mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

Onemli degil canim.Vallahi oyle ama napalim elimizde degil, pimpirikleniyoruz iste.en ufak seyde acaba su mu oldu bu mu oldu diyoruz,bir tek ben degilmisim demekki :))))

:2: Sağol cnm inşallah herşey güzel olucak...sabredip sonucu göreceğiz...Allah tan gelen herşeye razıyım ben....evladım yeterki hasta doğmasın, acı çekmesin...ama ben kötü birşey olacağını sanmıyorum...iyi olacağını hissediyorum...cnm perşembe günü foktorum boyu 23 cm,kilosu 406 gr dedi...bana az geldi..seninki nasıl??

Cnm doktorum kasılmayı görünce magnezyum verdi..günde iki kez suda eriterek içiyorum...içmediğim zaman kasılmalarım hemen başlıo..hatta progestan ilaç verdi doktor rahmin gevşemesi için...benim kasılmalarım ritmik olarak 7-8 dk da bir oluyordu...hattarahim ağzında açılma varmı die kontrol etti doktorum..benimki biraz ciddiydi sanırım...

cnm tesekkur ederim cevapladigin icin benim o kadar sık degil yani fark ettigim kadariyla bi kac gnde 2.kez oldu sıklasirsa dr.a giderim ben de bi peki simdi nasilsin magnezyumdan sonra gevseme oldu mu daha rahat misin bi de sancin oluyor muydu kasilma olunca bende olmuyor simdilik

Onemli degil canim.Vallahi oyle ama napalim elimizde degil, pimpirikleniyoruz iste.en ufak seyde acaba su mu oldu bu mu oldu diyoruz,bir tek ben degilmisim demekki :))))

yok yok yalniz deglsin :)) hepimiz ayniyiz bence anne sefkati iste :) insan korkuyor bi sey olacak diye

Sancı değilde karnımda toplanma oluyodu sanki bebek bi yere toplanmışta hareket edecekmiş gibi bi sertleşme oluyordu...elimi üzerine koyunca yavaş yavaş gevşiyordu...ama magnezyum ve progestan ile engelledik sanırım...bide mutlaka pozisyon değiştirmek gerekiyor...ben çok fazla yatınca kasılıyordum hemen kalkıp evde yürüyüş yapıyordum...eğer ayaktayken kasılırsa uzanmak gerekiyor...bide hemen çikolata yiyordum çünkü çocuk hareketli olunca rahim kasılmıyor..önemli olan rahim ağzında açılmaya sebep olmaması...yalancı kasılmalarla rahim doğuma hazırlanıyor sanırım..

inşallah canım bieşey olmıycak.ben 2 hafta önce gitmiştim yeniden gitmeme 2 hafta var.seeninkinin kilosu boyu gayet normal canım.benim 2 hafta önce 260 gr boyda 14 e yakındı.ama o başla popo mesafesi oluyomuş şimdiden sonra tam ölçüyolar sanırım o yüzden birden 10 cm uzamış görünüyolar :) daha 4 ay var son aylarda daha çok alıcaklar.eğer son ayda kilosu azsa muz ve ceviz yersek bebek kilo alıyomuş :) doktora gidince yazıcam.

kızlar ben cok ıyım sagolun esımın ısını bıldırcem sık sık gıremıyorum kendınıze ıyı bakın opuldunuz..

Kızlar günaydınnnnn ilaçlarınızı düzgün içebiliyo musunuz ya :26: ben çok unutuyorum doktor elevit ve magnezyum verdi ama ben hiç düzenli kullanamıyorum

evet canım bazı süreçleri atlattığın için kolay alışmışsın maşallah inşallah parmaktan kan alırken de çok acımaz

bu arada hikayene bayıldım ben tam bir yaşanmış hikayeler tutkunuyum seninki de harikaymış aklına geldikçe yaz canım bayıla bayıla okuyorum

herşeyin iyi olmasına çok sevindim bunu da atlattın inşallah tekrar başka üzüntüler yaşamazsın canım

sol tarafındaki ağrıları doktora sordunmu tamamen strestendir umarım hemen geçer

kızzz nerelerdesin unuttun sandık bizi

iyi olmana çok sevindim bebişine de maşallah ankarada iyi bakıyorlar sana benden henüz bir haber yok canım arada girmeye çalış inşallah eşinde hayırlı bir iş bulur kendinize iyi bakın bebişinizle iyi tatiller canımm

