Kızlar suanda moralim çok bozuk...hastanedeyim biraz kasılmalarım vardı doktora geldim...gelmişken 3lü test yaptırmıştı doktor sonucunu almak istemiyordum ama doktor ısrar etti be korktuğum başıma geldi...down sendromu riski 390/1 çıkmış...doktor biraz risk taşıyorsun ama biz amniyo sentez için 200/1 olursa yapıyoruz dedi...ayrıntılı ultrasonda down sendromlu olup olmadığı anlaşılıyormu acaba???yaptırsammı ayrıntılı ultrason
Kızlar suanda moralim çok bozuk...hastanedeyim biraz kasılmalarım vardı doktora geldim...gelmişken 3lü test yaptırmıştı doktor sonucunu almak istemiyordum ama doktor ısrar etti be korktuğum başıma geldi...down sendromu riski 390/1 çıkmış...doktor biraz risk taşıyorsun ama biz amniyo sentez için 200/1 olursa yapıyoruz dedi...ayrıntılı ultrasonda down sendromlu olup olmadığı anlaşılıyormu acaba???yaptırsammı ayrıntılı ultrason
amin cnm cümlemizin inş. valla patik çorap giydiğimde bi oturuyo içine gömülüyo resmen evet tuzlu yıyorum sanırım kendimi biliyorum en azından :)) hatalıyım yani. ama bundan sonra dikkat edicem oruçta tutmayı düşünüyorum bakalım nasıl olacak.
günaydın canım inşallah bebişinde katılıcak aranıza en yakın zamanda sen içini ferah tut.mutlu günler çok yakında:)
canım hayırlısı olsun nerde huzurlu mutlu olucaksanız orası olur inşallah.evlilik yıldönümünüzde kutlu olsun.nice senelere:)
benim kan ilacım santofer.balık yağım marincap bide elevit içiyorum.doktor calsiyum tableti vermişti suda eriyen onu hiç içemedim doktorum en az 1 2 bardak süt iç dedi onun yerine.
kilolaraı verirsin hiç dert etme hamur işi tuzlu yeme bol sıvı tüket:) buz iyi gelirmi acaba bacağına doktora sor.bir sorun olmadığı halde manyakmı bunlar ya insanı kobay olarak kullanmak istiyolar.iyi yapmışsın yaptırmamakla.ben alışveriş yapmıycam diyodum fazla oğlumdan kalanlar var diye ama başladım yine almaya :) baş ağrısını hiç sorma benim de migrenim var uykudan uyandırıyo.Allah hepimizin yardımcısı olsun helede bu sıcaklarda.
evet canım üniversite hastanesiydi kendi doktorum oraya git hani burda boşa para verme dedi bende gitmiş bulundum ama gördüklerim karşısında kanım dondu öğrenci girmiş beni muayne ediyor bi tanede doktor yanında bebeğim üzerinden ders veriyor bastırıyor da bastırıyor ağlıcaktım sinirimden 8 de gittim 11 de sıra geldi 3 saat aç bekledim sonrada dedim ki kendi kendime keşke 500 milyon da olsa yaptırsaydım da buraya gelmeseydim dedim.birşey bile soramıyorsun hamile filan dinlemiyorlar bi azarlıyorlar o an şunu düşündüm hani görüyoruz ya devlet hstanelerinde doktora hemşireye felan dayak atıyorlar tabiki desteklemiyoruz da şu da var İnsan ne olursa olsun aldığı paranın ve bulunduğu konumun hakkını vermeli ister çöpçü olsun ister başhekim. orda zaten hassassın bide çık çık çık diye azarlıyorlar insanı o kadar kötü oldum ki gözlerim doldu sinirden. kan aldırmaya gittim ordada ayrı sorun benim sağ kolumdaki damarlarım incedir bulunmaz pek solu açtım ılla sağdan aldı bişey demedim 10 gündür kolum mosmor damarımı patlatmış gören noldu senin koluna diyor sanki biri dayak atmış gibi.
