mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

evet çok yaygınlaşmış erken doğum bende diyorumki bu kadar vitamin içiyoruz ya bebekler cin gibi hemen çıkmak istiyolar sıkıntıya gelemiyorlar :) bide birşey diycem nidilat tamam sesem yapıyo ama bence iğnede bizi mahvetti ben erkenden uyurdum bir türlü uyuyamadım bambaşka birşeydi ya ter bi yandan oraya dön buraya dön bir yere sığamadım çok huzursuzdum çok az uyudum.Allah yardımcımız olsun.

çok şükür sağsalim doğmuşlar.evet dikkat etmemiz lazım hepimize birşeyler oluyor.

duygucuk çok geçmiş olsun.hafif beslen biraz rahatlasın miden.kendine iyi bak.

canım 4 ay kullandım progestanı inan öyle bir sersem yapıyorki ağızdan almıştım cellin alttan almıştı onda yan etkiler daha az olmuştu öyle hatırlıyorum kendiside yazar zaten ama inan uyku diye ölüyordum başım dönüyordu canım tekrar çok geçmiş olsun

o zaman bulantı dönemimizdi zaten hiç hatırlamak istemiyorum progestanı ama çok şükürkü içmişiz.zaten ilaçla geçti bu hamilelik.hayırlısıyla sağsalim alalım bebişleri inşallah.benim şimdi içim baya rahatladı dünden sonra.6 saatte 1 düzenli alınca kasılmalar geçti böyle olucağıma inanmıyordum.Allahıma binlerce şükürler olsun.çağlasammı sende iyi olucaksın.buna inan.

Yook uzulma cnmm.zayif degil kesinlikle.benim 30.haftada 1388 di bende zayif galiba dedim.dr. hayir iyi dedi.2 hafta sonra gittigimde 2.136 dedi.7merak etme 30lara geldik ya en cok bu zamanda alacaklarmis kiloyu.bir gideceksin kontrole sasiracaksin sende bence :)))

Allah yardimcilari olsun.saglikla insallah.yalniz nurdan bise daha yazmisti bayanin onceleri ikizleri varmis simdikiler ücüzmuymus.gercekten cok zor isi.5 taneee. :)))

Pardonnn sabah sabah ben yanlis okumusum sanirsam :)))) kadinin ilk cocuklari ama ikizmis tamamdir olay.ben niye boyle oldum yaaa :)))bazen okudugunu anlama konusunda sıkıntı yasiyorum.baksaniza kadinin basina 5 tane cocuk diktim 2 dk.da hahaayy :))

okurken heyecan yapıp acele ediyoruz o yüzden bende 2.okuyuşumda üçüz değil ikiz olduklarını anladım :) merak etme hepimiz aynıyız :)

Sabah 6 da nasil kalkilirmis ogrendim bugun nidilat ictim bi daha uyku hak getire carpinti yapiyo ya bende zaten tansiyonum dusuktu yerlerde şimdi

Benimde tansiyonum düşük 9 a 5 çıkıo herzaman. Ben nidilatı içtikten sonra bacaklarımı baya yukarıda olacak şekilde duvara yaslayıp yatıyorum tansiyonum yukseliyor. Düşük tansiyondan dolayı 2 kez bayıldım. Doktorum ayaklarımı kaldırmamı tansiyonumun yükseleceğini söyledi. Ben baygınlık geldiğinde ayağa kalkıodum yanlış yapıomuşum

nette gezınırken bir yazı buldum çok hosuma gitti,paylaşmak ıstedım

"Analık nedir Annem?" derdim de anacığıma; "Ben ol da bil" derdi Mevlânaca..

Ben ol da bil!

"Sen" oldum annem bak!..

"Sen" oldum ve bildim neymiş bu işin yürekçesi..

Hani "Köpekler bile 'ana' olmasın" derdin ya hep, o ızdıraplı yüreğinle, o engin şefkatinle..

Anlamazdık o zaman biz zamaneler..

"Zor kızım, çok zor analık" derdin ardından derin bir iç çekişle..

Zormuş anam..

Ana olmak "Hiç" ken "Hep" olmakmış meğer..Çoğalmakmış durmadan..

Dünyaya meydan okumak, mazi ve istikbâli sırtlamak,pervasız bir gözü karalıkmış..

Zormuş Annem..Olduk, gördük, bildik bak..

Ana olmak meğer; Kor ateşlerde üşümesi,kara kışlarda buz kesmesiymiş yüreğin..

Hep; "Ben!” derken, Artık; "O", "İllâ O!" demesiymiş..

Hiç varmayacağı kapıları çalması, hiç ederek ömrünü, adanmasıymış..

