mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
herkez iyimi kimse yazmamış en son ben yazmışım öğlen.ne oluyo merak ettim çağlasammı son durum nedir?çieklimilkshake sesin çıkmıyo kaç gündür iyimi herkez

ben de konustum bugun kendı doktorunun oldugu hastaneye yatmş.dıger taraftakıler hemen almaya calıssıyorlar dıyuor devlttekıler.kendı dr.u da sonuna kadar beklıcez 1 gun bıle onemlı demıiş.allah yardımcısı olsun.serum ve ılaclara devam edıyorlarmış.hayırlısı olsun hakkında.insallah tez zamanda cıkar evıne.

Kızlar durum ayni sanci var tedaviye devam bu hastanede iyiyim ama ne zaman geçecek bu sancılar
bugün ciğer geliştirici iğnenin son dozunu vuruldum. Kasık ve böbrek ağrısı çekiyorum. İki ağrı birleşio bazen...acaba sancı böylemi oluo??doktor nst diye beni bi alete bağladı. O kadar eski bi aletti ki her tarafı bantlarla sarılmış. Sadece kalp atışını dinletiyor. Sancıyı göstermiyor. Hastanede iken o kadar çok nst ye bağlandımki sancım varmı yokmu diye kağıda ben kendim bakıodum...doktor sancımın olup olmadığını söyleyemedi. Bide özele gidiom ya sancım varsa.....

Canim ben hissediyorum artik sanciyi ya o karinda kasilma varya oyle oldugunda bakiyorum nst 40 a gelmis. Biz de ailecs uzman olduk bu Alet konusunda annem cok rahat bebisin kalbini buluyor esim kagidi bitince degistiriyo :)

Sabah sabah gene sanci bugun de yatış sinirlerim bozulmaya basladi artik

canım allahtan 33. haftayı atlattın. zaten tüm önlemler de alındı, ciğerleri gelişti.. artık erken de gelse sağlıklı olacaktır ben buna inanıyorum. karnında bir gün bile kalsa önemli biliyorum ama bundan sonrası artık allahın takdiri. doğarasa da demekki kısmetinde bizim bebişlere abla olmak varmış dicez.. ayy yerim ben o minik ablayıı

Sabah sabah gene sanci bugun de yatış sinirlerim bozulmaya basladi artik

canim sabir az daha..bak cok sanslisin annesini cok seven annesine kavusmak icin sabirsizlanan bi kizin var :) canim benim kritik donemi astik artik sukur ki bundan sonra dogsa da sikinti olmaz ins sen yeter ki moralini yuksek tut ve hep iyi dusun. dualarimiz seninle

herkez iyimi kimse yazmamış en son ben yazmışım öğlen.ne oluyo merak ettim çağlasammı son durum nedir?çieklimilkshake sesin çıkmıyo kaç gündür iyimi herkez

gunaydin canim dun benim icin yogun bi gundu misafirim vardi ondan sonra ablama gectim ordan anneme gectim falan gece 00.30 da ancak evdeydim. yorulmusum iyice dun bi ara girdim ama yazamadim ben iyiyim yarin ya da cuma dr a gitcem ben de kuzum ne kadar olmus bakalim

Kızlar şükürler olsunki hepimiz Allah ın izniyle sona çok yaklaştık. Doğal olarak kasılmalarımızda artıyor.bence vücudumuz normal doğum için hazırlanıyor..benim 17. Haftamda inanılmaz sertleşmelerim oluyordu vede 5 dk içinde 2-3 kez oluyor ve akşam tekrar ediyordu..çok şükür ilaç destekleriyle bu haftaları görebildik...28. Haftaya bile razıydım ama Allah neyi nasip ederse onu yaşıyoruz. Erken doğum olsada bebişlerimiz kuvez desteğiyle çok sağlıklı olarak dünyaya gelebilir. Endişelenmeyi bırakmalıyız ama yapamıyoruz. Annelik duyguları baskın geliyor,inanılmaz bir sevgi bağı oluştu şimdiden...herkese sancısız,neşeli,huzurlu ve bol tekmeli günler diliyorum...

