cnm kramplar kalsiyum magnezyum azlıgından olıuyo diye okumustum nette süt içiyomusun kuru kayısı ye magnezyum varmıs ben gunde 2 tane yıyorum kabızlık için yiyorum ben iyi geliyor Allah kolaylık versin canım ya hepimize benim tek sorunum cok terliyorum bizim burası cok sıcak eylül sıcak gecer ekim sonuna yagmurlar baslar artık dort gozle bekliorum valla kısa kısa basla yuruyuslere 1 gun arayla mesela 10-15 dk sonra alısınca hergun daha uzun cıkarsın dogum herkesin kendi tercihi cnm tepki niye gösterilsin hayırlısı olsun sen nasıl kendini daha iyi hissediceksen o sekilde yapman en iyisi
Canim benim illa normal olacak diye sartlandirma kendini zorlama hic korkuyor olabilirsin ben de cok korkuyorum o yuzden seni cok iyi anliyorum.bana dr.sekerden dolayi mecbur sezeryan demeden once bile sezeryan dusunuyorum dediginde de sen de panik havasi goruyorum normal dogumu bu tedirginlikle yapacagini sanmiyorum demisti ki benim dr. Kolay kolay sezeryana almayan biri kimseyi.o yuzden hangi turlu rahat hissedeceksen o sekilde yap cunku her ikisinin de kendine gore riskleri var.
Bulamadımmmm ana kucağını gene bulamadımmmmm :2:
Neyse yarın istanbula gidiyorum bir de oralara bakayım
canım özellikle aradığın bir marka mı varBulamadımmmm ana kucağını gene bulamadımmmmm :2:
Neyse yarın istanbula gidiyorum bir de oralara bakayım
canım bana bayağı yakınsınız gelin bi çay demliyimgicik oluyorum su telefona ya yaziyorum o kadar pat diyor gidiyor duydunmu cnm sana yazmistim gecmis olsun diye dikkat et kendine ayni seyleri yasiyoruz gerci nstde bakmadilar bana da..su ic bol bol dr onerdi siddetle kasilmalarin azalmasi icin bu arada bugun evlilik yildonumumuz bizim kizlarr :)) ama biz hastanedeyiz :) esim dizinden rahatsiz gataya geldik ameliyat dedi dr meyse ki cok muhim degil
canım özellikle aradığın bir marka mı varbulursun bulursun istanbuluda bir tara
canım bana bayağı yakınsınız gelin bi çay demliyimgeçmiş olsunnnn. Eşinle yavrunla musmutlu seneler gör inşaallahh canım
canım gatadayız diyince bana bi adımsınızda annemdeyim şuan aşağıeğlencede oturuyor annem gataya çok yakınız kayınvalidem hüseyingazide oturuyor biraz uzak kalıyor anneme o siz nerde oturuyorsunuzyaa sen de mi keciorendesin cnm :) tedekkur ederizzz insallah sen nerdesin annende misin
güle güle giysin oğluşun cicilerini inşaallahhkizlar internetten oglusuma ciciler siparis etmistik bu sabah geldi keske fotolarini koyabilsem telefondan cekip denedim ama olmuyor bakarsanizbutikbebede cok guzel seyler var guzelmis urunler de yumusacik bi suru bodymiz tulumumuz oldu artik almam heralde
canım melin ela çok güzel biz kızımıza esila mina düşündük hayırlısıyla senin melin ela da kulağa uyumlu ve hoş geliyorkızlar Melin Ela ismi nsl sizce ?? yalnızca Melin ya da Ela mı olsun karar veremiyorum ..
Derin Rüya isimleri de çok hoş amaçok fazla var bu isimlerden...kız bebişi olacaklar ne isim düşünüyorsunuz ??
canım her gün 2 bardak keçi sütü içiyorum, e yoğut ve peynirde cabası. muz da yiyorum. eşimin zoruyla kuru kayısı daneden bu kadr oluyo kramp bende anlamadım. neyse 2 gündür biraz daha iyiyim. istanbul biraz daha iyi şimdi. sıcaklar benide mahvetti valla, Allah
yardımcın olsun canım. aynen yürüyüşe devam, dün bol bol yüzdüm yine, o da iyi geliyo. sorma valla keşke normal yapabilsem ama epüdural sezeryan yaptıran herkes çok memnun, doktorla da netleştirmem lazım tabi ki.
