canım en güzeli yavaş yavaş almak maddi yonden zorlanmıyorsun o zaman çünkü.ben biraz abartmıssın diceksin ama 3. aydan sonra yavaş yavaş gordugum bazı seylerden almaya başladım ortak renklerde cok aldım.her ay maaşıma dokunmadan sadece yatan ekdersimle 50, 60 en en fazla 100 tllik ürün aldım ki şimdiden butun kıyafetleri hazır oldu,hiç hediye gelmicek gibi hesab ettim ki memleketımde değilim cünkü.en güzeli yavaştan başlamak.ben hamile olmadan önce doğum yapan cok arkadasım oldu onlardan gördüklerim kadarıyla bir cok seyı oğrendim her biri bak biz söyle aldık sen böyle alma gibisinden paylaşımları oldu.ben bu zamana kadar aldığım ürünleri burda paylaştım belki gormüşsündür, görmediysen sana aldıklarım yardımcı olabılır.bizim bebeklerimiz kış bebekleri olacak,avantajlıyız,ılk 6 ay kışlık giydirebılecez yani atıyorum bır ayımız bahara 3 ayımız yaza 2 ayımız kışa denk gelmicek bu yuzden dogdukları zaman cok ıyı.kış bebeklerı olacağı için ılk 6 ay giyeceklerı kıyafetlerı kışlık olarak düşünmek yeterli oluyor, cıtcıtlı badı ve ayaklı pıjama en cok ıhtıyacımız olan seylerden bırı cunku bunları tulumun altına gıydırecegız,bol bol uzunkol kolsuz cıtcıtlı zıbın al,2 tane buyuk 11li yada 17li hastane cıkısı alki cantanda bulunacak penye battanıyesıyle bırlıkte.bol bol agız mendılı sırt havlusu,kış olacaagı için kadıfe yada polar tulumlar,bol patık corap,önlük ve ayaklı alt üst pijama takımları cok lazım oluyor. onlarda 5li set seklınde satılıyor fıyatları da daha uygun.içlerinde onluk eldıven sapka alt üst pıjama oluyor.sık sık kusma olayları yasandıgından yıkamaya cok ıhtıyac oluyor 2 zıbın için makıne de calıstırılmıyor.bu saydıklarım ilk zaman acılde olması gereken şeyler olaki bir erken dogum durumunda lazım olur.ben 2. ayda bır kanama gecırdım cünkü ebeler hastaneden cıkarken kan uyusmazlıgı var iğnenizi yaptık bu rahatsızlık erken doguma ve bu tarz kanamalara sebep olabılır , 6. aydan sonra cantanızı hazırlayın demişlerdi ben bundan dolayı bırazda erken aldım ama kafam rahat oldu panık olmadan hazırlandım.suan bır tek yıkama ve cantaya koyma kaldı.haaa bu arada ben nıveanın atta cantasını aldım içindeki ürünleri hesapladım 56mılyon tutuyor ürünler sadece. canta,ürünler,alt acması 50tl cıvarında ınternet sıtelerınde de satılıyor.şimdilik diyeceklerım bu kadar sızlere fıkır olsun dıye paylaştım aldıklarımı bır ara incelersin umarım sana yardımcı olmusumdur :)))))))))
canım celıın herseyı soylemıs hemen buyuduklerı ıcın yenıdogan cok alma 0-3 3-6 aylık alabılırsın
benim de hep dışardayken oynuyo zıp zıp:) dinlenmişsem hiç sesi soluğu çıkmıyo. benim de aşağıda yumurtalıklarımın orda hissediyorum. arkadaşım da moralimi bozdu çok aşağıda diyerek geçenlerde. ilk olduğu için de tam bilmiyorum, yukarda mı olması lazımdı şimdiye kadar??
nasilsiniz kizlarr ben misafirden pek basimi kaldiramadim bu aralar dun de kayinvalidem eltim gorumcem fln vardi cok yoruldum bugun hic hissedemefim oglusumu dun yoruldugumdan heralde yarin ayrintili ultrasonumuz var bizim de cok heyecanliyim :)))
celiin, canım çok teşekkür ederim bundan daha iyi yardımcı olamazdınn:)) benim de 2 ay kanamam oldu yattım diye erken doğumdan korkuyorum. babamıza kalsa doğuma gitmeden 1 hafta öncesi yeterli herşey için aah ah :) ben de başladım yavaş yavaş almaya, internetten birşeyler beğendim ama sipariş vermeye kalksam gümrüğe takılıcak. gümrük harcı ile birlikte bana pahalıya patlıycak. keşke sizin gibi orda yaşasam herşeyi uygun fiyata bulabilirdim:) senin aldıklarını gördüm maşallah ne güzeldonanmış senin bebiş:)
yazdıklarını not aldım canım teşekkür ederim. büyük bir mutlulukla artık başlayabilirim paşama her ay bikaç bişey alarak. polar tulumlar falan kışa doğru satılmaya başlanır heralde göremedim cünkü burda pek onlardan. daha bebek odası var. yapmalı mıyım yoksa sadece yatak alıp bizim odaya mı koymalıyım sizler ne düşünüyorsunuz ???
