hahaha kötü bişey olmuş diye beklerken gülme krizine girdimkızlar günaydın cumanız mübarek olsunn
size bir hikaye paylaşayım aklınızda bulunsun dikkat dikkat
9 ayım dolmuş 30 kilo almışım daha yetmemiş gibi hala yiyorum bi gece sancım tutu dönüyorum tur atıyorum ofluyorum pufluyorum yatıyorum olmuyo kalkıyorum
olmuyo saat 4-5 civarı eşimi kaldırdım o zaman annemde kalıyoruz dedim kalk dayanamıyorum artık benim sancım tuttu gidelim pogça falan alalım bendede öle bişi vardı ssancım tutunca illa bişi ister canım
neyse o uyku sersemi ve şaşkın düştük yola fırın arıyoz gittik fırın kapalı eve dönüyoruz
hapşırdım bide baktım ki bacak aramdan su süzüldü aaaa suyum patladı die bagırıyorum şaşkınız tabi nese eve gittik
annemi kaldırdım dedim anne suyum patladı giyindik hastaneye gidicez
annem dioki sancılar nasıl falan bende diorum ki dogurcam artık kadın haddiiii
gittik hastaneye bi bez gibi bişi verdiler çubuk var içinde rengi değişiyo herkez geldi hastaneye kayınpederim falan herkez doğum bekliyo
nese doktor geldi dediki hapsururken mesaneye baskı yapmış ve bu yüzden kaçırmış
nese çıktık dışarda çay içiyoz kayınpederim dedi eee sen doğurmuyomuydun
eşimde dediki yok baba ya işemiş bizi kandırıyo çok utanmıştım
hayırlısı olsun canım en azından ne olcak nasıl olcak diye düşünmüceksin ilerleyen zamanda haftanda belli olur ona göre hazırlarsın kendiniKizlar iyi haftasonlari diliyorum. Benim dogum sekli belli oldu sezeryandun bayin cerrahimla gorustum bel fitiklarimin cok ciddi oldugunu ve kesinlikle normal dogum onermedigini soyledi
canım ben hamilelik boyunca 10 kilo aldım napcam bilmiyorummustela çatlak kremi aldım,1 aydır kullanıyorum.ondan önce kakao yağı kullanmıştım 1 ay kadar.şimdilik sorun yok ama asıl kilo7-8-9.aylarda alınıyormuş,şimdiden 7 kilo aldım bile:)))ama olsun çatlarsam çatlarım bebeğim sağlıklı olsun da,ne yapalım?
canım benim doktor ilk günden beri ayrıntılı bakıyordu zaten bende heycanla 4 boyutluya girmeyi bekliyorum doktorum 28 de gir yanakları felan toplanmış olur net görürsün demiştikızlar merhaba ayrıntılı ultrasona giren varmı 19 ile 24.haftalar arasında yapılıyormuş
aman canım ya suyu iç bol bol ben hamileliğimin başında midem bulanırken hiç içemiyodum sonra soğuk içmeye başladım halada ılık içemiyorum.şimdi bol bol içiyorum.bende ilkinde 20 ye yakın aldım şimdilik sadece 2 kilo aldım.bundan sonra alırım heralde ama almıyım fazla 78 im zaten :)
internette de çok sahte ürün varmış cnm bende dün vercektm sipariş eşim izin vermedi, eczaneden alıcaz bugün. bende henüz yok çatlak çok şükür ama ne olcağı belli olmaz. kullanmaya başlayım yine de. valla eltin yapmış 3 tane, biz daha ilkini yapcaz, ben 2.yi yapabilir miyim acaba diye düşünüyorum. bu zamnda çocuk büyük sorumluluk, Rabbim hayırlısı ile büyütmeyi nasip etsin
