Hastanede sıra bekliyorum kızlar :))) bebisimle az sonra bulusacam,bakalım neler yapıyormus yaramaz :)))
Hastanede sıra bekliyorum kızlar :))) bebisimle az sonra bulusacam,bakalım neler yapıyormus yaramaz :)))
günaydnnnn hamişlerrr ve bebişleriii nasılsınız bugünn??? ben düne göre çok iyiymm uykusuz değilim en azındanbugün işte son günümm net buldukça girmeye çalışacam telefonum tam göstermiyor siteyi özlicem sizlerii
canımm hayırlı yolculuklarr tam bugün bende gidiyodum sende gitmişsiinn hayırlısı olsun canım kendine ve gıdına çok iyi bakk
ooooooo yaprak dökümü yaşıyoruz buraları boş bırakma canım
kız bırakma bizi neşe katıyosun tupiğimizebizde seni özliycez.sakın unutma rada da olsa gir canım.yeni hayatın hayırlı olsun bol bol dinlen bebişine kendine dikkat et.öpüyorum seni.
gunaydin canimm ben de bugun daha iyiyim dun bi bas donmesi bi goz kararmadi oyle gecti gunum oglusum acikmis mamasini vercem simdi ona :)) isten mi ayriliyorsun cnm ben kacirmisim haberim yok
gunaydin kizcelerrr :) ya bi sey sorcam saglik ocagina gidip kayit yaptirmak zorunda miyiz simdi!? dogumdan sonra bebegin asisi fln yapilmiyormus diyorlar kaydini yaptirmazsan var mi boyle bi sey ben adresimi fln yeni aldirdim daha ztn aile hekimimi de bilmiyorum bi de tetanos asisi ne zmn yapiliyor o da zorunlu mu sevgili tetanos asisi yaptiran anneler? :))
gunaydin kizcelerrr :) ya bi sey sorcam saglik ocagina gidip kayit yaptirmak zorunda miyiz simdi!? dogumdan sonra bebegin asisi fln yapilmiyormus diyorlar kaydini yaptirmazsan var mi boyle bi sey ben adresimi fln yeni aldirdim daha ztn aile hekimimi de bilmiyorum bi de tetanos asisi ne zmn yapiliyor o da zorunlu mu sevgili tetanos asisi yaptiran anneler? :))
günaydın.evet sağlık ocağına kayıt yaptırmak gerekiyor.ama bebeğin aşılarını orda yaptırmak zorunda değilsin devamlı götüreceğin doktoruda yapabilir.sen aşı yaptıracağın zaman gidip kayıt olursun zaten hemşire form dolduruyor.aile hekimi birşey yapmıyor.ilç yazdırıcaksan vitamin falan onları yazdırırsın.
tetenoz aşısına gelince benim doktorum 25. haftadan sonra yaptır dedi.
bana sağlık ocağı 1 ay önce 15 temmuzda gel aşı ve şeker yüklemesi yapcaz dedii doktora danıştım şeker yüklemesi içinn çok erken dedii ama aşı için ne dedi hatırlamıyorum maleseffararım cumartesi günü ona göre giderim bende pazartesi hiçç sevmem iğneyidee
şeker yüklemesi 28. haftada yapılıyo.aşıyı 25.haftada yaptır erken gitme korkunda geçer :)
valla kızlar ben aşı oldum ilk gün çok rahattım ama iki gündür kolum tutmuyo resmentabi herkeste aynı etkiyi göstercek diye birşey yok
bende aynı oldum canım ama 3. gün geçiyor kolunu fazla kıpırdatma daha bi doz daha var benim 5 ağustosta:18:
valla kızlar ben aşı oldum ilk gün çok rahattım ama iki gündür kolum tutmuyo resmentabi herkeste aynı etkiyi göstercek diye birşey yok
aşıyı sağlık ocağında yapıyolar deqilmi?
güle güle giysin kızın inşallah. Bizim annanelerimiz de (annem ve annanem) bir sürü şey almışlar örmüşler 2 valiz ama ben kızdım başta erkenden bişey alınmayacak diye onun için bana göstermiyolar. Bu hafta sonu artık detaylı bi inceleyeyim ben de kızıma bişeyler almaya başlayım.
of geçse ya şu zaman artık ne uzunmuş bu hamilelik
Worldof,duydunmu,bayanakilli tesekkurler yazdiklariniz icinn :))) gordum gordum kızlar minikimi pardon artık miniklikten cikmistikilosu 600gr boyu 30cm olmus allahım nasıl kıpır kıpırdı.doktor dedemiz kemikleri kafayi karni mideyi kalbi parmakları her biseyi inceledi, hic bir sıkıntı yok dedi.kalp icin cocuk kardiyologuna gonderdi onlar daha ayrıntili baksınlar ben hic bir sorun gormuyorum dedi,cok sevindim once kardiyolog falan deyince korktum tabi olması gereken biseymis korkma dedi.bu arada yarın bana seker yuklemesi yapilacak annemde ve dedemde esimin babasında genetik olarak var oldugu icin bu durumlarda erken yapilabiliyo dedi sıkıntı olmuyormus.yarın aynı zamanda kan uyusmazlıgı testi de yapilacakmıs kanda yarın bol tahlilli bir gun olacak anlıyacagınız kızlaŕ:))) dogum fotografcisını sormayı da unutmadım tabi direk doktorun arkasındaki dogum album ornegini gorunce zaten anladım.fotocuya izin varmı dedim esinden iyi fotocumu var,tabiki de izin var dedi.bizim her gittigimizdeki foto ve video merakını gorunce izin vermemesi ne mümkün tabi:)))eglenceli bir 15dk gecirdik yani.tekrar bulusma icin 1 ay nasıl sabredecez bilmem.benim bu gunum boyleydi sizin bebisler nasıl kızlar.destan yazdım biraz ama:)))))
evet canım ben hamile değilim yani öyleydim artık değilim kürtaj oldum mart ayında sizlerle birlikte hamile kalmıştım kısmet olmadı şimdi yenisinin inşallah sağlıkla olmasını diliyoruz Rabbimden
çokk sevindim canımmm gözünn aydınnn miniğinede maşallahhhfoto işini bende eşime bırakıcam o çeksin bayılmazsa tabii adam kan alınırken bayılıyor ne yapıcaz o zaman bilemiyorum ben gıdımlaa iyiym şekerimm ama bugün son günüm işten ayırlıyorum mesaim bitince aranızdan ayrılcam ama ara sıra gelirim unutturmam kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?