mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

canım benim sevindim herşeyin güzel gitmesine :)) bizim ufaklıkta büyüsün artık ya... bu arada 26+2 günlükse şuan 27 haftalıksın cetvelinde bir hata var canım

al bakalım cnm insallah olmaz sende annene cekmişsindir :)ben bu kiloları verebilirsem 1 sene sonra yapıcam bi tane daha cok ara vermek istemiyorum :)))

aynen, umarım anneme çekerim. valla helal olsun sana canım, 1 sene sonra düşünebiliyosan. inşAllah minik cadın seni hiç yormaz da, fikrin de değişmez biz bugün yine bi kaç gün yazlığa kaçıcaz canım, ben gelinceye kadar detaylıya girmiş olursun sanırım. merakla bekliyorum güzel haberlerini

canım benim sevindim herşeyin güzel gitmesine :)) bizim ufaklıkta büyüsün artık ya... bu arada 26+2 günlükse şuan 27 haftalıksın cetvelinde bir hata var canım

Evet ben de ona sasirdim ama ordaki son adet tarihine gore, ultrasonda gelisime gore bakiyor.bende 26.haftadayim saniyordum 27ymis onde gidiyor buraya gore.hamilelik takvimimde sanirim 25+5 gorunuyor.ultrasona daha cok guveniyorum.cok sukur iyi dedi doktor.tek saglikli olsun da.benim ufaklikta bir zamanlar seninki kadardı,biliyorsun ben seni o zaman bebege ikna etme cabalarındaydım :)))))buyur seninki de merak etme zaman cok hizli geciyor.

Tesekkurler canim benim.hayatimdaki en degerlim benim o.onun iyi olmasi icin elimden geleni yapıyorum.yeterki bebislere bise olmasin.seninkinede masallah benim hamilelik haftam ileri oldugu icin birazda hersey once yapiliyor bebekte biraz buyuk cikiyor.cunku satım 31 ocaktı,fakat hamile oldugumu martta ogrendim,iyikide subatta ogrenmedim belki sizleri tanimamis olurdum.martta ogrendigim iyi oldu bu yuzden :))) seker yuklemesi icin zaman var zaten zaten 24 28 haftalar arasinda yapiliyor.seker yuklemesi yaptiracaklar icin biseler yazmistim baslikli onu oku istersen.ben tetanozu da 22de yaptirmistim.22ye girdiginde direk git bence saglik ocagina.agri sisme falan olursa su degirmeden buzdolabi posetine buzu koyup soguk komplex yapabiliyorsun,sicak hic iyi gelmiyor ilk gun banyoda aklında bulunsun canım benim.

evet canım hatırladım zaten senin bebek sevgin,o küçük tatlı şeyi anlatışların ,beni etkiledi sanırım Allahım sağ salim kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah :))

Insallah hic bise cikmaz canım.ben de cok korkuyordum gebelikten once ailede oldugu icin,annemin ve dedemin neler cektigini cok iyi biliyordum.hatta son seker yuklemesini hamilelikten bir ay once yaptirdim.ne gizli seker ne normal seker hic birisi yok demisti,suanki gittigim dahileyeciyci zaten doktorum 6 ay sonra kontrol edelim demisti.zaten 5.aylarda yukleme yaptirdigimdan kontrole denk geldi o sonucu goturdum tabi dogumcunun gonderisiyle.ben ısrarla diyorum bende 6 ay once hic bise yoktu nasıl oldu o da ısrarla diyor sen 6 ay once gebelik yoktu cunku ondan oldu bayagi bir zor uzlasmistik ,ama her şer gibi gorunen seyde varmis bir hayir daha kontrollu oldum,en azindan bebisi daha sık gorur oldum :)))) 7 aydan sonra asiri dercede sekerli seylere istek duyuluyormus,birde lohusalikta.bende kendime esmer pirincten cok az sekerli bol tarcinli sutlac yapmayı dusunuyorum nasıl ama :)

evet canım hatırladım zaten senin bebek sevgin,o küçük tatlı şeyi anlatışların ,beni etkiledi sanırım Allahım sağ salim kucağımıza almayıda nasip etsin inşallah :))

Amin canım şu güzel günlerin hurmetine allahım kaybeden, isteyip de elde edemeyen butun insanlara bu guzel duyguyu tattırsın insallah.hayırlı bir zamanda bizim asra sultanla sizin topikteki bayana da nasip olur da guzel haberler alırız insallah.

ohh bende carsamba istanbula annemin yanına gidiyorum bayramdan sonra donucem evime :)) insallah yormaz cnm cok ara verince zor oluyormus zaten 1,5 senede yaptık naz ımı kolay olucagıını sanmıyorum acıkcası o yuzden 1 sene sonra calısmalara baslayayım diyorum :)))) kısmet hayırlısı olsun canım sana iyi tatiller canım bugun girdim detaylıya doktor hiçbişe demedi bizimle sohbet etti kilosunu faln bile sölemedi yanii :))))cok guzel hersey yolunda korkulacak hiçbişe yok dedi sadece sonucu doktorundan alırsın dediler aksam üstü dedi doktorumun sekreteeri de ama ben uyuya kaldım arayamadım saat gecmişti anlıcagın hiç bekledigim gibi olmadı zaten doktorumun baktıgı gibi baktı ekstra bişe anlamadım bununla diger ultrasonun ne farkı var simdi dedim ben radyoloji uzmanıyım bnm alanım bu dedi bebegim iyi cok sükür bunuda atlattık sıra seker yüklemesine geldi :)))

canım çok sevindim demek bundan sonra daha hızlı kilo alıyolar.aman nazar değmesin.bebişede sanada maaşallah :) parmaklarınada geçmiş olsun dileklerimi ilet önemli olan faydalı şeyleri tüketmek sıvı almak ilaçları içmek zaten fazlası bize yarıyo bebişlere değil :)

süper fikir sütlü tatlılar her zaman çok daha sağlıklı.evet bendede başladı tatlıya karşı istek birde erkekte öyle olurmuş derler :)

