kızlar doktordan geldim sabah 9 da ordaydım 4 te eve geldim sıra bekle sonuç bekle derken akşam ettik vallahi kan idrar tahlili istedi idrarda sanırım biraz sorun var tekrar idrar kültürü istedi oda pazartesi çıkacak sonucu bebişim iyimiş ama burda göstermiyorlarki kendileri bakıyor sinir oluyorumeşiminde hafta içi burda bi görüşmesi olacak bi kaç günlüğüne gelecek hayırlısıyla inşaallahh dostlarrrr çook özlemiştimmm karnım aşağıda oluyor bazen korkuyorum erken doğum diye dedim yok erken doğum riski dedi sonra nts ye girdim sancın yok dedi öyle allahın izniyle herşey güzel gidiyor allahım herkese nasip etsinnn
Kizlarrr nasilsiniz? Ben yine nöbette ayaklarim vücudumu kaldirmaz sekilde ortalarda dolaniyorum resmen. Su dogum izni gelse de artik evimden cikmasam
duydunmu, canim bendeki belirtiler de ayni sendeki gibi. Bi tarafi sisiyo karnimin sepsert oluyo ve o an tuvalet ihtiyacim geliyo sanki. Hatta ayaktaysam yürüyemiyorum. Yatiyosam da saga ya da sola dönemiyorum. Drum rahim kasilmasidir normaldir diyo.
Bugun kuzumu gördüm :))) 1420 gr olmus teyzelerii hersey iyi gidiyo dedi dr amcasi:)
canım iyi yapmışsın normal yatak aldım ben ama kayınvalidem yünde yapıcak herhalde telsiz hediye gelirse kabulümdürKızlar ben park yatak için anneme pamuk yatak yaptırttım.ortopedik falan değil ama eskiden o kullanılıyordu,insanlar daha sağlıklıydı,demekk ki var bir hikmeti diye düşünerek.ne dersiniz?
bebek telsizi almayı düşünmedim,alanlar doğru düzgün kullanmadan internete 2.el satış ilanı verdiğine göre pek işe yaramıyor bence.ben zaten bebeği oturduğumuz,yattığımız odada büyütmek istiyorum.sese ve ışığa alışık olarak büyüsün istiyorum.bir de bebeği hep yatağında yatırmamak gerekirmiş.bazen koltukta,bazen yer yatağında,bazen ebeveyn yatağına... vs.
önümüzdeki hafta kıyafetlerini yıkayıp ütüleyeceğim artık.
4 boyutlu fotoğraflarını aldık kızımın,hep onlara bakıp bakıp seviyoruz.aptal aptal aptal ,şaşkın bir halde gülümsüyoruz sürekli.
doğum fotoğrafçısı düşünüyor musunuz? celiin sen düşünüyorsun sanırım???
dikkat et kendine canım maşaallah kuzunada 1,5 kilo fasülye olmuş bizimkiler artıkkKizlarrr nasilsiniz? Ben yine nöbette ayaklarim vücudumu kaldirmaz sekilde ortalarda dolaniyorum resmen. Su dogum izni gelse de artik evimden cikmasam
duydunmu, canim bendeki belirtiler de ayni sendeki gibi. Bi tarafi sisiyo karnimin sepsert oluyo ve o an tuvalet ihtiyacim geliyo sanki. Hatta ayaktaysam yürüyemiyorum. Yatiyosam da saga ya da sola dönemiyorum. Drum rahim kasilmasidir normaldir diyo.
Bugun kuzumu gördüm :))) 1420 gr olmus teyzelerii hersey iyi gidiyo dedi dr amcasi:)
evet canım zekai tahire gidiyorum sen nereye gidiyorsun? hadi inşaallahh canım geri gidicek sanırım ama yinede burdaki olur hayırlısıyla da içimiz rahat edercanim hangi hastaneye gifiyorsun zekai tahire mi hadi kavusuyorsun esine ne guzel :)) gozun aydin simdiden cnm idrarda ne cikti ki
bana akşamları yatmadan 1 tane al dedi.faydasını gördünüz mü?ben 2.geceden sonra faydasını görmeye başladım gibi ama sabahta içsemmi diye düşünüyorum dün akşama doğru çok oldu kasılmalarım.ama ilacı alınca rahatladım.bugünde aynısı olursa doktoru arayıp sorucam.siz nasıl kullanıyorsunuz.
