mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
Celiin canim cok gecmis olsun. Sen moralini yüksek tut, ilaclari ihmal etme allahin izniyle saglikla kavusmak nasip etsin allah. Kötü düsünme canim nolur.. Ben de bugun ayrintili ultrasona girdim boynuna kordon dolanmis bekliycekmisiz artik cikmasini. Bı nasil belirsizliktir yaa...

Tesekkurler canim sanada cok cok gecmis olsun.insallah duzelir kisa zamanda donerkenmi oldu acaba.

söylememekle iyi yapmışsın canım aklı kalıcak sende.amin hepimizinkiler iyi olsun.hayırlısıyla son ayımıza gelip doğuralım bugünleri unutup bebişlerin yaptıklarından sohbet edicez inşallah.

sanada geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda düzelir canım ya.belki hepimizinkine oluyodur yaramazlar durmuyorlar ki yerlerin de :)

Tesekkurler canim sanada cok cok gecmis olsun.insallah duzelir kisa zamanda donerkenmi oldu acaba.
Canim bir ay önceki kontrolde doktor söylemisti ama üzerinde durmadim, ama bi aydir hic mi cikmadi ayrintili ultrasonu ceken dr da moralimi bozdu biraz, bi sürü seyler soyledi

sanada geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda düzelir canım ya.belki hepimizinkine oluyodur yaramazlar durmuyorlar ki yerlerin de :)

Sagol canim. İnsallah düzelir kisa zamanda. Evet cok hareketliydi bugün de paşam. Bisey olmasin da (

Kizlar egitim hemsiresi geldi eve egitim vermek icin.ilk dozu da vurdum korktugum kadar olmadı cok sukur.bu arada hemsire deyince esim bayan sandi şu ozel sektore baksana bayanlari bile eve gonderiyorlar aksam falan dinlemden dedi.hemsire erkek cikti )))) bizimki bayagi bozuldu :))))

evet canim doktorda soyledi zaten sıkı takipliydin simdi daha dikkatli olup daha da sıkı takipte olacaksın, gelisimine gore sezeryanla alacam dedi.su duruma da sevindim benim insulin kullannıyor olmam cocukta kullanmadıgım zaman olusacak seker hastalıgini engelliyormus. Ama yinede bebekte dogunca takipte olacakmıs.allah hepimizin bebegine saglık sıhhat nasip etsin insallah.

geçmiş olsun canım inşallah düzelir kısa zamanda

bacağından mı vuruyorlar canım arkadaşım öyle yapıyordu korktuğum kadar olmadı demişsin o bahsettiğim arkadaşım kan aldırırken filan bayılan birisi ama annelik duygusuyla aştı ki sen maşallah şimdiden alıştın eşinde kıskanmakta haklı tam tersi olsa sende kıskanırdın heralde.... neyse canım inşallah sorunsuz geçirirsin bebeğinde de hiçbirşey çıkmaz inşallah