Valla bende de aynısı olmustu hatta doktorum daha ayrintili bakiyordu.gitmene getek yok demisti ben memlekete gitmistim o zaman gelmiskken memlekette baktiralim dedik ama hic bekledigim gibi degildi.hatta kalbindeki problemi bir hafta sonra kendi doktorumun yonlendirmesiyle ogrendim yuhhh dedim iyiki ayrintiliya girmisiz yani nasıl gormuyor deyip sinirlenmistim.ben de senin gibi oldum yani yine en iyi doktor kendi doktorun bebegi en bastan beri izleyen o cunku.seker yuklemen iyi cikar insallah sonuclarini yazarsin :)

süper fikir sütlü tatlılar her zaman çok daha sağlıklı.evet bendede başladı tatlıya karşı istek birde erkekte öyle olurmuş derler :)[/QUOTE]
Zaten serbetli tatli yiyemiyordum cok agir geliyordu.kafadan boyle tarifler uydurursam soylerim artik.dahiliyeci bayramdan sonra gorusuruz bayramda tatliya aman dikkat dedi.bende yemegi bile gram gram yerken tatliyi nasil yiyecegimi dusunursunuz dedim dogru dedi genelde bayramda tatlı yiyip acile yuksek sekerle gelen cok da ondan alıskanlik oldu diyor :)

Ya benim yazdiklarim niye diger yazilanlarla karisarak cikiyor ayri ayri cevap yazmak ya da ayirmak nasil oluyor sanirim anlatamadim cunku bende anlamadim yazdigimdan :)))) nasil yapiyorsunuz bir kisi bana 2 cevap yazdiysa 2 side cikiyor bolunmeden altta benim yazdigim cikiyor karisiyor cunku biri bana anlatsın kafam karisti

oluyo bazen öyle ben cevap yazarken enter yapıp boşluk bırakıyorum aralarda karışmıyo öyle :)

aynen canım bnm doktorumda daha ayrıntılı bakıyor aynı hastanedeler para kazanıcaklar ya yonlendırdı doktorum bilseydim gitmezdim ama 2li test harıcı birsey yapmamıstık bunu da yaptırmsaydım aklımda kalıcaktı doktorların hepsi deil ama cogu sallamasyon iş yapıolar insan saglıgı bu hakkını veremiceksen yapmıcaksın bence bayram sonrası allah nasip ederse sekeride halledicez artık yazarım mutlaka canım :))

ben hamile kaldıgımdan beri tatlıya asırı istek var bana hep erkek dediler erkekte canınn tatlı ister dediler ama kız bebişim :))

ben hamile kaldıgımdan beri tatlıya asırı istek var bana hep erkek dediler erkekte canınn tatlı ister dediler ama kız bebişim :))

Ye eksiyi dogur ayseyi ye tatlıyı dogur hakkıyı derler.ben nar eksisini cay bardagiyla iciyordum herkes hayret ediyordu ya tansiyonun dusuyor yeter icme eksi falan diyyee :)o kadar eksiye benim coktan kiz olacak. anladınm ki sadece kafiyyeli bir sozden ibaretmis o :))))

ivet birde ye tatlıyı dogur aslıyı diyolar herkeste farklı işte bi arkadasım 2 oglu var ikisinde de deli gibi eksi yemiş kesın kız demiş ama erkek herseyin hayırlısı :)))

Günaydin kızlarr. Son 4gündür legen kemigi agrisindan muzdaribim. Sag bacagim sanki felc olmus durumda. 2gündür nöbete gidemiyorum istirahat edince gecicek diye diye 4.günü bulduk. Celiin canim cok sevindim saglikli olmaniza:) kuzun da 1kg olmus masallah. Benim 10gün önce daha 520gr.di. Gerci son 2haftadir kendimi tutamiyorum habire buzdolabinin önündeyimm tatlılar tuzlular ne bulursam.. Bu gidisle 20kilp alırım heralde... Sicaklar da beni öldürüyo artik hicbisey yapamaz oldum. Sadece oturup yiorum :) kendimi nasil frenlerim kizlarr yardim edinn bu gidisle sonum hic iyi diiil:)

çok geçmiş olsun doktora göründün mü? belki ilaç magnezyum falan verir.sıcaklarla benimde aram iyi değil.az hareket ediyim kızarıyo yüzüm hemen.iştah desen bende başladım yemeye dediğin gibi ne bulursam :) hele de tatlı.gece yatıyorum pişman oluyorum biraz diyorum yiyip hevesimi alıyım yavaşlıycam tekrar geçmiş olsun.kendine iyi bak.

Kızlar dişlerimle başım acayip dertte. Dün yirmilki dişimi aldırmıştım. Bi tane de kanal tedavisi olmam gereken normal bir dişim varmış. Biran önce üniversite hastanesinde yaptırmam lazımmış. YAptırsam ya bebeğe zarar verirse diyorum en azından ister istemez kendimi çok kasıyorum nefret ediyorum dişçiden, yaptırmasam kadın enfeksiyona çevirip bebeğe zarar verebilir dedi. Napcam bilemedim :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…