Kızlar eşime bugün telefonda down sendromlu olma riski var dedim...ondan gizleyemem ki böyle bir şeyi...akşam işten gelince adamcagız ruh gibi bembeyazdı, şok olmuş...iş yerinde çok ağlamış...keşke söylemeseydim diyorum...eşimin üzülmesine çok üzüldüm...aslında ben rahatım....inançlı insanlarız sonuçta...ve masıl olursa olsun o benim meleğim..içimde yaşayan bi mucize....ne olursa olsun ben evladımın bi tel saçına bile zarar gelsin istemem...ama sanırım eşime anlatamıyorum..çok üzülmüş,ne dediysem yüzünü güldüremedim
Amin cnm inşallah....Sanada hayırlı ramazanlar....
Kocişlere sahurda ne hazırlsyacanız kızlar....malum biz oruç tutamayız...ben kahvaltılık hazırlıcam sanırm...
bilmiyorum ki cnm tip merkezinde yaptirdim bizde yok dedi dr o sulari yuttukca da cigerleri gelisiyormus nefesi heralde onlar yerine biz aliyoruz bi is yapinca hmn soluk soluga kaliyorum gecen gun esim kalp atisimi olctu 100 cikti onunkini olctum 80 kusur cikti :) iki kisi yerine nefes aldigimiz icin heralde
kıssslarr ben dünn bebek görmeye gittik hayırlı olsuna daha 3 günlüktüü ayy kıyamammm ne kadarr tatlıydııminniciktii her yerii dua ettim bizde sağlıkla kucağımıza alalım diye anne karnındaki pozisyonunu da yapıyordu omuza alınca bayıldımmm baka kaldım kimseyle knşmadm bilee :103:
Kızım iki gündür öyle tekmeler atıyo ki teyzeleri geçen hafta hissettiklerim hiçbişeymiş yaniaşımı da oldum şimdilik ağrım sızım yok
sağolun canlarım daha iyileri yavrularınızın olsun inşaallahhhh hiç sorma asracım annem bir ton örmüş maşaallah hem çalışıyor hem örüyor 15. yi örüyordu en son sen gel modeline karar verde battaniye örcem diyordu
el emeği ne kadarda güzel ve değerli oluyor tüm annelerin ellerine sağlık.. ablamın oğluşu olcak şuan herkes ona örüyor doğum ağustosta olcak.. ben sıramı bekliyorumyavaş yavaşş gıdımın alışverişinide yapıyorum.. işten ayrılınca kendimde düz bir şey örcem yapabilirsem
Kızlar eşime bugün telefonda down sendromlu olma riski var dedim...ondan gizleyemem ki böyle bir şeyi...akşam işten gelince adamcagız ruh gibi bembeyazdı, şok olmuş...iş yerinde çok ağlamış...keşke söylemeseydim diyorum...eşimin üzülmesine çok üzüldüm...aslında ben rahatım....inançlı insanlarız sonuçta...ve masıl olursa olsun o benim meleğim..içimde yaşayan bi mucize....ne olursa olsun ben evladımın bi tel saçına bile zarar gelsin istemem...ama sanırım eşime anlatamıyorum..çok üzülmüş,ne dediysem yüzünü güldüremedim
Ya ben de bakiyorum ama hic bilmiyorum yeni dogan bebek kışın ne giyer :)
mübarek ramazan ayımız bereketli hayırlı olsun
ilk orucumuza başladık kolaylıkla geçiririz inşallah
bende hep sahurda kahvaltı yaparım yemek tarzı yiyemiyorum midem almıyo gece gece yumurta haşlıyorum peynir zeytin
ve de mutlaka bir bardak süt içerim
Allah bu ayda açların halini anlamayı onlara yardım edebilmeyi ve bu ayı en güzel şekilde geçirmeyi nasip etsin
ben genelde yaz kıyafetlerı bakıyorum :) kışın zaten minnacık olcak o yuzden havlu tarzda tulumlar örme yelekler filan onun dışında çorap ustune şort olabilir kız çocuklar için. dün 2 tane hediye geldi bile bana kızımın ilk hedıyelerı teyzelerınden biri zıbın almış üzerinde canım babam yazıyo rengarek diğeride pembiş kralıce taclı bişey :) kızım ilk hedıyesını aldı yani.