Bacaktan ve koldan yapacakmışım gobek yasakmış gebelerde.nicin korktugum kadar olmadı cunku ben cok uzun zaman tup bebek igneleri falan vuruldum gobekten,kontroller islemler,rahim filmleri falan canımı cıkartmıstı resmen,ordaki ignelere gore ucu ince geldi,ama parmaktan kan alıyorum olcerken o cok aciyor bu sabah yaptım cunku.gunde 8 defa yapacam napacam bilmem onda zorlanıyorum,ama dedigin cok dogru annelik icgudusunun etkisi cok fazla her vurusumda ben bunu yaparsam o hasta dogmayacak diye kendi kendimi motive etmeye calısıyorum.bu arada bizde bu tarz hemsireli hikayeler cok sen seviyorsun benim hikayeleri dur anlatim bir tanesini,
Simdi esim varikoselden ameliyat oldu hastanede kalıyoruz üroloji bölümunde yatıyoruz.üroloji bolumune de oyle bir hemsire koymuslarki bir gorseniz saclar bele kadar civciv sarısı maşalı,dapdar kırmızı forma ki ben ilk defa orda gordum,normalde beyaz olur,kirmizi ruj pamela gibi biri sen gerisini dusun.esimde diyarbakır çevik kuvvetteogorevli oldugu icin 25 tane bir otobus dolusu mesai arkadası geldi,tabi bu hemsirenin gozleri döndü hepsi 1.85 boyunda yakısikli cevikleri gorunce. sanırım sec,begen,al yapmak istedi:))))onlar gittikten sonra odaya gelen hemsiremiz ayyyyhhhhy onlarrr neydii oyle operasyon var sandıkk yaaa diyerek cok fena bir kahkaha atti bizimkine dogru.tabi bizimkide igrenc bir espiri yapmadan durmaz eee meslek hastalıgı hanfendi alısmıs olmalısinız, ama ne yalann soyleyim buna bende guldum icimden ama disimdan ciddiyet ciddiyet diyorum.caktı lafı kadina hala anlamiyor sırıtıyor.gel gelelim zaman geldi gecti bizimki ilk idrarı yapamıyor gittim bu hemsireye yapamıyor diye soyledim.oda sonda takacaz o zaman dedi.annnaamm oldum iceri gittim sana sonda takacakmıs espirili hemsiren dedim,ttabi basladı bizimki sırıtmaya tıpta ayıp yoktur demeye.bende hic onu taktırırmıyım kadına :)) erkek hemsire de var bu arada uroloji bolumu oldugu icin.hemsire deskinde doktoru gordum hocam sonda takilacakmis ama esim biraz cekiniyor erkek hemsire ilgilenebilirmi acaba rica etsem dedim.dr. tabiki diyerek kadina dönerek .......bey takacak hemsire hamin diye seslendi.benim tipi gorseniz erkek hemsire onde ben arkada gulerek geldik iceri.bizimki bozuldu tabi.yaaaaa benn kendimi zorlasam yapabilecegim sanki falan demeye basladi,ama ne fayda.girdi bir kere.bana bakıslar falan degisti,ben hala gülmekteyim.
Istee bizim boyle bazi anilarimiz oldu.aksamda ben diyorum bacagimin neresine vuracam esim adam sirf yerini gostermesin diye eline bir resim almis bolgeleri gosterenn bak bakk burda gosteriyor resimde buraya vuracakmissin diyor halaa.ona da cok gulduk.artik bebisimiz saglikla dogar buyurse anlatacak hemsire anımiz cok olacak:))kusura bakma biraz uzun oldu ama...

fıkra gibi ya bayıldım :) çok iyi yapmışsın akıllı kızsın :)
bizi deli gibi kıskanırlar,kendileride kıskanılmaktan çok hoşlanırlar aslında :)
benimde bildiğim iğne yaparken pek acımıyor ama parmaklarını delerken Allah yardımcın olsun ondan bende korkuyorum bizdede var ailede teyzem dayım insülin kullanıyor annem anneannem de ilaç kullanıyor.gel sanada bakalım der ananem ben korka korka baktırırım.

nasılsın son durumlar nedir?ayrıntılı ultrasona girdin mi? kendine iyi bak umarım iyisindir.

10 gün sonra ayrıntılı ultrasona girecem...özeldeki doktorum test sonucunu riskli bulmadığını söyledi..200/1 bize göre riskli oluyo dedi...devlet hastanesindeki doktor boşuna stres yaptırmış sana dedi....kalbine,parmak yapısına,beynine baktı herşey normal dedi...ama bebeğim bize sırtını dönmüş olduğu için 4 boyutluda yüzüne bakamadık....içim baya bi rahatladı ama ayrıntılı ultrasonda iyi çıkarsa daha huzurlu olacagım...bide down sendromunda fl kemiği kısa olurmuş bebeğimin ki iyiymiş...ama ben çok üzdüm kendimi başımın sol tarafı ve yüzümde,sol gözümde inanılmaz bi ağrı ve acı oldu..3. Gün ve hala devam ediyor...inşallah mutlu olarak geçiririm son aylarımı....

