mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
inşallah canım güzel oluyo hissetmek arada işe daldığımda ben burdayım diyo Allahm isteyen herkeze nasip etsin :)

aminn canımmm ... zaten en güzel duyguda kendini birden hissettirmesii maşallahh onlara Allahım nazarlardan saklasın

evet canım ben hamile değilim yani öyleydim artık değilim kürtaj oldum mart ayında sizlerle birlikte hamile kalmıştım kısmet olmadı şimdi yenisinin inşallah sağlıkla olmasını diliyoruz Rabbimden

hepsine diyorum amiiiiiiiiinnnnnnnn

evet canım ben hamile değilim yani öyleydim artık değilim kürtaj oldum mart ayında sizlerle birlikte hamile kalmıştım kısmet olmadı şimdi yenisinin inşallah sağlıkla olmasını diliyoruz Rabbimden

üzüldümm canımm .. dediğin gibi bundada vardır bir kısmett rabbim sana ve bebiş isteyen herkese nasip eder inşallah gönlünü ferah tut sağlıklı hayırlı evladınn olsun inşallah canımm

üzüldümm canımm .. dediğin gibi bundada vardır bir kısmett rabbim sana ve bebiş isteyen herkese nasip eder inşallah gönlünü ferah tut sağlıklı hayırlı evladınn olsun inşallah canımm

amin inşallah canım sağolasın inşallah yakında aranıza katılırım

canım zaten benimki pek benimle kalmıycak gibi görünüyo genelde annemlerde kalıcak. cünkü ben nöbetli çalışıyorum ve doğum iznimiz ise sadece 40 gün! geceleri nöbette olduğumda annem bakıcak. gündüz nöbetlerinde annemde olucak.. bana zaten haftada 3 gelicek bebek(((((((

celiin canim buraya da sizden geliyo :) ancak rum tarafına geçersem daha iyileri var belki ama euronun durumu belli. hiç gerek yok:)
anadizini gördüm çok hoşuma gitti hatta gidip bi mağazada buldum bile:)

kızlarrr kendinize ve bebişlerinize iyi bakın olur mu yarın öğlene nasipse Ankara dayım net buldukça yazarım hepinizi öpüyorum beni özleyinn

kızlarrr kendinize ve bebişlerinize iyi bakın olur mu yarın öğlene nasipse Ankara dayım net buldukça yazarım hepinizi öpüyorum beni özleyinn

gel canim gel ankara simdi sana püfür püfür gelir diyarbakirdan sonra :)) iyi yolculuklar sen de bizi ozlee :) bol bol gez dinlen

günaydnnnn hamişlerrr ve bebişleriii nasılsınız bugünn??? ben düne göre çok iyiymm uykusuz değilim en azından bugün işte son günümm net buldukça girmeye çalışacam telefonum tam göstermiyor siteyi özlicem sizlerii

canımm hayırlı yolculuklarr tam bugün bende gidiyodum sende gitmişsiinn hayırlısı olsun canım kendine ve gıdına çok iyi bakk

duygucum seni özleyeceğiz kendine esila minana iyi bak

annengile selam söyle

eşinin durumu belli oldumu bu arada.................

hiçbirşeye üzülme keyfini çıkar tatilinin hayırlı yolculuklar

ooooooo yaprak dökümü yaşıyoruz buraları boş bırakma canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…