mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

maşallah canım nazar değmesin kilosuna bence de takılma son ayda çok alınıyormuş benim bir tanıdığım doğuma 1 kalmıştı ve 900 gr. dı ama maşallah normal 3 kg civarında doğdu zaten bir eksiklik görse doktorun söylerdi....inşalllah detaylı da iyi sonuçlar alırsın bebeğini doya doya görürsün

evet bence de duygunun ve bayanakıllının aynı anda kaybolması olmadı yani ikisi de çok aktiflerdi inşallah kısa zamanda aramıza dönerler Nurdan vardı uzun zamandır görünmüyor o da....

sağlık ocağında ultrason hariç herşeye bakıyorlar demişti teyzemm ilgilenmişler sevindim maşallah ona da

Oyle canım hicbilsey yadaadan anlasılmıyor.hamile olmadan once o igneleri nasıl vuruyorsun kendine dediklerinde aman saglikla olsunda 9ay vurulmaya razıyım derdim.allah duymus sesimi ama 6 ay torpil gecti yine de bana 3 ayla isi bitirecem :))))BU Arada parmaktaki deliklerle oynamanın yolunu buldum.deliklerin iki tane yan yana olanlarının altına kalemle ağız yaptım,cok komik oldu bir sürü güler yüz :)))))eşim gelincegösterecem.sanırımmmm kafayı yedimmmmmmm :)))))))))))))

evet bayanakilli ve duygunun eksikligi hissediliyor nurdan da belki tatildedir selinim de girmiyor ne zamandir evet saglik ocaginda baya ilgileniyorlarmis cok memnun kaldim ben

maşallah canım.hiç endişelenme son aylarda alıcaklar.detaylıda daha güzel görürsün herşeyini.bide bilgisayar bu tam kilosunu söylemesi imkansız zaten.

evet sessizleştik biraz.o aletten satılıyo gerçekten görmüştüm internette:)
benimde iftara misafirim vardı çok yoruldum bugün.şimdi bi oturdum kalmamadım kalçam tutulmuş başımda ağırmaya başladı yavaştan.geçmiş olsun sana.

selam canım, geçen hafta gelmeden önce yazdım sana ama gönderememişim ne yazık ki gitmişsin doktora, iyimiş tatlı cadınn, çok sevindim hiç takılma gramına bebişin. bende bugün burda gittim sıkıntıdan 400 gramış minik prensesim, valla takılcağım son şey kilosu olur, bütün yeğenlerim dana gibi, hiç biri kilo veremiyor sağlıklı olsun yeter. cumartesi dönücem eve. dikkat et kendine

:) canım inşallah azaltır doktorun.benim bi arkadaşım geçen sene koca 9 aylık göbişine göz burun ağız çizmişti ve face ne koymuştu seninki gayet normal :)

Kızlar günaydınnnnn ilaçlarınızı düzgün içebiliyo musunuz ya :26: ben çok unutuyorum doktor elevit ve magnezyum verdi ama ben hiç düzenli kullanamıyorum

canım benimde elevit bitti alıcam gün aşırı içiyorum.kan hapı içiyorum hergün. balık yağı marinkap hergün içiyorum sen içmiyormusun o çok önemli bebeğin zeka gelişimi ve senin kabız olmaman için.bana ilk hamilelğimde magnezyum vermişti hiç içememiştim her türlüsünü denemiştim.şimdide calsıyum verdı içemedim onun yerine 1 2 bardak süt içiyorum.sen sor doktoruna magnezyumu sevmiyorsan yerine besin olarak birşey tüket.

Bu içtiğim magnezyum ilacında kalsiyum da varmış sanırım balık yağı falan hiç bişey söylemedi ama ben çilek ceviz balık gibi zeka gelişimini etkiliyor dedikleri şeyleri yemeye çalışıyorum. Bi de kabızlık sorunum 3.aydan sonra yani o mide bulantısı ilaçlarını bıraktıktan sonra hiç olmadı şükür. Bu ilaçları da sevmiyorum diil de işte zor gelmiştir ezelden beri hep bana ilaç içmek teşekkür ederim cevabın için

haha zekana hayranım yaa eşinin tepkisi ne oldu canım

selamlarrrr:))
oğlumun hareketlerini hissetmeye başladım nihayet:)) dün gece bişiler yeyip yattım, bir süre sonra hareketler hissetmeye başladım. eşimin elini bebişin hareket ettiği yere koyduğumda,O'da hissetti hareketi. kendim yeni fark ettim,dışarıdan bu kadar çabuk hissedilebilieceğini hiç düşünmemiştim...
yalnız beslenme konusunda biraz üşengeçlik yapıyorum,son 3-4 gündür süt içmiyorum,yaklaşık 1 aydır(daha fazla da olabilir) balık yemiyorum. bu durum beni endişelendirmeye başladı artık ,bebeğin zeka gelişimi ile ilgili....
sizce balık hapı kullanmalı mıyım? doktora da soracağım ama alacağım cevabı da biliyorum:'doğal beslenme daha önemli' cevabını alacağım. ama sıcakta balık yiyemiyorum,kafamda canlandırınca bile midem bulanıyor(
ama endişeliyim bu konuda...