doğru tabi fıtık olunca öyle oluyo.ama inan korkulucak birşey yok sadece ilk 2 gün biraz ağrın oluyo özellikle ilk gün ama bebişin yanında olması gözlerini dikip sana bakması unutturuyo herşeyi:) hepimize kolay doğumlar inşallah :)
doğru tabi fıtık olunca öyle oluyo.ama inan korkulucak birşey yok sadece ilk 2 gün biraz ağrın oluyo özellikle ilk gün ama bebişin yanında olması gözlerini dikip sana bakması unutturuyo herşeyi:) hepimize kolay doğumlar inşallah :)
hayırlısı olsun doktoruna güveniyorsan hiç düşünme bile.... ikiniz de sağlıklı olun inşallah
kızlar merhaba ayrıntılı ultrasona giren varmı 19 ile 24.haftalar arasında yapılıyormuş
nasıl gidiyor hafta sonu hava çok sıcak ya uyunmuyor bile biz dün akşam iftardaydık bu akşamda gidicez tabi ben ne bulsam yemeye başladım gittiğim yerlerde bu böyle giderse almadığım kiloları almaya başlıycam sanırım :) dün bi baktım ben hamileyim nasıl olsa hepsinden yiyebilirim demeye başlamışım :) bebişe yarasın
kızlar merhaba ayrıntılı ultrasona giren varmı 19 ile 24.haftalar arasında yapılıyormuş
kızlar gezerken bunu gördum ben atıyorum 20. hafta bıttıgınde 5. aya yenı gırdık sanıyordum 5 ay bıtmiştır gosterıyor.ben 26. haftadayım 7.aya mı gırdım o zaman?
4-5 haftalık gebeliklere 1 aylık denilir
8-9 hafta bittiğinde 2 ay bitmiştir
12-13 hafta bittiğinde 3 ay bitmiştir
16-17 haftalar bittiğinde 4 ay bitmiştir
20-21 haftalar bittiğinde 5 ay bitmiştir
24-25 haftalar bittiğinde 6 ay bitmiştir
28-29 haftalar bittiğinde 7 ay bitmiştir
32-33 haftalar bittiğinde 8 ay bitmiştir
36 hafta bittiğinde 9 ay bitmiştir ve son aya girilmiştir. (Doğum 9 ay değil 10 ay gibi oluyor bu durumda)
40 hafta bittiğinde --> 9 ay 10 gün denilen yani toplam 280 gün tamamlanmıştır bu da 40 hafta eder.
kızlar gezerken bunu gördum ben atıyorum 20. hafta bıttıgınde 5. aya yenı gırdık sanıyordum 5 ay bıtmiştır gosterıyor.ben 26. haftadayım 7.aya mı gırdım o zaman?
4-5 haftalık gebeliklere 1 aylık denilir
8-9 hafta bittiğinde 2 ay bitmiştir
12-13 hafta bittiğinde 3 ay bitmiştir
16-17 haftalar bittiğinde 4 ay bitmiştir
20-21 haftalar bittiğinde 5 ay bitmiştir
24-25 haftalar bittiğinde 6 ay bitmiştir
28-29 haftalar bittiğinde 7 ay bitmiştir
32-33 haftalar bittiğinde 8 ay bitmiştir
36 hafta bittiğinde 9 ay bitmiştir ve son aya girilmiştir. (Doğum 9 ay değil 10 ay gibi oluyor bu durumda)
40 hafta bittiğinde --> 9 ay 10 gün denilen yani toplam 280 gün tamamlanmıştır bu da 40 hafta eder.