yakınmışızzbiz de ufuktepedeyiz biraz yukarda kaliyor cevreyoluna daha yakiniz ama gata fln cok da uzak degil yani bize. yakinmisiz :))
canım güle güle kullansın güzel kızınızzzz inşaallahh ben mobilya almayı hiç düşünmedim göçebe olduğumuz için o yüzden hiç araştırmadım fiyat konusunu 175 tl ye park yatak aldı annem birde takım mı yoksa sadece beşik mi onu merak ettim sadece beşikse sanki pahalı biraz yok mobilya takımıysa normal olabilir canım yine de araştır bende bugün amcam neyi eksik diye sordu arabasını amcama aldırmayı düşünüyorumslm güzel anneler nasılsınız
gecen gun besiklere baktık bir tane begendik mobilya beyaz 70*130 4 cekmeceli asansorlu 750 tl dediler sizce normalmi arastıran bakan varmı acaba ana kucagı baktık esimle dedik bahara kadar kullanabilecegi uygun bir tane alalım daha sonra oto koltugu alırız diye dusunduk 80-90 tl begendik bir tane gezdik dolastık sonra bi magazaya girdik orda en pahalısını aldık cıktık komediydi dedim allahtan uygun bişe alcaktık öyle demeseydik nolcaktı acabaesimde diyorki kızımın poposu rahat etsin
puset simdi almamaya karar verdim kıs olacagı için kullanamayacagımı düşünüyorum baharda bastonlardan almaya karar verdim tabi ozmna kadar kararım degisirmi bilemem :))
celiin bende senin gibi düşünüyorum telsiz olayını kimileri kesin al diyor kimisi gereksiz diyor ben 6 aydan sonra odasına koymayı dusunuyorum besigi cunku yatak odam cok daralıcak cocuk odasıyla aramızda 1 kapı var sadece cok yakın diyorum oraya koyunca acaba duymayabilirmiyim diye birde evde gunduz cocugu surekli yanımızdamı dolastırıcaz ama evimde saray yavrusu değil yanikararsızıımmmmm
D.bakira geldiginde gorusemediz bari orda gorusun duyguyla :) yakinmissiniz madem taniyinca anlarsin duygunun dostlugu da gonlu de on numaradir.bu arada guzel yemek ve pasta yapar :))))biz de ufuktepedeyiz biraz yukarda kaliyor cevreyoluna daha yakiniz ama gata fln cok da uzak degil yani bize. yakinmisiz :))
Canım ben çilekten alacağım bebek karyolasını.bembeyaz,park yatak gibi derin 575 tlye anlaştık pazarlıkla..ama sallanmıyor ve korkulukları çıkmıyor..ben bebeğimi sallamak istemiyorum.uzmanlar çok zararlı olduğunu söylüyor..70x140 cm boyutu. Ama içine yaylı yatağını nasıl alacağımı bilmiom..sanırım yarı ortapedik olmalıymış ...ay ne zormuş ...slm güzel anneler nasılsınız
gecen gun besiklere baktık bir tane begendik mobilya beyaz 70*130 4 cekmeceli asansorlu 750 tl dediler sizce normalmi arastıran bakan varmı acaba ana kucagı baktık esimle dedik bahara kadar kullanabilecegi uygun bir tane alalım daha sonra oto koltugu alırız diye dusunduk 80-90 tl begendik bir tane gezdik dolastık sonra bi magazaya girdik orda en pahalısını aldık cıktık komediydi dedim allahtan uygun bişe alcaktık öyle demeseydik nolcaktı acabaesimde diyorki kızımın poposu rahat etsin
puset simdi almamaya karar verdim kıs olacagı için kullanamayacagımı düşünüyorum baharda bastonlardan almaya karar verdim tabi ozmna kadar kararım degisirmi bilemem :))
celiin bende senin gibi düşünüyorum telsiz olayını kimileri kesin al diyor kimisi gereksiz diyor ben 6 aydan sonra odasına koymayı dusunuyorum besigi cunku yatak odam cok daralıcak cocuk odasıyla aramızda 1 kapı var sadece cok yakın diyorum oraya koyunca acaba duymayabilirmiyim diye birde evde gunduz cocugu surekli yanımızdamı dolastırıcaz ama evimde saray yavrusu değil yanikararsızıımmmmm
D.bakira geldiginde gorusemediz bari orda gorusun duyguyla :) yakinmissiniz madem taniyinca anlarsin duygunun dostlugu da gonlu de on numaradir.bu arada guzel yemek ve pasta yapar :))))
yakınmışızz) çıkın çıkın gelin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?