hadı gozun aydın canım masallah yarım kılo olmus senın kuzuPumpulu kuşum 18 cm 480 gr bense 3 kilo almisim iyii oldu bu cunku 70le hamile kalmistim 5 verdim 3 aldim ellerimiz ayaklarimiz hic durmuyodu gene :) 1ay sonraya seker yuklemesine cagirdi bi de aşı ol dedi ptesi gidim artık kaçış yok
gunaydın canım bulursun ya ıs cıkısı bakarsın canım ya uzulme gozun aydın kocısıne kavusuyorsungünaydnnn bayanlarrr vee bebişleri nasılsınızzz şekerciklerr?? ben uykuluyumm işteyim bide uyurr gezer gibiyimm baktığım yeri görmüyomm yanidünn babamızz yoldan gelcektii sürpriz yapıp babam beni seviyo yazılı atletlerden alcaktm gıdıma ama ne yazıkki bulamadım çok üzüldümm bugün başka yere bakıcam inşallah bulurum kıslarr işte olduğum için çarşıyada çıkamıyorum
kimsecikler yok bugün umarım iyisinizdir
duygucum seni seviyor komşuların bırakmıyorlar tabi umarım sonuç ne olursa olsun çabuk alışırsınız gelişmelerden haberdar et
herkese iyi haftasonları:13: :102::118::119::131:
hadı gozun aydın canım masallah yarım kılo olmus senın kuzu
gunaydın canım bulursun ya ıs cıkısı bakarsın canım ya uzulme gozun aydın kocısıne kavusuyorsun
canım ıyım vallahı herkes gıtmeyın dıyor bakalım hayrlısı olsun canım dun aksam kocısle yuruyus yaptık bı yere gttk oturduk o kadar ozlemısımkı aksam saatlerınde bırlıkte gezmeyı ızınlı gununde sıkmıyordum sımdı acısını cıkarıyorumopuyorum canımm
en qüzelini yapıyosun benm kocamı görmeye vaktm bile olmuyo ben gündüz çalışıyorum o gece evi vardi-yeli olarak kullanıyoruz benim sadece pazar günüm var dinlenmek için onun ki her hafta değişiyo tadını çıkar bence
valla ama kocanın evde olması gibi de yokpazara gönderdim bende evi sildim süpürdüm
tabiiben ewde olmadıqımda saqolsun o da yapıyoda birlikte vakit geçirmek gibisi yok tabii =)
gunaydın canım bulursun ya ıs cıkısı bakarsın canım ya uzulme gozun aydın kocısıne kavusuyorsun
kocıs evde ama tabıkı kısa bı sure ıcın yoksa aclıktan oluruzgeldi dün babamızz canımm kavuştuk gıdımlaa küstük önce ama olsun naz yaptık azcıkinşallah bulurum canım yaa sevindirelimm babamızı kocişinde evde ohhh ne güzelll zamann geçirirsiniz beraberr ... bizim bi tek pazarımızz var ondada zaten kalkmamız 2yi buluyor sonra da pek bir şey yapamıyoruz cumartesi acısı çıkıyor tabi hakkınızda herşeyin hayırlısı olsun şekerim
Kizlarr napiyosunuz? Sicaklara tahammül edemiyorum artik daha önümüzde koskoca 2 ay varr bilmiorum napicagimizi. Bugün gidip paşama zibin seti ve havlu aldim. Kocise gore cok acele ediyomusum ama ben de yavas yavas anca tamamlarim diyorum. Biz pasamla biraz uyuyalim teyzeleri yorulduk gorusmek üzeree
Kizlarr napiyosunuz? Sicaklara tahammül edemiyorum artik daha önümüzde koskoca 2 ay varr bilmiorum napicagimizi. Bugün gidip paşama zibin seti ve havlu aldim. Kocise gore cok acele ediyomusum ama ben de yavas yavas anca tamamlarim diyorum. Biz pasamla biraz uyuyalim teyzeleri yorulduk gorusmek üzeree[/
sorma sıcaklar başladı.bol su içicez.ben ilk doğumumuda kasım da yaptım herkez mont giyerken ben sadece penye ile geziyodum dışarda kasımda :) bende almaya başladım sözde çok almıycam diyorum oğlumun yeni doğanlarını saklıyorum hala çünkü:)
kızlar dün öğleden sonradan itibaren evde yoktum yeni geldim.nasılsınız?bende 2 gündür mide yanması başladı biraz hamur işi falan yedim ondan sanırım.bebekte yolda farkettim dışarda hiç oynamıyor evde otururken hiç durmuyor ama çok aşağıda oda beni biraz endişelendiriyor.büyüdükçe yukarı çıkar inşallah :)sizinkiler nerde oynuyor ?
canım vallahi burasıda çok sıcak her yer açık ama şıp şıp ter döküyorumbenim eşimde erken diyip duruyor ankaraya gidince başlıcam ama bende çok özeniyorum vallahi iyi uykularrr:103::121::125::126::131::130:
kızlar dün öğleden sonradan itibaren evde yoktum yeni geldim.nasılsınız?bende 2 gündür mide yanması başladı biraz hamur işi falan yedim ondan sanırım.bebekte yolda farkettim dışarda hiç oynamıyor evde otururken hiç durmuyor ama çok aşağıda oda beni biraz endişelendiriyor.büyüdükçe yukarı çıkar inşallah :)sizinkiler nerde oynuyor ?
hem şimdiden alırsak külfet olmaz yavaş yavaş tamamlamış olurum. akşamları biraz olsun esiyo ama gündüz sıcak bastı mı ne yapıcağımı şaşırıyorum :/ neler almam lazım onu da bilmiyorum işte ne beğenirsem ondan alıyorum:)
canım celıın herseyı soylemıs hemen buyuduklerı ıcın yenıdogan cok alma 0-3 3-6 aylık alabılırsınhem şimdiden alırsak külfet olmaz yavaş yavaş tamamlamış olurum. akşamları biraz olsun esiyo ama gündüz sıcak bastı mı ne yapıcağımı şaşırıyorum :/ neler almam lazım onu da bilmiyorum işte ne beğenirsem ondan alıyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?