mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

celiin, canım çok teşekkür ederim bundan daha iyi yardımcı olamazdınn:)) benim de 2 ay kanamam oldu yattım diye erken doğumdan korkuyorum. babamıza kalsa doğuma gitmeden 1 hafta öncesi yeterli herşey için aah ah :) ben de başladım yavaş yavaş almaya, internetten birşeyler beğendim ama sipariş vermeye kalksam gümrüğe takılıcak. gümrük harcı ile birlikte bana pahalıya patlıycak. keşke sizin gibi orda yaşasam herşeyi uygun fiyata bulabilirdim:) senin aldıklarını gördüm maşallah ne güzeldonanmış senin bebiş:)
yazdıklarını not aldım canım teşekkür ederim. büyük bir mutlulukla artık başlayabilirim paşama her ay bikaç bişey alarak. polar tulumlar falan kışa doğru satılmaya başlanır heralde göremedim cünkü burda pek onlardan. daha bebek odası var. yapmalı mıyım yoksa sadece yatak alıp bizim odaya mı koymalıyım sizler ne düşünüyorsunuz ???

nasilsiniz kizlarr ben misafirden pek basimi kaldiramadim bu aralar dun de kayinvalidem eltim gorumcem fln vardi cok yoruldum bugun hic hissedemefim oglusumu dun yoruldugumdan heralde yarin ayrintili ultrasonumuz var bizim de cok heyecanliyim :)))

yok canım bozma moralini ben doktora sorduğumda bebek bu istediği yerde oynar dedi büyüdükçe yukarı çıkıcak.

nasilsiniz kizlarr ben misafirden pek basimi kaldiramadim bu aralar dun de kayinvalidem eltim gorumcem fln vardi cok yoruldum bugun hic hissedemefim oglusumu dun yoruldugumdan heralde yarin ayrintili ultrasonumuz var bizim de cok heyecanliyim :)))

bebişte yorulmuş :) inşallah güzel haberlerini bekliyoruz :)

canım eğer oda yapıcaksan dolabını falan ilerde kullanabileceği gibi seçmelisin.ben ilk çocuğumda sadece beşik aldım kendi şifonyerime onun eşyalarını koydum 3 yaşına geldiğinde baza yatak ve 3 kapılı dolabını aldım kendi istediğinden :)şimdide zaten yerim olmadığından park beşik alıcam.zaten ayrı odada yatırman çok zor çünkü sürekli emicek annesi halin olmıycak onu odasına taşımaya :) ama 5 6 aydan sonra ayırabilirsin.

Canım ben polar tulumları bahardan yaza girerken aldım tanıdık var bebek esyaları satan ķıstan kaldı kacırma dedi ve kışın 40liraya sattıgı içi yunlu tulumları 15e verdi.sen bulamazsın zaten suan anca kışa alırsın.bebek odası ben yapmıcam cunku tayinciyiz park yatak alıp yatak odasına koyacaz tayinimizin ciktigi yerde birkac yil sonra oda yapacaz.bir arkadasim bana hediye olarak anadizi denilen bise getirdi onu oturdugumuz odaya koyacaz yatagida yatak odasına onuda netten incele 8 ay bir yil falan yatiriliyor bebegin kilosuna gore.ben ayrıca 5 cekmeceli disney resimli plastik cekmeceli komidin aldim ve cekmeceli kendi sifoniyerimi bosalttim esyalarini koydum yetti cnm.sen yurt dısindasin orda daha iyi bebek esyaları yok mu peki?

canım fazla yormasaydın kendını yarın ıyı haberlerını beklıyoruz

merhabalar herkese
yarın doktora giidicektim ama doktorum seminerdeymiş ( cok sinir oldum persembe gelcekmiş ama cok kalabalık olur diyolar sanırım haftaya kaldı bnm kızımla bulusmam okdar sabretmiştim kısmete bak ...

evet canım kısmet hiç değilse artık onları rahatça hissediyoruz iyi olduklarını biliyoruz buda bizi mutlu ediyor.sağlıkla zamanında gelsin bebişlerimiz inşallah.

