mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
Kızlar ben park yatak için anneme pamuk yatak yaptırttım.ortopedik falan değil ama eskiden o kullanılıyordu,insanlar daha sağlıklıydı,demekk ki var bir hikmeti diye düşünerek.ne dersiniz?

bebek telsizi almayı düşünmedim,alanlar doğru düzgün kullanmadan internete 2.el satış ilanı verdiğine göre pek işe yaramıyor bence.ben zaten bebeği oturduğumuz,yattığımız odada büyütmek istiyorum.sese ve ışığa alışık olarak büyüsün istiyorum.bir de bebeği hep yatağında yatırmamak gerekirmiş.bazen koltukta,bazen yer yatağında,bazen ebeveyn yatağına... vs.

önümüzdeki hafta kıyafetlerini yıkayıp ütüleyeceğim artık.

4 boyutlu fotoğraflarını aldık kızımın,hep onlara bakıp bakıp seviyoruz.aptal aptal aptal ,şaşkın bir halde gülümsüyoruz sürekli.

doğum fotoğrafçısı düşünüyor musunuz? celiin sen düşünüyorsun sanırım???

Kizlarrr nasilsiniz? Ben yine nöbette ayaklarim vücudumu kaldirmaz sekilde ortalarda dolaniyorum resmen. Su dogum izni gelse de artik evimden cikmasam
duydunmu, canim bendeki belirtiler de ayni sendeki gibi. Bi tarafi sisiyo karnimin sepsert oluyo ve o an tuvalet ihtiyacim geliyo sanki. Hatta ayaktaysam yürüyemiyorum. Yatiyosam da saga ya da sola dönemiyorum. Drum rahim kasilmasidir normaldir diyo.
Bugun kuzumu gördüm :))) 1420 gr olmus teyzelerii hersey iyi gidiyo dedi dr amcasi:)

canim hangi hastaneye gifiyorsun zekai tahire mi hadi kavusuyorsun esine ne guzel :)) gozun aydin simdiden cnm idrarda ne cikti ki

ohh masallah annesi :) cok yorma kendini desem de heralde ancak izinden sonra rahatlarsin kasilmalar normalms uzun zamandir ben de yasiyorum geciyor ama hemen bi 20 30 sn fln suruyor..ben de iki hafta sonra gidicem dr.a ozledim kuzucumu

canım iyi yapmışsın normal yatak aldım ben ama kayınvalidem yünde yapıcak herhalde telsiz hediye gelirse kabulümdür yoksa bende para verip almıcam doğum fotosu düşünüyordum görüşmüştümde celiinin dediği masal perisinde ama ankaraya gelince burda devlet hastanesinde doğum olcak o yüzden burda yapamıcam fiyatlarda çok uçuk hayırlısı bakalım

dikkat et kendine canım maşaallah kuzunada 1,5 kilo fasülye olmuş bizimkiler artıkk
canim hangi hastaneye gifiyorsun zekai tahire mi hadi kavusuyorsun esine ne guzel :)) gozun aydin simdiden cnm idrarda ne cikti ki
evet canım zekai tahire gidiyorum sen nereye gidiyorsun? hadi inşaallahh canım geri gidicek sanırım ama yinede burdaki olur hayırlısıyla da içimiz rahat eder

Cnm ben sabah akşam içiyorum nidilatı.. Ama bugün kasılmalarım çok sıklaştı,kasıklarımda da ağrım vardı. Bide dün gece soguktu biraz üşüttüm sanırım. Magnezyum ile biraz daha rahatladım bugün..

biraz önce süper bir haber aldımmm celiincim hazır ol söylüyorumm diyarbakıra gidicezzzzzzzzzzzzzzzzzz bugün içimden çok geçirmiştim hastaneye gidince diyarbakırda diyarbakır özgür beyde özgür bey diyeallahım sesimizi duydu sanırım şükürler olsun eşime çok güzel bir teklif geldi bakalım bir kaç güne netleşecek ne zaman gideceğimiz belli olcakkkkkkkk eşim aradı canım istanbulmu ankaramı bodrum mu diyarbakırmı olsun istersin dedi ben tabikiiiiiiiiiii diyarbakır dedim evim doktorum orda dedim oda o zaman hazırla kendini ankaraya alışma sakın evimize döneceğiz dedi inanın nasıl ağladım sevinçten komşuları aradım onlarda çok sevindi celiincim geliyorum doğum fotocusuna söyle 2 kişiyiz ona göree )) Allahım hayırlısını versin şükürler olsun rabbim kızımın yüzüne baktı kızlar şuan çook mutluyum yaa inşaallah olur hayırlısıylaa

