mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

teşekkür ederim canım cevabın için:))

maşallah annesi dinlenirken hissedersin:)balık bu sıcakta taze bulupta yiyemeyiz zaten balık yağı hapı içmelisin mutlaka.doktorunda vericektir.şimdilik ceviz yiyelim biz.son aylarımızda bol bol yeriz balık:)

hergün ceviz yemeye çalışıyorum,bazen canım istemiyor ama zorluyorum kendimi:))

Hadi gozun aydin canim :)) bslik hapini bende kullaniyorum bir zarari yok hatta kabizligi onluyor.bol semiz otu salatasi ve ceviz yiyorum icerisinde cok fazla omega varmis bunlarinda.

Hadi gozun aydin canim :)) bslik hapini bende kullaniyorum bir zarari yok hatta kabizligi onluyor.bol semiz otu salatasi ve ceviz yiyorum icerisinde cok fazla omega varmis bunlarinda.

semiz otunda omega olduğunu bilmiyordum, bundan sonra semiz otunu da tüketeceğim:))teşekkürler:))

Kizlar ben de bugun doktora gittim dahiliyecimize seker olcum sonuclarina bakti ignelerin faydasi olmus devam ediyoruz dedi.3 gun daha delecem parmaklarimi tekrarlayalim gunde 3e indirebilirim igneyi boyle giderse dedi.sabah dozum arttirildi cunku sabah artan gebelik hormonlsrinin etkisiyle yukseliyormus, hatta ilk uc ayda gorulen bulantilarininda sebebi bu hormonlardi dedi.kendi doktorumda bunlari takip etmek icin cagirmisti onada soyledim uzun uzun konustuk,28.haftada vurulacak kan uyusmazligi ignesinden bahsetti,atlatacagiz seninle bunlari iyi gidiyorsun hem 6 ayda 2 kilo almis olmanda sevindirici dedi.3 gun once ultrasonda baktigi icin bakmadi 2 hafta sonra cagirdi.oglusumuzla bulusmamiza 2 hafta kaldı :)))) o iyi olsun da baska hic bise dusunmuyorum,insallah sizler de bebisleriniz de iyidir bayanlar.

semiz otunda omega olduğunu bilmiyordum, bundan sonra semiz otunu da tüketeceğim:))teşekkürler:))

BESİN DEĞERLERİ
100 gr. taze semizotunun besin değerleri şunlardır: 32 kalori; 2 gr. protein; 3,8 gr. karbonhidrat; 0 kolesterol; 0,4 gr. yağ; 1,4 gr. lif: 4 mgr. fosfor; 40 mgr. kalsiyum; 0,2 mgr. demir; 80 mgr. sodyum; 45 mgr. potasyum; 180 IU A vitamini; 0,04 mgr. B1 vitamini; 0,03 mgr. B2 vitamini; 0,03 mgr. B6 vitamini ve 8 mgr. C vitamini.

SAĞLIĞIMIZA YARARLARI
Yukarıda sayılan besin değerlerinin yanı sıra;
* Semizotu, içerdiği yüksek oranlı lifiyle peklik (kabızlık) çekenlere iyi gelir.
* Yaşlı, hasta ve diyet yapan kişiler için çok uygun bir sebzedir.
* Semizotunun içerdiği omega 3 doymamış yağlar, balıklarınki ile kıyaslanabilecek düzeydedir: Geleneksel olarak gut hastalığına, baş ağrısı ve bedendeki diğer ağrılara iyi geldiğine inanılmaktadır. Günümüzde yapılan bilimsel araştırmalar, semizotunun sağlığa yararlı bu etkisinin varlığını doğrulamaktadır.
* Semizotunun, kanama hastalıklarında ve peklikte çok faydalı olduğunu kaydeden uzmanlar, kanı temizlediğini, bol idrar söktürdüğünü, kanı, üre ve benzeri pisliklerinden temizlediğini, sinir krizleri ve beyin yorgunluğunu geçirdiğini, böbrekteki kum ve taşı döktüğünü bildiriyor.
* Semizotunun, şeker hastalarının susuzluğunu azalttığını, şişmanlara kilo verdirdiğini belirten uzmanlar, semizotu, yeşil salata olarak yenirse faydasının fazla olduğunu ifade ediyor.
Sayılan bütün bu etkileri için semizotu, diyete katılıp bolca yenilmelidir.

