sağol canım ama işte taşınmak sorun burda iş olursa kalmayı istiyorum yoksa tabiki taşıncaz bakalım allahım hayırlısı neyse onu nasip etsinnnohh canım maşallah senin kızın kısmetiyle geliyor baksana babası boş durmıcak gibi :) bak taşınmayı düşünüyodun onu bırak üstüne kirayı da verceklermiş bayıldım vallaben kan ilacı gyno ferro sanol kullanıyorum canım.
günaydın kızlar ve güzel bebişlerimiz. dün geceden beri baş ağrısı yakamı bırakmadı uyudum geçer diye ama sabah kalktım aynı şiddetlen devam ediyor. bu arada 3 lü test yaptırmıcaktım ama devlet hastanesine kan vermeye gittiğimde bi yolunu bulup bana 3 lü test yaptırmışlar sonuçları aldık güzel negatif ama illa amniyosentez yapalım dıyorlar kobay buldular ya kullanıcaklar yaptırmadım tabiki imza istediler. attım bende göbeğime o iğneyi sokturamam benonun dışında ayak bileklerim şişmeye başladı kemık görünmüyo özellikle sağ ayağım çok şiş. göbeğimde çizgi çıkmaya başladı göbüş deliğim geriliyor :) ne güzel hisler bunlar yarabbim. bu arada alışveriş yapanlarınız varmı? insan ne görse almak istiyo ama sanırım erken :) 68 ile başladığım hamilelik yolculuğumdaa şuannnn 74 kiloyum ben şişleriminde etkisi var diyorum. nasıl verilcek bu kilollaaarrr
gıdımmlaa iyiyizz teyzesiii.. sen nasılsın gıdınn nasıll?? çok sevindimm canımm hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun ... göbek deliği en çok ağrıyan yer ve çok hassas canım .. krem sürerkende en dikkat edilmesi gereken yer benimki tam delik gibi olmuşş elime takılıyor kıyafetten bile
sağol canım ama işte taşınmak sorun burda iş olursa kalmayı istiyorum yoksa tabiki taşıncaz bakalım allahım hayırlısı neyse onu nasip etsinnn
canım benimde göbeğimde çizgi oluşmaya başladı kahverengi bi renk almaya başladı iyi yapmışsın aminosentez yaptırmamakla düşük tehlikesi oluyormuş cünkü allah korusun canım ayaklarının altına yastık koy ve çapraz bi şekilde koy ayaklarını öyle dinlen ayakların vücudundan üstte olsun bende 55 kiloyla başladığım hamileliğimin 63 kilosuna çoktan vardımbirde kaç gündür inanılmaz çabuk acıkıyorum alerjiden dolayı sütü cevizi muzuda kesmiştim artık ankaraya gittiğimde doya doya yer içerim
günaydın kızlar ve güzel bebişlerimiz. dün geceden beri baş ağrısı yakamı bırakmadı uyudum geçer diye ama sabah kalktım aynı şiddetlen devam ediyor. bu arada 3 lü test yaptırmıcaktım ama devlet hastanesine kan vermeye gittiğimde bi yolunu bulup bana 3 lü test yaptırmışlar sonuçları aldık güzel negatif ama illa amniyosentez yapalım dıyorlar kobay buldular ya kullanıcaklar yaptırmadım tabiki imza istediler. attım bende göbeğime o iğneyi sokturamam benonun dışında ayak bileklerim şişmeye başladı kemık görünmüyo özellikle sağ ayağım çok şiş. göbeğimde çizgi çıkmaya başladı göbüş deliğim geriliyor :) ne güzel hisler bunlar yarabbim. bu arada alışveriş yapanlarınız varmı? insan ne görse almak istiyo ama sanırım erken :) 68 ile başladığım hamilelik yolculuğumdaa şuannnn 74 kiloyum ben şişleriminde etkisi var diyorum. nasıl verilcek bu kilollaaarrr
kizlar gunaydin herkes iyidir umarim..ne guzel nerdeyse herkes bebisini hissediyor ya ben de hissediyorum arada ama cok zayif siz nasil hissediyorsunuz guclu guclu mu 22. haftamdayim aetik.donmelerini fln da hic hissetmiyorum( cok uzuluyorum cok mu uykucu. kuzum bilemedim ki bugun gidicem dr a bakalim gelince yazarim
