Ya nedir bu erken doğum bugün benim gibi gördüğüm 2 kişi daha var. Nasıyoruz da bu durum oluyo vala ben kendimi hiç yormadım bile ya işte hep oturuyorum yatay pozisyondaAllah yardımcısı olsun sağ salim gelsin yavrusu
normal bir durum değil ama bu arkadaşımızın ikizleri vardı şimdi öğrendim üçüde sağ-salim çıkmışlar doğumhaneden :)
yinede hepimizinki vakitli doğar inşAllah.çok dikkat edin kızlar son virajdayız artık,iş-güç yapıp kazınmayın boşyere bırakın dağınık kalsın :)
selam kızlar, doktordan geldim bende, 1,510 gr.mış minik kuzum. zayıf kaldı sizinkilerin yanında benim kızım yaa30+3 göründü, doktor herşey normal dedi şükür. çağlasam mı, duydun mu çook geçmiş olsun ikinize de. inşAllah herşey yolunda gider.
kasım annelerinden bir annemiz daha şuan doğumda dualarınızı eksik etmeyin
Allah yardimcilari olsun.saglikla insallah.yalniz nurdan bise daha yazmisti bayanin onceleri ikizleri varmis simdikiler ücüzmuymus.gercekten cok zor isi.5 taneee. :)))
Pardonnn sabah sabah ben yanlis okumusum sanirsam :)))) kadinin ilk cocuklari ama ikizmis tamamdir olay.ben niye boyle oldum yaaa :)))bazen okudugunu anlama konusunda sıkıntı yasiyorum.baksaniza kadinin basina 5 tane cocuk diktim 2 dk.da hahaayy :))
Sabah 6 da nasil kalkilirmis ogrendim bugun nidilat ictim bi daha uyku hak getire carpinti yapiyo ya bende zaten tansiyonum dusuktu yerlerde şimdi
evet çok yaygınlaşmış erken doğum bende diyorumki bu kadar vitamin içiyoruz ya bebekler cin gibi hemen çıkmak istiyolar sıkıntıya gelemiyorlar :) bide birşey diycem nidilat tamam sesem yapıyo ama bence iğnede bizi mahvetti ben erkenden uyurdum bir türlü uyuyamadım bambaşka birşeydi ya ter bi yandan oraya dön buraya dön bir yere sığamadım çok huzursuzdum çok az uyudum.Allah yardımcımız olsun.
çok şükür sağsalim doğmuşlar.evet dikkat etmemiz lazım hepimize birşeyler oluyor.
duygucuk çok geçmiş olsun.hafif beslen biraz rahatlasın miden.kendine iyi bak.
canım 4 ay kullandım progestanı inan öyle bir sersem yapıyorki ağızdan almıştım cellin alttan almıştı onda yan etkiler daha az olmuştu öyle hatırlıyorum kendiside yazar zaten ama inan uyku diye ölüyordum başım dönüyordu canım tekrar çok geçmiş olsun
o zaman bulantı dönemimizdi zaten hiç hatırlamak istemiyorum progestanıama çok şükürkü içmişiz.zaten ilaçla geçti bu hamilelik.hayırlısıyla sağsalim alalım bebişleri inşallah.benim şimdi içim baya rahatladı dünden sonra.6 saatte 1 düzenli alınca kasılmalar geçti böyle olucağıma inanmıyordum.Allahıma binlerce şükürler olsun.çağlasammı sende iyi olucaksın.buna inan.
Benimde tansiyonum düşük 9 a 5 çıkıo herzaman. Ben nidilatı içtikten sonra bacaklarımı baya yukarıda olacak şekilde duvara yaslayıp yatıyorum tansiyonum yukseliyor. Düşük tansiyondan dolayı 2 kez bayıldım. Doktorum ayaklarımı kaldırmamı tansiyonumun yükseleceğini söyledi. Ben baygınlık geldiğinde ayağa kalkıodum yanlış yapıomuşum
Canım saolasın ya inşallah geçecek bugünler. Az uyumuşum şükür öğleden sonra iğneye gidicem ciğer geliştiriciler son bugün. Diğer iğnelere yarın başlıyoruz 3gun arayla. Salı da kontrole gitcem. Bi de her ihtimale karşı büyük doğum hastanelerinden tanıdık Dr arıyorum çünkü benim hastane özel premature almıyo ama tabelalara eşek gibi yeni doğan ünitesi yazmayı biliyorlar
slm anneler bnm gorumcemde dun dogum yaptı 19 unda gidicekti sezeryan için gun vercekti doktoru ama kızımız sabredememiş sabahı karsı suyu gelmiş hemen kostur hastaneye :))
Benimde tansiyonum düşük 9 a 5 çıkıo herzaman. Ben nidilatı içtikten sonra bacaklarımı baya yukarıda olacak şekilde duvara yaslayıp yatıyorum tansiyonum yukseliyor. Düşük tansiyondan dolayı 2 kez bayıldım. Doktorum ayaklarımı kaldırmamı tansiyonumun yükseleceğini söyledi. Ben baygınlık geldiğinde ayağa kalkıodum yanlış yapıomuşum
Eki Görüntüle 803148kızlar bakın bakalım benım mınık arda kerem kıme benzıyor [/QUOT
sana benziyo annesi maaşallah.bu arada dün eşimle birşey farkettik yeni dizilerin başrollerindekilerin adları hep kerem olmuş.şimdi diycekler tv den gördüler de koydular.ama biz önceden koymuştuk.
Yook uzulma cnmm.zayif degil kesinlikle.benim 30.haftada 1388 di bende zayif galiba dedim.dr. hayir iyi dedi.2 hafta sonra gittigimde 2.136 dedi.7merak etme 30lara geldik ya en cok bu zamanda alacaklarmis kiloyu.bir gideceksin kontrole sasiracaksin sende bence :)))
sana benziyo annesi maaşallah.bu arada dün eşimle birşey farkettik yeni dizilerin başrollerindekilerin adları hep kerem olmuş.şimdi diycekler tv den gördüler de koydular.ama biz önceden koymuştuk.
Canım senin neden erken doğum riskin vardı? Benim servisde incelme kasılma ve sancıdankasılma ve sancı dursa da incelme sadece durdurulabilir herhalde ben sonuna kadar yatacam
slm anneler bnm gorumcemde dun dogum yaptı 19 unda gidicekti sezeryan için gun vercekti doktoru ama kızımız sabredememiş sabahı karsı suyu gelmiş hemen kostur hastaneye :))
maşAllahhhçook tatlı arda keremimiz. bence resiminizden gördüğüm kadarı ile, gayette ortaya karışık olmuş Allah bağışlasın annesi
Merhaba arkadaşlar günlerdir takip ediyorum bu topiği ve ilk kez yazıyorum. 3 gün önce yürürken zorlayan bir kasık ağrım başladı dün adetimi 1 gün geçmişti 2 test yaptım ikisi de ilk 5 dakkada önce silikti sonra koyulaştı.inşallah kısmet olursa 2.çocuğum olucak kasık ağrım hafifledi ama beni çok korkuttu.ilk gebeliğim 8 yıl önceydi ve belirtim sadece mide bulantısıydı ama bu zor geçeceğe benziyor.pazartesi sağlık ocağında testlerimi yaptırıcam.Allahım hepimize sağlıklı gebelikler nasib etsin.bol su içmeyi ihmal etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?