canim tesekkur ederim ugrastirdim seni de telefondan giriyorum ya evde net yok zor oluyor burdan ince ince bakmaj uzun suruyor yanlis hatirlamisim tesekkurler tekrar ben de internetten aradtirdim birz da bu haftalarda olabiliyormus doguma hazirlik kasilmalariymis korkacak bi durum yokmus onu anladim en ufak bi seyden nem kapiyoruz iste :)
Sağol cnm inşallah herşey güzel olucak...sabredip sonucu göreceğiz...Allah tan gelen herşeye razıyım ben....evladım yeterki hasta doğmasın, acı çekmesin...ama ben kötü birşey olacağını sanmıyorum...iyi olacağını hissediyorum...cnm perşembe günü foktorum boyu 23 cm,kilosu 406 gr dedi...bana az geldi..seninki nasıl??çok sevindim canım iyi olmasına.inşallah ayrıntılıdan sonra daha da rahatlıycaksın.zaten sende biliyosun sağlıklı bir bebeğin olucak ama annelik işte hep en kötüsünün olabilme ihtimalini düşünüyoruz.kolay etkileniyoruz.kendini üzdün diye olmuştur benim migrenim var anlattığın migren ağrısına benziyo.viks sürmeyi dene başına.iyi şeyler düşün.inşallah hepimiz sağlıklı mutlu geçiririz.
cnm sen miydin rahim kasilmasi yasayan. hani bi kac defa hissetmistin bebegin poposu ya da kafasi sanmistin dr. da rahim kasilmasi demisti hatirliyorum burda oyle bi yorum sen demistin sanki geri donup bakamiyorum da kimbilir nerde yazdik bende de oldu da bugun 2. kez acayip sertlesti hmn gobegimin alti top gibi disardan d belliydi kisa surede gecti aklima geldi sonra dr. ne demisti yasayan sensen :))
Cnm doktorum kasılmayı görünce magnezyum verdi..günde iki kez suda eriterek içiyorum...içmediğim zaman kasılmalarım hemen başlıo..hatta progestan ilaç verdi doktor rahmin gevşemesi için...benim kasılmalarım ritmik olarak 7-8 dk da bir oluyordu...hattarahim ağzında açılma varmı die kontrol etti doktorum..benimki biraz ciddiydi sanırım...
Onemli degil canim.Vallahi oyle ama napalim elimizde degil, pimpirikleniyoruz iste.en ufak seyde acaba su mu oldu bu mu oldu diyoruz,bir tek ben degilmisim demekki :))))
cnm tesekkur ederim cevapladigin icin benim o kadar sık degil yani fark ettigim kadariyla bi kac gnde 2.kez oldu sıklasirsa dr.a giderim ben de bi peki simdi nasilsin magnezyumdan sonra gevseme oldu mu daha rahat misin bi de sancin oluyor muydu kasilma olunca bende olmuyor simdilik
:2:
Sağol cnm inşallah herşey güzel olucak...sabredip sonucu göreceğiz...Allah tan gelen herşeye razıyım ben....evladım yeterki hasta doğmasın, acı çekmesin...ama ben kötü birşey olacağını sanmıyorum...iyi olacağını hissediyorum...cnm perşembe günü foktorum boyu 23 cm,kilosu 406 gr dedi...bana az geldi..seninki nasıl??
maşallah bebişine :)
oranın serin olmasına seveindim senin adına istanbul çok sıcak gece uyuyamıyorum sıcaktan.benim doktora gitmeme 2 hafta var.bebişler büyüyor.ağustosun başında olucam ben aşımı.doktorum 24.haftadan sonra yaptır dedi.eşinin işi içinde hayırlısı neresiyse orası olsun sizin için.sana iyi tatiller canım.
