mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

istersin istersin korkmazsın o an hatta yanındaki kişiye kadınlar kulubune yaz doğuma girdi diye dersin :) inşallah görücez fotolarınıda :)
inşallah hepimiz zamanında doğururuz hayırlısıyla.ilaç bana iyi geldi çok şükür.yine oluyo kasılmam ama alıştım galiba.birde evden hiç çıkmıyorum zaten çıkmamam lazım 4 kat merdiven var.yemek yapıp yavaş yavaş evi toparlıyorum.genelde yatıyorum.akşamlarıda erkenden uyuyorum dinleniyorum.çok araştırıyorum internetten içim rahatladı baya çok kişi yaşıyormuş bu durumu ve genelde 36 37.haftayı görmüşler.darısı başımıza.ayın 18 19 u gibi gidicem tekrar doktora inşallah güzel şeyler söyler.

inşallah herkes zamanında alır yavrusunu kucağına ama olmaz öyle celincim, sen cesur ve sağlam duruşunla önden gidip hepimize örnek olcaksın, hatta "acımadı kiiii" demeni bekliyoruz inşAllah şaka bi yana bende korkuyorum valla, dayancam artık minik sıpam için tüm acılara

kizlar ya daha dogum yapacagim hastaneye karar verrmedim ankaradaki arkadaslar siz karar verdiniz mi ozel keciorene gidiyorum memnunum da ama olumlu ya da olumsuz yorum duymadim hiv internetten baktim memnun kalanlar var gibi etlik lokman hrkim sicak gelmedi baska yerlerde de cok fazla fiyatlar ucuyor resmen..devlette dusunmuyorum zaten soyle ozel odanda sancini cekip guleryuzlu bilgi veren dr hemsirelerle dogum yapabilecegim bi devlet hast.i olsa tmm da siz ne diyorsunuz

canim cok sevindim senin adina hayirli olsun duzenin var orda o bozulmayacak en azindan ne guzel celinle de devam artik pastalara keklere :)) bebisler beraber buyurler artik :) bu arada ozel keciorende gul savci'ya gidiyorum ben memnunum dr.dan da

korkmayın kızlar tamam ilk saatlerde ağrı çok oluyo ama bebeğiniz sağsalim yanınızda onu emzirme derdinde oluyosunuz hatta gece rahat uyuyım diye baya ağır bir iğne yapmışlardı.ama nerde uyumak yanındakiler bebek gık dese al emzir diye beni uyutmuyordu :)kimse sizin acınızı düşünmüyo onlar için varsa yoksa bebek emzirilecek yastığı karnıma koyup bebeğide üstüne bir koyuyodu annem. nasıl canım yanıyodu yavaş diyodum.eve çıkınca rahatlıyosunuz içinizi huzur kaplıyo o zamanda şu 1 hafta geçsin diyosunuz bebeğe birşey olmasından korkuyosunuz sonra alışılıyo.

Duygu soyler artik sizlere girdi doguma diye.hatta fotolarimida yuklerr:)))hadi bakalim insallah hayirli haberler alirsin gittiginde bende p.tesi yada sali gidecem kontrole simdilik sikayetim yok ama baksin merak ediyom.kalp doktoruna gidecektik bu hafta aslinda ama dr. Izinliymis gebelere bakanda bir tek oymus 16sinda baslicak hemen gelin dedi.32 hafta gecmis oluyor o zamana ama ne yapalim.16sindada ben oraya gidecem ayin sonundada fakultedeki dr. Cagirmisti zaten orayada giderim sonrada supriiiiiiizzzzzzz derim artik:)))

Basligina bayildiiiiiiiiiim :))) ankarayi da bilmiyorum ki yardimci olayim cana caglasammi ve duygu bilirler ama.