kızlar nasılsınızzzzzzzz ben ıyım dıyarbakırdan sonra ankara baya soguk geldı ilk gun annemdeydim ertesı gune esım geldı dunde kayınvalıdeye geldık yarn yıne anneme geccez bole gecıo zaman bu arada geldgmın ertesı gunu yavrusumu gorduk teyzesıyleee 478 gr olmus masaallah sızın yavrularda ıyıdır ınsaallah celıın canım sıkma canını gecmıs olsun bende hergun vuruyorum ıgne ınan alısıyorsun hele yavrun ıcın olunca gozune gelmıyor hıc.. asracım sen ne yaptn ıyı bı haber varmı? kızlar cok ozledım sızı bende bu hafta tetenoz olcam bakalım esimin ısı tam bellı egl haber verecegım sızlere öpüyorum hepinizi

çok sevindim canım iyi olmasına.inşallah ayrıntılıdan sonra daha da rahatlıycaksın.zaten sende biliyosun sağlıklı bir bebeğin olucak ama annelik işte hep en kötüsünün olabilme ihtimalini düşünüyoruz.kolay etkileniyoruz.kendini üzdün diye olmuştur benim migrenim var anlattığın migren ağrısına benziyo.viks sürmeyi dene başına.iyi şeyler düşün.inşallah hepimiz sağlıklı mutlu geçiririz.

maşallah bebişine :)
oranın serin olmasına seveindim senin adına istanbul çok sıcak gece uyuyamıyorum sıcaktan.benim doktora gitmeme 2 hafta var.bebişler büyüyor.ağustosun başında olucam ben aşımı.doktorum 24.haftadan sonra yaptır dedi.eşinin işi içinde hayırlısı neresiyse orası olsun sizin için.sana iyi tatiller canım.

evet cnm parmak delınırken acıyor malesef ama katlanıyor ınsan eskıden olsa yapamam derdim.valla bu erkekler işte :))) benı tedavı eden dr. baska yere gıdınce ulaşıp doktor tavsıyesı ıstedıgımde erkek bır doktor tavsıye etmıişti.gondermemek için elınden gelenı yaptı eşim ama tedavıyle olunca bebegı de rıske atamadı şimdi kontrol oluyoruz o doktorda.zaten doktoru gorunce ııyı ıyı yaşlıymış deden yaşında diyor 63 yasında çunku, ama çok tecrubeli cok memnunum.bizde boyle hikayeler cok oluyor aklıma geldikce paylaşırım güleriz.erkekler artıkn kabul etsınler bizler daha zekiyizzzzz

canimm mrb masallah kuzuna benimki de epey hareketli bu aralar bi iki gundur hafif bulanti basladi yine bende gecicidir heralde diye dusunuyorum ben de asi olcam p.tesi giderim muhtemelen ankara guzel cnm yaa hele geceleri serin serin ohh yagmur yagdi keciorene bugun iyi tatiller sana da bol bol gezin kuzucunla ben de opuyorum

cnm sen miydin rahim kasilmasi yasayan. hani bi kac defa hissetmistin bebegin poposu ya da kafasi sanmistin dr. da rahim kasilmasi demisti hatirliyorum burda oyle bi yorum sen demistin sanki geri donup bakamiyorum da kimbilir nerde yazdik bende de oldu da bugun 2. kez acayip sertlesti hmn gobegimin alti top gibi disardan d belliydi kisa surede gecti aklima geldi sonra dr. ne demisti yasayan sensen :))

Senin icin geriye donup sayfalara baktim sen gossiple yazısmissin cnm 381.sayfada bir ara bakarsin.yine daha once adet sancisi gibi agri cektigini soylemistin bende adet gunune dogru rahim kasilirmis uzman tv de izlemistim diye bir yazi yazmistim sana cnm.

canim tesekkur ederim ugrastirdim seni de telefondan giriyorum ya evde net yok zor oluyor burdan ince ince bakmaj uzun suruyor yanlis hatirlamisim tesekkurler tekrar ben de internetten aradtirdim birz da bu haftalarda olabiliyormus doguma hazirlik kasilmalariymis korkacak bi durum yokmus onu anladim en ufak bi seyden nem kapiyoruz iste :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…