canimm mrb masallah kuzuna benimki de epey hareketli bu aralar bi iki gundur hafif bulanti basladi yine bende gecicidir heralde diye dusunuyorum ben de asi olcam p.tesi giderim muhtemelen ankara guzel cnm yaa hele geceleri serin serin ohh yagmur yagdi keciorene bugun iyi tatiller sana da bol bol gezin kuzucunla ben de opuyorum
Bacaktan ve koldan yapacakmışım gobek yasakmış gebelerde.nicin korktugum kadar olmadı cunku ben cok uzun zaman tup bebek igneleri falan vuruldum gobekten,kontroller islemler,rahim filmleri falan canımı cıkartmıstı resmen,ordaki ignelere gore ucu ince geldi,ama parmaktan kan alıyorum olcerken o cok aciyor bu sabah yaptım cunku.gunde 8 defa yapacam napacam bilmem onda zorlanıyorum,ama dedigin cok dogru annelik icgudusunun etkisi cok fazla her vurusumda ben bunu yaparsam o hasta dogmayacak diye kendi kendimi motive etmeye calısıyorum.bu arada bizde bu tarz hemsireli hikayeler cok sen seviyorsun benim hikayeleri dur anlatim bir tanesini,
Simdi esim varikoselden ameliyat oldu hastanede kalıyoruz üroloji bölümunde yatıyoruz.üroloji bolumune de oyle bir hemsire koymuslarki bir gorseniz saclar bele kadar civciv sarısı maşalı,dapdar kırmızı forma ki ben ilk defa orda gordum,normalde beyaz olur,kirmizi ruj pamela gibi biri sen gerisini dusun.esimde diyarbakır çevik kuvvetteogorevli oldugu icin 25 tane bir otobus dolusu mesai arkadası geldi,tabi bu hemsirenin gozleri döndü hepsi 1.85 boyunda yakısikli cevikleri gorunce. sanırım sec,begen,al yapmak istedi:))))onlar gittikten sonra odaya gelen hemsiremiz ayyyyhhhhy onlarrr neydii oyle operasyon var sandıkk yaaa diyerek cok fena bir kahkaha atti bizimkine dogru.tabi bizimkide igrenc bir espiri yapmadan durmaz eee meslek hastalıgı hanfendi alısmıs olmalısinız,ama ne yalann soyleyim buna bende guldum icimden ama disimdan ciddiyet ciddiyet diyorum.caktı lafı kadina hala anlamiyor sırıtıyor.gel gelelim zaman geldi gecti bizimki ilk idrarı yapamıyor gittim bu hemsireye yapamıyor diye soyledim.oda sonda takacaz o zaman dedi.annnaamm oldum iceri gittim sana sonda takacakmıs espirili hemsiren dedim,ttabi basladı bizimki sırıtmaya tıpta ayıp yoktur demeye.bende hic onu taktırırmıyım kadına :)) erkek hemsire de var bu arada uroloji bolumu oldugu icin.hemsire deskinde doktoru gordum hocam sonda takilacakmis ama esim biraz cekiniyor erkek hemsire ilgilenebilirmi acaba rica etsem dedim.dr. tabiki diyerek kadina dönerek .......bey takacak hemsire hamin diye seslendi.benim tipi gorseniz erkek hemsire onde ben arkada gulerek geldik iceri.bizimki bozuldu tabi.yaaaaa benn kendimi zorlasam yapabilecegim sanki falan demeye basladi,ama ne fayda.girdi bir kere.bana bakıslar falan degisti,ben hala gülmekteyim.
Istee bizim boyle bazi anilarimiz oldu.aksamda ben diyorum bacagimin neresine vuracam esim adam sirf yerini gostermesin diye eline bir resim almis bolgeleri gosterenn bak bakk burda gosteriyor resimde buraya vuracakmissin diyor halaa.ona da cok gulduk.artik bebisimiz saglikla dogar buyurse anlatacak hemsire anımiz cok olacak:))kusura bakma biraz uzun oldu ama...
