mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

canım ayrıntılı yaptır içiniz rahat edicek bak görürsün.daha 4 ay var boşu boşuna üzülmeyin.sağlıkla doğucak yaşın da genç senin.ileriki yaşlarda daha çok görülüyo.Allahın izni ile birrşey çıkmıycak.

Amin cnm inşallah....Sanada hayırlı ramazanlar....
Kocişlere sahurda ne hazırlsyacanız kızlar....malum biz oruç tutamayız...ben kahvaltılık hazırlıcam sanırm...

bende kahvaltılık hazırladım sandwiçte yaptım yumurta haşladım tok tutuyor diye.

çok ilginç demek onun yerine de alıyor anne... ne mucize birşey bu bebek hergün yeni birşey öğreniyo insan

bende dışarda bile görsem hemen eşime gösteriyorum bak ne tatlı diyeee

ööle baka kalıyorum dibim düşüyor eskiden beri böyleyim

15 mi ooo nazar değmesin ananeye........

Allahtan kış olacak güzel bir model beğenirsin bende örme battaniyeleri çok severim hatta beğeniyorsan kırkyama gibi yaptır rengarenk herşeye uyar yada odası gibi kırmızı ağırlıklı yaparsın

bu arada canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice mutlu bebekli bol kahkahalı bereketli esila minalı yıllara

becerin varsa yap canım hatıra olur ilerde giydirip resimlerine bakınca anarsınız

ben hala atkıdan öteye gidemedim

bende kürtaj olacağımı öğrendiğimde ve sonrasında hep Allahtan diye çok üzülmemeye çalıştım ama eşim o zamanlarda çok kötüydü çok istiyorum nasıl olur diyordu
erkekler belli etmiyorlar dışarı duygusal olduklarını ama biz görüyoruz benim eşim birkaç haftada alıştı senin eşinde alışır kısa zamanda inşallah
zaten öyle birşey olduğunu da sanmıyorum 35 yaştan sonra o riskler var genelde sağlıkla kucağına alırsın inşallah

mübarek ramazan ayımız bereketli hayırlı olsun
ilk orucumuza başladık kolaylıkla geçiririz inşallah

bende hep sahurda kahvaltı yaparım yemek tarzı yiyemiyorum midem almıyo gece gece yumurta haşlıyorum peynir zeytin
ve de mutlaka bir bardak süt içerim

Allah bu ayda açların halini anlamayı onlara yardım edebilmeyi ve bu ayı en güzel şekilde geçirmeyi nasip etsin

Ya ben de bakiyorum ama hic bilmiyorum yeni dogan bebek kışın ne giyer :)

ben genelde yaz kıyafetlerı bakıyorum :) kışın zaten minnacık olcak o yuzden havlu tarzda tulumlar örme yelekler filan onun dışında çorap ustune şort olabilir kız çocuklar için. dün 2 tane hediye geldi bile bana kızımın ilk hedıyelerı teyzelerınden biri zıbın almış üzerinde canım babam yazıyo rengarek diğeride pembiş kralıce taclı bişey :) kızım ilk hedıyesını aldı yani.

Allah tüm aç kalanlara orucunu bir zeytınle yapmak zorunda olanlara bolluk bereket versin inş. biz ne bulursak yıyoruz yeri gelıyo begenmıyoruz bıle ama bızım o beğenmediğimiz yemek kiminin hayali. Allah kimseyi açlıkla terbıye etmesin cnm.

sen oruç tutuyormusun?

güle güle giysin kızın inşallah. Bizim annanelerimiz de (annem ve annanem) bir sürü şey almışlar örmüşler 2 valiz ama ben kızdım başta erkenden bişey alınmayacak diye onun için bana göstermiyolar. Bu hafta sonu artık detaylı bi inceleyeyim ben de kızıma bişeyler almaya başlayım.

of geçse ya şu zaman artık ne uzunmuş bu hamilelik

Hayırlı ramazanlar.Hepimizin duları kabul olsun bu mubarek ayda.
Allah evlatlarımıza bize ve eşlerimize sağlık versin.
Amin canım Allahım tekrarını nasip etsin hayırlısıyla evlerimize bereket versin
aynen ya benim annemde ilk bebeğin çeyizini anneanne yapar beşiğide ben alcam diyor amin canım allah kimseyi annesiz bırakmasın odasının perde ölcüsünüde getir perdeyide alayım diyor en az benim kadar heyecanlılar ilk torun olunca öyle oluyor vallahi.

canım ya niçin kendini sıkıyorsun ayrıntılı ultrosandan randevu al hemen git içiniz rahat etsin bişey yoktur allahın izniyle kadınlar daha güclü oluyor erkekler daha duygusal eşine anlat ayrıntılıya gidin ve üzmeyin kendinizide bebişinizide..

evet bende çok seviyorum kırk yama gibi olanları artık beğenirim bi iki model yaparlar daha örüyor canım yaa yeter desekte durmuyor bende çok karışmıyorum onunda hevesi sonuçta kırmak istemiyorum çalıştığı için kıyamıyorum canım darısı sana şu mübarek günde. çook düşüncelisin canım yaa vallahi mutlu oldumm teşekkür ederim allahım nice nice seneleri göstersin canım kocamla yavrularımla inşaallahh

amin canım hepimize hayırlı bereketli bi ramazan olsun açın halinden anlamayı savurgan olmamayı nasip etsin rabbim kimseyide açlıkla sınamasın olmayan insanlara nasip versin ve tekrarınını nasip etsinnnn

becerin varsa yap canım hatıra olur ilerde giydirip resimlerine bakınca anarsınız

ben hala atkıdan öteye gidemedim

bende denicem canım bakalım ne yapabilirim diye şu patik gibi ayakkabılar var ya örüyosun onlara bayılıyorum öğrenebilirsem yapcam gıdıma

duygucumm evlilik yıldönümünüz kutlu olsun bebişinle beraber hep mutlu olunn aileniz dahada genişlerr inşallah

sağol canımmm aminn cümlemizin inşaallahhhh

dün uzandığım sırada babamıza tekme attığını gösteriym dedim ilk inanmadı görünüyomu diye ne zannettn sen bnm bebeğimi dedim o sırada baya güçlüsünden bi kroşe attı göbeğim zıpladı resmen babamız da o ana inanamadı tabi gülmekten kendini alamadı hızlı olcak büyüyünce diyo =)) kimin oğlu tabii..

maşallahhh oğluşunaaa tatlımm o tekme iyiy gelmiştir babasına benim gıdım babasına karşı utanıyor şimdilik anneci olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…