canım iyi haberlerle gel inşallah canım.
Canım saolasın ya desteğin için. Bebişinin büyümesine de çok sevindim sancın çıktı mı? Bi de sen bu ciğer geliştiriciyi daha önce vurulmuşmuydun?
Benim doktorum nst ye bağlamıyor beni,nedenini anlamış değilim. Yarın iğnenin 2. Dozu vurulacak ve nst ye bağlıyacak ilk defa. Ben kasıklarımda sancı hissediyorum ve arada karnım sertleşio ama sık değil.yarın bilgilendiririm sancım cıkarsa. Ciğer geliştirici iğneyi 25. Haftadayken vurulmuştum ama doktorum etkisi geçmiştir, tekrarlıyacaz dedi.hakkımızda hayırlısı olsun.destek olma konusuna gelince,sanırım bazen strese sokuyorum sizleri yazdıklarımla...hakkınızı helal edin ama ben çok evhamlı bi anne olacağımdan eminim artık...malesef çok abartıyorum duygularımı:18:
Gittim bugun hastaneye diyordum ya gebelere bakan kalp dr.u izindeydi diye.ben aradigimda kontrolse direk gelin demislerdi.ben de direk gittim.meger gebelerinkinde mutlaka onceden randevu gerekiyormus kontrol icinde yanlis yonlendirmis sekreterler beni,sinir oldum.gecen sefer sabah gitmistik ogleden sonraya randevu vermislerdi.nasil bir sacmaliksa gunde sadece 2 gebe bakabiliyorlarmis.yalvardim resmen bakin 9.aya giriyom cok zor geldim zaten 5 dk bile surmuyor muayenem.beklemeye raziyim bugun beni de alin dedim.almadilar.hastane o kadar pisti ki afedersiniz öğurmekten mahvoldum oyle oldukca gobek fitigim daha cok agridi.tum gun yattim gelince.velhasil carsamba 11de gel dediler.bende gitmekte kararsiz kaldim.2 ayri dr. Inceledigi icin.8 gun sonrada fakultedeki dr. Cagirdi.acaba direk ona mi gitsem diyorum.bir aklimda her dr. Gorusu farklidir,ikiside birbirinden haberdar zaten yoksa carsamba bunada gidip haftaya da digerine mi gitsem.sizce ne yapim.ya cok da zor oluyor gitmek de merak da ediyom belki iyi hir haber alirim diye. karnim kocaman oldu kizlar ben sasiriyorum noldu bole diye.daha guya 1 ay var ama sanki yarin doguracak gibi gorunuyom.elim ayagim yuzum burnum her tarafim sismis durumda odem cok bende.
Kızlar doktorumuza gittik. Suyumuz iyiymiş. Bebeğin kilosu 1.800 gr,31+2 haftalık görünüyormuşMaşallah oğluma
Ciğer geliştirici iğne vurulduk. 2doz aynı anda vurdular. Yarında 2 doz vurulcaz. İnşallah ağır gelmez. Şimdilik iyiyim inşallah bişeycik olmaz
Gittim bugun hastaneye diyordum ya gebelere bakan kalp dr.u izindeydi diye.ben aradigimda kontrolse direk gelin demislerdi.ben de direk gittim.meger gebelerinkinde mutlaka onceden randevu gerekiyormus kontrol icinde yanlis yonlendirmis sekreterler beni,sinir oldum.gecen sefer sabah gitmistik ogleden sonraya randevu vermislerdi.nasil bir sacmaliksa gunde sadece 2 gebe bakabiliyorlarmis.yalvardim resmen bakin 9.aya giriyom cok zor geldim zaten 5 dk bile surmuyor muayenem.beklemeye raziyim bugun beni de alin dedim.almadilar.hastane o kadar pisti ki afedersiniz öğurmekten mahvoldum oyle oldukca gobek fitigim daha cok agridi.tum gun yattim gelince.velhasil carsamba 11de gel dediler.bende gitmekte kararsiz kaldim.2 ayri dr. Inceledigi icin.8 gun sonrada fakultedeki dr. Cagirdi.acaba direk ona mi gitsem diyorum.bir aklimda her dr. Gorusu farklidir,ikiside birbirinden haberdar zaten yoksa carsamba bunada gidip haftaya da digerine mi gitsem.sizce ne yapim.ya cok da zor oluyor gitmek de merak da ediyom belki iyi hir haber alirim diye. karnim kocaman oldu kizlar ben sasiriyorum noldu bole diye.daha guya 1 ay var ama sanki yarin doguracak gibi gorunuyom.elim ayagim yuzum burnum her tarafim sismis durumda odem cok bende.
