- 19 Nisan 2013
- 1.104
- 190
- 73
tamamen mi çıkıyorsun yoksa tatilemi cnm?
Worldof,duydunmu,bayanakilli tesekkurler yazdiklariniz icinn :))) gordum gordum kızlar minikimi pardon artık miniklikten cikmistikilosu 600gr boyu 30cm olmus allahım nasıl kıpır kıpırdı.doktor dedemiz kemikleri kafayi karni mideyi kalbi parmakları her biseyi inceledi, hic bir sıkıntı yok dedi.kalp icin cocuk kardiyologuna gonderdi onlar daha ayrıntili baksınlar ben hic bir sorun gormuyorum dedi,cok sevindim once kardiyolog falan deyince korktum tabi olması gereken biseymis korkma dedi.bu arada yarın bana seker yuklemesi yapilacak annemde ve dedemde esimin babasında genetik olarak var oldugu icin bu durumlarda erken yapilabiliyo dedi sıkıntı olmuyormus.yarın aynı zamanda kan uyusmazlıgı testi de yapilacakmıs kanda yarın bol tahlilli bir gun olacak anlıyacagınız kızlaŕ:))) dogum fotografcisını sormayı da unutmadım tabi direk doktorun arkasındaki dogum album ornegini gorunce zaten anladım.fotocuya izin varmı dedim esinden iyi fotocumu var,tabiki de izin var dedi.bizim her gittigimizdeki foto ve video merakını gorunce izin vermemesi ne mümkün tabi:)))eglenceli bir 15dk gecirdik yani.tekrar bulusma icin 1 ay nasıl sabredecez bilmem.benim bu gunum boyleydi sizin bebisler nasıl kızlar.destan yazdım biraz ama:)))))
kıssslarrr bana müsaade artıkınnn gıdımlaa gidiyoruzzz bizzz ara sıra gelmeye çalışcamm haber veririm gıdımla kendimle ilgili kendinize ve bebişlerinize çooooook iyi bakınnn sağ sağlimm kucağımıza alırız inşallah yavrucaklarımızı hayırlı ve kolay doğumlar diliyorum herkese veda etmiyorum unutmayında beni geri gelicem ara sırada olsa sadece özlicem sizleriii Allaha emanet olunn öpüyoruz gıdımlaa koşçakalınnnn hayırlı ramazanlarrr
gunaydin kizcelerrr :) ya bi sey sorcam saglik ocagina gidip kayit yaptirmak zorunda miyiz simdi!? dogumdan sonra bebegin asisi fln yapilmiyormus diyorlar kaydini yaptirmazsan var mi boyle bi sey ben adresimi fln yeni aldirdim daha ztn aile hekimimi de bilmiyorum bi de tetanos asisi ne zmn yapiliyor o da zorunlu mu sevgili tetanos asisi yaptiran anneler? :))
gunaydin kizcelerrr :) ya bi sey sorcam saglik ocagina gidip kayit yaptirmak zorunda miyiz simdi!? dogumdan sonra bebegin asisi fln yapilmiyormus diyorlar kaydini yaptirmazsan var mi boyle bi sey ben adresimi fln yeni aldirdim daha ztn aile hekimimi de bilmiyorum bi de tetanos asisi ne zmn yapiliyor o da zorunlu mu sevgili tetanos asisi yaptiran anneler? :))
Worldof,duydunmu,bayanakilli tesekkurler yazdiklariniz icinn :))) gordum gordum kızlar minikimi pardon artık miniklikten cikmistikilosu 600gr boyu 30cm olmus allahım nasıl kıpır kıpırdı.doktor dedemiz kemikleri kafayi karni mideyi kalbi parmakları her biseyi inceledi, hic bir sıkıntı yok dedi.kalp icin cocuk kardiyologuna gonderdi onlar daha ayrıntili baksınlar ben hic bir sorun gormuyorum dedi,cok sevindim once kardiyolog falan deyince korktum tabi olması gereken biseymis korkma dedi.bu arada yarın bana seker yuklemesi yapilacak annemde ve dedemde esimin babasında genetik olarak var oldugu icin bu durumlarda erken yapilabiliyo dedi sıkıntı olmuyormus.yarın aynı zamanda kan uyusmazlıgı testi de yapilacakmıs kanda yarın bol tahlilli bir gun olacak anlıyacagınız kızlaŕ:))) dogum fotografcisını sormayı da unutmadım tabi direk doktorun arkasındaki dogum album ornegini gorunce zaten anladım.fotocuya izin varmı dedim esinden iyi fotocumu var,tabiki de izin var dedi.bizim her gittigimizdeki foto ve video merakını gorunce izin vermemesi ne mümkün tabi:)))eglenceli bir 15dk gecirdik yani.tekrar bulusma icin 1 ay nasıl sabredecez bilmem.benim bu gunum boyleydi sizin bebisler nasıl kızlar.destan yazdım biraz ama:)))))
İnşallah onun hikmeti büyük ondan gelen herşeye razıyız nede olsa. benimde ilk bebeğimi kürtajla aldılar cnm bilirim duygularını ama bak geçen sene bana zehir olan mart bu sene bana güzel bir haber getirdi inş. bu mübarek günlerde seninde yüzünü güldürsün Rabbim dualarım seninle inşallah cnm.
