mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
Malesef iyi haber veremiyorum(Kendime gelebilmis degilim hala sonuclar kotu cikti degerler yuksek 297 ,247.dahiliyeye yonlendirdi.gebelik sekeri denen durummus, insulin vurulacakmisim gobekten gunde 4 kez sabah ogle aksam gece.vurulmazsan bebek daha cok zarar gorur allah korusun kaybedilebilirmiste.sık sık takipte olacakmısım.seker olcum cihaziyla gunde 8 defa hem ac hem tokken sabah ogle aksam gece olcecekmisim doz ayarlanacakmıs.cok korkuyordum bunlardan ama napim saglik olsun diyorum allahım daha kotu seylerle karsılastırmasın ama insan sok oluyor duyunca,alısması biraz zaman alacak.zaten benim elimde olan bise degilmis gebelik hormonları pankreasın duzenli hormon uretimini engelledigi icin bu hormonu dısaridan almak gerekiyormus.her ay duzenli aclik takibim yapilirdi hem tedaviyle oldugu icin hemde genetik olarak ailede oldugu icin hep normal cikardi,fakat yukleme en dogru sonucu gosteriyormuş.benimkiler boylee iste insallah sizinkiler iyi cıkar uzulmezsiniz.

Son düzenleme:

canım çok üzüldüm ama iyiki erken yaptırdın.tedaviye de erken başlamış oldun .günde 8 kere ölçmek te çok ama hamile olunca demek daha sık ölçülüyo zaten düştükçe insülini de düşürürler.kendine iyi bak.insan üzülüyo ama biliyosun moralde önemli.doğumdan sonra geçicek Allahın izni ile nasıl olsa.sağlıkla gelsin bebişin.

canım gecmıs olsun sıkma canını herseyde bi hayır vardır etrafımdaki hammilelerin 3 unde cıktı gebelikte olabiliyo maleesef dıkkat kendine ve bebişine cnm

Evet doktorumda o yuzden erkenden yaptirdi zaten her ay acliga bakiliyordu genetikte olunca erkenden yapilmasi iyi oldu, bundan sonra daha sıkı takiple gelisime gore sezeryanla alacaz dedi.4kere igne olacagim icin hem aclik hem tokluk 8 kere olmus oluyor doz ayarlamak icin.3gun olcecem iste.emekli sandigi gebelere olcum icin stripi daha cok veriyormus takip olsun diye zaten.moralimi yuksek tutmaya calısıyorum alışmaya calısiyorum.saol iyi dileklerin icin canim.

canım gecmıs olsun sıkma canını herseyde bi hayır vardır etrafımdaki hammilelerin 3 unde cıktı gebelikte olabiliyo maleesef dıkkat kendine ve bebişine cnm

Oyle canım hayırlısı olsun demekten baska yapacak biseyim yok.cok sık rastlanıyormus zaten gebelerin % 60inda gorulebiliyormus.dikkat edecez bundan sonra kendimize iste.

ya kızlar size birsey sorucam 1 haftadır bnm ozel bolgemde ayıptır sölemesi vajinamın içinde yani bazen sızlıyomus gibi agrılar oluyor hani kemigin sızlar etin sızlar öyle degısk bi agrı ayrıca 2 gundurde kasıklarımın kemikleri agrıyor gibi bel tarafımada vuruyor bazen kalcalarıma kadar geliyor boyle agrıları olan varmı aramızda acaba ?

Oyle canım hayırlısı olsun demekten baska yapacak biseyim yok.cok sık rastlanıyormus zaten gebelerin % 60inda gorulebiliyormus.dikkat edecez bundan sonra kendimize iste.

bendede cıkıcak gibime geliyor biraz korkuyorum bende cunku cok kilo aldım oda tetikler diye dşünüyorum bakalım haftaya gıdıcem isterse seker tahlili fln yaptırıcam

bendede cıkıcak gibime geliyor biraz korkuyorum bende cunku cok kilo aldım oda tetikler diye dşünüyorum bakalım haftaya gıdıcem isterse seker tahlili fln yaptırıcam
Hamilelikten once kilolu olanlarda ve hamilelikte hızlı kilo alanlarda olabiliyormus ama tamamen gebelik hormonları ve genetik yapı diyor hem dahiliyeci hem dogumcu.ben de yıllarca tedavi gorerek kilolu gebe kaldım her zaman takipteydim yedigime ictigime cok dikkat ediyordum. bu zamana kadar sadece 2 kilo aldım,doktorum cok cok iyi gidiyorsun demisti ama iste yolunda gitmeyen bazı seyler varmıs.sagolsun doktorumun öngörüsüyle onceden ogrendik.insallah olmaz boyle bir sey hakkında hayırlısı olsun canım benim.

