mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
sağol canım ama işte taşınmak sorun burda iş olursa kalmayı istiyorum yoksa tabiki taşıncaz bakalım allahım hayırlısı neyse onu nasip etsinnn

canım benimde göbeğimde çizgi oluşmaya başladı kahverengi bi renk almaya başladı iyi yapmışsın aminosentez yaptırmamakla düşük tehlikesi oluyormuş cünkü allah korusun canım ayaklarının altına yastık koy ve çapraz bi şekilde koy ayaklarını öyle dinlen ayakların vücudundan üstte olsun bende 55 kiloyla başladığım hamileliğimin 63 kilosuna çoktan vardım birde kaç gündür inanılmaz çabuk acıkıyorum alerjiden dolayı sütü cevizi muzuda kesmiştim artık ankaraya gittiğimde doya doya yer içerim

benim kızımda maşaallah iyi hareketleri iyce arttı benim göbek deliğim bazen küçücük oluyor göremiyorsun içini bazende normale dönüyor anlamadım gitti

sağol canım pek fazla giremedim bugünlerde ama okudum eşinin iş durumunu Allah gönlünüze göre versin bebiş nasibiyle gelirmiş herşey sizin için daha hayırlı olsun inş. bi babetim var geçen sene ayağıma bol geliyordu dün giydim yürürken pot pot diye ses çıkıyor utandım ya :) senin çizgin nerden çıkmaya başladı benim göbek deliğimin altından daha belirgin oluşmaya başladı.oohhhoo benim kiloma varmana daha çok vaar :d

kizlar gunaydin herkes iyidir umarim..ne guzel nerdeyse herkes bebisini hissediyor ya ben de hissediyorum arada ama cok zayif siz nasil hissediyorsunuz guclu guclu mu 22. haftamdayim aetik.donmelerini fln da hic hissetmiyorum ( cok uzuluyorum cok mu uykucu. kuzum bilemedim ki bugun gidicem dr a bakalim gelince yazarim

alışverişş içinn erken desemde bebek mağazaları beni çağırıyor gibi kendimi orda buluyorum henüz bir şey almadm ama bi alsam kendimi kaybederim heralde benimde hafif çizgim belli oluyor .. birde şiş hissediyorum kendimi akşamları elimde sodayla evin içinde gezinip duruyorum .. kiloları da veririrz yavaş yavaş canımm hele bi doğsunlarr emzirelimm yavrularımızı kilolarda yaza kadar giderr inşallah

o nasıl bir hastane ya. amniyosentezin zaten riski var. ee bebeğin riski yüksek değilse neden illa yapıcaklarmış. kendi bebekleri olsa yaparlar mı acaba. çok vicdansız bu insanlar. biz de dörtlü test sonucunu aldık ctesi günü. doktor riskin çok çok düşük olduğunu, korkmamıza gerek olmadığını söyledi. ama eşimle konuştuk zaten riskli de olsa amniyosentez yaptırmıcaktık. zaten bu saatten sonra bebeğimiz canlanmış, hareketlenmiş içimizde nasıl kıyarız. sen de çok iyi yapmışsın canım eğitim araştırma hastanesi falansa illa üzerinde deney yapıcaklar. tıp öğrencileri bişeyler öğrenicek diye çok meraklılar hemen ameliyata veya başka şeylere.. yazıkk

Son düzenleme:

ben hafif hissediyorum canımm dinlenirken kendini çok belli ediyor gıdımm .. daha erken tam hareketleri için 5. aydan ititbaren iyice arttırlarmışş canım .. hayırlısıyla doktora git gel iyi haberlerini bekliyoruz

kızlar günaydınnnnn

benim bugün biricik kocacımla 2. evlilik yıldönümüm

umarım en kısa zamanda tek eksiğimiz de aramıza katılır tam bir aile oluruz:118:

günaydın canım inşallah bebişinde katılıcak aranıza en yakın zamanda sen içini ferah tut.mutlu günler çok yakında:)

canım hayırlısı olsun nerde huzurlu mutlu olucaksanız orası olur inşallah.evlilik yıldönümünüzde kutlu olsun.nice senelere:)
benim kan ilacım santofer.balık yağım marincap bide elevit içiyorum.doktor calsiyum tableti vermişti suda eriyen onu hiç içemedim doktorum en az 1 2 bardak süt iç dedi onun yerine.

kilolaraı verirsin hiç dert etme hamur işi tuzlu yeme bol sıvı tüket:) buz iyi gelirmi acaba bacağına doktora sor.bir sorun olmadığı halde manyakmı bunlar ya insanı kobay olarak kullanmak istiyolar.iyi yapmışsın yaptırmamakla.ben alışveriş yapmıycam diyodum fazla oğlumdan kalanlar var diye ama başladım yine almaya :) baş ağrısını hiç sorma benim de migrenim var uykudan uyandırıyo.Allah hepimizin yardımcısı olsun helede bu sıcaklarda.

