mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
Hanimlar hepinize ayri ayri tesekkur ederim destekleriniz icin aksam bi ara gene kasilmalar oldu ama az once nstden ciktim sanci yoktu kızımin adiniyeniden gozden geciricem nidilat dusunuyorum :) bi de oglen nstde 50-60 sancim varken cin gibiydim hic hissetmedim dogum seklim icin de anestezisiz sezeryan düşünüyorum :) hadi iyi bakin kendinize sabaha umarim bisey olmaz da çıkarım yoksa bu dogumhane kati kocami bile dogurtacakti :)

maşallah annesi inşallah bizlerde o günleri görürüz.doğunca nasılda büyüyolar dimi 41 kere maaşallah inşallah gözleride renkli kalır.kuzunla mutluluklar size.arada yaz bize moral oluyor böyle güzel şeyler.kaç haftalık doğmuştu deniz.

tamam canım haber ver sabah ilk kontrolden sonra.nidilat olsun bencede iyiki varmış Allah çıkartandan razı olsun.yoksa doğurmuştuk çoktan :) e kocanada nidilat verseydin bari :) :)
anestezisiz sezeryan mı :) epidural sezeryanmı olucaksın?ben anesteziyle olmuştum yine öyle istiyorum ama doktorum ısrar ederse güvenirim ona.

Deniz 39+0 da sezeryanla dvnyaya geldi dogumdan cktgmda yarm saat hc durmadan cglik attm we agladm amelythaneyi brbrne kattm ksacasi ama odama alndgmda o kucuck ve cnindan olan melegi grunce ne agri kalyo nde bska bsy zaten bn kndmi ck cbk topladm ertesi gun normal hayatm dewam edyodu dogumdan saat ona ceyrek kala cktm ögldn snra gazmda ckti yurudumde . Özel hastaneyi bu yuzdn oneriyorum 2 gnde inşani ayaga kaldryolar hc dogm ypms gbi olmyosun 15 dk da br gelp kntrol edyolar bda dogum yaparsam xne ozelde yapcm kzmda masallah aya buyudu

bilmezmiyim o anı bebeği görünce unutuyosun herşeyi.ben 2. kez yaşayacağım inşallah.hemde aynı doktor ve aynı hastanede inşallah.Allah kısmet ederse tabi.hatta aynı gün olur diye düşünüyoduk 19 kasım diye ama bu bebiş erken gelicek gibi.inşallah durur 38 e kadar

Kızlar gene sanci cikti sabah yatisa devam
Cnm hiç stres yapma Allah ın izniyle doğsa bile kritik zamanları atlattın..biçok tanıdığım erken dogum yaptı bi çoğu 28 ile 30. Haftalarda doğum yaptı ve çok sağlıklılar.ben hastanedeyken bi kadın 5,5aylık doğum yaptı ve bebeği yaşıyordu. Bide ciğer geliştirici iğnenin yan etkisi sancıları arttırmasıymış. Yarın tekrar ciğer geliştirici vurulacam ve doktorum doğumu tetikleyebilir dedi.iğneden sonra riskli bi zaman dilimi var onu atlatmamız lazım dedi.iğnenin etkiside olabilir biraz daha sık dişini atlatıcan inşallah

hadi ya onu bilmiyordum.ama demekki erken doğum riski daha ağır bastığından veriyolar iğneyi mecburen.bende yarın 2.dozu olucam.aslında 2 dozu anladım da 3.doz fazla değilmi ya toplamda 6 tane ama 2 şer vuruluyorum.

Cnm ben nidilatı 12saat arayla içiyorum doktorum 8 saat arayla alırsın dedi. Bide sancım çıkarsa serum takarım gözetimim altında olacaksın dedi. Ben hastanede sabah akşam olmak üzere 2doz vurulmuştum. Bu seferde p.tesi ve salı vurulacakmışım. Ama bi öncekinde sancım olduğu halde doğumu tetiklemedi. Allah ın izniyle şimdide bişey olmaz. Doktorlar erken doğumu kesin gördüğü durumlarda iğne vuruyorlar sanırım. Doktora iğne vurulmasam olmazmı dedim. Doktor da;Aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık.bu riski göze alamam dedi. Hakkımda hayırlısı olsun. Tevekkül etmekten başka çarem yok. Stres yaptıkça sancım artıyo. Allah verdi ve en iyisini o bilir. Bizim endişemiz durumu kötüleştirio. 25. Haftamda suyum geldiğinde herkez felaket senaryoları yazmıştı. İlk başta üzüldüm sonra Allah ın verdiği bi mucize ve herşeyi o bilir,hakkımda hayırlısı olsun diye düşündüm. Çok şükür daha iyi zamanlara ulaştık. Hedefim 37. Hafta ,bakalım ulaşabilecekmiyim?Allah tüm annelere sabır versin.

inşallah canım birlikte ulaşırız çok şükür bende onu diyorum 6 7 kafta kaldı kendimi öyle şartlandırıyorum stres gerçekten yapmamak lazımmış.kendine ve bebişine iyi bak.

inşallah canım birlikte ulaşırız çok şükür bende onu diyorum 6 7 kafta kaldı kendimi öyle şartlandırıyorum stres gerçekten yapmamak lazımmış.kendine ve bebişine iyi bak.

Sende canım kendine iyi bak. Allah yardımcın olsun. Ben annemdeyim full yatıom. Yemek ev işi derdim yok. Senin oğlun var ilgi alaka bekler.şimdi okullarda açılıo..yatarak dinlenmek şart bizim için. İnşallah 37.haftaya ulaşıcaz hepbirlikte..

Kizlar kafam acayip karismis durumda burdaki drlar diyor ki bugun de nidilata devam ama yarin eve cikartirsak biz sana nidilat kullandiramayiz ve sancin olursa gelir dogumunu yaparsin bebegin iyi cok sorun yasamayiz diyolar benim dr ise nidilata dayanabildigimiz kadar dayanicaz diyonapicam ben

canım yarın olsun hayır olsun bence yarın daha net birşey söylerler.nidilatı neden kullandırtmıycaklarmış mantıklı açıklamaları vardır heralde.mesela sancın gelir anlamazsın falan diye mi düşünüyolar.arada bırakmışlar seni Allah yardımcın olsun.

Daha hastanedeyim yarin sancim olmazsa bırakacaklar. Diyoki burdakiler bu gozlem altinda olmayan bi insanin evinde kullanabilecegi bi ilac degil diyolar tansiyon carpinti falan yaparmis. Zaten bebek gelirse gelir engel olmaz diyolar. Benim doktor da
.ok yemesin onlar dedi daha durur niye erkenden dogacakmis dedi sanirim devam edicem surdan bi cikayim da zaten nidalattan yana bi sıkıntım da olmadi benim. Sadece suan 6 saatte kesmiyo 4 saatte kesiyo sanciyi

geçmiş olsun canım,Allah senin ve bebeğin hakkında hayırlısını versin...

bencede kullan derim canım.başta tamam çok zorladı benide ama alıştım nerdeyse bende.zaten yatmaya devam ediceksin ilacın yan etkilerinide hafif atlatırsın o şekilde.

Ay ne zor bi durum her kafadan ayri ses cikiyo. Cnm ben senin yerinde olsam sanirim doktoruma güvenir devam ederdim. Allah yardimcin olsun insallah atlaticaksin bunlari bebiss zamanindan önce gelmicek insallahh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…