evet aynı tarzda onlarca çeşit olunca karışıyor
en azından katlanabilen pratik bişey olduğunu anladımilerde kendim araştırırsam inşallah hepsini öğrenirimm
......................
yazdıktan sonra dank ettim ya evet teyzem oğluna almıştı demek ona baston diyorlar ben bebek arabası sanıyordum haha
cahillik başa bela
kızlar doktordan geldim sabah 9 da ordaydım 4 te eve geldim sıra bekle sonuç bekle derken akşam ettik vallahi kan idrar tahlili istedi idrarda sanırım biraz sorun var tekrar idrar kültürü istedi oda pazartesi çıkacak sonucu bebişim iyimiş ama burda göstermiyorlarki kendileri bakıyor sinir oluyorumeşiminde hafta içi burda bi görüşmesi olacak bi kaç günlüğüne gelecek hayırlısıyla inşaallahh dostlarrrr çook özlemiştimmm karnım aşağıda oluyor bazen korkuyorum erken doğum diye dedim yok erken doğum riski dedi sonra nts ye girdim sancın yok dedi öyle allahın izniyle herşey güzel gidiyor allahım herkese nasip etsinnn
canım aradım doktoru, çaktırma dün çok fazla şey yemiştim, koca kutu dondurma bittie denize girdiğimi de söyledim, olabilir, yarın da geçmezse tahlil yaptıralım dedim.öğlen annem bi kaç tane karanfil yuttudu hemen iyi geldi, kuru gıdalar da tüketiyorum. inşAllah gerek kalmaz. dediğin gibi o kadar kafası karışıyor ki insanın, bizde dün ikeya ya baktık ama eşim kalitesiz buldu, begenmedi. bakalım nasıl bişey alıcaz minnak kuzuma :)
biraz önce süper bir haber aldımmm celiincim hazır ol söylüyorumm diyarbakıra gidicezzzzzzzzzzzzzzzzzzbugün içimden çok geçirmiştim hastaneye gidince diyarbakırda diyarbakır özgür beyde özgür bey diye allahım sesimizi duydu sanırım şükürler olsun eşime çok güzel bir teklif geldi bakalım bir kaç güne netleşecek ne zaman gideceğimiz belli olcakkkkkkkk eşim aradı canım istanbulmu ankaramı bodrum mu diyarbakırmı olsun istersin dedi ben tabikiiiiiiiiiii diyarbakır dedim evim doktorum orda dedim oda o zaman hazırla kendini ankaraya alışma sakın evimize döneceğiz dedi inanın nasıl ağladım sevinçten komşuları aradım onlarda çok sevindi celiincim geliyorum doğum fotocusuna söyle 2 kişiyiz ona göree )) Allahım hayırlısını versin şükürler olsun rabbim kızımın yüzüne baktı kızlar şuan çook mutluyum yaa inşaallah olur hayırlısıylaa
Annammm cok sevindimmm :)) ne guzel olur valla insallah gelirsiniz hayirlisiyla yaparsin dogumu burda mis gibi cektiririz fotolari hatta bebisler dogunca yan yana koyup atariz kulube :)))ne komik olur:))))fotocuya gelince ugrariz seninle benim doktora da gideriz esilacigi 4d goruruz :)))biraz önce süper bir haber aldımmm celiincim hazır ol söylüyorumm diyarbakıra gidicezzzzzzzzzzzzzzzzzzbugün içimden çok geçirmiştim hastaneye gidince diyarbakırda diyarbakır özgür beyde özgür bey diye allahım sesimizi duydu sanırım şükürler olsun eşime çok güzel bir teklif geldi bakalım bir kaç güne netleşecek ne zaman gideceğimiz belli olcakkkkkkkk eşim aradı canım istanbulmu ankaramı bodrum mu diyarbakırmı olsun istersin dedi ben tabikiiiiiiiiiii diyarbakır dedim evim doktorum orda dedim oda o zaman hazırla kendini ankaraya alışma sakın evimize döneceğiz dedi inanın nasıl ağladım sevinçten komşuları aradım onlarda çok sevindi celiincim geliyorum doğum fotocusuna söyle 2 kişiyiz ona göree )) Allahım hayırlısını versin şükürler olsun rabbim kızımın yüzüne baktı kızlar şuan çook mutluyum yaa inşaallah olur hayırlısıylaa