Biliyorum senin bu tarz hikayeleri sevdigini.diyorum ya bende boyle anilar cokk.gelince aklima yazarim.valla canim parmaklar ne gobek ne kol ne bacak gibi degil.cok fena agriyor parmak ucu hassas olunca ölçümün 3.gunü bugun yarin doktora goturecem bakalim cikan sonuclari bakalim ne dicek.gunde 8 defa olunca zorluyor parmaklarimi bilgisayarda yazarken bile acıyor ama napalım katlanacaz,allah daha kotusunden korusun. Zaten bunu bana bu bebisten baska kimse yaptiramazdı,hersey onun icin...

slm güzel annelleeer nasılsınızz
ben bugun doktora gittim bebegim cok iyiydi kıpır kıpır oynuyodu elleri ayakları durmadı hiç :)) 425 gr dedi doktor boy unu sölemedi ama detaylı ultrasona yonlendırdı 29 una gun verdiler iyi oldu 31 ide istanbula ailemin yanına gidicem kısmetse gitmeden görmüş olucam minigimi allahımm nasıl bir mutluluk nutku tutuluyor insanın o buyudukce doktor randevularıda uzamıs oldu daha detaylı bakıyor :))) insallah detaylı ultrasondada bi sıkıntı cıkmaz kilosu az gibi geldi bana ya 16.haftada kilosu fazlaydı simdi azmı acaba 500 e yakın bişiler bekliodum

masallah bebisine :)) cikmaz bi sıkınti cnm ins uzun uzun izlersin artik bebegini :) kilosunu kafaya takma cnm iyi gayet kilosu hicbirimizin kilosu ayni degil ki bebislerinki oyle olsun fit bi bebidin olur iste ne guzel :))

Kızlar günaydınnnnn ilaçlarınızı düzgün içebiliyo musunuz ya :26: ben çok unutuyorum doktor elevit ve magnezyum verdi ama ben hiç düzenli kullanamıyorum

gunaydn canim nasilsin? ben de gyno ferro sanol ve elevit iciyorum unutuyorum bazen ama gede duzenli aliyorum birazdan saglik ocagina gidicem ben de asi olmaya cok acitiyor mu

masallah bebisine :)) cikmaz bi sıkınti cnm ins uzun uzun izlersin artik bebegini :) kilosunu kafaya takma cnm iyi gayet kilosu hicbirimizin kilosu ayni degil ki bebislerinki oyle olsun fit bi bebidin olur iste ne guzel :))

aaslında haklısın insallah yapısı bana benzemez gerci bizim karı koca aileler hepsi kiloya musait kiloluda var baya o fit olsun bari :)))

kizzlarr yine cok sessiz topik ben de saglik ocagindan geldim simdi tetanoz asisi oldum kaydimi yaptirdim aile hekimligini aldirdim hemsire minicik bi aletle kalp atislarini dinledi oglusumun ilk defa gordum o aleti ben de mi alsam ne :)) at nali sesi gibi geliyor kalp atisi hareketlerinin sesi de duyuluyormus bi durmadi ki kalp atisini duyamadi hemsire dogru duzgun :)) kuzum benim agustosta tekrar gitcem asi icin

hehe acıdı mı diye sormuşsun ama yetişemedim kendin anla daha ii olur :) acımıyo ya bence ama sonra ağrıyo işte sakın bugün duş falan alma su değmesin. O kolunla çok iş yapma. Benim 2 gün ağrımıştı sonra ama çok da abartılacak bişi diil. Haydi geçmiş olsun bakalımmmmm

evet canım az 1-2 saat önce parmak ucumu kestim hala acıyo valla.... insan hamile olunca asla yapmam eski huylarımı bırakmam dese de hamile olunca doğal olarak gelişiyor herşey kahve tiryakisi ben hiç içmiyordum canım istemiyor deyince eşim şaşırıyordu süt içiyordum çok yaşamadan anlaşılmaz dimi canım... Allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…