bebişlerimizin sağlığı için bol bol tüketelimmm

günaydınnn güzel hamişler nasılsınız bakalım sizinde benim gibi duygu iniş çıkışlarınız her şeye ağlamalarınız felan varmı :) acayip bişey oldum ya ben herşeye ağlıyorum reklama, klibe, şarkıya, belgesel izlerken doğum yapan bir antilopa filan. bana canımın çektiği şeyi almayı unuttu diye eşime ağlıyorum kısacası sebepsiz herşeye zırıldar oldum. bu arada bebişimin tepiklemelerini hissediyorum bu defa çok fena hemde nasıl vuruyor ama biraz alta vuruyor "kızım belden aşşa vurma" diyemiyosun malesef. dün göbeğimi açtım yattım bir vurdu ilk defa gördüm göbeğimi itti ona da ağladım :) bu arada ismine karar verdik teyzeleri kısmetse "Zeynep Duru"muz geliyor :) duru bir ömrü olsun inş. 25inde randevum var günler geçmiyooooorrr!

nmm nmm bayılırım semizotuna yemeğine salatasına hamile kalırsam çok masrafsız olurum heralde roka filan otları seviyorum yaaaaa

inşallah azaltır canımm

iyi gitmesine sevindim indirince rahatlarsın inşallah.

ben üzerine az sarımsaklı yoğurt koyup salatasını yapıyorum.

ismi çok güzel annesi biz daha karar veremedik her kafadan bir ses çıkıyor :)
duygusallığı sorma benim gözümün önünde birde herşeyim canım oğlum var oda çok duygusal bir çocuk bana her anne seni çok seviyorum,bugün nasılsın birşey istermisin dediğinde ona her baktığımda duygusalım ben.2.oğlumda geldiğinde dünyanın en mutlusu ben olacağım heralde :) kardeşimizi 4 gözle bekliyoruz. Allahım hepinize anneliği 2. kez de yaşatsın inşallah :)

zeynep duru ya maşallahh kızın mı duygusal olacak acaba.......

bilmem belki de :) sebepsiz sureklı melankolık olmamın baska bi açıklaması olamaz heralde. ankaranın bağları şarkısına ağlayan bi tek benimdir heralde :))))

sesli güldüm yaaa inşallah geçicidir diyelim o zaman... bir tane sunucu vardı atvde o da hamileyken aynı senin gibiymiş molfix in bebek bezi reklamına ağlıyormuş halbuki ordaki bebeklerde kahkaha atıp oynuyorlardı

bende sarımsaklı yoğurt zeytinyağı ve üzerine biraz nane serpiyorum hem bulantıyı alıyor nane

ne güzel kardeşini bekliyor inşallah kıskanç olmaz kaç yaş olacak aralarında kısmetse oyun arkadaşı mı olurlar acaba

kizlar bakin ne ogrendim semizotu baliktan daha fazla omega3 iceriyormus oktay ustayi izliyordum bi adam konusuyordu o soyledi sasirdim paylasmak istedim hemen hem ucuz hem hafif balik yiyemeyenler miss gibi semizotunu yiyebilir yogurtlu salatalik fln olcak icinde bi de ohh miss dun almistim bugun yapayim barii :) bi de cevizde de cokmus omega 3

ben de az once tvde duydum :)) bu yorumlara bakmamistim daha :)) evet ya ben de hemen yapcam mis gibi yicem balik yenmiyor su sicakta

semizotu muuuuu ben de çok severim ama pişmişini daha çok tercih ederim üstüne de yoğurt böylece yoğurt da yemiş oluyoruz hadi kızlar semizotuna hücuuuum

cnm maden suyunun bi zarari yok di mi son.3 4 gundur benim de bogazim cigerlerim nasil yaniyor reflu ztn vardi bende reflu oldugunu biliyorum da ilac almak istemiyrm. maden suyu alaym ben de o zmn ben de 73 le hamile kaldim du an 80im :)) daha da alirim heralde bi 90 la girerim gibi geliyor doguma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…