evet canım üniversite hastanesiydi kendi doktorum oraya git hani burda boşa para verme dedi bende gitmiş bulundum ama gördüklerim karşısında kanım dondu öğrenci girmiş beni muayne ediyor bi tanede doktor yanında bebeğim üzerinden ders veriyor bastırıyor da bastırıyor ağlıcaktım sinirimden 8 de gittim 11 de sıra geldi 3 saat aç bekledim sonrada dedim ki kendi kendime keşke 500 milyon da olsa yaptırsaydım da buraya gelmeseydim dedim.birşey bile soramıyorsun hamile filan dinlemiyorlar bi azarlıyorlar o an şunu düşündüm hani görüyoruz ya devlet hstanelerinde doktora hemşireye felan dayak atıyorlar tabiki desteklemiyoruz da şu da var İnsan ne olursa olsun aldığı paranın ve bulunduğu konumun hakkını vermeli ister çöpçü olsun ister başhekim. orda zaten hassassın bide çık çık çık diye azarlıyorlar insanı o kadar kötü oldum ki gözlerim doldu sinirden. kan aldırmaya gittim ordada ayrı sorun benim sağ kolumdaki damarlarım incedir bulunmaz pek solu açtım ılla sağdan aldı bişey demedim 10 gündür kolum mosmor damarımı patlatmış gören noldu senin koluna diyor sanki biri dayak atmış gibi.
teklif iyimiş canım hakkınızda hayırlısı olsun keşke doğumdan sonra gidebilseydin doktorundan çok memnundun inşallah yine iyiler çıksın karşına
kızlar günaydınnnnn
benim bugünbiricik kocacımla 2. evlilik yıldönümüm
umarım en kısa zamanda tek eksiğimiz dearamıza katılır tam bir aile oluruz:118:
tbrkler allah omur boyu daim etsin insallah aslında aranızda siz artık 3 kişilik cekirdek ailesiniz :)))
canım başımda ağrıyor diyosun hamileyken oruç tutmak çok zor olucak.Allah kolaylık versin.doktoruna danış mutlaka.benimki izin vermiyor zaten migrenim olduğu için akşam üstüne doğru ağrı ve bulantıdan kusuyorum normal zamanda ve oruç gidiyor malesef.
selam canım hiç sıkma canını, bu kadar bekledin 1 haftacık daha beklenir. aynen bende bebeğimi hissetmeye başladım başlayalı eskisi kadar hayacanı kalmadı doktora gitmenin :) ama özlemiyo da değil insan yabu arada hamileliğin yarısını aştık geri sayıma da başladık canım
kızlar kuzumun anneannesi örmüş dün fotosunu yollamışlar sizlede paylaşıyım dedimEki Görüntüle 750787
ben de hamileymişim :) mart ayında doğar inş. bir sorun olmazsa :) çok mutluyum. 4 yaşında bir oğlum var abi olacak inş
kizlarr dr.dan ciktim simdi masallah iyiymis oglusum kipirdadi sukur :)) bacak bacak ustune atmis ellerini de yumruk yapmis annesi gibi ac olcak heralde agzini acip duruyordu kus gibi :)) sulari yutuyor ddi dr parmaklarini sayamadi bi ellerini yumruk yaptigi icin yalniz ne resim ne cd verdiler neyse saglikli oldugunu gordum ya sukur kuzucumun :)
Kızlar desteğiniz için sağolun...herşey olcağına varır...Allah neyi uygun gördüyse onu yaşayacağız....aslında ben ne olursa olsun razıydım....ama test kesinlikle istemiyordum..hatta yorumlarda bile çok gereksiz olduğnu savunuyordum...ama tanımadığım bir doktorun ısrarı ve o günkü boşta bulunmamla kan verdim...sonucunuda almıcaktım ama yine doktor ısrar edince aldım ve stres ve üzüntü tekrar başladı...sanki hiç stres yapmıormuşum gibi hergün yeni bişey eklenio...Ama Allah ın izniyle stres yapmamak için elimden geleni yapıcam...ben tatile gideyim en iyisi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?