mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
Son gorustugumde caglasamminin sesi iyi geliyordu.ilaclara devam dedi.annesi kalabilecekmis yaninda o sevindirici en azindan.sanci durdu demisti.bir gunu daha atlattik o da bizde.bende yarin kalp dr.u kontrolune gidecem bakalim.insallah kuculmustur kitle.bana da dua edin nolur kizlar.yarin gelince yazarim.

Canim arkadasim cok tesekkur ederim destwgin icin bu geceyi de atlattık sukur nst cekildi az once tam finalde ufak bi sanci cikti doktoru bekliyorum cikmak istiyorum artik bugun evlilik yildonumumuz ((

Canim arkadasim cok tesekkur ederim destwgin icin bu geceyi de atlattık sukur nst cekildi az once tam finalde ufak bi sanci cikti doktoru bekliyorum cikmak istiyorum artik bugun evlilik yildonumumuz ((

çıkartırlar inşallah canım evde dinlen hiç kalkma ama.çok çok geçmiş olsun.evlilik yıldönümün kutlu olsun.bebişinde dayansın biraz daha sonra güzel günler seni bekliyor

hepinize iyi haftalar yerinde duramayan yaramaz bebişlerin anneleri
inşallah bu haftayıda hiçbirimiz doğurmadan atlatırız :)
benim için bugün maraton başlıyor gözümde hala minicik olan oğlum 3.sınıfa başlıyor teyzeleri inanın ben ondan daha heyecanlıyım.darısı sizlerin başına inşallah.dünyaya geldilermi çabucak büyüyorlar.

Canım 2ayrı hastanede yattım ikiside taburcu etikten sonra nidilata izin vermediler. Sanırım sorumluluk alamıyorlar. Özeldeki doktorum kullanacaksın yan etkileri olabilir dedi. Nidilat çok atki etmedi. Sadece sıcak basması falan yapıyor. Hafifte çarpıntı yapıo ama bişeycik değil bebeklerimiz için. Bence doktorun ne derse onu uygula cnm...

Himm anladim canim devlet hast sorumluluk almiyo demekki zaten dun doktor da dedi ozeller verir ama ben sorumluluk alamam dedi ama bu sabah gelen bi uzman da nidilata devam dedi ben bu kadar dengesiz doktor bir arada gormedim
Neyse simdilik 4 saatle devam edeyim diyorum. Sen kax saat aliyosun bi de baska ne aliyodun?

çıkartırlar inşallah canım evde dinlen hiç kalkma ama.çok çok geçmiş olsun.evlilik yıldönümün kutlu olsun.bebişinde dayansın biraz daha sonra güzel günler seni bekliyor

Cok cok tesekkur ederim canim minik ogluna da basarilar diliyorum. Taburcuolcam gibi olmazsam kacacam zaten nasil olsa tum tetkiklerim var bisi olursa gelirim hemen

Canım ben 12 saat arayla içiyordum. Fakat sancım arttı biraz doktor 8 saat arayla içebileceğiöi söyledi ve dün geceden beri 8 saat arayla içmeye başladım nidilatı. Ayrıca geceleri 200mg progestan ve magnezyum içiyorum cnm. Bugün ciger geliştirici iğneyi tekrarlıcak doktorum. Sancımı tetiklermi acaba?korku var içimde

cnm ogluna basarılar üniversiteye gidişinide görürsün insallah bence bu haftada kimse dogurmucak allahın izniyle :)))

insallah cnm hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz canım gelince mutlaka yaz

canim yaa cok gecmis olsun moralini bozma sakin daha iyi olcak her sey yorma kendini evlilik yildonumunuz kutlu olsun esinle kuzunla mutlu mutlu daha bi suru senelere..iyi bak kendine

canim basarilar oglusuna annenin gozunde koca adam olsa da minicik yavru daha di mi :) kocaman olmus oglun masallah iyi haftalar sana cnm

bende şimdi oldum geldim iğneyi.korkma canım tetiklemez.ben 3 gün önce olmuştum ilkini tetiklemedi sancım çok azaldı.bugün bende nidilatı günde 3 içicem 6 saatte bir içiyodum.azalt dedi doktor.ama sancım olursa 4 eçıkartırım valla.

cnm ogluna basarılar üniversiteye gidişinide görürsün insallah bence bu haftada kimse dogurmucak allahın izniyle :)))

çok teşekkür ederim canım.inşallah.

canim yaz gelince hemen ins kuculmustur gitmistir allah iyilik versin hepimize hepimizn yavrusuna

Kızlar doktorumuza gittik. Suyumuz iyiymiş. Bebeğin kilosu 1.800 gr,31+2 haftalık görünüyormuşMaşallah oğluma
Ciğer geliştirici iğne vurulduk. 2doz aynı anda vurdular. Yarında 2 doz vurulcaz. İnşallah ağır gelmez. Şimdilik iyiyim inşallah bişeycik olmaz

Kizlar eve ciktim ama kasilmalarim var biraz huzursuzum

Cnm sen psikolojık olarak rahatladıkça bebekte rahatlıcak. Bende hastaneden çıktıktan sonra bi kaç günde kendime geliyordum. Ev ortamında dahada iyi olacaksın emin ol. Bide 3litreye yakın su tüket,bol idrara çık sancıları hafifletiyor. Sancım oldukça wc ye gidiyorum. İyi geliyor bana.inşallah sonuna kadar gidecez.bugün doktorda bi anneyle tanıştım bebeğide yanındaydı. 35 haftalıkken doğmuş ama maşallah topaç gibi çok tatlı bir bebekti.hiç ciğer geliştirici iğne vurulmadığı halde küveze bile girmemiş..

Canım saolasın ya desteğin için. Bebişinin büyümesine de çok sevindim sancın çıktı mı? Bi de sen bu ciğer geliştiriciyi daha önce vurulmuşmuydun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…