mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
celiin daha da iyi olacak ins kuzun canim gitgide iyilesiyor demek ki ameliyata falan da gerek kalmaz ohh miss gibi olur diyarbakirda kahvalti da :) afiyet olsun cnm biz de giderdik orda hanlarda kahvaltiya mmmm canim cektii :)

amin cnm amiin artık gecdeleri uyumak zorlastı sırt agrılarım cok kötü sırt ustu de yatamıyorum nefes alamıyorum sanki daralıyorum bu aralar kendimi her seferinde sokaga atıyorum hareket olsun diye bi tanııdıkta asansor kullanma merdiven cık dedi ama zaararlı olurmu acaba merdiven cıkmak doktor yuruyus yap dedi bilemedim kesinlikle normal dogum istiyorum insallah Allah nasip eder vücudumda elverişlidir

kizlar sizin de bebisiniz bol bol hickiriyor mu gun icinde ya bugun su zamana kadar 4. hickirigi ve hrmen de gecmiyor sabaklari 15 20 dk fln suruyor sudan yuttuklari zaman oluyormus cigerlerinin gelismesi icin de iyiymis de cok sık oluyor gibi geldi bana dr.uma da sorcam gidince

cnm çok sükür sende moralini yüksek tut az kaldı alıcaz yakında kucagımıza bebeklerimizi ozmn hiç birsey cıkmıcak allahın izniyle butun olumsuzluklarda ucup gidicek insallah...

Tesekkurler kizlar ben de oyle dusunuyorum saglikla alacaz insallah kucaklarimiza :))

Benimde cok sık oluyordu hatta kalp atisi gibi oluyor elini karnina koydugun zaman yaklasik 2 saniyeye bir atiyor.hickirikmis meger.oyyy yesinler onlarin hickirigini buyumusler de hickiriyorlar :))

Dogumun ozelliklede normalin kolay olmasinin sarti yuruyus diyorlar dr.lar kaslarin acilmasi gerekiyormus.insallah diger hersey normal olurda yaparsin bazilarimiz ve benim gibi kesilme korkusu yasamazsin en azindan.ama bence merdiven inip cikma benim dusuk tehlikem varken merdiven cikmicaksin diye ozellikle solemisti dr. Mutlaka etkisi vardir zaten cok inip cikarsan kasiklarinda agri hissedersin.ben kosu bandinda yuruyusu sordugumda da binme acik havada yuru hem temiz hava al hemde surtunme sonucu manyetik ortamda kalma demisti.

Sezeryan olacaklari da yapiyorlami dir acaba alttan muayene (ben tırstım muayene deyince.gebelik oncesi fazlaca yapildigindan bana artik bıkmıstim.9 aydir rahatim o konuda :)))

aman dikkat et kendine çok yorma.güzel haberler getir.

canım benimki alttan hiç bakmadı ultrasondan anladı kasılmayı falan.ama ilk doğumda son haftalarda bakmıştı.şimdide sezeryan olucağım için bakmaz sanırım.

çok şükür iyiyim ilaca devam ediyorum dışarıda çıkıyorum doktor çıkabilirsin dedi ama yavaş yavaş tabi.ben hiç geçmiycek hep yatıcam sanmıştım.ama çok şükür.şimdi arada yorulunca oluyor sadece kasılmam.

ne olur ne olmaz arkadaşım bence merdivene dikkat et.

benimkide çok hıçkırıyo açken bide yemek yiyince.evet yuttukları içinmiş.zaten ultrasondada ağzını açıp kapatıyodu benimki.

Benimki de o kadar uzun suruyoo. Heralde bana oyle geliyo diyodum demek seninki de o kadar uzun:) sabaha karsi oluyo benim genelde ve uyutmuyo zonklar gibii. Ah oglum diorum bi dogsan popodan isircak anne bu cektirdiklerin icinn:))

Allaha sukur canim bununla atlatirsin insallah da gununde dogar. Bilirim dusuk tehlikem varken 2 ay boyunca yattigimda da bana oyle gelmisti. Evim mustakil, anneme diyodum panjurlari ac da gelip gecen insanlari goriyim hic olmazsa. Ne gunlerdi yaa bin sukur geride kaldi Allah kimseye yasatmasin. Gerci bu sayede tanistim kadinlar kulubuyle. Iyi kii tanimisim sizleri:) Kizlar yuzum sivilce doldu. Sivilce denmez aslinda kirmizi resmen yanik gibi. Progestan yapti diyo doktor. Insan icine cikmak istemiyorum artik cunku insanlar tuhaf tuhaf bakip sacma sapan sorular soruyolar. Sacma sacma teshisler koyup ilac onerenler mi istersiniz.. E isim geregi gunde binlerce insan goruyorum dusunun halimi

Merdiven cikmak, comelmek yapabilicegin en iyi spor olur dedi doktorum. Ve bol bol yuruycekmisiz. Hatta arkadasimin doktoru bacaklarini acip sandalyeye tersten otur gunde 30dk eger normal dogum istiyosan demis. Ben 5 dk yuruyorum markete gelip evde yatiyorum hem nefessiz kaliyorum hem bel agrisi. Ben normal falan doguramicam bu gidisle heralde.