Amin canım Allahım tekrarını nasip etsin hayırlısıyla evlerimize bereket versinHayırlı ramazanlar.Hepimizin duları kabul olsun bu mubarek ayda.
Allah evlatlarımıza bize ve eşlerimize sağlık versin.
aynen ya benim annemde ilk bebeğin çeyizini anneanne yapar beşiğide ben alcam diyorcnm cok tatlı olmus güle güle giysin esila mina :) bnm annemde deli gibi oruyorilk torun ya cok hevesli elbiseler ormus cok tatlı resimleri var teefonumda zmn bulursam koyarım bende battaniye v.s. yok yok onu da yapcam bunuda yapcam cok gülüyoruz esimle torununa yorgan yastık bile almış onun alması lazımmış dayanamıyorum napim begendigimi alıyorum diyor Allah onları basımızdan eksik etmesin canım
canım ya niçin kendini sıkıyorsun ayrıntılı ultrosandan randevu al hemen git içiniz rahat etsin bişey yoktur allahın izniyle kadınlar daha güclü oluyor erkekler daha duygusal eşine anlat ayrıntılıya gidin ve üzmeyin kendinizide bebişinizide..Kızlar eşime bugün telefonda down sendromlu olma riski var dedim...ondan gizleyemem ki böyle bir şeyi...akşam işten gelince adamcagız ruh gibi bembeyazdı, şok olmuş...iş yerinde çok ağlamış...keşke söylemeseydim diyorum...eşimin üzülmesine çok üzüldüm...aslında ben rahatım....inançlı insanlarız sonuçta...ve masıl olursa olsun o benim meleğim..içimde yaşayan bi mucize....ne olursa olsun ben evladımın bi tel saçına bile zarar gelsin istemem...ama sanırım eşime anlatamıyorum..çok üzülmüş,ne dediysem yüzünü güldüremedim
evet bende çok seviyorum kırk yama gibi olanları artık beğenirim bi iki model yaparlar15 miooo nazar değmesin ananeye........
Allahtan kış olacak güzel bir model beğenirsin bende örme battaniyeleri çok severim hatta beğeniyorsan kırkyama gibi yaptır rengarenk herşeye uyar yada odası gibi kırmızı ağırlıklı yaparsın
bu arada canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsunnice mutlu bebekli bol kahkahalı bereketli esila minalı yıllara
mübarek ramazan ayımız bereketli hayırlı olsun
ilk orucumuza başladık kolaylıkla geçiririz inşallah
bende hep sahurda kahvaltı yaparım yemek tarzı yiyemiyorum midem almıyo gece gece yumurta haşlıyorum peynir zeytin
ve de mutlaka bir bardak süt içerim
Allah bu ayda açların halini anlamayı onlara yardım edebilmeyi ve bu ayı en güzel şekilde geçirmeyi nasip etsin
becerin varsa yap canım hatıra olur ilerde giydirip resimlerine bakınca anarsınız
ben hala atkıdan öteye gidemedim
bende denicem canım bakalım ne yapabilirim diye şu patik gibi ayakkabılar var ya örüyosun onlara bayılıyorum öğrenebilirsem yapcam gıdıma
duygucumm evlilik yıldönümünüz kutlu olsun bebişinle beraber hep mutlu olunn aileniz dahada genişlerr inşallah
sağol canımmm aminn cümlemizin inşaallahhhh
dün uzandığım sırada babamıza tekme attığını gösteriym dedim ilk inanmadı görünüyomu diye ne zannettn sen bnm bebeğimi dedim o sırada baya güçlüsünden bi kroşe attı göbeğim zıpladı resmenbabamız da o ana inanamadı tabi gülmekten kendini alamadı hızlı olcak büyüyünce diyo =)) kimin oğlu tabii..
maşallahhh oğluşunaaa tatlımm o tekme iyiy gelmiştir babasınabenim gıdım babasına karşı utanıyor şimdilik anneci olcak
bence babasına cevap olarak attı o tekmeyi içerde olduqu halde kıskanıyo sanırım =D
haklısınn canımm .. benim gıdımın hareketleri şuan için az erken henüz biraz daha geçsin konuşturmaz beni burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?