mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
canım iyi haberlerle gel inşallah canım.

Gittim bugun hastaneye diyordum ya gebelere bakan kalp dr.u izindeydi diye.ben aradigimda kontrolse direk gelin demislerdi.ben de direk gittim.meger gebelerinkinde mutlaka onceden randevu gerekiyormus kontrol icinde yanlis yonlendirmis sekreterler beni,sinir oldum.gecen sefer sabah gitmistik ogleden sonraya randevu vermislerdi.nasil bir sacmaliksa gunde sadece 2 gebe bakabiliyorlarmis.yalvardim resmen bakin 9.aya giriyom cok zor geldim zaten 5 dk bile surmuyor muayenem.beklemeye raziyim bugun beni de alin dedim.almadilar.hastane o kadar pisti ki afedersiniz öğurmekten mahvoldum oyle oldukca gobek fitigim daha cok agridi.tum gun yattim gelince.velhasil carsamba 11de gel dediler.bende gitmekte kararsiz kaldim.2 ayri dr. Inceledigi icin.8 gun sonrada fakultedeki dr. Cagirdi.acaba direk ona mi gitsem diyorum.bir aklimda her dr. Gorusu farklidir,ikiside birbirinden haberdar zaten yoksa carsamba bunada gidip haftaya da digerine mi gitsem.sizce ne yapim.ya cok da zor oluyor gitmek de merak da ediyom belki iyi hir haber alirim diye. karnim kocaman oldu kizlar ben sasiriyorum noldu bole diye.daha guya 1 ay var ama sanki yarin doguracak gibi gorunuyom.elim ayagim yuzum burnum her tarafim sismis durumda odem cok bende.

Canım saolasın ya desteğin için. Bebişinin büyümesine de çok sevindim sancın çıktı mı? Bi de sen bu ciğer geliştiriciyi daha önce vurulmuşmuydun?

Benim doktorum nst ye bağlamıyor beni,nedenini anlamış değilim. Yarın iğnenin 2. Dozu vurulacak ve nst ye bağlıyacak ilk defa. Ben kasıklarımda sancı hissediyorum ve arada karnım sertleşio ama sık değil.yarın bilgilendiririm sancım cıkarsa. Ciğer geliştirici iğneyi 25. Haftadayken vurulmuştum ama doktorum etkisi geçmiştir, tekrarlıyacaz dedi.hakkımızda hayırlısı olsun.destek olma konusuna gelince,sanırım bazen strese sokuyorum sizleri yazdıklarımla...hakkınızı helal edin ama ben çok evhamlı bi anne olacağımdan eminim artık...malesef çok abartıyorum duygularımı:18:

Yok ya olur mu öyle şey iyi ki böyle bi imkanımız var da moral buluyoruz. Demek bu ciğer geliştiricinin süresi var. Yarın kendi doktoruma gidicem. İnşallah durur şu bebeklerimiz bi kaç hafta daha ya.

Tüh ya saçmalığa bak nasıl anlayışsız buinsanlar. Neyse sen düşünme öyle doğum moğum yorulmuşsundur

maşallah oğluna aynıyız seninle benimde cuma 1700 dü 30+6 ydı.inşallah daha durucak bebişler.
ben 3 er gün arayla oluyorum.

canım ya hamilesin ama halden anlamıyolar işte ne yazıkki.sen bilirsin haftaya gidiceğine güvendiysen ona git direkt derim bence.sıkma canını zaten asıl doğduktan sonra daha iyi olucak bebişin muayanesi ve görüceksin ciddi birşey yok diycekler.hadi bakalım senin bizden az kaldı ama tabi bizimkiler acele etmezse.niye şiştin diycem ama normaldir artık sanırım.ben ilkinde daha 5.aydan şişmiştim.şimdi daha olmadı.

Yok ya olur mu öyle şey iyi ki böyle bi imkanımız var da moral buluyoruz. Demek bu ciğer geliştiricinin süresi var. Yarın kendi doktoruma gidicem. İnşallah durur şu bebeklerimiz bi kaç hafta daha ya.

inşallah dursunlar bayramdan sonra gelebilirler :) ama ciğer geliştircinin süresi olayı bence saçma çünkü ciğer gelişiyor sonra geriliycek hali yok sanırım demek istedikleri artık o iğnenin faydası olmaz yeniden yapıp dahada geliştirelim olabilir.anlatabildim mi gerçi bilemiyorum.zaten bu ilaçlar kafamı allak bullak etmiş durumda.dışarı çıkmaya çıkmaya aptallaştım.bugün sağlık ocağından aradılar kilomu falan sordular 87 dedim sonra dedimki nerden çıktı ya 83.5 dedim.okulda biri bebeğin adını sordu baya düşündükten sonra aklıma geldi uçmuşum ben.ne kullanıyosun deseler nidilat derim ama :)

yaa kızlar 4 gunden beri cok midem agrıyor 2 gundurde karnım havalar serinledi üşütüyomuyum acaba off cam acsam serin kapatsam terliyorum nasıl olcak böyle yaa