Hiç kızmaması yüreğin, almayı hiç düşünmeden hep vermesiymiş..

Hep sarıp-sarmalaması, hiç hesap sormadan,hep dost hep yâr olmasıymış..

Zormuş Anam..

Meğer ölümüne bir kara sevdaymış analık..

Olduk, gördük, bildik bak..

Canım saolasın ya inşallah geçecek bugünler. Az uyumuşum şükür öğleden sonra iğneye gidicem ciğer geliştiriciler son bugün. Diğer iğnelere yarın başlıyoruz 3gun arayla. Salı da kontrole gitcem. Bi de her ihtimale karşı büyük doğum hastanelerinden tanıdık Dr arıyorum çünkü benim hastane özel premature almıyo ama tabelalara eşek gibi yeni doğan ünitesi yazmayı biliyorlar

Canım senin neden erken doğum riskin vardı? Benim servisde incelme kasılma ve sancıdan kasılma ve sancı dursa da incelme sadece durdurulabilir herhalde ben sonuna kadar yatacam

slm anneler bnm gorumcemde dun dogum yaptı 19 unda gidicekti sezeryan için gun vercekti doktoru ama kızımız sabredememiş sabahı karsı suyu gelmiş hemen kostur hastaneye :))

inşallah gerek kalmaz.haklısın araştır bakalım.kızlar çok güçlü oluyor için rahat olsun benim doktorum hep öyle der erkekler daha geç gelişiyor.arkadaşım düşün 25 hafta 3 günlük 800 gr kız doğurdu şimdi 3.5 yaşında.seninki zaten 2 kiloyu geçmiş maaşallah iğnesinide oldu erken olsa bile birşeycik olmaz.

slm anneler bnm gorumcemde dun dogum yaptı 19 unda gidicekti sezeryan için gun vercekti doktoru ama kızımız sabredememiş sabahı karsı suyu gelmiş hemen kostur hastaneye :))

hadi gözünüz aydın sezeryan oldu dimi.darısı bize ama 7 8 hafta sonra bekliyoruz acele etmesinler dursunlar durdukları yerde :)

ben kızarıyorum çok terliyorum.ayakta durmamak lazım bayılma hissi oluyor gerçekten.

sağol canım ya, ne bileyim bi anda zayıf geldi. ama doktor da gayet normal dedi. sağlıklı olsun da minnak kuzum gerisi önemli değil. sende ciddi atak yapmışsın 2 haftada bakalım kaç kilo doğacaklar bizim kuzular

sana benziyo annesi maaşallah.bu arada dün eşimle birşey farkettik yeni dizilerin başrollerindekilerin adları hep kerem olmuş.şimdi diycekler tv den gördüler de koydular.ama biz önceden koymuştuk.

Aynen biz bastan koyduk seninle keremleri :))herkes alin ve goz yapisini ozellikle babaya cok benzetiyor banada burnunden ustu esim alti ben gibi geliyor tabikii degisecektir de egleniyoz istee :))))

Canım senin neden erken doğum riskin vardı? Benim servisde incelme kasılma ve sancıdan kasılma ve sancı dursa da incelme sadece durdurulabilir herhalde ben sonuna kadar yatacam

Cnm benim düşük riskim vardı. Kanamam durumuyordu 4 ay olana kadar hep yattım. Kanamam kesildi fakat bebek aşağı inmiş plesenta rahim ağzını kapatıyordu. Yine yattım ve sıcak duş falan almadım. Bacaklarımı hep yukarı kaldırdım. Plasentam yukarı çıktı biraz fakat bebeği düşük taşımaya başladım. Halen Kasıklarımda oynuyo yukarı çok çıkamadı yavrum. Sonra 25. Haftamda sabah uyandığımda amniyon sıvısı gelmişti bebeğin. İç çamaşırım tamamen ıslaktı. Hastanede de turnusollu ped ile amniyon sıvısı olduğunu onayladılar ve benimde erken doğum maceram hızlandı. Ciğer geliştirici iğne ve nidilat,serum,progestan içmeye başladım. Hergece bu gece son diye uyudum. Uyandığımda doğum yapmamışım şükürler olsun diyordum. Şükürler olsun ki tam 1 ay geçti ilaçlar sayesinde iyi gidiyor. Rahimde incelme varmı bilmiyorum doktorum ufak bişeyler gördü sanırım rahim ağzı açılabilir sakın ayakta durma falan dedi. Zaten ben 1 aydır yatıyorum.

Hadi hayirli olsun duydukca heyecanim kat kat artiyor yaaa.insallah hayirli zamanlarda bizim minikler de dogarlar.

ya görmüşüm geleceği dimi ? zor geçicek demişim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…