mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
Pumpulu kuşum 18 cm 480 gr bense 3 kilo almisim iyii oldu bu cunku 70le hamile kalmistim 5 verdim 3 aldim ellerimiz ayaklarimiz hic durmuyodu gene :) 1ay sonraya seker yuklemesine cagirdi bi de aşı ol dedi ptesi gidim artık kaçış yok

günaydnnn bayanlarrr vee bebişleri nasılsınızzz şekerciklerr?? ben uykuluyumm işteyim bide uyurr gezer gibiyimm baktığım yeri görmüyomm yani dünn babamızz yoldan gelcektii sürpriz yapıp babam beni seviyo yazılı atletlerden alcaktm gıdıma ama ne yazıkki bulamadım çok üzüldümm bugün başka yere bakıcam inşallah bulurum kıslarr işte olduğum için çarşıyada çıkamıyorum

kimsecikler yok bugün umarım iyisinizdir

duygucum seni seviyor komşuların bırakmıyorlar tabi umarım sonuç ne olursa olsun çabuk alışırsınız gelişmelerden haberdar et

herkese iyi haftasonları :13::102::118::119::131:

hadı gozun aydın canım masallah yarım kılo olmus senın kuzu

gunaydın canım bulursun ya ıs cıkısı bakarsın canım ya uzulme gozun aydın kocısıne kavusuyorsun

canım ıyım vallahı herkes gıtmeyın dıyor bakalım hayrlısı olsun canım dun aksam kocısle yuruyus yaptık bı yere gttk oturduk o kadar ozlemısımkı aksam saatlerınde bırlıkte gezmeyı ızınlı gununde sıkmıyordum sımdı acısını cıkarıyorum opuyorum canımm

en qüzelini yapıyosun benm kocamı görmeye vaktm bile olmuyo ben gündüz çalışıyorum o gece evi vardi-yeli olarak kullanıyoruz benim sadece pazar günüm var dinlenmek için onun ki her hafta değişiyo tadını çıkar bence

valla ama kocanın evde olması gibi de yok pazara gönderdim bende evi sildim süpürdüm

gunaydın canım bulursun ya ıs cıkısı bakarsın canım ya uzulme gozun aydın kocısıne kavusuyorsun

geldi dün babamızz canımm kavuştuk gıdımlaa küstük önce ama olsun naz yaptık azcık inşallah bulurum canım yaa sevindirelimm babamızı kocişinde evde ohhh ne güzelll zamann geçirirsiniz beraberr ... bizim bi tek pazarımızz var ondada zaten kalkmamız 2yi buluyor sonra da pek bir şey yapamıyoruz cumartesi acısı çıkıyor tabi hakkınızda herşeyin hayırlısı olsun şekerim

kocıs evde ama tabıkı kısa bı sure ıcın yoksa aclıktan oluruz
kız pazarları nasıl ıkıde kalkıyorsun aclıktan bayılırım ben

Kizlarr napiyosunuz? Sicaklara tahammül edemiyorum artik daha önümüzde koskoca 2 ay varr bilmiorum napicagimizi. Bugün gidip paşama zibin seti ve havlu aldim. Kocise gore cok acele ediyomusum ama ben de yavas yavas anca tamamlarim diyorum. Biz pasamla biraz uyuyalim teyzeleri yorulduk gorusmek üzeree

canım vallahi burasıda çok sıcak her yer açık ama şıp şıp ter döküyorum benim eşimde erken diyip duruyor ankaraya gidince başlıcam ama bende çok özeniyorum vallahi iyi uykularrr:103::121::125::126::131::130:

kızlar dün öğleden sonradan itibaren evde yoktum yeni geldim.nasılsınız?bende 2 gündür mide yanması başladı biraz hamur işi falan yedim ondan sanırım.bebekte yolda farkettim dışarda hiç oynamıyor evde otururken hiç durmuyor ama çok aşağıda oda beni biraz endişelendiriyor.büyüdükçe yukarı çıkar inşallah :)sizinkiler nerde oynuyor ?