eğer sağlıgında bir sorun yoksa senı ve bebeği rahatsız etmicekse tek diyeceğimm yeeeee,cunku yemek konusunda ben cok dertliyim ramazandan beri birçok yere davetli oluyoruz gittiğim yerlerde insanlar saoğolsun ugrasıp emek edıyorlar ama yemek secmek zorunda kalıyorum, ben evde sadece sebze ve bakliyat yapıyorum,misafir geldiğinde de mecburen baska cesıt yapmak zorunda kalıyorum kan şekerini bir ölçüyorum fırlamış.dün aksam eşim bir yere götürecem seni dedi durdu.soyledım 'ben bak her yemegı yıyemıyorum mumkunse dısarıdan bıseler yemeyelım ben yeşil fasulyeme,kabağıma devam edim dedim.erkekler işte nolacak gittiğimiz yer meshur diyarbakırın kaburgacı mehmet usta :))))) çok da güzel bir mekan.yyaaaa ağlıcamartıkkk dedim tabiii :))elimde iğne paketi.kac yıldır dıyarbakırdayız bir kaburga dolması yemedik bulgur vardır içinde bişe olmaz dedi ama ne fayda pirinc var tabi.çorba içip,sadece etinden yiyip 4 kasık pilavından yıyerek şekeri bir ölçtum yemekten 1 saat sonra 211 tavan yapmış resmennn.ancak 2 saat sonra 151 e dusmustu.olması gereken ust sınır 120 (ardından geliyor dondurmalı tatlı ben hafıf bır huzunlu gulumseme tesekkurler ben almayım,ardından geliyor meyve tabakları kavun,karpuz ben yine teşekkürler.o yuzden sana zararının olmadıgını bıldıgın seylerı yemekten cekınme derım.ben bu zamana kadar allahtan 3 kilo aldım sadece herhalde daha da en fazla 5 alırım gıbıme gelıyor.doktorun dedığıne goree bendekı her anı seker yukselmesı bebegın ortamdakı sekerden beslenıp ırı ve seker hastası dogmasına sebep oluyormus. o yuzden ödüm kopuyor cok yukselıp bıse olacak diye.doktor kendımı kotu hissettiğimde hareketlerını takıp etmemi istıyor bu yuzden.kaç defa tartıstım doktorla hanı dıyorum gebelık hormonlarından kaynaklanıyordu yedıgımle ıctıgımle alakası yok dıyorsunuz pekı en ufak bıse yıyınce nıcın yukselıyor boylle.en son dedıgı cevap su normal bır ınsan bır bardak sütü içer ve en fazla 10 bırım yukselir ama senın gebelık hormonlarından dolay 30 bırım yukselır dıyor.ne bıleyım alışacaz dıyorum bu duruma da. yarın ben de kuzucuğumu görecem teyzeleri bakalım neler yapıyormuşş
Allah rahmet eylesin gunahlarını affetsin rabbim.ne deyim guzel gunlerde ölmüs,allah herkese hayırlı ölüm nasip etsin.günaydın arkadaşlarım nasılsınız
dün durduk yerde içime doğan bir haberin bugün gerçek olduğunu öğrendim çok sevdiğim bir ablamın babası ölmüş kanserdi bir ay olmamıştı öğreneli bütün vücudunu sarmıştı en son doktorlar yapacak bişey kalmadı demişlerdi....
şu mübarek günlerin hürmetine Rabbim rahmet eylesin günahlarını bağışlasın inşallah siz de dualarınızda eksik etmeyin Kuran-ı Kerim okursanız ruhuna bağışlayın inşallah
sizleri üzdüysem hakkınızı helal edin
Kızlarrrr bi saat önce yirmilik dişimi çektirmek zorunda kaldım fenayım
günaydın arkadaşlarım nasılsınız
dün durduk yerde içime doğan bir haberin bugün gerçek olduğunu öğrendim çok sevdiğim bir ablamın babası ölmüş kanserdi bir ay olmamıştı öğreneli bütün vücudunu sarmıştı en son doktorlar yapacak bişey kalmadı demişlerdi....
şu mübarek günlerin hürmetine Rabbim rahmet eylesin günahlarını bağışlasın inşallah siz de dualarınızda eksik etmeyin Kuran-ı Kerim okursanız ruhuna bağışlayın inşallah
sizleri üzdüysem hakkınızı helal edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?