mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

sağol canım.evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.bizimde 25 ekimde 10.yılımız olucak kısmetse.geçmiş olsun eşinede.

kızlar Melin Ela ismi nsl sizce ?? yalnızca Melin ya da Ela mı olsun karar veremiyorum ..
Derin Rüya isimleri de çok hoş amaçok fazla var bu isimlerden...kız bebişi olacaklar ne isim düşünüyorsunuz ??

ela çok güzel melini hiç duymadım anlamı neymiş?

sağol canım ilk gece hemen kesmedi dün akşam sık sık kasılmam oldu belimde ağırıyo kasılma olunca.birde acayip sık tuvalate gidiyorum su içmekten.ama dün akşam içtim gece rahat geçti sanki.sende akşamları 1 tane mi içiyosun.bana 1 tane yatmadan iç dedi buskopanda sabah akşam verdi.evet sağa yatma hiç dedi.ama sol tarafım öyle uyuşuyoki artık dün gece azıcık yattım sağa ama uyumusum ne guzel.inşallah ya bari diyorum eylül geçse inşallah 36 haftadan sonra doğururuz.korkuyorum ben baya suyum falan gelir diye Allah korusun.tansiyonu düşürdüğünü bende anladım tuzlu yeme isteği uyandı çünkü bendede.

inşallah canım gerçi eşim pek beğenmedi

baston ne canım ya hiç duymadım
ana kucağınız hayırlı olsun iyi günlerde kullanın

Kanzın visco teknoloji yataklari oyun parklari icin var ama besik icin de vardir mutlaka onu ozellikle tavsiye ettiler diye ben de aldim.sallamayi sormayin hic zaten adli tıpın sitesinde sarsilmis bebek sendromu diye bi yazi okumustum cok cok zararliymis nete yazinca cikiyor neler oluyormus bebek sallandiginda.gecenlerde bebekten dolayi uzun zaman gorusemedigimiz bir arkadasla bulustum kadin 2 dk oturamiyor,bebek surekli kucakta ve sallanmak istiyor,esinin ailesi lohusa doneminde gelmis cocuk kucaktan kucaga gezmekten alismis.soylediginde de küsüp gitmisler istemiyon bizi kucagi bahane ediyon diye.allahim hic bir yerde rahat edemiyor kadin birde calismaya baslicak dusunun gerisini.ben bu sallanmanin ne kadar zararli oldugunu anlatmistim bir ortamda kadindaki cevap aynen su bende okudum yillarca ama okudumki boyleymis,yasadimki soyleymis kitaplardan okumakla yasamak cok farkli,bebek olunca goreceksin resmen o seni yonlendiriyor dedi.ne bileyim yasamadik henuz bakalim bizler neler yapacaz.yasayip gorecez:))))

aynen geçsin zamn artık, sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşAllah senin ne güzel çıkmış karnın, benim karnım çok çıkmadı öyle, doktora sorunca, bebeğin gelişimi iyi, daha ne istiyosunuz dedi ama özeniyorum bende yaa benimde herkes 5-6 aylık sanıyo, sinir oluyorum bide sık ishal olmaya başladım, doktoru arayım da gerekirse gideyim bende bi. bu arada ana kucağınızı güle güle kullanın, bende park yatakçılardanım beşik istemiyorum. bebek odasından ziyade çocuk odası gibi almayı düşünüyorum, biraz daha uzun kullansın diye. sonra bi yatak alır tamamlarız takımı diye düşünüyorum. bakalım napcam. hadi bakalım gör bi datlu cadunu :) ben de hiiiiç doyamıyorum bu kızı görmeye yaa, görmemişin kızı olmuş iştee

bizde ne ablamın, ne abimin çocukları hiç sallanmadılar, emzik almadılar. gayette usluydular ama cidden belli olmuyor bu iş. benim çevrem de kalabalık gelene nasıl diyiceksiin ki kucağa alma diye, çok zor durumlar valla. ama park yataklardaki titreşimin bir zararı olmayacağını düşünüyorum, en azından öyle bişey alabilirim. senin park yatakta titreşim var mı celincim?

Var cnm inceledim oyle cok sarsacak kadar titremiyor hafif bir titresim cunku.ben de zarari olacagini dusunmuyorum.benim en cok korktugumda sallanmaya alisirda yarin birgun bakiciya verdigimizde ayakta hic dikkat etmeden sirf uyusun diye hizli hizli sarsa sarsa sallar.yaa simdiden psikopat oldum ciktimmm :))))

bana akşamları yatmadan 1 tane al dedi.faydasını gördünüz mü?ben 2.geceden sonra faydasını görmeye başladım gibi ama sabahta içsemmi diye düşünüyorum dün akşama doğru çok oldu kasılmalarım.ama ilacı alınca rahatladım.bugünde aynısı olursa doktoru arayıp sorucam.siz nasıl kullanıyorsunuz.