canım geçmiş olsun. en azından sadece hamilelik sürecinde bu sıkıntıları yaşıcaksın. şurda zaten dört ayın kaldı. bi de sezeryan olucak diyorsun onda da 1-2 hafta erken alıyorlar zaten. buna da şükür canım bu günleri de atlatıcaz. yeter ki bebişlerimiz sağlıklı olsunlar. artık gelsinler ya çok merak ediyorum ben gün sayıyorum resmen zaman geçmiyor sanki

canımm çok geçmiş olsun benim arkadaşımda da gebelik şekeri çıkmıştı o dediğin iğneleri kontrolleri yapıyordu hergün maşallah sezeryanla sağlıklı bir oğlu oldu şimdi kızı olacak 2-3 haftası kaldı aynı sorun yine var ama bunda iğne yapmıyor hergün sadece dikkat ediyor. senin de erken olacak gibi çünkü şekerde erken alıyorlar arkadaşımın normalde 5 ağustos günü ama doktoru temmuz 20 gibi alırız demişti. sen çok bilinçli ve dikkatli bir hamilesin maşallah bunu da atlatır ve kolay alışırsın.

canım yanma falan olsa enfeksiyon olabilir dicem ama öyle bişey değil anladığım kadarıyla. Çünkü ben doktora akıntım var dediğimde hemen yanma ağrı var mı diye soruyor. Bahsettiğin bölgelerde gün içerisinde benim de saniyeler alan sancılarım olabiliyo

canım mol gebelikti benim ki normaldi herşeyi kalbi filan atmıştı 9 haftalıkken kalbi durdu bebeğimin ve aldılar malesef 1 yıl yasakladı doktor çünkü rahmimin tam temizlenmesi gerekiyormuş doktor öyle dedi bende 1 yıl dolmadan 2 ay önceden başladım çalışmalara :) Allah nasip etti canım martta hamile kaldım. dediğin gibi her zaman demekki bi sorun yokmuş hamile kalabiliyormuşum diye düşündüm şükrettim yine Allah en yakın zamanda seninde güzel haberlerini almayı nasip etsin bize cnm.

canım çok üzüldüm gerçekten ama üzülme dikkat edersen neden en kötüsü olsun inş. değerlerin yükselmez iğneni ihmal etmezsen sorun çıkmaz inş. sen psikolojini sağlam tut.

canim cok gecmis olsun moralini bozma insulini duzenli kullandikca daha da iyi olacaktir dikkat et kendine cnm bende de cikabilir bizde de genetik olarak var hayirlisi bakalim allah daha buyyk sıkıntlar vermesin hic birimize moralini yuksek tut sen

çok sağol canım tekrar hatırlattım sana da...:26:

umarım tekrar sorunsuz bir hamilelik yaşarım sizler gibi.

Allah sağlıklı bir gebelik geçirmeyi nasip etsin sizlere inşallah

canım geçmiş olsun. rahim büyüyo falan onla alakalı olabilir kontrolüne daha varmı?ciddi birşeyin yoktur diye umuyorum.doktoruna danış bence.bende çok yorulduğumda belim ve kasıklarımda ağrı hissediyorum.

Oyle canım moralimi yuksek tutmaya calısiyorum.tabiki allah daha kotusunden korusun.

p.tesi gidicem doktora sorucam dedim belki bnm gibi olanlar vardır rahimin byümesinden diye düşünüorum kemiklerimin agrımasınıda digerini cözemedim üşütüyomuyum acaba ama ne bi akıntı ne bi koku hiç bişede yok kuru bir sızlama p.tesi gittigimde sorucam bende ayakta kaldıgımda cok yürüdügümde oluyor simdiden böle daha agırlasınca düşünemiyorum

canım yanma yok bende üsütüomuyum acaba diye düşündüm ama ne akıntı ne koku hiçbişe yok yani 2 hafta once baslamıstı doktorumu aradım hemsresi reahim büyüyo normal kanamalı vc cıkarsan lekenmelerin olursa sorun var demektir dedi öylede birsey yok cok sükür p.tesi gidicem sorucam artık

canım çok üzüldüm gerçekten ama üzülme dikkat edersen neden en kötüsü olsun inş. değerlerin yükselmez iğneni ihmal etmezsen sorun çıkmaz inş. sen psikolojini sağlam tut.

Tesekkurler canım hepinizin iyi dilekleri icin tekrar tekrar tesekkur ediyorum.burda ne guzel herseyimizi paylasır olduk.ben daha anneme soyleyemezken(o da rahatsız oldugu icin) sizlerle paylastım.hepiniz destek oldunuz bana sagolun kızlar.allah hepimizin bebegine saglik sihhat versin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…