kızlar günaydınnnnn
benim bugünbiricik kocacımla 2. evlilik yıldönümüm
umarım en kısa zamanda tek eksiğimiz dearamıza katılır tam bir aile oluruz:118:
kızlar nasılsınız biraz önce eşime manisa turgutludan bir teklif geldi kamil bey kebaptan eşyalarımızın taşınma parasınıda onlar vercek ordaki kirayıda öğleden sonra burdaki görüşmeler yapılsın kararı o zaman vercez bakalım. gece göbek deliğimde bi ağrı hissettim uykulu halimde birisi bastırıyor sandım nasıl sıçradım eşimde uyandım meğersem benim yaramaz kızımın sert tekmelerine maruz kalmışımçook hoşuma gitti vallahi birde kan ilacım maltoferdi doktorum değiştirip gynoferon depo draje vermişti yazamamıştım aranızda onu kullanan varmı bonibon şekerlere benziyor pembe renkli
benimde göbek deliğimin hemen altından başlıyor ama 8 kilo almışım doktorum çok kızdı :26:sağol canım pek fazla giremedim bugünlerde ama okudum eşinin iş durumunu Allah gönlünüze göre versin bebiş nasibiyle gelirmiş herşey sizin için daha hayırlı olsun inş. bi babetim var geçen sene ayağıma bol geliyordu dün giydim yürürken pot pot diye ses çıkıyor utandım ya :) senin çizgin nerden çıkmaya başladı benim göbek deliğimin altından daha belirgin oluşmaya başladı.oohhhoo benim kiloma varmana daha çok vaar :d
günaydın canım cok şükür iyiyiz benim yavru 2 gündür bir hareketli maşaallahh çarşamba gitcez ya babasına hiç hareketlenmiyordu kızıyordum bende herhalde anne sözü dinlemeye başladı en sert hareketlerini yapıyor bu gece sıçrayarak uyandım birisi karnımamı bastırıyor diye meğer benim esila minammışşkizlar gunaydin herkes iyidir umarim..ne guzel nerdeyse herkes bebisini hissediyor ya ben de hissediyorum arada ama cok zayif siz nasil hissediyorsunuz guclu guclu mu 22. haftamdayim aetik.donmelerini fln da hic hissetmiyorum( cok uzuluyorum cok mu uykucu. kuzum bilemedim ki bugun gidicem dr a bakalim gelince yazarim
kizlar gunaydin herkes iyidir umarim..ne guzel nerdeyse herkes bebisini hissediyor ya ben de hissediyorum arada ama cok zayif siz nasil hissediyorsunuz guclu guclu mu 22. haftamdayim aetik.donmelerini fln da hic hissetmiyorum( cok uzuluyorum cok mu uykucu. kuzum bilemedim ki bugun gidicem dr a bakalim gelince yazarim
o nasıl bir hastane ya. amniyosentezin zaten riski var. ee bebeğin riski yüksek değilse neden illa yapıcaklarmış. kendi bebekleri olsa yaparlar mı acaba. çok vicdansız bu insanlar. biz de dörtlü test sonucunu aldık ctesi günü. doktor riskin çok çok düşük olduğunu, korkmamıza gerek olmadığını söyledi. ama eşimle konuştuk zaten riskli de olsa amniyosentez yaptırmıcaktık. zaten bu saatten sonra bebeğimiz canlanmış, hareketlenmiş içimizde nasıl kıyarız. sen de çok iyi yapmışsın canım eğitim araştırma hastanesi falansa illa üzerinde deney yapıcaklar. tıp öğrencileri bişeyler öğrenicek diye çok meraklılar hemen ameliyata veya başka şeylere.. yazıkk
merhabalar herkese
yarın doktora giidicektim ama doktorum seminerdeymiş( cok sinir oldum persembe gelcekmiş ama cok kalabalık olur diyolar sanırım haftaya kaldı bnm kızımla bulusmam okdar sabretmiştim kısmete bak ...