Bende anlamadım gelişmiş,oluşmuş bi organ eski haline döner mi?etkisi geçti demekle nefes almayı kolaylaştıran bi hormon salgılıyo olabilir iğne sayesinde...kardeşim tıp bölümünü kazandı bu sene ama ben şuan ondan çok daha bilgiliyim.benimle dalga geçiyorlar evde,uçtun iyice diyorlar..doktorumda bunaldı artık sorularım karşısında.... Bak şimdi sinir oldum doktora ben niye 24 saat arayla iğne vuruluom ki?

yaa kızlar 4 gunden beri cok midem agrıyor 2 gundurde karnım havalar serinledi üşütüyomuyum acaba off cam acsam serin kapatsam terliyorum nasıl olcak böyle yaa

Aynen cnm cam açık olduğu halde boyunlarım falan hep ter içinde.normalde asla terlemezdim.49 kiloydum Zaten.klima açık olunca terlemiyorum ve rahat nefes alabiliyorum. Ama hapşırmalarım başladı.burun akıntısı falan...ben iyice saçmalıom ama elden bişey gelmiyor nefes alamıom sıcakta...

canım ilaçta yapıyor ben ilacı içip doktora gitmiştim doktor halimi gördü ilaç yapıyo dedi.dikkat et klimaya.banada başta iğneyi 3 gün üst üste ol dedi ben şartmı hergün dışarı çıkmam zor olur dedim oda 2 3 gün araylada yaptırabilirsin dedi.normal yani üst üste yaptırman hiç bir sıkıntı olmazmış.

doktoruna gittiğinde ultrasonla bakınca anlar neden ağırdığını.üşütmüşte olabilirsin.geçmiş olsun.

kızlar günaydın birkaç gündür yoktum eskiye bi dönüp baktım

caglasammı okurken kriz geçiriyodum anam doğurmuş mu diye Allahtan iyileşmişsin daha da iyi olursun inşallah

cellin duydunmu alipek gossip hepinize geçmiş olsun

umarım doğurmazsınız zamanından önce

Kizlar kendi doktoruma gelmistim gene sanci çıktı yatirdilar durmicak bu kiz

Cnm bebegin ultrasondaki gelisimi nasil?bebislerin gelisimi genelde önden gidiyor bicok kisinin.benim doktorum 33. Haftadan sonra rahatlicam hicbir tehlikesi kalmiyor dedi. İlk hedefim 33. Haftaya ulasmak..Allah hepimizin yardımcısı olsun. Melek yavrularımız Allah a emanet. Stres ve vesveseden kurtulmak için dua okuyordum ve yüreğim rahatlıyordu. Tesbih çekiyordum ve uyuyakalıyordum. Hastane ortamında iyi gelio cnm. Dualarım seninle....

Canim ultrason a gore 33+3 2100 GR görünüyo doktor cok sinirda diyo suan. Yani dogsa sıkıntı olabilirmis de olmayabilirmis de

mevsim gecişi canım dikkat etmemiz lazım diyorum ama ne faydaa öbür türlü dayanılcak gibi değil hemen sogusa su havalar iyi olcak :)))

Canim ultrason a gore 33+3 2100 GR görünüyo doktor cok sinirda diyo suan. Yani dogsa sıkıntı olabilirmis de olmayabilirmis de

Benim doktor 25. Haftamdayken 33. Haftadan sonra sıkıntı olmayacağını söylemişti. 25 haftalık yaşama şansı çok düşük olduğu için 33. Hafta hayal gibi geliodu bana. Ama 32. Haftamın içindeyim gelişimine göre. Tam 7 hafta geçti.Allah ım inşallah biraz daha zaman verirde tehlike sınırını atlatırsın ve atlatırız inşallah. Ne olursa olsun çok büyük riskin yok bence daha geni 30 haftalık bebeği doğdu arkadaşımın.kuvezden 20-25gün sonra çıkarttılar. Zayıf oldugu halde maşallahı var bebeğin. Rabbim ömür verdiyse yaşayacak bebişlerimiz.

inşallah olmaz canım.biraz daha dursun aceleci kız.ama ben biliyorum sağlıkla gelicek dünyaya küveze koysalarda solunumunu yapabilicek durumdadır fazlada kalmaz.bizide haberdar et.herşeyin yolunda gideceğine inandır kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…