maşallah paşanaumarım diğer testlerinde temiz çıkar haber ver bize de......
Insallah canım haber verecem ilk kanı verdim aclık olanı.igrenc bir sekerli su ictim simdi 3 saat boyunca saatte bir 3defa tekrar kan verecem saatin dolmasını bekliyorum.
ben teyzem hamileyken yanındaydım içmedim sadece koktum bunu nasıl içiyorsun demiştim
hamilelere bu işkence yapılmazteknoloji ilerlesin bir çözüm bulsunlar
Vallahi bu yine fena degildi cunku ilk defa gordum konsantre seklinde yapmislar limon aromaliydı sekerli su.direk eczaneden hazır aldım.bildigin bol sekerli limonata gibi ama 2.bardagi icerken bir irkilip öööğ yaptım herkes döndü baktı cok utandım birde sise sarap şişesi gibi :) goruntu vahim yani.
asrasultan tesekkur ederim cnm yakinda bi saglik ocqhi var orayi arayayim bi asiyi da artik olmam lazim heralde. iyi insanlarla karsilasiriz ins hepimiz sen de artik bugun yarin yaptirirsin kaydini insallah cnm :)
benim dediğim 4-5 sene öncesi teknoloji biraz ilerlemiş desene benim hatırladığım hastaneden vermişlerdi dandik vermişler bak teyzeme
şarap şişesi de komik olmuş gerçekten dağılın ulen yoksa ta buraya kusarım
merhaba kızlar bugün nasılsınız?
morhipo ya bakın çocuk modası diye bi marka var çok cici şeyler var bebek çantası ve taşımak için çanta var hastane çıkışları var uygun fiyata ben aldım bi kaç bişey :)
Sorma sisenin goruntusune ben de cok guldum beyaz bir sisede degil renkli birde kapak yerini siyah kartonla cevirmisler yani dusun gerisini.Ama varya o sekerli su eziyetine ragmen en guzel sey bebegin sekerli suyu ictikten sonra yerinde durmaması benimki kıpırdaktı zaten sekeri ggorunce pek bir mutlu oldu galiba ķıpırdanıp durdu
WORLDOF bu da senin icin;
hissetmiyom hissetmiyom diyordun bebisi seker yuklemesinde fazlaca hissedeceksin duyyy sesimiii :)))))
evet artık bakalım ya valla. bu arada tecrübeli bi anne olarak sana sorayım şu ana kucağı olayı çok kafamı karıştırıyo ev tipi mi olsa yoksa arabada falan taşınması için ideal olanlardan oto koltuğu tipindeki mi olsa. sen ilk çocuğunda ne kullandın canım?
Sorma sisenin goruntusune ben de cok guldum beyaz bir sisede degil renkli birde kapak yerini siyah kartonla cevirmisler yani dusun gerisini.Ama varya o sekerli su eziyetine ragmen en guzel sey bebegin sekerli suyu ictikten sonra yerinde durmaması benimki kıpırdaktı zaten sekeri ggorunce pek bir mutlu oldu galiba ķıpırdanıp durdu
WORLDOF bu da senin icin;
hissetmiyom hissetmiyom diyordun bebisi seker yuklemesinde fazlaca hissedeceksin duyyy sesimiii :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?