Kızlar sizin sancinoz hastane sürecinizne kkadar sürdü

canım ben hastanede kalmadım 12 13 gün sürdü sonra 6 saatte bir almaya başlayınca durdu şimdi arada oluyor ama eskisi gibi canım yanmıyor.biraz acıyor hemen kalkıp wc ye gidiyorum.mesela ayakta durduktan sonra oturunca kasılıyorum hemen.ilacı doktor 3 edüşür demişti ama yeniden 4 eçıkartıcam çünkü yine başladı.

benimde yüzüm daha doğrusu çenem burnumun etrafı hep kızarıktı dediğin gibi yanık gibiydi yazın.bepanten sürüyodum arad.bende başlarda progestan kullandım o mu yaptı bilemiyorum.ama hamileyiz boşver hepsi geçicek :) takma kimseyi.banada erkek çocuğu insanı güzelleştirir sen çirkinleştin diyolar.

uykular haram oldu, bende uyuyamıyorum sırt ağrısından. ben hep yüzüstü yatan biri olarak çok zorlandım. ben yürüyeceksem düz yolu tercih ederim, yokuş ya da merdiven fazla yorar canım. ayrıca, Allah korusun bence uzak bile dur merdivenlerden, denge problemimiz de oluyor çünkü. normal doğumdan önce çatı muaynesi yapıyormuş doktorlar, inşAllah normal yaparsın canım...

Benimki de o kadar uzun suruyoo. Heralde bana oyle geliyo diyodum demek seninki de o kadar uzun:) sabaha karsi oluyo benim genelde ve uyutmuyo zonklar gibii. Ah oglum diorum bi dogsan popodan isircak anne bu cektirdiklerin icinn:))

:)) aynen canim bi de huzursuz da oluyorum onun icin acaba rahatsiz oluyor mudur diye bi an once gecsin istiyorum ama yok 15 20 dk boyunca pit pit pit.... :)) ama cok tatli oluyor di mi gozumun onunde canlaniyor da o hali. oyyyy kuzumm benimm yaa :)))

ahh ahh bi kac gundur bende de basladi uyku problemi simdi de oyle uyuyamiyorum uykum da var aslinda ama yattim geri kalktim uyuyamiyorummm sabah esimi 6.30 da gonderiyorum ise yatiyorum 8.30a kadar done done zor uyuyorum dogumdan sonra da bebisler uyutmayacak ztn accik uyusaydik iyiydi :))

Celiin bu konuda araştırma yapmıştım daha önce ve internette doktor tezine rastladım. Anne karnındayken kalp üzerinde beyaz leke gibi 5 adet kitlenin bulunduğunu fakat bulunduğu yerlerin krittik Alanda olmadığı falan yazıodu bebek doğduktan 5yaşına kadar izlenmiş ve kitlelelerin giderek küçüldüğü ve 7 yaşında tamamem yok olduğu falan yazıodu. Bulablirirsem link atarim sana. Ben okuyunnca cok dahatlamistim senin adina. Kuculup yok oluyormus dogduktan sonra

Bana da oyle dedi iste dun yas ilerledikce buyuyeni ben hic gormedim aksine kuculuyor.korkulcak bir yere yakin degil,damar giris cikisini engellemedigi icin sanslisin dedi.fakat uzun sure takip gerektiren bir durum dedi.hatta bebek kayiplarini sordum onlar en basta kan giris cikisini engeleyyecek yerde kitlesi bulunanlar ve bunun yaninda baska kalp anomalisi olanlar yani arter eksikligi,bir tarafin gelismemesi gibi durumlari da olanlar genelde demisti.bilmiyoruz iste once cok korkmustum bir kagit imzalatmaya calistilar.bebegime yapilacak her turlu tibbi mudahaleyi ve otopsiyi kabul ediyorum diye.ben imzalamicam demistim.dr.4tane kalp anomalisi ayna anda bulunmayan bebegi asla almayi teklif etmiyoruz o da yine aile rizasiyla oluyor.burda tedaviyi kabul ettigini gosteriyor bu prosedur demisti.sonra imzalamistim.ilk defa karsilastik cevremde de duymadim.tabi boyle birden bire kitle dediler kalp dediler korkudan uzuntuden mahvolduk.birde benim seker rahatsizliginin yeni oldugu doneme denk geldi,iyice moraller alt ust oldu,cok sukur simdi iyiyiz moralmen.allahin takdirine birakmak gerekiyor herseyi.olacak olduktan sonra biseler oluyor.allah hepimizin bebeklerine saglik sihhat versin ne hastaliklar var allahim korusun.yine cok uzun yazdim yaaa :))

Dun denizim bir bucuk aylik oldugu icin doktora gittik kalca cikikligi vr mi yokmu diye bkmak icin doktorumuz huseyin bey bizi usg ye yolladi .usg de iclal hanim baya bakti kizimin kalcasina bn kotu bsy oldugnu anldm doktora gore cok basit bisry ama bna gore hcte basit degil kizimin sag kalcasi 60 derece sol kalcasi 55 derece cikti rapordada sol kalca 2A tipi immattur kalca yaziyo :-( o yuzden cocuk doktorumuz ortepedi doktoruna yonlendirdi ortepedi doktorumuz mehmet irfan beyde iki bez bagla ust uste kundaklarken kundagi bacaklarinin arasindan gecir kucagndn tutarken bacaklarinin arasindan elini gecir bacaklri bir araya gelmesin dedi fazla . Korkma bu her bebekte oluyo nerdeyse senin kizindakide 5mm lik bisey gozle gorulmez dusun ne kdr kuck oldugnu dedi 1 ay sonra gel bida bakalm dedi aglmktan harap oldum ya gecmesse dogum yptktn snra hpten sulugoz oldum yawrum rabbime emanet bn elimdn gln herseyi yapicm kzmn kalcasi duzelsn dye dua edin olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…