kızlar kuzumun anneannesi örmüş dün fotosunu yollamışlar sizlede paylaşıyım dedimEki Görüntüle 750787
kizlarr dr.dan ciktim simdi masallah iyiymis oglusum kipirdadi sukur :)) bacak bacak ustune atmis ellerini de yumruk yapmis annesi gibi ac olcak heralde agzini acip duruyordu kus gibi :)) sulari yutuyor ddi dr parmaklarini sayamadi bi ellerini yumruk yaptigi icin yalniz ne resim ne cd verdiler neyse saglikli oldugunu gordum ya sukur kuzucumun :)
aaaa niye vermediler acaba unutuldu mu ama iyi olması önemli dediğin gibi
ya ben bebeklerin anne karnında nasıl nefes aldığını hep merak etmişimdir suları yutunca bişey olmuyormu yoksa nefes almıyorlar mı................
Kızım iki gündür öyle tekmeler atıyo ki teyzeleri geçen hafta hissettiklerim hiçbişeymiş yaniaşımı da oldum şimdilik ağrım sızım yok
üzerimde o kadar baskı var ki anlatamam herkes kaçmak istiyorum sanıyo oruçtan ya oruçtan kaçılırmı sürekli hikaye anlatıyolar ben şu kadarlık hamileydim tuttum felan ya herkesin bünyesi farklı benim tansıyon zaten düşük bilmiyorum valla
Kızım iki gündür öyle tekmeler atıyo ki teyzeleri geçen hafta hissettiklerim hiçbişeymiş yaniaşımı da oldum şimdilik ağrım sızım yok
kıssslarr ben dünn bebek görmeye gittik hayırlı olsuna daha 3 günlüktüü ayy kıyamammm ne kadarr tatlıydııminniciktii her yerii dua ettim bizde sağlıkla kucağımıza alalım diye anne karnındaki pozisyonunu da yapıyordu omuza alınca bayıldımmm baka kaldım kimseyle knşmadm bilee :103:
maşallah onaaaa :) tabi kemikleri güçlenmiş nasıl vurur kafa atar :103: benim onları hissetmeme daha 3 haftam var hepimiz için hayırlısı olsun inş bu mübarek günlerde. biraz önce bi bebek mağzasına girdim salyalarım aka aka baktım kıyafetlere Allahım ne gzel şeyler bide içinde kendi yavrunu hayal edice müthiş bişey
Ya ben de bakiyorum ama hic bilmiyorum yeni dogan bebek kışın ne giyer :)
canım stres yapma yaptırmadığın zaman bile biliyordun dimi testin yanlış çıkabileceğini insanı boşa strese sokuyor o yüzden o doktoruna bidaha görünme derimKızlar desteğiniz için sağolun...herşey olcağına varır...Allah neyi uygun gördüyse onu yaşayacağız....aslında ben ne olursa olsun razıydım....ama test kesinlikle istemiyordum..hatta yorumlarda bile çok gereksiz olduğnu savunuyordum...ama tanımadığım bir doktorun ısrarı ve o günkü boşta bulunmamla kan verdim...sonucunuda almıcaktım ama yine doktor ısrar edince aldım ve stres ve üzüntü tekrar başladı...sanki hiç stres yapmıormuşum gibi hergün yeni bişey eklenio...Ama Allah ın izniyle stres yapmamak için elimden geleni yapıcam...ben tatile gideyim en iyisi :))
ohh oğluşun harektlendi keyfine düşkün olcak desene bazı yerler vermiyor canım gitmeden sorsaydın keşkekizlarr dr.dan ciktim simdi masallah iyiymis oglusum kipirdadi sukur :)) bacak bacak ustune atmis ellerini de yumruk yapmis annesi gibi ac olcak heralde agzini acip duruyordu kus gibi :)) sulari yutuyor ddi dr parmaklarini sayamadi bi ellerini yumruk yaptigi icin yalniz ne resim ne cd verdiler neyse saglikli oldugunu gordum ya sukur kuzucumun :)
gözün aydın canım hayırlı olsun allah tamamına erdirsin ne kadarlıkben de hamileymişim :) mart ayında doğar inş. bir sorun olmazsa :) çok mutluyum. 4 yaşında bir oğlum var abi olacak inş
valla eşimle bizde bi bebek görelim gözümüzü alamıyoruz eve gelip bizimde böyle olcakmı söyle yapcakmı diye konuşuyoruzkıssslarr ben dünn bebek görmeye gittik hayırlı olsuna daha 3 günlüktüü ayy kıyamammm ne kadarr tatlıydııminniciktii her yerii dua ettim bizde sağlıkla kucağımıza alalım diye anne karnındaki pozisyonunu da yapıyordu omuza alınca bayıldımmm baka kaldım kimseyle knşmadm bilee :103:
canım bende diyorum 3 gündür hamile olduğumu yeni anladım öyle bir tekme atıyorki ha şöyleee aslan kızım diyorumKızım iki gündür öyle tekmeler atıyo ki teyzeleri geçen hafta hissettiklerim hiçbişeymiş yaniaşımı da oldum şimdilik ağrım sızım yok
ay ay anneanneye bak sen maşşalah şimdiden başladıankaraya gidince bavulla dönersin artık giydiği günleri de görürüz inşallah
ayyyyyyy yerim ben onuu çok güzell canımm üzerinde eskisinnanneninde ellerine sağlıkkk
Ya ben de bakiyorum ama hic bilmiyorum yeni dogan bebek kışın ne giyer :)
sağolun canlarım daha iyileri yavrularınızın olsun inşaallahhhh hiç sorma asracım annem bir ton örmüş maşaallah hem çalışıyor hem örüyor 15. yi örüyordu en son sen gel modeline karar verde battaniye örcem diyordu
ayaklı alt,üst zıbın çıtçıtlı bady tulum.ama sen celin in yüklediği fotoğrafı bul onda hepsi var maşallah :)
maşallah anneanneye :)
kızlar patikleri uzun ördürün çünkü öyle tepiniyolarki ayaklarından çıkmasın diye :)
sağolun canlarım daha iyileri yavrularınızın olsun inşaallahhhh hiç sorma asracım annem bir ton örmüş maşaallah hem çalışıyor hem örüyor 15. yi örüyordu en son sen gel modeline karar verde battaniye örcem diyordu
Hayırlı ramazanlar.Hepimizin duları kabul olsun bu mubarek ayda.
Allah evlatlarımıza bize ve eşlerimize sağlık versin.
Hayırlı ramazanlar.Hepimizin duları kabul olsun bu mubarek ayda.
Allah evlatlarımıza bize ve eşlerimize sağlık versin.
Kızlar eşime bugün telefonda down sendromlu olma riski var dedim...ondan gizleyemem ki böyle bir şeyi...akşam işten gelince adamcagız ruh gibi bembeyazdı, şok olmuş...iş yerinde çok ağlamış...keşke söylemeseydim diyorum...eşimin üzülmesine çok üzüldüm...aslında ben rahatım....inançlı insanlarız sonuçta...ve masıl olursa olsun o benim meleğim..içimde yaşayan bi mucize....ne olursa olsun ben evladımın bi tel saçına bile zarar gelsin istemem...ama sanırım eşime anlatamıyorum..çok üzülmüş,ne dediysem yüzünü güldüremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?