Ilkleri yasamak zor ama heyecanlidir bakalim ne gosterecek ilerleyen zaman.canim cok tatli aslinda ama arada bebis olunca iste dunyalar duruyor.ignelere nasil alistiysam buna da alisacaz

Az once cok uzucu bir haber aldim yaa canim cok sıkkın ayni okulda calistigim yakin bir arkadasimizin kizina araba carpmis cok cok uzuldum.sarhos surucu kaldirimda yuruyen anne anne ve kiza carpmis daha 2.5 yasinda yaa.kafatasinda catlak ve cokme varmis vucudundada hafif yaralar ama dr.lar ameliyat edemeyiz demisler.anneannenin kol bacak hep kirik yatiyormus daha.hatta facede benim kucagimda resimleri var bakip bakip huzunleniyorum ama dua ediyorum insallah tez zamanda iyilesirler.cok dua ediyorum.hamilenin duasi kabul olur minik şevvale dua ederseniz cok sevinirim arkadaslar.insallah allah yardimcilari olur.annesine babasina bagislar kuzuyu ((

bana da doktorum diyet verdi yaklaşık 1 ay önce(şekerli şeyleri yemiyordum bende,ama patatesi çok yiyordum,galiba o kilo yaptı bana,şimdiden 13 kilo aldım,çok şükür bu kiloda sabit kaldım şu anda,bebek kilo alımı gayet iyi:))ama.....o kadar çok acıkıyorum ki bazen gece yatmadan evvel dayanamayıp bişeyler atıştırıyorum...bebekler sağlıklı olsun yeter ki...

Off ya çok üzüldüm Allah acil şifalar versin tez zamanda

çok geçmiş olsun.çok üzüldüminşallah iyileşicek. anne babasını düşünemiyorum.çok sinir oldum şöföre.bence versinler annesinin eline anne onu bi güzel dövse.

kızlar hepinize teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için inşaallah hayırlısıylaaa gideriz diyarbakıra burdaki özeller çok pahalı o kadar parayı veremezdim devlet olcaktı oda her kontrolde başka doktor denk geliyor birine alışıyorsun öbür kontrolde başkası oluyor o denk gelmiyor tuhaf oluyorsun bir sıra bekliyorsun ki hiççç söylemiyorum bile özgür bey beni hiç bekletmezdi worldof canım içine sinen hastanede yap doğumunu doktorundan memnunsan hiç değiştirme az kaldı çünkü celiin canım çook geçmiş olsun rabbim şifa versin inşaallahhh face de gördüm fotosunu kızın çok tatlıydı allahım yüzüne baksın yardım etsinn inşaallahhh

çok geçmiş olsun.çok üzüldüminşallah iyileşicek. anne babasını düşünemiyorum.çok sinir oldum şöföre.bence versinler annesinin eline anne onu bi güzel dövse.

Annesi babasi cok kotu durumda babasi universitede hocaydi esi de eski ogrencisi hatta.cok guzel gidiyordu hersey mahvetti bir alkol insanlarin hayatini.ankaraya seminere gelmisti orda almis haberi babasida.aynen evire cevire doveceksin vicdansizi.allah bildigi gibi yapsin.gupegunduz kaldirimda yaaa birde

Cok tattlii ya bakmaya kiyamiyor insan bakamiyom fotosuna bile dua etmekten baska yapacak bise yok insallah tez zamanda iyilesir.

Kızlar istanbul dayim bugun ogleden sonra kanamam oldu kostuk doktora acilmam yoktu az bi sanci cikti serum verdiler sonra duzeldi gonderdi kanaman devam ederse buyuk bi dogum hastanesine git dedi cok kötüyüm evimden uzak dua edin nolur

Kızlar istanbul dayim bugun ogleden sonra kanamam oldu kostuk doktora acilmam yoktu az bi sanci cikti serum verdiler sonra duzeldi gonderdi kanaman devam ederse buyuk bi dogum hastanesine git dedi cok kötüyüm evimden uzak dua edin nolur

Cokk gecmis olsun cnmmm yaa. hayirdir nasil oldu boyle birden bire.yol mu etkiledi acaba.insallah bise olmaz hafif rahim kasilmasi kaynaklidir belki.tabi yoruluyorsun calismaktan onunda etkisi olabilir.gecmis olsun tekrar uzme canini moralini yuksek tutmaya calis bol bol dinlen bakalim

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine yaaa neden olmuş olabilir ki yaa... ayaklarını biraz yukarda tutarak dinlen sürekli haberdar et bizide..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…