10 gün sonra ayrıntılı ultrasona girecem...özeldeki doktorum test sonucunu riskli bulmadığını söyledi..200/1 bize göre riskli oluyo dedi...devlet hastanesindeki doktor boşuna stres yaptırmış sana dedi....kalbine,parmak yapısına,beynine baktı herşey normal dedi...ama bebeğim bize sırtını dönmüş olduğu için 4 boyutluda yüzüne bakamadık....içim baya bi rahatladı ama ayrıntılı ultrasonda iyi çıkarsa daha huzurlu olacagım...bide down sendromunda fl kemiği kısa olurmuş bebeğimin ki iyiymiş...ama ben çok üzdüm kendimi başımın sol tarafı ve yüzümde,sol gözümde inanılmaz bi ağrı ve acı oldu..3. Gün ve hala devam ediyor...inşallah mutlu olarak geçiririm son aylarımı....
kızlar nasılsınızzzzzzzz ben ıyım dıyarbakırdan sonra ankara baya soguk geldıilk gun annemdeydim ertesı gune esım geldı dunde kayınvalıdeye geldık yarn yıne anneme geccez bole gecıo zaman bu arada geldgmın ertesı gunu yavrusumu gorduk teyzesıyleee 478 gr olmus masaallah sızın yavrularda ıyıdır ınsaallah celıın canım sıkma canını gecmıs olsun bende hergun vuruyorum ıgne ınan alısıyorsun hele yavrun ıcın olunca gozune gelmıyor hıc.. asracım sen ne yaptn ıyı bı haber varmı? kızlar cok ozledım sızı bende bu hafta tetenoz olcam bakalım esimin ısı tam bellı egl haber verecegım sızlere öpüyorum hepinizi
evet canım bazı süreçleri atlattığın için kolay alışmışsın maşallah inşallah parmaktan kan alırken de çok acımaz
bu arada hikayene bayıldım ben tam bir yaşanmış hikayeler tutkunuyum seninki de harikaymış aklına geldikçe yaz canım bayıla bayıla okuyorum
slm güzel annelleeer nasılsınızz
ben bugun doktora gittim bebegim cok iyiydi kıpır kıpır oynuyodu elleri ayakları durmadı hiç :)) 425 gr dedi doktor boy unu sölemedi ama detaylı ultrasona yonlendırdı 29 una gun verdiler iyi oldu 31 ide istanbula ailemin yanına gidicem kısmetse gitmeden görmüş olucam minigimi allahımm nasıl bir mutluluk nutku tutuluyor insanın o buyudukce doktor randevularıda uzamıs oldu daha detaylı bakıyor :))) insallah detaylı ultrasondada bi sıkıntı cıkmaz kilosu az gibi geldi bana ya 16.haftada kilosu fazlaydı simdi azmı acaba 500 e yakın bişiler bekliodum
Kızlar günaydınnnnn ilaçlarınızı düzgün içebiliyo musunuz ya :26: ben çok unutuyorum doktor elevit ve magnezyum verdi ama ben hiç düzenli kullanamıyorum
masallah bebisine :)) cikmaz bi sıkınti cnm ins uzun uzun izlersin artik bebegini :) kilosunu kafaya takma cnm iyi gayet kilosu hicbirimizin kilosu ayni degil ki bebislerinki oyle olsun fit bi bebidin olur iste ne guzel :))
kizzlarr yine cok sessiz topik ben de saglik ocagindan geldim simdi tetanoz asisi oldum kaydimi yaptirdim aile hekimligini aldirdim hemsire minicik bi aletle kalp atislarini dinledi oglusumun ilk defa gordum o aleti ben de mi alsam ne :)) at nali sesi gibi geliyor kalp atisi hareketlerinin sesi de duyuluyormus bi durmadi ki kalp atisini duyamadi hemsire dogru duzgun :)) kuzum benim agustosta tekrar gitcem asi icin
Biliyorum senin bu tarz hikayeleri sevdigini.diyorum ya bende boyle anilar cokk.gelince aklima yazarim.valla canim parmaklar ne gobek ne kol ne bacak gibi degil.cok fena agriyor parmak ucu hassas oluncaölçümün 3.gunü bugun yarin doktora goturecem bakalim cikan sonuclari bakalim ne dicek.gunde 8 defa olunca zorluyor parmaklarimi bilgisayarda yazarken bile acıyor ama napalım katlanacaz,allah daha kotusunden korusun. Zaten bunu bana bu bebisten baska kimse yaptiramazdı,hersey onun icin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?