estagfurullah canım yaa olabilir hepimizin bilmedigi ve arastırırken ogrendıgı cok sey var insanlık hali normal

masallah canım herkeste bi korku benmde kızım sanki daha oncedn daha cok oynuodu sımdı azaldı gıbıme gelilyor kıpır kıpırdı beni güldürüyodu bol bol ama sımdı yok ( Alah kavustursun canım bnmde gecen ay idrarımda kan cıkmıstı ertesı gunkı testte temiz cıktı bol su iç cnm

ya istanbulun gözünü seveyim cesit cok burda öyle bir imkan yok malesef mothercare in outletinde 250 tl beskler vardı hemde cok güzeldi gel görki burda yok olmazsaa o gorduklerımden burda yaptırabilirm daha 2,5 ayımız var.. sevindim gecmesine cnm bende bu aralar hep uyumak istiyorum bi tembellik bugun uyumaktan aksam yemegını yetistiremedim

hayırlısı olsun cnm Allah gonlune gore versin insallah vermişte ne güzel diyarbakır yolcusu kalmasın :))

Annammm cok sevindimmm :)) ne guzel olur valla insallah gelirsiniz hayirlisiyla yaparsin dogumu burda mis gibi cektiririz fotolari hatta bebisler dogunca yan yana koyup atariz kulube :)))ne komik olur:))))fotocuya gelince ugrariz seninle benim doktora da gideriz esilacigi 4d goruruz :)))

valla canım evet istanbulda çeşit çok ama büyük ihtimalle ebebekten yaparım çoğu alışverişimi. bencede istediğin gibi yaptırma imkanın da var. bende bugün bütün gün uyudum desem yeridir herhalde annem ağrım oluyo diye dinlen deyip durdu, benim uykuda kapıda bekliyo zaten, yeter ki biri uyu desin, ammmann uyuyuverelim hamişiz bizzz

Evet cnmm ben anlastim fotografciyla :)gelecek bakalim hayirlisiyla yapalim dogumlarimizi.bu arada ben pamuk ya da yun yataklar diger ortapedik yataklardan daha agir oldugu icin oyun parkinin kenar kismindan baslayarak seklini degistirdigini bizzat gormustum,oyun parki eklem yerlerinden bildigin kaymis yamuk duruyordu,iyi de bir markaydi ama baska yatak almak zorunda kaldilar.onceleri bende daha iyi olur diye pamuk ya da yun yaptirim diyordum ama gorunce vazgectim.tabiki karar sizin.agirliga yalniz bebek yastigi pamuk cok iyi oluyor yazin terletmiyor elyaf gibi.ben de kisin yani yeni dogdugundan utibaren yaza kadar yumusak olsun diye elyaf havalar isininca da pamuk kullanacam.

Alirsiniz cnm benim :))) hatta alinca bir hafta odanin kapisinin onunden gecerken gozunuz yataga gider gulumsersiniz.insan birkac ay sonra minicik bebisin orda uyuyacagina inanamiyor.

canım çok sevindim.inşallah olur evine kavuşursun.Allah gönlüne göre verir inşallah.

çok sevindim canım allah gönlüne göre vermiş. hakkınızda hayırlısı olsunn..

Alirsiniz cnm benim :))) hatta alinca bir hafta odanin kapisinin onunden gecerken gozunuz yataga gider gulumsersiniz.insan birkac ay sonra minicik bebisin orda uyuyacagina inanamiyor.

aynen canım yaa, aldığımız az biraz eşya bile yüzümüzü güldürmeyi başarıyo, odayı tamamlanınca naparız bilmiyorum çoook büyük heyecan. belkide aramızda ilk sen tadıcaksın anneliği, ne mutlu sana, Rabbim sağlıkla nasip etsin hepppimizee

çok sevindim inan çok mutlu oldum Allah gönlünüze göre verdi

Cok heyecanli oluyor esyalar tamamlaninca.Herkess beni tahmin ediyorrrr ama ben coooook korkuyorum nasil olacak :))))artik dogum fotocusu nasil anlari yakalar bilmem komik goruntuler cikacaktir kesinn.gitmek istemiyoruuummm der gibi bakarim artik ameliyathaneye giderken.olunca yuklerim gorursunuz artik.insallah kasim annelerindeki gibi aceleci bir bebis cikmaz da hepimiz zamaninda dogum yapariz.beni gossiple gecen hafta duydunmu korkutmustu bizi ama cok sukur bise olmadi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…