tskler kızlar
evet hissedebilio olmak bile cok güzel bnmle oynuyor resmen bacagımı salladıgım zaman oda hareket etmeye baslıyor karnımda gurultu oldugunda hareket ediyor kendi kendime gülüorum bazen evde cok komik oluyor :)))
günaydın canım inşallah bebişinde katılıcak aranıza en yakın zamanda sen içini ferah tut.mutlu günler çok yakında:)
canım hayırlısı olsun nerde huzurlu mutlu olucaksanız orası olur inşallah.evlilik yıldönümünüzde kutlu olsun.nice senelere:)
benim kan ilacım santofer.balık yağım marincap bide elevit içiyorum.doktor calsiyum tableti vermişti suda eriyen onu hiç içemedim doktorum en az 1 2 bardak süt iç dedi onun yerine.
kilolaraı verirsin hiç dert etme hamur işi tuzlu yeme bol sıvı tüket:) buz iyi gelirmi acaba bacağına doktora sor.bir sorun olmadığı halde manyakmı bunlar ya insanı kobay olarak kullanmak istiyolar.iyi yapmışsın yaptırmamakla.ben alışveriş yapmıycam diyodum fazla oğlumdan kalanlar var diye ama başladım yine almaya :) baş ağrısını hiç sorma benim de migrenim var uykudan uyandırıyo.Allah hepimizin yardımcısı olsun helede bu sıcaklarda.
günaydın canım inşallah bebişinde katılıcak aranıza en yakın zamanda sen içini ferah tut.mutlu günler çok yakında:)
canım hayırlısı olsun nerde huzurlu mutlu olucaksanız orası olur inşallah.evlilik yıldönümünüzde kutlu olsun.nice senelere:)
benim kan ilacım santofer.balık yağım marincap bide elevit içiyorum.doktor calsiyum tableti vermişti suda eriyen onu hiç içemedim doktorum en az 1 2 bardak süt iç dedi onun yerine.
kilolaraı verirsin hiç dert etme hamur işi tuzlu yeme bol sıvı tüket:) buz iyi gelirmi acaba bacağına doktora sor.bir sorun olmadığı halde manyakmı bunlar ya insanı kobay olarak kullanmak istiyolar.iyi yapmışsın yaptırmamakla.ben alışveriş yapmıycam diyodum fazla oğlumdan kalanlar var diye ama başladım yine almaya :) baş ağrısını hiç sorma benim de migrenim var uykudan uyandırıyo.Allah hepimizin yardımcısı olsun helede bu sıcaklarda.
Kızlar suanda moralim çok bozuk...hastanedeyim biraz kasılmalarım vardı doktora geldim...gelmişken 3lü test yaptırmıştı doktor sonucunu almak istemiyordum ama doktor ısrar etti be korktuğum başıma geldi...down sendromu riski 390/1 çıkmış...doktor biraz risk taşıyorsun ama biz amniyo sentez için 200/1 olursa yapıyoruz dedi...ayrıntılı ultrasonda down sendromlu olup olmadığı anlaşılıyormu acaba???yaptırsammı ayrıntılı ultrason
Kızlar suanda moralim çok bozuk...hastanedeyim biraz kasılmalarım vardı doktora geldim...gelmişken 3lü test yaptırmıştı doktor sonucunu almak istemiyordum ama doktor ısrar etti be korktuğum başıma geldi...down sendromu riski 390/1 çıkmış...doktor biraz risk taşıyorsun ama biz amniyo sentez için 200/1 olursa yapıyoruz dedi...ayrıntılı ultrasonda down sendromlu olup olmadığı anlaşılıyormu acaba???yaptırsammı ayrıntılı ultrason
kızlar nasılsınız biraz önce eşime manisa turgutludan bir teklif geldi kamil bey kebaptan eşyalarımızın taşınma parasınıda onlar vercek ordaki kirayıda öğleden sonra burdaki görüşmeler yapılsın kararı o zaman vercez bakalım. gece göbek deliğimde bi ağrı hissettim uykulu halimde birisi bastırıyor sandım nasıl sıçradım eşimde uyandım meğersem benim yaramaz kızımın sert tekmelerine maruz kalmışımçook hoşuma gitti vallahi birde kan ilacım maltoferdi doktorum değiştirip gynoferon depo draje vermişti yazamamıştım aranızda onu kullanan varmı bonibon şekerlere benziyor pembe renkli
canim nice nice mutlu senelere esinle bebislerinizle :)) en kisa zamanda kavusursun insallah kuzuna da 3. evlilik yildonumunuzu beraber kutlarsiniz :) hep mutlu olursun umarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?