ya istanbulun gözünü seveyim cesit cok burda öyle bir imkan yok malesef mothercare in outletinde 250 tl beskler vardı hemde cok güzeldi gel görki burda yok olmazsaa o gorduklerımden burda yaptırabilirm daha 2,5 ayımız var.. sevindim gecmesine cnm bende bu aralar hep uyumak istiyorum bi tembellik bugun uyumaktan aksam yemegını yetistiremedim
Kızlar ben park yatak için anneme pamuk yatak yaptırttım.ortopedik falan değil ama eskiden o kullanılıyordu,insanlar daha sağlıklıydı,demekk ki var bir hikmeti diye düşünerek.ne dersiniz?
bebek telsizi almayı düşünmedim,alanlar doğru düzgün kullanmadan internete 2.el satış ilanı verdiğine göre pek işe yaramıyor bence.ben zaten bebeği oturduğumuz,yattığımız odada büyütmek istiyorum.sese ve ışığa alışık olarak büyüsün istiyorum.bir de bebeği hep yatağında yatırmamak gerekirmiş.bazen koltukta,bazen yer yatağında,bazen ebeveyn yatağına... vs.
önümüzdeki hafta kıyafetlerini yıkayıp ütüleyeceğim artık.
4 boyutlu fotoğraflarını aldık kızımın,hep onlara bakıp bakıp seviyoruz.aptal aptal aptal ,şaşkın bir halde gülümsüyoruz sürekli.
doğum fotoğrafçısı düşünüyor musunuz? celiin sen düşünüyorsun sanırım???
korkmakta haksız da değilsin canım, bakıcıların neler yaptığını görüyoruzz, Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın, genelde yabancılar merhametsiz oluyor. bizim halis muhlis türk kadınları o kadr acımasız değil Allahtanbence de titreşimli park yatak yine en mantıklısı. bi de alabilsek
biraz önce süper bir haber aldımmm celiincim hazır ol söylüyorumm diyarbakıra gidicezzzzzzzzzzzzzzzzzzbugün içimden çok geçirmiştim hastaneye gidince diyarbakırda diyarbakır özgür beyde özgür bey diye allahım sesimizi duydu sanırım şükürler olsun eşime çok güzel bir teklif geldi bakalım bir kaç güne netleşecek ne zaman gideceğimiz belli olcakkkkkkkk eşim aradı canım istanbulmu ankaramı bodrum mu diyarbakırmı olsun istersin dedi ben tabikiiiiiiiiiii diyarbakır dedim evim doktorum orda dedim oda o zaman hazırla kendini ankaraya alışma sakın evimize döneceğiz dedi inanın nasıl ağladım sevinçten komşuları aradım onlarda çok sevindi celiincim geliyorum doğum fotocusuna söyle 2 kişiyiz ona göree )) Allahım hayırlısını versin şükürler olsun rabbim kızımın yüzüne baktı kızlar şuan çook mutluyum yaa inşaallah olur hayırlısıylaa
Alirsiniz cnm benim :))) hatta alinca bir hafta odanin kapisinin onunden gecerken gozunuz yataga gider gulumsersiniz.insan birkac ay sonra minicik bebisin orda uyuyacagina inanamiyor.
aynen canım yaa, aldığımız az biraz eşya bile yüzümüzü güldürmeyi başarıyo, odayı tamamlanınca naparız bilmiyorumçoook büyük heyecan. belkide aramızda ilk sen tadıcaksın anneliği, ne mutlu sana, Rabbim sağlıkla nasip etsin hepppimizee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?