Son gorustugumde caglasamminin sesi iyi geliyordu.ilaclara devam dedi.annesi kalabilecekmis yaninda o sevindirici en azindan.sanci durdu demisti.bir gunu daha atlattik o da bizde.bende yarin kalp dr.u kontrolune gidecem bakalim.insallah kuculmustur kitle.bana da dua edin nolur kizlar.yarin gelince yazarim.
Canim arkadasim cok tesekkur ederim destwgin icin bu geceyi de atlattık sukur nst cekildi az once tam finalde ufak bi sanci cikti doktoru bekliyorum cikmak istiyorum artik bugun evlilik yildonumumuz((
Kizlar kafam acayip karismis durumda burdaki drlar diyor ki bugun de nidilata devam ama yarin eve cikartirsak biz sana nidilat kullandiramayiz ve sancin olursa gelir dogumunu yaparsin bebegin iyi cok sorun yasamayiz diyolar benim dr ise nidilata dayanabildigimiz kadar dayanicaz diyonapicam ben
Canım 2ayrı hastanede yattım ikiside taburcu etikten sonra nidilata izin vermediler. Sanırım sorumluluk alamıyorlar. Özeldeki doktorum kullanacaksın yan etkileri olabilir dedi. Nidilat çok atki etmedi. Sadece sıcak basması falan yapıyor. Hafifte çarpıntı yapıo ama bişeycik değil bebeklerimiz için. Bence doktorun ne derse onu uygula cnm...
çıkartırlar inşallah canım evde dinlen hiç kalkma ama.çok çok geçmiş olsun.evlilik yıldönümün kutlu olsun.bebişinde dayansın biraz daha sonra güzel günler seni bekliyor
Himm anladim canim devlet hast sorumluluk almiyo demekki zaten dun doktor da dedi ozeller verir ama ben sorumluluk alamam dedi ama bu sabah gelen bi uzman da nidilata devam dedi ben bu kadar dengesiz doktor bir arada gormedim
Neyse simdilik 4 saatle devam edeyim diyorum. Sen kax saat aliyosun bi de baska ne aliyodun?
hepinize iyi haftalar yerinde duramayan yaramaz bebişlerin anneleri
inşallah bu haftayıda hiçbirimiz doğurmadan atlatırız :)
benim için bugün maraton başlıyor gözümde hala minicik olan oğlum 3.sınıfa başlıyor teyzeleri inanın ben ondan daha heyecanlıyım.darısı sizlerin başına inşallah.dünyaya geldilermi çabucak büyüyorlar.
Son gorustugumde caglasamminin sesi iyi geliyordu.ilaclara devam dedi.annesi kalabilecekmis yaninda o sevindirici en azindan.sanci durdu demisti.bir gunu daha atlattik o da bizde.bende yarin kalp dr.u kontrolune gidecem bakalim.insallah kuculmustur kitle.bana da dua edin nolur kizlar.yarin gelince yazarim.
Canim arkadasim cok tesekkur ederim destwgin icin bu geceyi de atlattık sukur nst cekildi az once tam finalde ufak bi sanci cikti doktoru bekliyorum cikmak istiyorum artik bugun evlilik yildonumumuz((
hepinize iyi haftalar yerinde duramayan yaramaz bebişlerin anneleri
inşallah bu haftayıda hiçbirimiz doğurmadan atlatırız :)
benim için bugün maraton başlıyor gözümde hala minicik olan oğlum 3.sınıfa başlıyor teyzeleri inanın ben ondan daha heyecanlıyım.darısı sizlerin başına inşallah.dünyaya geldilermi çabucak büyüyorlar.
Canım ben 12 saat arayla içiyordum. Fakat sancım arttı biraz doktor 8 saat arayla içebileceğiöi söyledi ve dün geceden beri 8 saat arayla içmeye başladım nidilatı. Ayrıca geceleri 200mg progestan ve magnezyum içiyorum cnm. Bugün ciger geliştirici iğneyi tekrarlıcak doktorum. Sancımı tetiklermi acaba?korku var içimde
cnm ogluna basarılar üniversiteye gidişinide görürsün insallah bence bu haftada kimse dogurmucak allahın izniyle :)))
canim basarilar oglusuna annenin gozunde koca adam olsa da minicik yavru daha di mi :) kocaman olmus oglun masallah iyi haftalar sana cnm
Kizlar eve ciktim ama kasilmalarim var biraz huzursuzum
Cnm sen psikolojık olarak rahatladıkça bebekte rahatlıcak. Bende hastaneden çıktıktan sonra bi kaç günde kendime geliyordum. Ev ortamında dahada iyi olacaksın emin ol. Bide 3litreye yakın su tüket,bol idrara çık sancıları hafifletiyor. Sancım oldukça wc ye gidiyorum. İyi geliyor bana.inşallah sonuna kadar gidecez.bugün doktorda bi anneyle tanıştım bebeğide yanındaydı. 35 haftalıkken doğmuş ama maşallah topaç gibi çok tatlı bir bebekti.hiç ciğer geliştirici iğne vurulmadığı halde küveze bile girmemiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?