mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
Hı kızlar bi de chicco'da chicconun yada johnson babynin 3 paket ıslak yeni doğan mendili 10 tl.

Piyasayı bilmiyorum ama uygun geldi :)

canım her gün 2 bardak keçi sütü içiyorum, e yoğut ve peynirde cabası. muz da yiyorum. eşimin zoruyla kuru kayısı da neden bu kadr oluyo kramp bende anlamadım. neyse 2 gündür biraz daha iyiyim. istanbul biraz daha iyi şimdi. sıcaklar benide mahvetti valla, Allah
yardımcın olsun canım. aynen yürüyüşe devam, dün bol bol yüzdüm yine, o da iyi geliyo. sorma valla keşke normal yapabilsem ama epüdural sezeryan yaptıran herkes çok memnun, doktorla da netleştirmem lazım tabi ki.

sağol canım, evet korkuyorum ne yazık ki normal doğumdan. daha doktorumla netleştirmedim ben ama konuşunca anlayış gösterecektir eminim. dediğin gibi ikiside riskli, Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

gicik oluyorum su telefona ya yaziyorum o kadar pat diyor gidiyor duydunmu cnm sana yazmistim gecmis olsun diye dikkat et kendine ayni seyleri yasiyoruz gerci nstde bakmadilar bana da..su ic bol bol dr onerdi siddetle kasilmalarin azalmasi icin bu arada bugun evlilik yildonumumuz bizim kizlarr :)) ama biz hastanedeyiz :) esim dizinden rahatsiz gataya geldik ameliyat dedi dr meyse ki cok muhim degil

Bulamadımmmm ana kucağını gene bulamadımmmmm :2:

Neyse yarın istanbula gidiyorum bir de oralara bakayım

ben gordum cnm onu forum ankarada bi oyuncakci var orda var gecem hafta falan gordum fiyatini tam hatirlamiyorum ama avmnin dis kisminda bauhausun yaninda kaliyor ordan bakabilirsin ben de ondan almayi dusunuyorum :)

Bulamadımmmm ana kucağını gene bulamadımmmmm :2:

Neyse yarın istanbula gidiyorum bir de oralara bakayım
canım özellikle aradığın bir marka mı var bulursun bulursun istanbuluda bir tara

canım bana bayağı yakınsınız gelin bi çay demliyim geçmiş olsunnnn. Eşinle yavrunla musmutlu seneler gör inşaallahh canım

yaa sen de mi keciorendesin cnm :) tedekkur ederizzz insallah sen nerdesin annende misin

kizlar internetten oglusuma ciciler siparis etmistik bu sabah geldi keske fotolarini koyabilsem telefondan cekip denedim ama olmuyor bakarsanizbutikbebede cok guzel seyler var guzelmis urunler de yumusacik bi suru bodymiz tulumumuz oldu artik almam heralde

Son düzenleme:
kızlar Melin Ela ismi nsl sizce ?? yalnızca Melin ya da Ela mı olsun karar veremiyorum ..
Derin Rüya isimleri de çok hoş amaçok fazla var bu isimlerden...kız bebişi olacaklar ne isim düşünüyorsunuz ??

yaa sen de mi keciorendesin cnm :) tedekkur ederizzz insallah sen nerdesin annende misin
canım gatadayız diyince bana bi adımsınızda annemdeyim şuan aşağıeğlencede oturuyor annem gataya çok yakınız kayınvalidem hüseyingazide oturuyor biraz uzak kalıyor anneme o siz nerde oturuyorsunuz
güle güle giysin oğluşun cicilerini inşaallahh
kızlar Melin Ela ismi nsl sizce ?? yalnızca Melin ya da Ela mı olsun karar veremiyorum ..
Derin Rüya isimleri de çok hoş amaçok fazla var bu isimlerden...kız bebişi olacaklar ne isim düşünüyorsunuz ??
canım melin ela çok güzel biz kızımıza esila mina düşündük hayırlısıyla senin melin ela da kulağa uyumlu ve hoş geliyor

biz de ufuktepedeyiz biraz yukarda kaliyor cevreyoluna daha yakiniz ama gata fln cok da uzak degil yani bize. yakinmisiz :))

olabilir canım herkeste farklı seyler oluyor seninde kramplardan cekicegin varmıs canım :)) hayırlısı olsun bende ya sezeryan olmak zorunda olursam diye korkuyorum dun gece ruyamda kızımı gordum simsiyah kocaman gözleri vardı emzriyodum artık zaman hemen gecsin yaa hem bu hamilelikten sıkıldım hemde iyice agırlastım oturup kalkarken falan cok zorlanıyorum herkes bana ayına girdinmi diye soruyor o kdar göbegim var galiba millet yharın dogurucam sanıyor sinir oluyorum doktorun ameliyatı olmazsa pazartesi kızımı görmeye gidicem Allah nasip ederse

