mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

canım panik atak için dr bi yöntem söylemişti buradan anlatabilirmiyim bilmiyorum.
Atak gelince iki elini ağzına kapatıyorsun ımm hani oksijen maskesi gibi elini kapatıyorsun hızlı hızlı nefes alıp veriyorsun ilaçtan daha hızlı etki ediyormuş. doktorum programında panik atak yaz arat çıkması lazım orda daha iyi anlatıyor.

Canım ya benimde çok küçük olduğu için üstten göremedi alttan baktı ve bi zararı yok dedi. bişey olmaz inşallah?cevap bekliyommm...

Merhaba kızlar:
bende mart ayı hamişiyim ama daha yeniyiz ablaları 4.haftamıza yeni girdikk

Canım ya benimde çok küçük olduğu için üstten göremedi alttan baktı ve bi zararı yok dedi. bişey olmaz inşallah?cevap bekliyommm...

olmaz merak etme çünkü bu benim kısmetse 2.çocugum olucak.ilk gebeliğimde yine aynı gün gitmiştim adeti 5 gün geçince karından görülmedi.
alttan baktı ve çok şükür birşey olmadı.merak etme eğer doktor baksaydı baktırıcaktım.hafif kanamam varya belkide o yüzdendir.

canım erken dönemde sorun olmuyormuş..değer düşükse vajinal bakıtorlar mecburen..ama istemezsen bikaçgün daha bekliyorsun değer yükselince karından bakıyorlar..sen içini ferah tut çoğunlukla bakılıyor ilk ultrasonda

tabi tatlım değerin iyi olmasa görünmezdi hele de karından..evet ilk dönem karından bakmak için sıkışık olmanı tercihediyorlarmış..
erken dönemde vajinal bakıyorlar cnm zaten 4.-5. haftada...sonra bakmıyorlar zaten..e gerek te olmuyor değer yükseliyor kese büyüyor illaki görünüyor..
tatlım bol bol dinlen..kanama kırmızıya dönmedikçe sorun olmuyor diyorlar..böyle erken dönemde olabilirmiş..geçer geçer bikaçhaftaya ağrı kalmaz da bulantı başlayabilirrrrrrrrr:18::18::18::18:

artışın çok güzel olmuş maşallah inşallah hayırlısıyla kesenide kalp atışınıda görürsün :)

inşallah canım hepimiz o günleri görücez inşallahhhhhhhhhhhhhh

slm arkadaşlar, ben bugün idrar testi yapacağım. Bir hafta günüm geçti belli olur mu. On gün geçmesi gerekiyormuş idrar testi içn bilgilendirirseniz sevnrm

slm arkadaşlar, ben bugün idrar testi yapacağım. Bir hafta günüm geçti belli olur mu. On gün geçmesi gerekiyormuş idrar testi içn bilgilendirirseniz sevnrm

mrb canım ben 2 gun gecıkınce yaptım hemen cıktı inş. pozıtıf cıkar

yap tatlım yappp..bak ben reglim 1 gün geçmişti sabah idrarıyla yaptım 5 dakkaya belirdi çizgi..istersen yarın sabah yap garanti olsun..geceden hormonlar biriksin idrarda..
bu arada reglim 1 gün geçtiğinde yumoş günümün üzerinden sadece 13 gün geçmişti

henüz yapmadım wc bekliyordum=)) haklısın sabah yapayım o zamn ben nasıl sabreceğim saba kadar, şu zaman kadar zor dayandım, neyse az kaldı uyuyup sabah uyaunınca yapayım, beklemesi çok zormuşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

yaparsann bızede yaz canım sonucu

tamm canım yazarım, bugün iptal ettim sabah erken saatte yapacağım ilk uyanınca, inşallh ben de mart ayı hamişleri arasında yer alırım.

kızlar ya sizde hala garip hissediyor musunuz?inanamıyorum karnımda olduğuna kırk bir kere maşallah hepimize.çok zor geçiriyorum gribim burnum tıkalı öksürüyorum midem bulanıyor ama yinede iyi hissediyorum galiba bebek mucizesi buşükredecek çok şeyim var gerçekten ya...

selam kızlar.....bende mart hamilesiyim :))) 5 yıllık evliyim...romataid artrit hastası oldugum için bebek yasaktı.....3 ay önce dr.um bebişe izin verdi....fakat kist yüzünden 1 ay doğum kontrol hapı kullandım.....şubat ayında ilk defa bebek için çalışmalara başladım ne yazikki adet oldum...fakat 2 gün sürdü...bende şüphelendim nedense...ve gebelik testi yaptım ve çift çizgi çıktı...kanda hcg değerim 2018 cıktı...malesef bugün kanamam var...inşallah bişey olmazz :18:

Son düzenleme:

düşününce kalbim küt küt atıyo, sabahı beklayacağim artıkın =((((

hadi bakalımmmmmmmmmmmmmmm
sabah bize de yaz olurmuuuuuuuuuuuuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…