- 19 Nisan 2013
- 1.104
- 190
- 73
inşallah canım güzel oluyo hissetmek arada işe daldığımda ben burdayım diyo Allahm isteyen herkeze nasip etsin :)
aminn canımmm ... zaten en güzel duyguda kendini birden hissettirmesii maşallahh onlara Allahım nazarlardan saklasın
Allah tüm aç kalanlara orucunu bir zeytınle yapmak zorunda olanlara bolluk bereket versin inş. biz ne bulursak yıyoruz yeri gelıyo begenmıyoruz bıle ama bızım o beğenmediğimiz yemek kiminin hayali. Allah kimseyi açlıkla terbıye etmesin cnm.
sen oruç tutuyormusun?
Amin canım Allahım tekrarını nasip etsin hayırlısıyla evlerimize bereket versin
aynen ya benim annemde ilk bebeğin çeyizini anneanne yapar beşiğide ben alcam diyoramin canım allah kimseyi annesiz bırakmasın odasının perde ölcüsünüde getir perdeyide alayım diyor en az benim kadar heyecanlılar ilk torun olunca öyle oluyor vallahi.
canım ya niçin kendini sıkıyorsun ayrıntılı ultrosandan randevu al hemen git içiniz rahat etsin bişey yoktur allahın izniyle kadınlar daha güclü oluyor erkekler daha duygusal eşine anlat ayrıntılıya gidin ve üzmeyin kendinizide bebişinizide..
evet bende çok seviyorum kırk yama gibi olanları artık beğenirim bi iki model yaparlardaha örüyor canım yaa yeter desekte durmuyor bende çok karışmıyorum onunda hevesi sonuçta kırmak istemiyorum çalıştığı için kıyamıyorum canım darısı sana şu mübarek günde. çook düşüncelisin canım yaa vallahi mutlu oldumm teşekkür ederim allahım nice nice seneleri göstersin canım kocamla yavrularımla inşaallahh
amin canım hepimize hayırlı bereketli bi ramazan olsun açın halinden anlamayı savurgan olmamayı nasip etsin rabbim kimseyide açlıkla sınamasın olmayan insanlara nasip versin ve tekrarınını nasip etsinnnn
evet canım ben hamile değilim yani öyleydim artık değilim kürtaj oldum mart ayında sizlerle birlikte hamile kalmıştım kısmet olmadı şimdi yenisinin inşallah sağlıkla olmasını diliyoruz Rabbimden
üzüldümm canımm .. dediğin gibi bundada vardır bir kısmett rabbim sana ve bebiş isteyen herkese nasip eder inşallah gönlünü ferah tut sağlıklı hayırlı evladınn olsun inşallah canımm
amin inşallah canım sağolasın inşallah yakında aranıza katılırım
canım eğer oda yapıcaksan dolabını falan ilerde kullanabileceği gibi seçmelisin.ben ilk çocuğumda sadece beşik aldım kendi şifonyerime onun eşyalarını koydum 3 yaşına geldiğinde baza yatak ve 3 kapılı dolabını aldım kendi istediğinden :)şimdide zaten yerim olmadığından park beşik alıcam.zaten ayrı odada yatırman çok zor çünkü sürekli emicek annesi halin olmıycak onu odasına taşımaya :) ama 5 6 aydan sonra ayırabilirsin.
Canım ben polar tulumları bahardan yaza girerken aldım tanıdık var bebek esyaları satan ķıstan kaldı kacırma dedi ve kışın 40liraya sattıgı içi yunlu tulumları 15e verdi.sen bulamazsın zaten suan anca kışa alırsın.bebek odası ben yapmıcam cunku tayinciyiz park yatak alıp yatak odasına koyacaz tayinimizin ciktigi yerde birkac yil sonra oda yapacaz.bir arkadasim bana hediye olarak anadizi denilen bise getirdi onu oturdugumuz odaya koyacaz yatagida yatak odasına onuda netten incele 8 ay bir yil falan yatiriliyor bebegin kilosuna gore.ben ayrıca 5 cekmeceli disney resimli plastik cekmeceli komidin aldim ve cekmeceli kendi sifoniyerimi bosalttim esyalarini koydum yetti cnm.sen yurt dısindasin orda daha iyi bebek esyaları yok mu peki?
hayırlı ramazanlar herkesee..
duygucum evlilik yıldönümünüz kutlu olsun bu arada:)
kızlarrr kendinize ve bebişlerinize iyi bakın olur mu yarın öğlene nasipse Ankara dayım net buldukça yazarım hepinizi öpüyorumbeni özleyinn
canım zaten benimki pek benimle kalmıycak gibi görünüyogenelde annemlerde kalıcak. cünkü ben nöbetli çalışıyorum ve doğum iznimiz ise sadece 40 gün! geceleri nöbette olduğumda annem bakıcak. gündüz nöbetlerinde annemde olucak.. bana zaten haftada 3 gelicek bebek (((((((
çok zor ama canım ya kıyamam sana.ama emin ellerde annen çok iyi bakıcaktır bebişine.
kızlarrr kendinize ve bebişlerinize iyi bakın olur mu yarın öğlene nasipse Ankara dayım net buldukça yazarım hepinizi öpüyorumbeni özleyinn
kendine ve bebişine iyi bak dikkatli olun.bizde öpüyoruz.
sen böylede aramızdasın canımm hhiçç sıkma canını kısmet ne zaman ise o zaman olurr bebişinn
dsgfsgsfnbeneeeben
günaydnnnn hamişlerrr ve bebişleriii nasılsınız bugünn??? ben düne göre çok iyiymm uykusuz değilim en azındanbugün işte son günümm net buldukça girmeye çalışacam telefonum tam göstermiyor siteyi özlicem sizlerii
canımm hayırlı yolculuklarr tam bugün bende gidiyodum sende gitmişsiinn hayırlısı olsun canım kendine ve gıdına çok iyi bakk
günaydnnnn hamişlerrr ve bebişleriii nasılsınız bugünn??? ben düne göre çok iyiymm uykusuz değilim en azındanbugün işte son günümm net buldukça girmeye çalışacam telefonum tam göstermiyor siteyi özlicem sizlerii
kız bırakma bizi neşe katıyosun tupiğimizebizde seni özliycez.sakın unutma rada da olsa gir canım.
yeni hayatın hayırlı olsun bol bol dinlen bebişine kendine dikkat et.öpüyorum seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?