slm güzel anneler nasılsınız

gecen gun besiklere baktık bir tane begendik mobilya beyaz 70*130 4 cekmeceli asansorlu 750 tl dediler sizce normalmi arastıran bakan varmı acaba ana kucagı baktık esimle dedik bahara kadar kullanabilecegi uygun bir tane alalım daha sonra oto koltugu alırız diye dusunduk 80-90 tl begendik bir tane gezdik dolastık sonra bi magazaya girdik orda en pahalısını aldık cıktık komediydi dedim allahtan uygun bişe alcaktık öyle demeseydik nolcaktı acaba esimde diyorki kızımın poposu rahat etsin
puset simdi almamaya karar verdim kıs olacagı için kullanamayacagımı düşünüyorum baharda bastonlardan almaya karar verdim tabi ozmna kadar kararım degisirmi bilemem :))
celiin bende senin gibi düşünüyorum telsiz olayını kimileri kesin al diyor kimisi gereksiz diyor ben 6 aydan sonra odasına koymayı dusunuyorum besigi cunku yatak odam cok daralıcak cocuk odasıyla aramızda 1 kapı var sadece cok yakın diyorum oraya koyunca acaba duymayabilirmiyim diye birde evde gunduz cocugu surekli yanımızdamı dolastırıcaz ama evimde saray yavrusu değil yani kararsızıımmmmm

canım güle güle kullansın güzel kızınızzzz inşaallahh ben mobilya almayı hiç düşünmedim göçebe olduğumuz için o yüzden hiç araştırmadım fiyat konusunu 175 tl ye park yatak aldı annem birde takım mı yoksa sadece beşik mi onu merak ettim sadece beşikse sanki pahalı biraz yok mobilya takımıysa normal olabilir canım yine de araştır bende bugün amcam neyi eksik diye sordu arabasını amcama aldırmayı düşünüyorum

biz de ufuktepedeyiz biraz yukarda kaliyor cevreyoluna daha yakiniz ama gata fln cok da uzak degil yani bize. yakinmisiz :))
D.bakira geldiginde gorusemediz bari orda gorusun duyguyla :) yakinmissiniz madem taniyinca anlarsin duygunun dostlugu da gonlu de on numaradir.bu arada guzel yemek ve pasta yapar :))))

Duydunmu,nasılsın?geçmiş olsun cnm.Nidilat sancıları bıçak gibi keser ama tansiyon düşürücü etkisi var. Tuzu kesme dedi doktorum. Tansiyonum çok düşüktü benim bide tuzlu yemiyordum.. Doğuma az kaldı ve sancılar hafiften başladı artık hepinizin yatarak günlerimizi geçirmemiz lazım.sol tarafımıza yatalım ki bebişlere bol kan gitsin. Hem rahimde rahatlıyormuş.. Hayırlısıyla vaktinde ve sağlıkla bebişlerimizi doğuralım inşallah,aminnnn...

Canım ben çilekten alacağım bebek karyolasını.bembeyaz,park yatak gibi derin 575 tlye anlaştık pazarlıkla..ama sallanmıyor ve korkulukları çıkmıyor..ben bebeğimi sallamak istemiyorum.uzmanlar çok zararlı olduğunu söylüyor..70x140 cm boyutu. Ama içine yaylı yatağını nasıl alacağımı bilmiom..sanırım yarı ortapedik olmalıymış ...ay ne zormuş ...

D.bakira geldiginde gorusemediz bari orda gorusun duyguyla :) yakinmissiniz madem taniyinca anlarsin duygunun dostlugu da gonlu de on numaradir.bu arada guzel yemek ve pasta yapar :))))

eminim oyledir canim burda da belli ediyor zaten bunu.hmm bak bi de hamaratsa.daha ne olsun bu aralar iyice pastaya borrege sardim zaten duyguuuuuu celin neler diyorrr :)) ben ankaradaki arkadaslarla gorusebilmeyi cok.isterim esime de dedim esim pek yanasmiyor ama bi gun bi imkan olsa da bi araya gelsek ne guzel olurdu..

yakınmışızz ) çıkın çıkın gelin

:))) evet esim biraksa cikar cikar gelirim ben daha ince de dedim.ona internet olunca sizi de bilmiyor gerci burda kimse kimseyi bilmiyor da :)) ama paylastigimiz seyler cogu arkadasimizdan belki cok.sik ggorustugumuz kisilerden bile faxla yanii ortak noktalar da cok.olunca insan samimi buluyor bi sey olunca ben hrmen buraya yaziyorum mesela bazen esim bile sizden sonra ogrrniyor :))) kk nin dostlugu guzel ya seviyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…