mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

canım sanırım anlaşılıyor.ben doktoruma ayrıntılı ultrason yapılıcakmı bana diye sorduğumda bana 3 lü testte sorun olursa yapılıyo dedi.bence yaptır için rahat edicektir.zaten oranın yüksek değil içini ferah tut.yaşın zaten genç ileriki yaşlarda hamile kalanlarda görülüyo daha çok.bizi haberdar et lütfen.benim komşumun kızında yaş olarak 36 da 1 çıktı düşün o yaptırmadı.ayrıntılıya girdi bebeğin iyi olduğunu söylediler 1 2 aya doğum yapıcak.

cnm ayrintili ultrasonda gorunuyor mu bilmiyorum ama canini sikma derim 1. 3lu taramanin guvenilirligi dusuk 2. 3lu tarama sonucunda daha dusuk dpwn sendromlu ciksa bile saglikli dogan o kadar cok bebek var ki. risk dusuk cikip down sendromlu olanlar da var kesin snuc vermiyor ki bu testler kendini uzme amniyosentez yaptirma bence sen bilirsin de tehlikesi de var hem dua edelim hayirlisiyla saglikla gelsin bebisin cnm

canım başımda ağrıyor diyosun hamileyken oruç tutmak çok zor olucak.Allah kolaylık versin.doktoruna danış mutlaka.benimki izin vermiyor zaten migrenim olduğu için akşam üstüne doğru ağrı ve bulantıdan kusuyorum normal zamanda ve oruç gidiyor malesef.

teşekkür ederim canım bende dört gözle bekliyorum :103: inşallah

geçmiş olsun canım çok sinir bozucu malesef ülkemizde herkes develete kapağı atayım diye bakıyo sonra sırf zaman geçirmek için orda bulunuyo zoraki yani meslek bilinci yok bu aralar öğretmenlerde de görüyorum nerde o öğretme davasında olan öğretmenler zaman geçsin ders bitsin diye bakıyolar çoğu böyle öğretmen arkadaşlarım alınmasın kendileri de mutlaka okulda o tarz arkadaşlarını görüyolardır

devlet hastaneleri gerçekten kimse gelmesin diye böyle davranıyor heralde. ben memnun kalan duymadım. bi kan vermeye gittim ilk gebelik testi için valla dedim allah özele gidemeyenlerin yardımcısı olsun. beklemesi ayrı, insan yerine koymamaları ayrı dert. ben özelde 3lüyü 40'a 4lüyü 55 liraya yaptırdım. gerçi okuyorum 200-300 lira isteyen hastaneler olmuş. önce fiyat sormak lazım yaptırmadan çok fark oluyo çünkü hastaneden hastaneye. bununla geçmiş olsun canım yaptıkları yanlarına kalıyor işte malesef

canım üzülme çok kişiden duydum riskli olupta normal doğanı... inşallah bişey çıkmaz sen içini ferah tut

teklif iyimiş canım hakkınızda hayırlısı olsun keşke doğumdan sonra gidebilseydin doktorundan çok memnundun inşallah yine iyiler çıksın karşına

canım hayırlısı bakalım burda da kalabiliriz hayırlısı neyse o olsun haber veririm ne olup bittiyse bi görüşme olsaydı netleşirdi ya bugün ya yarın olcak bakalım

kızlar günaydınnnnn

benim bugün biricik kocacımla 2. evlilik yıldönümüm

umarım en kısa zamanda tek eksiğimiz de aramıza katılır tam bir aile oluruz:118:

tbrkler allah omur boyu daim etsin insallah aslında aranızda siz artık 3 kişilik cekirdek ailesiniz :)))