benimde göbek deliğimin hemen altından başlıyor ama 8 kilo almışım doktorum çok kızdı :26:
sağol canım eşimin durumu için allah hayırlı kapılar açsın diye dua ediyoruz hayırlısı neyse o olsun benimde babetim vardı bazen ayağımdan çıkardı hatta dün kuaföre giderken giydim dar geliyordu evin içinde kısa bi gecelik parmak arası terliklerle geziyorum gören plajdamısın der bu arada kuaföre gittim dedim ya ağda yaptırdım bi öncekinde çok acımıştı normalde acımaz bu sefer çok acımadı vücutlar gerilmeye başladı galiba
günaydın canım cok şükür iyiyiz benim yavru 2 gündür bir hareketli maşaallahh çarşamba gitcez ya babasına hiç hareketlenmiyordu kızıyordum bende herhalde anne sözü dinlemeye başladı en sert hareketlerini yapıyor bu gece sıçrayarak uyandım birisi karnımamı bastırıyor diye meğer benim esila minammışş

doktordan güzel haberlerle geliceksin canım hiç üzülme.

evet canım üniversite hastanesiydi kendi doktorum oraya git hani burda boşa para verme dedi bende gitmiş bulundum ama gördüklerim karşısında kanım dondu öğrenci girmiş beni muayne ediyor bi tanede doktor yanında bebeğim üzerinden ders veriyor bastırıyor da bastırıyor ağlıcaktım sinirimden 8 de gittim 11 de sıra geldi 3 saat aç bekledim sonrada dedim ki kendi kendime keşke 500 milyon da olsa yaptırsaydım da buraya gelmeseydim dedim.birşey bile soramıyorsun hamile filan dinlemiyorlar bi azarlıyorlar o an şunu düşündüm hani görüyoruz ya devlet hstanelerinde doktora hemşireye felan dayak atıyorlar tabiki desteklemiyoruz da şu da var İnsan ne olursa olsun aldığı paranın ve bulunduğu konumun hakkını vermeli ister çöpçü olsun ister başhekim. orda zaten hassassın bide çık çık çık diye azarlıyorlar insanı o kadar kötü oldum ki gözlerim doldu sinirden. kan aldırmaya gittim ordada ayrı sorun benim sağ kolumdaki damarlarım incedir bulunmaz pek solu açtım ılla sağdan aldı bişey demedim 10 gündür kolum mosmor damarımı patlatmış gören noldu senin koluna diyor sanki biri dayak atmış gibi.

Kızlar suanda moralim çok bozuk...hastanedeyim biraz kasılmalarım vardı doktora geldim...gelmişken 3lü test yaptırmıştı doktor sonucunu almak istemiyordum ama doktor ısrar etti be korktuğum başıma geldi...down sendromu riski 390/1 çıkmış...doktor biraz risk taşıyorsun ama biz amniyo sentez için 200/1 olursa yapıyoruz dedi...ayrıntılı ultrasonda down sendromlu olup olmadığı anlaşılıyormu acaba???yaptırsammı ayrıntılı ultrason

selam canım hiç sıkma canını, bu kadar bekledin 1 haftacık daha beklenir. aynen bende bebeğimi hissetmeye başladım başlayalı eskisi kadar hayacanı kalmadı doktora gitmenin :) ama özlemiyo da değil insan ya bu arada hamileliğin yarısını aştık geri sayıma da başladık canım

amin cnm cümlemizin inş. valla patik çorap giydiğimde bi oturuyo içine gömülüyo resmen evet tuzlu yıyorum sanırım kendimi biliyorum en azından :)) hatalıyım yani. ama bundan sonra dikkat edicem oruçta tutmayı düşünüyorum bakalım nasıl olacak.

teşekkür ederim canım aminn hayırlısı nereyse orası olsun bende marnicap içiyorum 3 4 günde bir. eleviti iyi yediğim günler hiç almıyorum

canım çok geçmiş olsun inş hayırlı sonuçlar alırsın 3 lü testte negatif çıkma riski yüksek işte olmasa bile çıkıyo malaesef sen gönlünü ferah tut benim görümcemin bebeğinede dediler down diye karnından sıvı felan aldılar şimdi doğdu maşallah çok sağlıklı sen üzülme emi

canını sıkma canım içinde kalmasın diyorsan yaptır ayrıntılı testi bilmyorum orda çıkmıyor galiba sadece ense kalınlığı anlaşılıyor ama yaşa göre felan yüksek çıktığı oluyormuş zaten bu testlerin yüksek çıktığını yaptırmadan önce biliyoruz o yüzden sıkma içini ferah tut sakın stres yapma bebişe yansımasın

teklif iyimiş canım hakkınızda hayırlısı olsun keşke doğumdan sonra gidebilseydin doktorundan çok memnundun inşallah yine iyiler çıksın karşına

hiç sıkıntı yapmana gerek yok, bu değerler ortalama hep aynı çıkıyo, bende aynı korkuyla erken yaptırdım ayrıntılı ultrasonu. orda % 90 belli oluyor. ama hiç sıkıntı yapılacak bi değer değil. zaten ayrıntılı ultrason herkese yapılıyo artık, hem detaylı görürsün bebişini annesi, resim, cd veriyolar. hatıra kalır kuzuna :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…