Yok ya olur mu öyle şey iyi ki böyle bi imkanımız var da moral buluyoruz. Demek bu ciğer geliştiricinin süresi var. Yarın kendi doktoruma gidicem. İnşallah durur şu bebeklerimiz bi kaç hafta daha ya.
inşallah dursunlar bayramdan sonra gelebilirler :) ama ciğer geliştircinin süresi olayı bence saçma çünkü ciğer gelişiyor sonra geriliycek hali yok sanırım demek istedikleri artık o iğnenin faydası olmaz yeniden yapıp dahada geliştirelim olabilir.anlatabildim mi gerçi bilemiyorum.zaten bu ilaçlar kafamı allak bullak etmiş durumda.dışarı çıkmaya çıkmaya aptallaştım.bugün sağlık ocağından aradılar kilomu falan sordular 87 dedim sonra dedimki nerden çıktı ya 83.5 dedim.okulda biri bebeğin adını sordu baya düşündükten sonra aklıma geldi uçmuşum ben.ne kullanıyosun deseler nidilat derim ama :)
yaa kızlar 4 gunden beri cok midem agrıyor 2 gundurde karnım havalar serinledi üşütüyomuyum acaba off cam acsam serin kapatsam terliyorum nasıl olcak böyle yaa
Aynen cnm cam açık olduğu halde boyunlarım falan hep ter içinde.normalde asla terlemezdim.49 kiloydum Zaten.klima açık olunca terlemiyorum ve rahat nefes alabiliyorum. Ama hapşırmalarım başladı.burun akıntısı falan...ben iyice saçmalıom ama elden bişey gelmiyor nefes alamıom sıcakta...
yaa kızlar 4 gunden beri cok midem agrıyor 2 gundurde karnım havalar serinledi üşütüyomuyum acaba off cam acsam serin kapatsam terliyorum nasıl olcak böyle yaa
Kizlar kendi doktoruma gelmistim gene sanci çıktı yatirdilardurmicak bu kiz
Kizlar kendi doktoruma gelmistim gene sanci çıktı yatirdilardurmicak bu kiz
Cnm bebegin ultrasondaki gelisimi nasil?bebislerin gelisimi genelde önden gidiyor bicok kisinin.benim doktorum 33. Haftadan sonra rahatlicam hicbir tehlikesi kalmiyor dedi. İlk hedefim 33. Haftaya ulasmak..Allah hepimizin yardımcısı olsun. Melek yavrularımız Allah a emanet. Stres ve vesveseden kurtulmak için dua okuyordum ve yüreğim rahatlıyordu. Tesbih çekiyordum ve uyuyakalıyordum. Hastane ortamında iyi gelio cnm. Dualarım seninle....
Aynen cnm cam açık olduğu halde boyunlarım falan hep ter içinde.normalde asla terlemezdim.49 kiloydum Zaten.klima açık olunca terlemiyorum ve rahat nefes alabiliyorum. Ama hapşırmalarım başladı.burun akıntısı falan...ben iyice saçmalıom ama elden bişey gelmiyor nefes alamıom sıcakta...
Canim ultrason a gore 33+3 2100 GR görünüyo doktor cok sinirda diyo suan. Yani dogsa sıkıntı olabilirmis de olmayabilirmis de
Canim ultrason a gore 33+3 2100 GR görünüyo doktor cok sinirda diyo suan. Yani dogsa sıkıntı olabilirmis de olmayabilirmis de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?