnrm
mrb canım ben 2 gun gecıkınce yaptım hemen cıktı inş. pozıtıf cıkar
tamm canm teşekkür ederim. çok heyecanlandım. İnşalah.......
slm arkadaşlar, ben bugün idrar testi yapacağım. Bir hafta günüm geçti belli olur mu. On gün geçmesi gerekiyormuş idrar testi içn bilgilendirirseniz sevnrm
tamm canm teşekkür ederim. çok heyecanlandım. İnşalah.......
yap tatlım yappp..bak ben reglim 1 gün geçmişti sabah idrarıyla yaptım 5 dakkaya belirdi çizgi..istersen yarın sabah yap garanti olsun..geceden hormonlar biriksin idrarda..
bu arada reglim 1 gün geçtiğinde yumoş günümün üzerinden sadece 13 gün geçmişti
valla senin kadar heyecan yaptım bendeeee
ye canım bebeğin gamzeli olur :)) asıl kilo emzirirken alınıyor. ben 25 kilo aldım.
yaparsann bızede yaz canım sonucu
henüz yapmadım wc bekliyordum=)) haklısın sabah yapayım o zamn ben nasıl sabreceğim saba kadar, şu zaman kadar zor dayandım, neyse az kaldı uyuyup sabah uyaunınca yapayım, beklemesi çok zormuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
düşününce kalbim küt küt atıyo, sabahı beklayacağim artıkın =((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?