mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

aaaa niye vermediler acaba unutuldu mu ama iyi olması önemli dediğin gibi

ya ben bebeklerin anne karnında nasıl nefes aldığını hep merak etmişimdir suları yutunca bişey olmuyormu yoksa nefes almıyorlar mı................

bilmiyorum ki cnm tip merkezinde yaptirdim bizde yok dedi dr o sulari yuttukca da cigerleri gelisiyormus nefesi heralde onlar yerine biz aliyoruz bi is yapinca hmn soluk soluga kaliyorum gecen gun esim kalp atisimi olctu 100 cikti onunkini olctum 80 kusur cikti :) iki kisi yerine nefes aldigimiz icin heralde

kıssslarr ben dünn bebek görmeye gittik hayırlı olsuna daha 3 günlüktüü ayy kıyamammm ne kadarr tatlıydıı minniciktii her yerii dua ettim bizde sağlıkla kucağımıza alalım diye anne karnındaki pozisyonunu da yapıyordu omuza alınca bayıldımmm baka kaldım kimseyle knşmadm bilee :103:

Kızım iki gündür öyle tekmeler atıyo ki teyzeleri geçen hafta hissettiklerim hiçbişeymiş yani aşımı da oldum şimdilik ağrım sızım yok

Kızım iki gündür öyle tekmeler atıyo ki teyzeleri geçen hafta hissettiklerim hiçbişeymiş yani aşımı da oldum şimdilik ağrım sızım yok

maşallah onaaaa :) tabi kemikleri güçlenmiş nasıl vurur kafa atar :103: benim onları hissetmeme daha 3 haftam var hepimiz için hayırlısı olsun inş bu mübarek günlerde. biraz önce bi bebek mağzasına girdim salyalarım aka aka baktım kıyafetlere Allahım ne gzel şeyler bide içinde kendi yavrunu hayal edice müthiş bişey

bilmezmiyim çok bilmiş dolu etraf bendede var öyle diyen :/ o bütün hamileliklerinde tutmuş hepside yaza gelmiş.hatta bunu diyen bebeğin ağzında emzik olduğunuda iddia etti bana anne karnında çok bilgili kendileri :)
Allah yardımcın olsun canım.sağlığın ve bebeğin daha önemli.oruç tutamasakta güzel iftar ve sahur sofraları hazırlıycaz bu ramazan inşallah.

dimi annesi nasıl büyüyolar daha iyi hissediyoruz hareketlerini artık:)
geçmiş olsun canım.

seninde olucak masum masum bakıcak yüzüne gözlerini senden ayırmıycak annesi :)

Ya ben de bakiyorum ama hic bilmiyorum yeni dogan bebek kışın ne giyer :)

canım stres yapma yaptırmadığın zaman bile biliyordun dimi testin yanlış çıkabileceğini insanı boşa strese sokuyor o yüzden o doktoruna bidaha görünme derim ) sen git tatile hem bedenini hem ruhunu dinlendir biraz keyf yap öyle gel bişeycik olmaz dualarımız sizlerle
ohh oğluşun harektlendi keyfine düşkün olcak desene bazı yerler vermiyor canım gitmeden sorsaydın keşke

ben de hamileymişim :) mart ayında doğar inş. bir sorun olmazsa :) çok mutluyum. 4 yaşında bir oğlum var abi olacak inş
gözün aydın canım hayırlı olsun allah tamamına erdirsin ne kadarlık
valla eşimle bizde bi bebek görelim gözümüzü alamıyoruz eve gelip bizimde böyle olcakmı söyle yapcakmı diye konuşuyoruz az kaldı kızlar 4 ay dediğin nedirki geçip giderrrrr

canım bende diyorum 3 gündür hamile olduğumu yeni anladım öyle bir tekme atıyorki ha şöyleee aslan kızım diyorum maşaallahhh hepimizin yavrusunaaa en büyük kk

ay ay anneanneye bak sen maşşalah şimdiden başladı ankaraya gidince bavulla dönersin artık giydiği günleri de görürüz inşallah

ayyyyyyy yerim ben onuu çok güzell canımm üzerinde eskisinn anneninde ellerine sağlıkkk

sağolun canlarım daha iyileri yavrularınızın olsun inşaallahhhh hiç sorma asracım annem bir ton örmüş maşaallah hem çalışıyor hem örüyor 15. yi örüyordu en son sen gel modeline karar verde battaniye örcem diyordu