Cnm dr.a sormadan sakin icme bence.sonucta herseyin fazlasi da zarar allah korusun.bendeki kasilma degil o zaman cnm ya sende agri baski falanda oluyor gossiptede oyle.ben de aynen su oluyor bir yer sertlesiyor sanki biri karnimi eliyle sıkıyor gibi ama sonra ordan bebek hareket ediyor bir yerleri geciriyor bir taraftan diger tarafa.belki bir kac hafta sonra sizde de boyle olacak.acaba bebek buyudukce yer daraliyor geriliyormu bebek.ustt taraf boyle olurken elleride kasiklarimi gidikliyor cok komik yaa.

yok sormadan kullanmam.internette araştırdım 2 saatte 1 içenler bile varmışta ondan soruyorum.yok canım seninki öyle değildir resmen bildiğin sancı oluyor.sertleşiyor kabarıyor göbek.bel ağrısıda aynı adetteki gibi.geçicek inşallah.

ben cılekte bir model gordum begemiştim daha sonra büyüyor karyola oluyor 900 tl di tek bir model vardı magazada aynen zor cnm öylemi yapsak böylemi yapsak kafa dolu sürekli :))

dogru demiş doktorun :))) ihmal etme canım ara sor mutlaka ishal kötü yani park yataklar güzel bnmde hosuma gıdıyor aa zaten ma beyaz besikler daha hosuma gıdıyor :)) yaa baktıkca dusundukce ınsanın kafası karsıyor öyle almıcam dıyosun gıdıyosun bakınca almıcam dedıgın hosuna gıdıyor bı bakmıssın onu almıssın cok özledim kuzumu az kaldı :)))

gecmş olsun canım doktoruna sor bakalım ona gore hareket edersin

sadece besik 750 dediler içersindede nevresim takımı ve yanlarına takılan minderlerden var

ya kızlar bende sola yatınca gobegım yataga degşyor ya bebegim oralarda hareket ediyor sıkışmıyodur dimi :))) bazen dyorum rahatsızmı olyor yatar yatmaz baslıyor cunku kasıklarıma kadar geliyor..

tskler canım baston hani büyük olan pusetlerden değil kapanınca baston gibi olanlardan nasıl anlatsam bilemedim :)))))

evet aynı tarzda onlarca çeşit olunca karışıyor
en azından katlanabilen pratik bişey olduğunu anladımilerde kendim araştırırsam inşallah hepsini öğrenirimm

......................

yazdıktan sonra dank ettim ya evet teyzem oğluna almıştı demek ona baston diyorlar ben bebek arabası sanıyordum haha
cahillik başa bela

Son düzenleme:

korkmakta haksız da değilsin canım, bakıcıların neler yaptığını görüyoruzz, Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın, genelde yabancılar merhametsiz oluyor. bizim halis muhlis türk kadınları o kadr acımasız değil Allahtan bence de titreşimli park yatak yine en mantıklısı. bi de alabilsek

D.bakira geldiginde gorusemediz bari orda gorusun duyguyla :) yakinmissiniz madem taniyinca anlarsin duygunun dostlugu da gonlu de on numaradir.bu arada guzel yemek ve pasta yapar :))))
teşekkür ederim canım senin dostluğunda öyle iyiki tanışmışız diyorum ah orda olsam neler neler yapardım sanaaaaa...
vallahi bende çok isterim canım heleki evi buraya taşıcaz muhtemelen daha çok isterim inan celiinle ilk önce tedirgindik tanışırken diyarbakır gibi bi yer insan çekiniyor ama şimdi iyiki tanışmısız diyorum

hmm sadece beşiğe 750 bence biraz pahalı ama hiç araştırmadım dedim ya canım park yatak aldım araştır sen yine uygun gelirse al

kızlar doktordan geldim sabah 9 da ordaydım 4 te eve geldim sıra bekle sonuç bekle derken akşam ettik vallahi kan idrar tahlili istedi idrarda sanırım biraz sorun var tekrar idrar kültürü istedi oda pazartesi çıkacak sonucu bebişim iyimiş ama burda göstermiyorlarki kendileri bakıyor sinir oluyorum eşiminde hafta içi burda bi görüşmesi olacak bi kaç günlüğüne gelecek hayırlısıyla inşaallahh dostlarrrr çook özlemiştimmm karnım aşağıda oluyor bazen korkuyorum erken doğum diye dedim yok erken doğum riski dedi sonra nts ye girdim sancın yok dedi öyle allahın izniyle herşey güzel gidiyor allahım herkese nasip etsinnn

canım aradım doktoru, çaktırma dün çok fazla şey yemiştim, koca kutu dondurma bitti e denize girdiğimi de söyledim, olabilir, yarın da geçmezse tahlil yaptıralım dedim.öğlen annem bi kaç tane karanfil yuttudu hemen iyi geldi, kuru gıdalar da tüketiyorum. inşAllah gerek kalmaz. dediğin gibi o kadar kafası karışıyor ki insanın, bizde dün ikeya ya baktık ama eşim kalitesiz buldu, begenmedi. bakalım nasıl bişey alıcaz minnak kuzuma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…