celiin, canım çok teşekkür ederim bundan daha iyi yardımcı olamazdınn:)) benim de 2 ay kanamam oldu yattım diye erken doğumdan korkuyorum. babamıza kalsa doğuma gitmeden 1 hafta öncesi yeterli herşey için aah ah :) ben de başladım yavaş yavaş almaya, internetten birşeyler beğendim ama sipariş vermeye kalksam gümrüğe takılıcak. gümrük harcı ile birlikte bana pahalıya patlıycak. keşke sizin gibi orda yaşasam herşeyi uygun fiyata bulabilirdim:) senin aldıklarını gördüm maşallah ne güzeldonanmış senin bebiş:)
yazdıklarını not aldım canım teşekkür ederim. büyük bir mutlulukla artık başlayabilirim paşama her ay bikaç bişey alarak. polar tulumlar falan kışa doğru satılmaya başlanır heralde göremedim cünkü burda pek onlardan. daha bebek odası var. yapmalı mıyım yoksa sadece yatak alıp bizim odaya mı koymalıyım sizler ne düşünüyorsunuz ???
canım fazla yormasaydın kendını yarın ıyı haberlerını beklıyoruznasilsiniz kizlarr ben misafirden pek basimi kaldiramadim bu aralar dun de kayinvalidem eltim gorumcem fln vardi cok yoruldum bugun hic hissedemefim oglusumu dun yoruldugumdan heralde yarin ayrintili ultrasonumuz var bizim de cok heyecanliyim :)))
canım fazla yormasaydın kendını yarın ıyı haberlerını beklıyoruz
merhabalar herkese
yarın doktora giidicektim ama doktorum seminerdeymiş( cok sinir oldum persembe gelcekmiş ama cok kalabalık olur diyolar sanırım haftaya kaldı bnm kızımla bulusmam okdar sabretmiştim kısmete bak ...
merhabalar herkese
yarın doktora giidicektim ama doktorum seminerdeymiş( cok sinir oldum persembe gelcekmiş ama cok kalabalık olur diyolar sanırım haftaya kaldı bnm kızımla bulusmam okdar sabretmiştim kısmete bak ...
evet canım yarın bellı olcak yazarım zaten sen yıne de yormamaya calıs kendınıyormamak ne mumkun canim cocuklar da olunca pesinden geziyorsun iste sizin de is durumu yarin mi belli olcakti hayirlisi bakalim
tskler kızlar
evet hissedebilio olmak bile cok güzel bnmle oynuyor resmen bacagımı salladıgım zaman oda hareket etmeye baslıyor karnımda gurultu oldugunda hareket ediyor kendi kendime gülüorum bazen evde cok komik oluyor :)))
kocıs evde ama tabıkı kısa bı sure ıcın yoksa aclıktan oluruz
kız pazarları nasıl ıkıde kalkıyorsun aclıktan bayılırım ben
kızlar dün öğleden sonradan itibaren evde yoktum yeni geldim.nasılsınız?bende 2 gündür mide yanması başladı biraz hamur işi falan yedim ondan sanırım.bebekte yolda farkettim dışarda hiç oynamıyor evde otururken hiç durmuyor ama çok aşağıda oda beni biraz endişelendiriyor.büyüdükçe yukarı çıkar inşallah :)sizinkiler nerde oynuyor ?
kızlar günaydınnnnn
benim bugünbiricik kocacımla 2. evlilik yıldönümüm
umarım en kısa zamanda tek eksiğimiz dearamıza katılır tam bir aile oluruz:118:
kızlar nasılsınız biraz önce eşime manisa turgutludan bir teklif geldi kamil bey kebaptan eşyalarımızın taşınma parasınıda onlar vercek ordaki kirayıda öğleden sonra burdaki görüşmeler yapılsın kararı o zaman vercez bakalım. gece göbek deliğimde bi ağrı hissettim uykulu halimde birisi bastırıyor sandım nasıl sıçradım eşimde uyandım meğersem benim yaramaz kızımın sert tekmelerine maruz kalmışımçook hoşuma gitti vallahi birde kan ilacım maltoferdi doktorum değiştirip gynoferon depo draje vermişti yazamamıştım aranızda onu kullanan varmı bonibon şekerlere benziyor pembe renkli
kızlar nasılsınız biraz önce eşime manisa turgutludan bir teklif geldi kamil bey kebaptan eşyalarımızın taşınma parasınıda onlar vercek ordaki kirayıda öğleden sonra burdaki görüşmeler yapılsın kararı o zaman vercez bakalım. gece göbek deliğimde bi ağrı hissettim uykulu halimde birisi bastırıyor sandım nasıl sıçradım eşimde uyandım meğersem benim yaramaz kızımın sert tekmelerine maruz kalmışımçook hoşuma gitti vallahi birde kan ilacım maltoferdi doktorum değiştirip gynoferon depo draje vermişti yazamamıştım aranızda onu kullanan varmı bonibon şekerlere benziyor pembe renkli
kızlar günaydınnnnn
benim bugünbiricik kocacımla 2. evlilik yıldönümüm
umarım en kısa zamanda tek eksiğimiz dearamıza katılır tam bir aile oluruz:118:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?