Hayırlısı olsun canım benim.bebisinde bir sıkıntı olmasın da,can saglıgı olsun yeterki :)

tskler kızlar
evet hissedebilio olmak bile cok güzel bnmle oynuyor resmen bacagımı salladıgım zaman oda hareket etmeye baslıyor karnımda gurultu oldugunda hareket ediyor kendi kendime gülüorum bazen evde cok komik oluyor :)))

yormamak ne mumkun canim cocuklar da olunca pesinden geziyorsun iste sizin de is durumu yarin mi belli olcakti hayirlisi bakalim
evet canım yarın bellı olcak yazarım zaten sen yıne de yormamaya calıs kendını

canım sabretmek zor oluyor ama hareketlerını hıssettıkce sabredersın zaman cabuk gecıyor

günaydnnnnnn kıslarrrr vee melekleriii nasılsınız?? bisss her zamann ki gibi gıdımla uykuluyuzz

kocıs evde ama tabıkı kısa bı sure ıcın yoksa aclıktan oluruz
kız pazarları nasıl ıkıde kalkıyorsun aclıktan bayılırım ben

gece yiyorum canım o beni tutuyorr çok acıkırsam birşeyler yiyip geri yatıyorum artık gece karnımın guruldamasına uyanıyorum.. gıdımm büyüdükçe annesini oburr yapıcakk

benimm gıdımm kasık bölgemde oynaşıyor aşağıda biraz ama daha tam pozisyon almadığından sanırım .. doktor yan yat demişti bana ona göre yukarıya yavaş yavaş çıkacak sanırım .. ayy şuan bile sizle konuşurken kıpraşıyor slm veriyor fıstığımm

kızlar günaydınnnnn

benim bugün biricik kocacımla 2. evlilik yıldönümüm

umarım en kısa zamanda tek eksiğimiz de aramıza katılır tam bir aile oluruz:118:

kızlar günaydınnnnn

umarım en kısa zamanda tek eksiğimiz de aramıza katılır tam bir aile oluruz:118:

günaydınlar canımm yarında bizim 1. yıldönümümüz inşaallahhh eksiğinizde tamamlanır canım hayırlısıylaaa

kızlar nasılsınız biraz önce eşime manisa turgutludan bir teklif geldi kamil bey kebaptan eşyalarımızın taşınma parasınıda onlar vercek ordaki kirayıda öğleden sonra burdaki görüşmeler yapılsın kararı o zaman vercez bakalım. gece göbek deliğimde bi ağrı hissettim uykulu halimde birisi bastırıyor sandım nasıl sıçradım eşimde uyandım meğersem benim yaramaz kızımın sert tekmelerine maruz kalmışım çook hoşuma gitti vallahi birde kan ilacım maltoferdi doktorum değiştirip gynoferon depo draje vermişti yazamamıştım aranızda onu kullanan varmı bonibon şekerlere benziyor pembe renkli

ohh canım maşallah senin kızın kısmetiyle geliyor baksana babası boş durmıcak gibi :) bak taşınmayı düşünüyodun onu bırak üstüne kirayı da verceklermiş bayıldım valla ben kan ilacı gyno ferro sanol kullanıyorum canım.

günaydın kızlar ve güzel bebişlerimiz. dün geceden beri baş ağrısı yakamı bırakmadı uyudum geçer diye ama sabah kalktım aynı şiddetlen devam ediyor. bu arada 3 lü test yaptırmıcaktım ama devlet hastanesine kan vermeye gittiğimde bi yolunu bulup bana 3 lü test yaptırmışlar sonuçları aldık güzel negatif ama illa amniyosentez yapalım dıyorlar kobay buldular ya kullanıcaklar yaptırmadım tabiki imza istediler. attım bende göbeğime o iğneyi sokturamam ben onun dışında ayak bileklerim şişmeye başladı kemık görünmüyo özellikle sağ ayağım çok şiş. göbeğimde çizgi çıkmaya başladı göbüş deliğim geriliyor :) ne güzel hisler bunlar yarabbim. bu arada alışveriş yapanlarınız varmı? insan ne görse almak istiyo ama sanırım erken :) 68 ile başladığım hamilelik yolculuğumdaa şuannnn 74 kiloyum ben şişleriminde etkisi var diyorum. nasıl verilcek bu kilollaaarrr

gıdımmlaa iyiyizz teyzesiii.. sen nasılsın gıdınn nasıll?? çok sevindimm canımm hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun ... göbek deliği en çok ağrıyan yer ve çok hassas canım .. krem sürerkende en dikkat edilmesi gereken yer benimki tam delik gibi olmuşş elime takılıyor kıyafetten bile

kızlar günaydınnnnn

canim nice nice mutlu senelere esinle bebislerinizle :)) en kisa zamanda kavusursun insallah kuzuna da 3. evlilik yildonumunuzu beraber kutlarsiniz :) hep mutlu olursun umarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…