Gözün aydın cnm...bebeğinede maşallah...hareketleri gün geçtikçe dahada güçlü olucak..ve aranızdaki bağı güçlendirecek...
Balık yağı konusundada bence endişelenme ve doktoruna balık yiyemediğini söyle...ben kesinlikle yiyemiyorum doktorum sormadı bile balık hapı içmeye başla dedi..ama özellikle seven seas die bi marka var onu tavsiye ediyorum dedi....internette araştırdım biçok hamile bayana doktoru bu markayı tavsiye etmiş..bence zararı yok...doktoruna mutlaka danış omega -3 bebeğimiz için çok önemli....

insallah cnm tsk ederim ii oldu 2 hafta sonra tekrar görücem kuzumu :))

ayy cnmm valla gormedim bazen yazılanlara cok bakmıyorum gözümden kacmıs demekki valla cnm gittim detaylıya hazırlamıstım kendimi 2 hafta sonraya randevu verdiler naz kızım hakkikaten nazlı oldu işleri ayy 4 boyutlu gösterdi aynı babasına benziio saka gibi hatta kaynanamlara dun dıyorum babasna benzio yoknartık nasıl anladın diyolar belli olmaz daha sonra resmi bi gösterdim herkes sok oldu bu kadar olur :))) evt ilk basta duynca az gibi geldi ama baktım nette azda değilmiş yani hatta haftasına göre fazla gözüküyor :))) sen de cnm dikkat et kendine bebişine ipek mi koyucaksın adını öyleyse adasıma diyim

maşallah annesi dinlenirken hissedersin:)balık bu sıcakta taze bulupta yiyemeyiz zaten balık yağı hapı içmelisin mutlaka.doktorunda vericektir.şimdilik ceviz yiyelim biz.son aylarımızda bol bol yeriz balık:)

merhaba cnm bu balık yagını doktorunmu onerdi bende balık yıyemıyorum son 3 ay balık tuketimi de önemliymiş hangti marka guvenilir karar veremedim

kızlaaarrrr yüzüstü yatmayı özledim ben ya en sevdigim yatma sekli hasret kaldım
sanki ayaklarım büyüdü ayakkabılarm cok rahatsız ediyor ozellikle uzun süre giyince
doktorum kiloma kızdı 3 ayda 10 kiilo almıssın cok fazla doguma kadarda 10 kilo alırsan sonra bunları nasıl vereceksin dedi
dikkat ediyorum ama yinede alıyorum anlamıs deilim bu tatlılar beni mahvetti sanırım dayanamıyorum tatlıya
artık yürüyüşleri cogaltmam lazım sanırım havada sıcak bu sıcakta hiçbişe yapası gelmiyor insanın

bende ilk hamileliğimde 20 ye yakın aldım ama doğumda 7 kilosu gitti.bu sefer çok bulantılı geçirdiğim daha yeni yemeye başladım.henüz 2 kilo kadar aldım.son aylarda alırım.ama zaten şu an 76 yım.ilk oğlumda 89.5 la doğuma girdim :)
hamur işi yememeye çalış.meyve bol tüket.kabızlık problemi yaşıyorsan oda kilo aldırır.o balık yağı hapı kabızlığada iyi geliyor.benimde bu ara az yağlı bile yesem boğazım yanıyor reflü sanırım.günde 1 tane maden suyu içiyorum.

basta bulantıdan balık yemedim simdide sıcak hava yani bugun dedim esime yaptırıcak bakalım nasıl olucak yiyebilcekmiyim :)) valla cnm bende 2 hafta bulantı surdu oda hafif aksamüstü baslıyordu rahatsız etmedi yani beni hiç ben suan 79 kiloyum durumum vahim yanii kepek ekmegi yiyorum gunde 3-4 dilim makarna pilav haftada 2 kere anca yiyorum genelde bulgur yiyorum fast food desen haftada 1 kere oluyor tatlıdan cunku asırı hamurişi yaglı yemiyorum kuru kayısı yiyorum cnm gunde 2-3 tane üstüne bol su cok sükür kabızlık cok cekmedim ne güzel sen 2 kilo almıssın ben resmen haftada 800 gr fln alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…