Ya ben de bakiyorum ama hic bilmiyorum yeni dogan bebek kışın ne giyer :)

ayaklı alt,üst zıbın çıtçıtlı bady tulum.ama sen celin in yüklediği fotoğrafı bul onda hepsi var maşallah :)

maşallah anneanneye :)
kızlar patikleri uzun ördürün çünkü öyle tepiniyolarki ayaklarından çıkmasın diye :)

ankarada anneannemiz aldıkça ördükce yüklerim artık aklımda bulunsun anneciğime söyleyim uzun örsün

Hayırlı ramazanlar.Hepimizin duları kabul olsun bu mubarek ayda.
Allah evlatlarımıza bize ve eşlerimize sağlık versin.

cnm cok tatlı olmus güle güle giysin esila mina :) bnm annemde deli gibi oruyor ilk torun ya cok hevesli elbiseler ormus cok tatlı resimleri var teefonumda zmn bulursam koyarım bende battaniye v.s. yok yok onu da yapcam bunuda yapcam cok gülüyoruz esimle torununa yorgan yastık bile almış onun alması lazımmış dayanamıyorum napim begendigimi alıyorum diyor Allah onları basımızdan eksik etmesin canım

Kızlar eşime bugün telefonda down sendromlu olma riski var dedim...ondan gizleyemem ki böyle bir şeyi...akşam işten gelince adamcagız ruh gibi bembeyazdı, şok olmuş...iş yerinde çok ağlamış...keşke söylemeseydim diyorum...eşimin üzülmesine çok üzüldüm...aslında ben rahatım....inançlı insanlarız sonuçta...ve masıl olursa olsun o benim meleğim..içimde yaşayan bi mucize....ne olursa olsun ben evladımın bi tel saçına bile zarar gelsin istemem...ama sanırım eşime anlatamıyorum..çok üzülmüş,ne dediysem yüzünü güldüremedim

Amin cnm inşallah....Sanada hayırlı ramazanlar....
Kocişlere sahurda ne hazırlsyacanız kızlar....malum biz oruç tutamayız...ben kahvaltılık hazırlıcam sanırm...

günaydnnnn bayanlarrrr...
hayırlı ramazanlarr olsun inşallah..
nasılsınızzz?? ben gece uyanıp eşime güzel bir sahur hazırladım onada eşlik ettim tabi çok uykusuzum pek uyuyamadm hem sıcaktı hemde uyuyakalma korkusu vardı sabahta erken uyanıp birşeyler yedim ve işe geldim gözümün önünü görmüyorum

aminnnn canımmm cümlemizin inşallah

canımm çok üzüldümm kendimi sizin yerinize koydum insan şok oluyor .. çoğu insanda çıkabiliyor ve anneden sağlıklı bebekler dünyaya geliyor dualarınızı eksik etmeyin canım .. eşinde sende bol bol dua edin kalbinizi temiz tutun.. bazen doktorların hataları bile olabiliyor Allah yardımcınızz olsun canımm herşeyin hayırlısını versin bu müberek ramazan ayında

el emeği ne kadarda güzel ve değerli oluyor tüm annelerin ellerine sağlık.. ablamın oğluşu olcak şuan herkes ona örüyor doğum ağustosta olcak.. ben sıramı bekliyorum yavaş yavaşş gıdımın alışverişinide yapıyorum.. işten ayrılınca kendimde düz bir şey örcem yapabilirsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…