mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

maaşallah annesi kocaman olmuş oğluşun :) demekki bende temmuz sonuna doğru gidiceğime göre aşağı yukarı benimkide öyle olucak :)
inşallah tahlillerinde tertemiz çıkıcak.benimde anne tarafımda bütün ailede şeker var.çok şükür ilk hamilelğimde sorun yaşamadım.ama bu sefer nasıl olucak bilmiyorum.size yarın kolay gelsin.

kıssslarrr bana müsaade artıkınnn gıdımlaa gidiyoruzzz bizzz ara sıra gelmeye çalışcamm haber veririm gıdımla kendimle ilgili kendinize ve bebişlerinize çooooook iyi bakınnn sağ sağlimm kucağımıza alırız inşallah yavrucaklarımızı hayırlı ve kolay doğumlar diliyorum herkese veda etmiyorum unutmayında beni geri gelicem ara sırada olsa sadece özlicem sizleriii Allaha emanet olunn öpüyoruz gıdımlaa koşçakalınnnn hayırlı ramazanlarrr

sizde Allaha emanet olun.amin canım.unutmıycaz kendinede bebişinede iyi bak.

merhaba canım kayıt yaptırmalısın mutlaka oyle biliorum bebegin asılarını yapıyorlar kayıtlı olmazsan bilemezlerki ben 19.haftada yaptırdım eger hareket edıyosa bebek yapıyorlar canım onemli hamilelik doneminde yaralanma kesilme gibi seylerde dogum yaparken v.s. koruması amaclı yapılan bir ası bence bu onemli ayrıca senin oldugun ası bebegini de korur diye düşünüorum 2.ası ilk asıdan 1 ay sonra yapılıyor

evet canım bende yaptırmıştım dün sağlık ocağındaki hemşire aramıştı hamileliğiniz devam ediyor mu diye (sorun olduğu biliyordu sık sık arardı) bende kürtaj olduğumu söyledim üzülme sakın canını sıkma filan dedi.. doktorlardan görmediğim ilgi alakayı anlayışı herşeyi bu hemşireden gördüm Allah ondan razı olsun..

ben ilk hamile olduğumda aramıştım hemen kan tahlili filan yapmak için çağırmıştı bende doktor yeni yaptı demiştim kan değerlerini kaydetmişti ve kontrol zamanlarında ben seni arıcam demişti dün de aradığında yeni bir hamilelik olduğunda bize haber ver dedi.

sen sana en yakın sağlık ocağını ararsan onlar yönlendirir canım iki taraflı takip iyi olur bence inşallah iyilerle karşılaşırsın

maşallah paşana umarım diğer testlerinde temiz çıkar haber ver bize de......

evet canım en azından hamile kalamama gibi bir durumum olmadığı için sevindim herşey ondan umarım bundan sonra sağlıklı bir hamilelik yaşarım şu mübarek günlerin hürmetine

seni üzmeyecekse neden kürtaj oldun benim ki boş gebelikti 11+2 de hala bebek görülmemişti 1-2 mm bişey var bebek diyemeyiz demişlerdi

Insallah canım haber verecem ilk kanı verdim aclık olanı.igrenc bir sekerli su ictim simdi 3 saat boyunca saatte bir 3defa tekrar kan verecem saatin dolmasını bekliyorum.

ben teyzem hamileyken yanındaydım içmedim sadece koktum bunu nasıl içiyorsun demiştim

hamilelere bu işkence yapılmaz teknoloji ilerlesin bir çözüm bulsunlar

ben teyzem hamileyken yanındaydım içmedim sadece koktum bunu nasıl içiyorsun demiştim

hamilelere bu işkence yapılmaz teknoloji ilerlesin bir çözüm bulsunlar

Vallahi bu yine fena degildi cunku ilk defa gordum konsantre seklinde yapmislar limon aromaliydı sekerli su.direk eczaneden hazır aldım.bildigin bol sekerli limonata gibi ama 2.bardagi icerken bir irkilip öööğ yaptım herkes döndü baktı cok utandım birde sise sarap şişesi gibi :) goruntu vahim yani.

asrasultan tesekkur ederim cnm yakinda bi saglik ocqhi var orayi arayayim bi asiyi da artik olmam lazim heralde. iyi insanlarla karsilasiriz ins hepimiz sen de artik bugun yarin yaptirirsin kaydini insallah cnm :)

benim dediğim 4-5 sene öncesi teknoloji biraz ilerlemiş desene benim hatırladığım hastaneden vermişlerdi dandik vermişler bak teyzeme

şarap şişesi de komik olmuş gerçekten dağılın ulen yoksa ta buraya kusarım

merhaba kızlar bugün nasılsınız?
morhipo ya bakın çocuk modası diye bi marka var çok cici şeyler var bebek çantası ve taşımak için çanta var hastane çıkışları var uygun fiyata ben aldım bi kaç bişey :)

Sorma sisenin goruntusune ben de cok guldum beyaz bir sisede degil renkli birde kapak yerini siyah kartonla cevirmisler yani dusun gerisini.Ama varya o sekerli su eziyetine ragmen en guzel sey bebegin sekerli suyu ictikten sonra yerinde durmaması benimki kıpırdaktı zaten sekeri ggorunce pek bir mutlu oldu galiba ķıpırdanıp durdu
WORLDOF bu da senin icin;
hissetmiyom hissetmiyom diyordun bebisi seker yuklemesinde fazlaca hissedeceksin duyyy sesimiii :)))))

evet artık bakalım ya valla. bu arada tecrübeli bi anne olarak sana sorayım şu ana kucağı olayı çok kafamı karıştırıyo ev tipi mi olsa yoksa arabada falan taşınması için ideal olanlardan oto koltuğu tipindeki mi olsa. sen ilk çocuğunda ne kullandın canım?

MAŞALLAH hep böyle sağlıklı hareketli olsun inşallah

canım araba koltuğu tipindeydi bizimki koltuk gibi olduğundan içine minik yastık koyup yatırıyodum yatak gibi rahat oluyodu.içine yatırıp mutfağada alıyodum yanımda olsun diye uyanıkken :)annemde duruyo gittiğimde alıyım iyi hatırlattın :)

hepimiz tadıcaz o şişedeki şekerli sudan başka çaremiz yok:) bebişler mutlu olsun yeterki :)
sen atlattın çok şükür darısı başımıza inşallah.sonuçları alınca yaz mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…