Kendini hic ama hicc yıpratma canım,bu test var yada yok testi degil kesinlikle bana en basta doktor bunu soyledi, sadece tasinilan riski gosteriyor 100lerde cikian coookk arkadasim oldu hicbirisininde bebisi engelli olmadı.bende yasımdan korkuyordum 30lu yaslar sıkıntılı diye dawn riski de 576/1 cikmistı korktum ama gerek yokmusyas riskim bile 800/1.ama ultrasonda ense kalınlıgı bebegin burnu ve midesi bazı seyleri gosteriyor.bana ultrasondan sonra ense kalınlıgi iyi1.3dedi 2nin uzerinde olmasi sıkıntıymıs.bence hic korkma bebegide hic uzme strese sokma.cok cok girersin ayrıntılı ultrasona herseyine bakarlar kafan rahat olur.hem en kotu ne olabilirki farzetki oldu evlat aldırılmazki canlı yasiyor her hareketi hissediliyor,ne yasayacaksak yasiyoruz zaten bazi seylerin onune gecmek elimizde degil,takdiri yaradana bırakmak en iyisi hakkimizda hayirlisi olsun.ama nadil bir doktormus ki o degere bile yuksek deyip ayrintili ultrason yapmadan direk risk tasiyorsun yuksek sonuc demiş anlam veremedim,ayrıntılı ultrasona gir bebisini bir kere daha gör dr.la da ayrintili konus rahatlarsın canım benim.

üzerimde o kadar baskı var ki anlatamam herkes kaçmak istiyorum sanıyo oruçtan ya oruçtan kaçılırmı sürekli hikaye anlatıyolar ben şu kadarlık hamileydim tuttum felan ya herkesin bünyesi farklı benim tansıyon zaten düşük bilmiyorum valla

canım ya bende yazılanları okuyodum bı yandanda diorum bnm arkadasım napıo acaba :)) sende yazmıssın kalpler birmiş aynen zaman cabuk gecıyor gece dogumu dusunurken uykum kactı uyuyamadım delimiyim simdiiden düşünüorum daha cok var detyalı yapıcak ya ultrasonu o yuzden sınır oldum kendimi hazırlamıstım ne guzel belki dayanamam persembe giderim ama cok kalabalık oluyor bu kadın normalde o zmn daha beter olur kesin :))) senin nasıl gidiyor?

kızlar kuzumun anneannesi örmüş dün fotosunu yollamışlar sizlede paylaşıyım dedim

ben de hamileymişim :) mart ayında doğar inş. bir sorun olmazsa :) çok mutluyum. 4 yaşında bir oğlum var abi olacak inş

kizlarr dr.dan ciktim simdi masallah iyiymis oglusum kipirdadi sukur :)) bacak bacak ustune atmis ellerini de yumruk yapmis annesi gibi ac olcak heralde agzini acip duruyordu kus gibi :)) sulari yutuyor ddi dr parmaklarini sayamadi bi ellerini yumruk yaptigi icin yalniz ne resim ne cd verdiler neyse saglikli oldugunu gordum ya sukur kuzucumun :)

ben de hamileymişim :) mart ayında doğar inş. bir sorun olmazsa :) çok mutluyum. 4 yaşında bir oğlum var abi olacak inş

hayırlııı olsunnn Allah bağışlasın aileniz 3ken 4 oluyorrr inşallah

gözünn aydınn canımmm maşallahh oğluşunaa Allah bağışlasınn sağsağlim kucağına almayı nasip etsin.. keyfine düşkünn olcak senin oğluşş banada cd vermiyorlar artıkk ama resim vermişlerdii.. sende bir dahaki gitmene alırsın canımm oğluşunu gördün yaa gerisi boşş

Kızlar desteğiniz için sağolun...herşey olcağına varır...Allah neyi uygun gördüyse onu yaşayacağız....aslında ben ne olursa olsun razıydım....ama test kesinlikle istemiyordum..hatta yorumlarda bile çok gereksiz olduğnu savunuyordum...ama tanımadığım bir doktorun ısrarı ve o günkü boşta bulunmamla kan verdim...sonucunuda almıcaktım ama yine doktor ısrar edince aldım ve stres ve üzüntü tekrar başladı...sanki hiç stres yapmıormuşum gibi hergün yeni bişey eklenio...Ama Allah ın izniyle stres yapmamak için elimden geleni yapıcam...ben tatile gideyim en iyisi :))

evet evet iyi fikir biraz kafanı dağıtırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…