- 11 Haziran 2012
- 549
- 55
- 123
Ayyy kızlar bebisimle bulustum bugun cok mutlu oldum.allahım ya nasılda buyumus maasallah 1 kilo 100gr olmus.26 hafta 2 gunluk dedi.kalbindeki beyazligi doktor iyice gosterdi biraz buyuk ama yine de sanslisin cok kotu bir yerde degil kesinlikle. kalbin uc kısmında dedi.seker olcumlerimi de gosterdim diger dahiliyeciye o da iyi gidiyorsun dozda degisiklik yapmacagim olcumleri de 2 ye dusurelim dedi.zaten mahvolmustu parmaklarim.100kusur tane uc bitirdim bu zamana kadar,cay bardagi tutamaz olmustum.cok sevindim buyuzden 2ye dustugunde igneler yine aynı 4 defa vurulacam.cok sukur kontrol altındaymıs hersey.bu arada aldıgım gebelik boyunca aldigim 2 kiloyu da vermisim :)bu kadar az yemeyle olacagı buydu zaten ama bebek alacagını alıyormus zaten :)) ben den bu kadar sizler neler yapıyorsunuz.
al bakalım cnm insallah olmaz sende annene cekmişsindir :)ben bu kiloları verebilirsem 1 sene sonra yapıcam bi tane daha cok ara vermek istemiyorum :)))
canım benim sevindim herşeyin güzel gitmesine :)) bizim ufaklıkta büyüsün artık ya...bu arada 26+2 günlükse şuan 27 haftalıksın cetvelinde bir hata var canım
celiin canım maşallah bebişine de sana da.. yazdıklarını okudukça çok takdir ediyorum gerçekten çok iyi bi anne olucaksın. hem bilinçli, hem düşünceli
biz de cuma gittik doktora bebiş 440 gram 27 cmdi. bu ay sonuna doğru ayrıntılı ultarasona gidicem. sonra da şeker yüklemesi yapılcakmış. aslında doktor 20 gün sonra gel dedi ama tatilde olucaz. bi ay sonra gitsem sıkıntı olmaz heralde dimi doktora sormayı unuttum. bi de tetenoz vurulcam yarın veya öbür gün. sağlık ocağını arıyorum açmıyolar telefonu..
Evet ben de ona sasirdim ama ordaki son adet tarihine gore, ultrasonda gelisime gore bakiyor.bende 26.haftadayim saniyordum 27ymis onde gidiyor buraya gore.hamilelik takvimimde sanirim 25+5 gorunuyor.ultrasona daha cok guveniyorum.cok sukur iyi dedi doktor.tek saglikli olsun da.benim ufaklikta bir zamanlar seninki kadardı,biliyorsun ben seni o zaman bebege ikna etme cabalarındaydım :)))))buyur seninki de merak etme zaman cok hizli geciyor.
Insallah hic bise cikmaz canım.ben de cok korkuyordum gebelikten once ailede oldugu icin,annemin ve dedemin neler cektigini cok iyi biliyordum.hatta son seker yuklemesini hamilelikten bir ay once yaptirdim.ne gizli seker ne normal seker hic birisi yok demisti,suanki gittigim dahileyeciyci zaten doktorum 6 ay sonra kontrol edelim demisti.zaten 5.aylarda yukleme yaptirdigimdan kontrole denk geldi o sonucu goturdum tabi dogumcunun gonderisiyle.ben ısrarla diyorum bende 6 ay once hic bise yoktu nasıl oldu o da ısrarla diyor sen 6 ay once gebelik yoktu cunku ondan oldukıyamam sana.inşallah gebelikten sonra geçicektir.korkma canım birşeycik olmıycak bebişine diyetini yapıyosun önlemini alıyosun.bende yemeye başladım tatlıları ama korkuyorum tabi 27.hafta gibi kontrole gittiğimde bakalım benim ne çıkıcak.bizimde dikkat etmemiz gerekiyor.zaten demiştim ailede var.ilk gebelikte ve sonrasında çıkmadı gebelikten öncede yükleme yaptırmıştım ama şimdi belli olmaz tabi.yarın güzel haberlerini bekliyoruz.
evet canım hatırladım zaten senin bebek sevgin,o küçük tatlı şeyi anlatışların ,beni etkiledi sanırımAllahım sağ salim kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah :))
aynen, umarım anneme çekerim. valla helal olsun sana canım, 1 sene sonra düşünebiliyosan. inşAllah minik cadın seni hiç yormaz da, fikrin de değişmezbiz bugün yine bi kaç gün yazlığa kaçıcaz canım, ben gelinceye kadar detaylıya girmiş olursun sanırım. merakla bekliyorum güzel haberlerini
Ayyy kızlar bebisimle bulustum bugun cok mutlu oldum.allahım ya nasılda buyumus maasallah 1 kilo 100gr olmus.26 hafta 2 gunluk dedi.kalbindeki beyazligi doktor iyice gosterdi biraz buyuk ama yine de sanslisin cok kotu bir yerde degil kesinlikle. kalbin uc kısmında dedi.seker olcumlerimi de gosterdim diger dahiliyeciye o da iyi gidiyorsun dozda degisiklik yapmacagim olcumleri de 2 ye dusurelim dedi.zaten mahvolmustu parmaklarim.100kusur tane uc bitirdim bu zamana kadar,cay bardagi tutamaz olmustum.cok sevindim buyuzden 2ye dustugunde igneler yine aynı 4 defa vurulacam.cok sukur kontrol altındaymıs hersey.bu arada aldıgım gebelik boyunca aldigim 2 kiloyu da vermisim :)bu kadar az yemeyle olacagı buydu zaten ama bebek alacagını alıyormus zaten :)) ben den bu kadar sizler neler yapıyorsunuz.
