ya görmüşüm geleceği dimi ? zor geçicek demişim.
hadi gözünüz aydın sezeryan oldu dimi.darısı bize ama 7 8 hafta sonra bekliyoruz acele etmesinler dursunlar durdukları yerde :)
ben kızarıyorum çok terliyorum.ayakta durmamak lazım bayılma hissi oluyor gerçekten.
Eki Görüntüle 803148kızlar bakın bakalım benım mınık arda kerem kıme benzıyor [/QUOT
sana benziyo annesi maaşallah.bu arada dün eşimle birşey farkettik yeni dizilerin başrollerindekilerin adları hep kerem olmuş.şimdi diycekler tv den gördüler de koydular.ama biz önceden koymuştuk.
saol evt cm ilk cocgu sezerysn 2.de öyle ooldu
Hadi hayirli olsun duydukca heyecanim kat kat artiyor yaaa.insallah hayirli zamanlarda bizim minikler de dogarlar.
Kizlar gene sancılarm basladi hastanete yattım dr durmazsa aliriz dedi dua edin nolur
Caglasamminin ikinci nstde sancisi cikmamis.serum takmislar durursa duracak yoksa alacaz demisler.buyuk bir hastanedeymis.yeni dogan yogun bakimi varmis hastanenin en azindan.inssallah ikiside sorunsuz cikarlar hastaneden.
merhaba arkadaşlar bugün dayanamayıp doktora gittik eşimle ilk beta hcg değerim 6 eylülde 141.67 çıkmıştı.. bugün 14 eylül ve kan değerim 7821. çıktı doktor artık çok güzel ultrosonla bi bakalım kese oluşmuş mu dedi karnımdan baktığında göremedi vajinal ultrosonla baktığında gördük kesemizi çok şükür.. ama bebeği göremedik :/ 10 gün sonra tekrar gel dedi bebeği görelim hem kalp atışlarını duyalım hem bakalım kesenin içine mi yoksa dışına mı tutunmuş dedi orda birazz moralim bozuldu şimdi kafamda ya kesenin içinde değilde dışında görünürse bebek dış gebelikten korkuyom yaa sizler ne düşünyosunuz en son dedikleri moralimi bozdu doktorun benim gibi olan varmı aranızda ://
not.. son regl tarihim 6 ağustosdu... doktor 5 haftalık hamilesin dedi bugün..
canım hayırlı olsun doktorlar öyle derler korkma çok erken o yüzden duyulmaz.yalnız tavsiyem alttan baktırma benim doktorum istenilen gebelikte alttan bakmaz.birde canım biz martta hamile kalanlarız burayada yaz tabi ama bence doğumun ne zamana geliyorsa o ayın anneleri topiğine gir orda çok şey paylaşırsınız sorularına daha net cevaplar alırsın.mesela mayıs 2014 annelerine bak.hiç endişelenme bebişinin kalp atışını duyarsın yakında canım.Allah sanada bizim gibi bu günleri göstersin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
aminn canımm çook teşekkür ederim saolasın allah sizlerede hayırlı doğumlar nasip etsin inşallahh... sizlerle konuşmak iyi geliyo biraz bile olsa rahatladım. buraya yazmamın sebebi sizler tecrübelisiniz belki aranızda benim gibi durum yaşayan olmuştur fikirlerini almak için yazdım :)) güzel dileklerin tekrar teşekkürler herşey gönlünce olsun canımm..
Kizlar sancim yeni durdu nidilati arttirdilar umarim daha cikmaz premature bebekler icin iyi bi hastanedeyim hoca da iyi dert etme olmadi dogurturuz diyo :) ama ben dogurmuyorum uleynnnnn
Kizlar caglasammiyla konustum.nstdeymis.dua edelim bir sorun cikmasin insallahbilgi alirsam yazarim.insallah bir sıkıntı olmaz.ciger gelistiriciyi yeni vurulmustu hemen etkisi olur insallah.
bende ilk 2 gidişimde duymadım çünkü erken gitmiştim lekelenmem olduğu için.sonra çok şükür duydum.her gebelik bir olmuyor.ilk hamileliğim çok rahat geçmişti az bulantım olmuştu.ama şimdiki çok farklı geçiyor başta kasıklarım çok ağırmıştı midem kazınıyodu ilk belirtiler onlardı mide bulantılarım ağır geçti.inşallah senin bulantın olmaz.
Kizlar allah hepinize saglikli guzel dogumlar ve seker mi seker tatlmi tatli bebekleri kucagnza almayi nasip etsn aminben dogum yapali bugn tam kirk gun oldu krkmz ckti kuck prensesim denizm kocaman oldu 3140 gramdı dogdugnda we boyu 52 cmydi smi kilosu dört bucugu gecti boyuda 60 cm masallah subanallah we bı surprzm daha war ki bzede surprz oldu denizimin adi gbi gozleride denz gbi masmavi Eki Görüntüle 803705
Kizlar sancim yeni durdu nidilati arttirdilar umarim daha cikmaz premature bebekler icin iyi bi hastanedeyim hoca da iyi dert etme olmadi dogurturuz diyo :) ama ben dogurmuyorum uleynnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?