gicik oluyorum su telefona ya yaziyorum o kadar pat diyor gidiyor duydunmu cnm sana yazmistim gecmis olsun diye dikkat et kendine ayni seyleri yasiyoruz gerci nstde bakmadilar bana da..su ic bol bol dr onerdi siddetle kasilmalarin azalmasi icin bu arada bugun evlilik yildonumumuz bizim kizlarr :)) ama biz hastanedeyiz :) esim dizinden rahatsiz gataya geldik ameliyat dedi dr meyse ki cok muhim degil
kızlar Melin Ela ismi nsl sizce ?? yalnızca Melin ya da Ela mı olsun karar veremiyorum ..
Derin Rüya isimleri de çok hoş amaçok fazla var bu isimlerden...kız bebişi olacaklar ne isim düşünüyorsunuz ??
Duydunmu,nasılsın?geçmiş olsun cnm.Nidilat sancıları bıçak gibi keser ama tansiyon düşürücü etkisi var. Tuzu kesme dedi doktorum. Tansiyonum çok düşüktü benim bide tuzlu yemiyordum.. Doğuma az kaldı ve sancılar hafiften başladı artık hepinizin yatarak günlerimizi geçirmemiz lazım.sol tarafımıza yatalım ki bebişlere bol kan gitsin. Hem rahimde rahatlıyormuş.. Hayırlısıyla vaktinde ve sağlıkla bebişlerimizi doğuralım inşallah,aminnnn...
kızlarrr ben geldimmm.. aklım hep sizdeydiii vallahi asracım yeni doktorun hayırlı olsun umarım herşey istediğin gibi olur 4ekim canım ben 15 kilo aldım doktor diyetisyenlik olmuşsun dedi ama diyet istemedisanırım bi 10 kilo daha alırım çağlasam mı kızın adı gibi neşeli olur inşaallahhh duydunmu canım yaaa ne oldu sancın devam ediyormu kendinize iyi bakın goossip sana da tekrar geçmiş olsun canım umarım zamanında doğum yaparız hayırlısıyla celiin canım bende masal perisiyle görüşmüştüm tüh bende çok istiyordum inan fiyat çok süper hiç kaçırma derim burda sordum 1,5 milyar dedi kal geldi bana yazmayı unuttuklarım varsa kusura bakmasınlar ipeksin alipek serapbebekistiyor diğerleri sizlerde aklımdasınız
slm güzel anneler nasılsınız
gecen gun besiklere baktık bir tane begendik mobilya beyaz 70*130 4 cekmeceli asansorlu 750 tl dediler sizce normalmi arastıran bakan varmı acaba ana kucagı baktık esimle dedik bahara kadar kullanabilecegi uygun bir tane alalım daha sonra oto koltugu alırız diye dusunduk 80-90 tl begendik bir tane gezdik dolastık sonra bi magazaya girdik orda en pahalısını aldık cıktık komediydi dedim allahtan uygun bişe alcaktık öyle demeseydik nolcaktı acabaesimde diyorki kızımın poposu rahat etsin
puset simdi almamaya karar verdim kıs olacagı için kullanamayacagımı düşünüyorum baharda bastonlardan almaya karar verdim tabi ozmna kadar kararım degisirmi bilemem :))
celiin bende senin gibi düşünüyorum telsiz olayını kimileri kesin al diyor kimisi gereksiz diyor ben 6 aydan sonra odasına koymayı dusunuyorum besigi cunku yatak odam cok daralıcak cocuk odasıyla aramızda 1 kapı var sadece cok yakın diyorum oraya koyunca acaba duymayabilirmiyim diye birde evde gunduz cocugu surekli yanımızdamı dolastırıcaz ama evimde saray yavrusu değil yanikararsızıımmmmm
Canım ben çilekten alacağım bebek karyolasını.bembeyaz,park yatak gibi derin 575 tlye anlaştık pazarlıkla..ama sallanmıyor ve korkulukları çıkmıyor..ben bebeğimi sallamak istemiyorum.uzmanlar çok zararlı olduğunu söylüyor..70x140 cm boyutu. Ama içine yaylı yatağını nasıl alacağımı bilmiom..sanırım yarı ortapedik olmalıymış ...ay ne zormuş ...