Insallah hic bise cikmaz canım.ben de cok korkuyordum gebelikten once ailede oldugu icin,annemin ve dedemin neler cektigini cok iyi biliyordum.hatta son seker yuklemesini hamilelikten bir ay once yaptirdim.ne gizli seker ne normal seker hic birisi yok demisti,suanki gittigim dahileyeciyci zaten doktorum 6 ay sonra kontrol edelim demisti.zaten 5.aylarda yukleme yaptirdigimdan kontrole denk geldi o sonucu goturdum tabi dogumcunun gonderisiyle.ben ısrarla diyorum bende 6 ay once hic bise yoktu nasıl oldu o da ısrarla diyor sen 6 ay once gebelik yoktu cunku ondan oldubayagi bir zor uzlasmistik ,ama her şer gibi gorunen seyde varmis bir hayir daha kontrollu oldum,en azindan bebisi daha sık gorur oldum :)))) 7 aydan sonra asiri dercede sekerli seylere istek duyuluyormus,birde lohusalikta.bende kendime esmer pirincten cok az sekerli bol tarcinli sutlac yapmayı dusunuyorum nasıl ama :)
ohh bende carsamba istanbula annemin yanına gidiyorum bayramdan sonra donucem evime :)) insallah yormaz cnm cok ara verince zor oluyormus zaten 1,5 senede yaptık naz ımı kolay olucagıını sanmıyorum acıkcası o yuzden 1 sene sonra calısmalara baslayayım diyorum :)))) kısmet hayırlısı olsun canım sana iyi tatiller canım bugun girdim detaylıya doktor hiçbişe demedi bizimle sohbet etti kilosunu faln bile sölemedi yanii :))))cok guzel hersey yolunda korkulacak hiçbişe yok dedi sadece sonucu doktorundan alırsın dediler aksam üstü dedi doktorumun sekreteeri de ama ben uyuya kaldım arayamadım saat gecmişti anlıcagın hiç bekledigim gibi olmadı zaten doktorumun baktıgı gibi baktı ekstra bişe anlamadım bununla diger ultrasonun ne farkı var simdi dedim ben radyoloji uzmanıyım bnm alanım bu dedibebegim iyi cok sükür bunuda atlattık sıra seker yüklemesine geldi :)))
Ya benim yazdiklarim niye diger yazilanlarla karisarak cikiyor ayri ayri cevap yazmak ya da ayirmak nasil oluyor sanirim anlatamadim cunku bende anlamadim yazdigimdan :)))) nasil yapiyorsunuz bir kisi bana 2 cevap yazdiysa 2 side cikiyor bolunmeden altta benim yazdigim cikiyor karisiyor cunku biri bana anlatsın kafam karisti
Valla bende de aynısı olmustu hatta doktorum daha ayrintili bakiyordu.gitmene getek yok demisti ben memlekete gitmistim o zaman gelmiskken memlekette baktiralim dedik ama hic bekledigim gibi degildi.hatta kalbindeki problemi bir hafta sonra kendi doktorumun yonlendirmesiyle ogrendim yuhhh dedim iyiki ayrintiliya girmisiz yani nasıl gormuyor deyip sinirlenmistim.ben de senin gibi oldum yani yine en iyi doktor kendi doktorun bebegi en bastan beri izleyen o cunku.seker yuklemen iyi cikar insallah sonuclarini yazarsin :)
canım çok sevindim demek bundan sonra daha hızlı kilo alıyolar.aman nazar değmesin.bebişede sanada maaşallah :) parmaklarınada geçmiş olsun dileklerimi iletönemli olan faydalı şeyleri tüketmek sıvı almak ilaçları içmek zaten fazlası bize yarıyo bebişlere değil :)
süper fikir sütlü tatlılar her zaman çok daha sağlıklı.evet bendede başladı tatlıya karşı istek birde erkekte öyle olurmuş derler :)
ben hamile kaldıgımdan beri tatlıya asırı istek var bana hep erkek dediler erkekte canınn tatlı ister dediler ama kız bebişim :))
Ye eksiyi dogur ayseyi ye tatlıyı dogur hakkıyı derler.ben nar eksisini cay bardagiyla iciyordum herkes hayret ediyordu ya tansiyonun dusuyor yeter icme eksi falan diyyee :)o kadar eksiye benim coktan kiz olacak. anladınm ki sadece kafiyyeli bir sozden ibaretmis o :))))
Günaydin kızlarr. Son 4gündür legen kemigi agrisindan muzdaribim. Sag bacagim sanki felc olmus durumda. 2gündür nöbete gidemiyorumistirahat edince gecicek diye diye 4.günü bulduk. Celiin canim cok sevindim saglikli olmaniza:) kuzun da 1kg olmus masallah. Benim 10gün önce daha 520gr.di. Gerci son 2haftadir kendimi tutamiyorum habire buzdolabinin önündeyimm tatlılar tuzlular ne bulursam.. Bu gidisle 20kilp alırım heralde... Sicaklar da beni öldürüyo artik hicbisey yapamaz oldum. Sadece oturup yiorum :) kendimi nasil frenlerim kizlarr yardim edinn bu gidisle sonum hic iyi diiil:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?