demekki senin yavrun sessizliği seviyor benimki göbek ortalarda oynuyor çok aşağıda değil bi sağ bi sol yapıyor

hem şimdiden alırsak külfet olmaz yavaş yavaş tamamlamış olurum. akşamları biraz olsun esiyo ama gündüz sıcak bastı mı ne yapıcağımı şaşırıyorum :/ neler almam lazım onu da bilmiyorum işte ne beğenirsem ondan alıyorum:)

benim de hep dışardayken oynuyo zıp zıp:) dinlenmişsem hiç sesi soluğu çıkmıyo. benim de aşağıda yumurtalıklarımın orda hissediyorum. arkadaşım da moralimi bozdu çok aşağıda diyerek geçenlerde. ilk olduğu için de tam bilmiyorum, yukarda mı olması lazımdı şimdiye kadar??

canım en güzeli yavaş yavaş almak maddi yonden zorlanmıyorsun o zaman çünkü.ben biraz abartmıssın diceksin ama 3. aydan sonra yavaş yavaş gordugum bazı seylerden almaya başladım ortak renklerde cok aldım.her ay maaşıma dokunmadan sadece yatan ekdersimle 50, 60 en en fazla 100 tllik ürün aldım ki şimdiden butun kıyafetleri hazır oldu,hiç hediye gelmicek gibi hesab ettim ki memleketımde değilim cünkü.en güzeli yavaştan başlamak.ben hamile olmadan önce doğum yapan cok arkadasım oldu onlardan gördüklerim kadarıyla bir cok seyı oğrendim her biri bak biz söyle aldık sen böyle alma gibisinden paylaşımları oldu.ben bu zamana kadar aldığım ürünleri burda paylaştım belki gormüşsündür, görmediysen sana aldıklarım yardımcı olabılır.bizim bebeklerimiz kış bebekleri olacak,avantajlıyız,ılk 6 ay kışlık giydirebılecez yani atıyorum bır ayımız bahara 3 ayımız yaza 2 ayımız kışa denk gelmicek bu yuzden dogdukları zaman cok ıyı.kış bebeklerı olacağı için ılk 6 ay giyeceklerı kıyafetlerı kışlık olarak düşünmek yeterli oluyor, cıtcıtlı badı ve ayaklı pıjama en cok ıhtıyacımız olan seylerden bırı cunku bunları tulumun altına gıydırecegız,bol bol uzunkol kolsuz cıtcıtlı zıbın al,2 tane buyuk 11li yada 17li hastane cıkısı alki cantanda bulunacak penye battanıyesıyle bırlıkte.bol bol agız mendılı sırt havlusu,kış olacaagı için kadıfe yada polar tulumlar,bol patık corap,önlük ve ayaklı alt üst pijama takımları cok lazım oluyor. onlarda 5li set seklınde satılıyor fıyatları da daha uygun.içlerinde onluk eldıven sapka alt üst pıjama oluyor.sık sık kusma olayları yasandıgından yıkamaya cok ıhtıyac oluyor 2 zıbın için makıne de calıstırılmıyor.bu saydıklarım ilk zaman acılde olması gereken şeyler olaki bir erken dogum durumunda lazım olur.ben 2. ayda bır kanama gecırdım cünkü ebeler hastaneden cıkarken kan uyusmazlıgı var iğnenizi yaptık bu rahatsızlık erken doguma ve bu tarz kanamalara sebep olabılır , 6. aydan sonra cantanızı hazırlayın demişlerdi ben bundan dolayı bırazda erken aldım ama kafam rahat oldu panık olmadan hazırlandım.suan bır tek yıkama ve cantaya koyma kaldı.haaa bu arada ben nıveanın atta cantasını aldım içindeki ürünleri hesapladım 56mılyon tutuyor ürünler sadece. canta,ürünler,alt acması 50tl cıvarında ınternet sıtelerınde de satılıyor.şimdilik diyeceklerım bu kadar sızlere fıkır olsun dıye paylaştım aldıklarımı bır ara incelersin umarım sana yardımcı olmusumdur :)))))))))

canım celıın herseyı soylemıs hemen buyuduklerı ıcın yenıdogan cok alma 0-3 3-6 aylık alabılırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…