olabilir canım herkeste farklı seyler oluyor seninde kramplardan cekicegin varmıs canım :)) hayırlısı olsun bende ya sezeryan olmak zorunda olursam diye korkuyorum dun gece ruyamda kızımı gordum simsiyah kocaman gözleri vardı emzriyodum artık zaman hemen gecsin yaa hem bu hamilelikten sıkıldım hemde iyice agırlastım oturup kalkarken falan cok zorlanıyorum herkes bana ayına girdinmi diye soruyor o kdar göbegim var galiba millet yharın dogurucam sanıyor sinir oluyorumdoktorun ameliyatı olmazsa pazartesi kızımı görmeye gidicem Allah nasip ederse
Kanzın visco teknoloji yataklari oyun parklari icin var ama besik icin de vardir mutlaka onu ozellikle tavsiye ettiler diye ben de aldim.sallamayi sormayin hic zaten adli tıpın sitesinde sarsilmis bebek sendromu diye bi yazi okumustum cok cok zararliymis nete yazinca cikiyor neler oluyormus bebek sallandiginda.gecenlerde bebekten dolayi uzun zaman gorusemedigimiz bir arkadasla bulustum kadin 2 dk oturamiyor,bebek surekli kucakta ve sallanmak istiyor,esinin ailesi lohusa doneminde gelmis cocuk kucaktan kucaga gezmekten alismis.soylediginde de küsüp gitmisler istemiyon bizi kucagi bahane ediyon diye.allahim hic bir yerde rahat edemiyor kadin birde calismaya baslicak dusunun gerisini.ben bu sallanmanin ne kadar zararli oldugunu anlatmistim bir ortamda kadindaki cevap aynen su bende okudum yillarca ama okudumki boyleymis,yasadimki soyleymis kitaplardan okumakla yasamak cok farkli,bebek olunca goreceksin resmen o seni yonlendiriyor dedi.ne bileyim yasamadik henuz bakalim bizler neler yapacaz.yasayip gorecez:))))
bizde ne ablamın, ne abimin çocukları hiç sallanmadılar, emzik almadılar. gayette usluydular ama cidden belli olmuyor bu iş. benim çevrem de kalabalık gelene nasıl diyiceksiin ki kucağa alma diye, çok zor durumlar valla. ama park yataklardaki titreşimin bir zararı olmayacağını düşünüyorum, en azından öyle bişey alabilirim. senin park yatakta titreşim var mı celincim?
bana akşamları yatmadan 1 tane al dedi.faydasını gördünüz mü?ben 2.geceden sonra faydasını görmeye başladım gibi ama sabahta içsemmi diye düşünüyorum dün akşama doğru çok oldu kasılmalarım.ama ilacı alınca rahatladım.bugünde aynısı olursa doktoru arayıp sorucam.siz nasıl kullanıyorsunuz.
Cnm dr.a sormadan sakin icme bence.sonucta herseyin fazlasi da zarar allah korusun.bendeki kasilma degil o zaman cnm ya sende agri baski falanda oluyor gossiptede oyle.ben de aynen su oluyor bir yer sertlesiyor sanki biri karnimi eliyle sıkıyor gibi ama sonra ordan bebek hareket ediyor bir yerleri geciriyor bir taraftan diger tarafa.belki bir kac hafta sonra sizde de boyle olacak.acaba bebek buyudukce yer daraliyor geriliyormu bebek.ustt taraf boyle olurken elleride kasiklarimi gidikliyor cok komik yaa.
baston ne canım ya hiç duymadım
ana kucağınız hayırlı olsun iyi günlerde kullanın
Canım ben çilekten alacağım bebek karyolasını.bembeyaz,park yatak gibi derin 575 tlye anlaştık pazarlıkla..ama sallanmıyor ve korkulukları çıkmıyor..ben bebeğimi sallamak istemiyorum.uzmanlar çok zararlı olduğunu söylüyor..70x140 cm boyutu. Ama içine yaylı yatağını nasıl alacağımı bilmiom..sanırım yarı ortapedik olmalıymış ...ay ne zormuş ...