yaa kızlar 4 gunden beri cok midem agrıyor 2 gundurde karnım havalar serinledi üşütüyomuyum acaba off cam acsam serin kapatsam terliyorum nasıl olcak böyle yaa

geçmiş olsun cnm dikkat et kendine, dediğin gibi anımız anımıza uymuyo. bi üşüyorum, bi ateş basıyoo, Rabbim sağlıkla kurtarsın bizleri herkes iyidir bu arada umarım, dualarınm hep sizinle kızlarrr...

kasılma ve sancısı olan arkadaşlara geçmiş olsun,umarım sağlıkla bebişlerinize kavuşursunuz en gecinden :))

benim de arada kasılmalarım oluyor 28. haftadan beri ama nst de sancı çıkmıyor neyseki..

ve ayrıca doktor ultrasonda baktıntan sonra erken doğum görünmüyor dedi en son,baktığı yer sanırım rahim uzunluğu.tam terim olarak bilemiyorum ama serviks ölçüsüne fln bakıyor sanırım..

sizin doktorunuz bu durumları ultrasondan mı anlıyor yani rahminizin durumunu yoksa alttan muayene mi oluyorsunuz..

Valla benim iki şekilde de kurcalanmadik yerim kallmadi :)

Kizlar ben de yeni geldim kalp doktorundan.bu sefer sanki biraz daha rahatladim.artik alistimmi bilmiyorum ama aglamadan girdim ciktim.allah hic bir anneyi aglatmasin.7 mm olmus dedi 5 mm di onceden korkma dedi heyecanlandigimi anladi.buyumusmu yani dedim.kalp onceki geldigin kontrolun 2 kati durumda suan,bir insanin yuzu buyurken agzi burnuda buyur haliyle kalp buyudukce kitlede de ufak degisimler olacaktir dedi.yalniz dogumdan sonra ben buyuyenle hic karsilasmadim aksine genelde kuculuyor daha dogrusu kalp buyuyor cok fazla kitlenin onemi kalmiyor.ameliyat olacakmi peki dedim.damar giris cikisini engelleseydi olacakti ama her vakada yine olmuyor.gecenlerde ameliyat icin gonderdik bir bebegi istanbula bir muddet ordaki takipten sonra kuculdugu gorulunce onu bile etmediler,insallah oyle bir durumla da karsilasmicaz dedi.dogum sonrasi kontroller onemli getirirsin dogunca bakariz tekrar dedi.inaniyorum artik bise olmicak allahin izniyle.cunku allah korusun kotu bise olsaydi bu zamana kadar gelisimini de engellerdi yasam fonksiyonlarini da etkilerdi.bebislerimiz once allaha sonra bizim duygularimiza emanet.biz uzulursek uzuluyor sevinirsek seviniyorlar.hatta hastaneden ciktiktan sonra guzeeel bir kahvalti ziyafeti yaptik.dogunun kahvaltilari meshurr tabi.napalim son aylarda psikolojiyi iyi tutmak gerekiyor,bizlerde elimizden geleni yapalim.allahim hepimizin bebeklerini korusun,zamaninda ve saglikli bir sekilde dunyaya gelmelerini nasip etsin.

canım sevindim içinin rahatladığına Allahın izni ile doğumdan sonra dahada rahatlıycak. miniğini kucağına aldığında herşey yolunda gidicek inşallah.

duydunmu canim Allaha sukur iyiyim izindeyim bu hafta, telden giriptakip ettim yazilanlari ama biturlu yazamadim. Bu hafta oturmak iyi geldii alistim da haftaya tekrar ise nasil donucem bilmiyorum arasira regl olucakmisim gibi bi agri basliyoo allaah kivraniyorum sonra geciyo sen nasil oldun canim nidilata devam mi??
Celiin canim yuksek tut moralini saglikla dogup buyuycek insallah kuzucugun hicbiseye gerek kalmicak bak gor..

slm cnm bnm ultrasondan bakarak suyun iyi rahim agzı kapalı dıyor her seferinde daha onceki aylarda 3-4 ve sanırım 5 . ayda düşük tehlikesi yok dıyordu daha hiç alttan muayene olmadım sanırım 37-38. haftalar catı muayenesi yapıyolar alttan

cnm çok sükür sende moralini yüksek tut az kaldı alıcaz yakında kucagımıza bebeklerimizi ozmn hiç birsey cıkmıcak allahın izniyle butun olumsuzluklarda ucup gidicek insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…