aynen geçsin zamn artık, sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşAllahsenin ne güzel çıkmış karnın, benim karnım çok çıkmadı öyle, doktora sorunca, bebeğin gelişimi iyi, daha ne istiyosunuz dedi ama özeniyorum bende yaa benimde herkes 5-6 aylık sanıyo, sinir oluyorum bide sık ishal olmaya başladım, doktoru arayım da gerekirse gideyim bende bi. bu arada ana kucağınızı güle güle kullanın, bende park yatakçılardanım beşik istemiyorum. bebek odasından ziyade çocuk odası gibi almayı düşünüyorum, biraz daha uzun kullansın diye. sonra bi yatak alır tamamlarız takımı diye düşünüyorum. bakalım napcam. hadi bakalım gör bi datlu cadunu :) ben de hiiiiç doyamıyorum bu kızı görmeye yaa, görmemişin kızı olmuş iştee
yok sormadan kullanmam.internette araştırdım 2 saatte 1 içenler bile varmışta ondan soruyorum.yok canım seninki öyle değildir resmen bildiğin sancı oluyor.sertleşiyor kabarıyor göbek.bel ağrısıda aynı adetteki gibi.geçicek inşallah.
tskler canım baston hani büyük olan pusetlerden değil kapanınca baston gibi olanlardan nasıl anlatsam bilemedim :)))))
Var cnm inceledim oyle cok sarsacak kadar titremiyor hafif bir titresim cunku.ben de zarari olacagini dusunmuyorum.benim en cok korktugumda sallanmaya alisirda yarin birgun bakiciya verdigimizde ayakta hic dikkat etmeden sirf uyusun diye hizli hizli sarsa sarsa sallar.yaa simdiden psikopat oldum ciktimmm :))))
teşekkür ederim canım senin dostluğunda öyle iyiki tanışmışız diyorum ah orda olsam neler neler yapardım sanaaaaa...D.bakira geldiginde gorusemediz bari orda gorusun duyguyla :) yakinmissiniz madem taniyinca anlarsin duygunun dostlugu da gonlu de on numaradir.bu arada guzel yemek ve pasta yapar :))))
eminim oyledir canim burda da belli ediyor zaten bunu.hmm bak bi de hamaratsa.daha ne olsun bu aralar iyice pastaya borrege sardim zaten duyguuuuuu celin neler diyorrr :)) ben ankaradaki arkadaslarla gorusebilmeyi cok.isterim esime de dedim esim pek yanasmiyor ama bi gun bi imkan olsa da bi araya gelsek ne guzel olurdu..
vallahi bende çok isterim canım heleki evi buraya taşıcaz muhtemelen daha çok isterim inan celiinle ilk önce tedirgindik tanışırken diyarbakır gibi bi yer insan çekiniyor ama şimdi iyiki tanışmısız diyorum:))) evet esim biraksa cikar cikar gelirim ben daha ince de dedim.ona internet olunca sizi de bilmiyor gerci burda kimse kimseyi bilmiyor da :)) ama paylastigimiz seyler cogu arkadasimizdan belki cok.sik ggorustugumuz kisilerden bile faxla yanii ortak noktalar da cok.olunca insan samimi buluyor bi sey olunca ben hrmen buraya yaziyorum mesela bazen esim bile sizden sonra ogrrniyor :))) kk nin dostlugu guzel ya seviyorum :))
hmm sadece beşiğe 750 bence biraz pahalı ama hiç araştırmadım dedim ya canım park yatak aldım araştır sen yine uygun gelirse alsadece besik 750 dediler içersindede nevresim takımı ve yanlarına takılan minderlerden var
ya kızlar bende sola yatınca gobegım yataga degşyor ya bebegim oralarda hareket ediyor sıkışmıyodur dimi :))) bazen dyorum rahatsızmı olyor yatar yatmaz baslıyor cunku kasıklarıma kadar geliyor..
dogru demiş doktorun :))) ihmal etme canım ara sor mutlaka ishal kötü yani park yataklar güzel bnmde hosuma gıdıyor aa zaten ma beyaz besikler daha hosuma gıdıyor :)) yaa baktıkca dusundukce ınsanın kafası karsıyor öyle almıcam dıyosun gıdıyosun bakınca almıcam dedıgın hosuna gıdıyor bı bakmıssın onu almıssıncok özledim kuzumu az kaldı :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?