mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
Kizlar dun gece de dogurmadim sukur guzel gunlerimiz olsun insallah sabah doktorum biraz agrin var ama cikabilirsin dedi evde 3 saatte bi nidilat ve turevlerine devam ve en onemlisi yatis yurumeyi unuttum

Kizlar dun gece de dogurmadim sukur guzel gunlerimiz olsun insallah sabah doktorum biraz agrin var ama cikabilirsin dedi evde 3 saatte bi nidilat ve turevlerine devam ve en onemlisi yatis yurumeyi unuttum

direnmeye devam :) yatıcaksın biraz daha olsun bebiş için herşey.hem bak gördünmü günler ilerliyor büyüyor bebeğin.çok şükür haftan iyi ciğer geliştiriciler etkisini göstermiştir çoktan.büyüdüğünde ona bu günleri anlatıcaksın.inşallah evdede sancılar artmaz güzelce geçirirsin günlerini.

canım elbette dua ederiz.için rahat olsun birşeycik olmaz allahın izni ile.komşumun torununada öyle demişlerdi şimdi hiçbirşeyi yok.ağlama bebeğinde üzülür.dedikleri gibi çok sık oluyormuş bu durum.çok geçmiş olsun.

İnşallah canim ya haftaya senin gibi guzel haberler alırım ben de

Bayanlar trt1de anne elimi tutsana adlı program yayinda cok guzel bilgiler veriyor suan yeni basladi.bakmaya firsatiniz olursa izleyin derim :)))

Sezeryan olacaklari da yapiyorlami dir acaba alttan muayene (ben tırstım muayene deyince.gebelik oncesi fazlaca yapildigindan bana artik bıkmıstim.9 aydir rahatim o konuda :)))

yok cnm sanmıyorum catı muayenesi normal yapabilcekmisin diye yapılıyor elle muayeneymiş gecen nete okudum zaten sezeryan için gerekli değilki böyle birsey ayrıca ultrasonda rahim agzını görebiliosa oradan bakıp seni yönlendirir diye düüşünüyorum :)

yaa evt cnm hareketli insanlar daha rahat dogum yapıyomus eskiler oyle diyo nası tarlada falan cart diye doguruyolarmıs :))) ben cok yorulmuyorum ama üsengeclik var gerci bu hafta biraz daha kendimi enerjik hissediyorum :) merdiveni de su yonden mantıklı gördüm artık kendimize cok cok fazla dikkat etmemize gerek yok zaten doktorumda bana kendini artık koruma daha aktif ol normal dogum istiyosan dedi sansımada elektrikler kesikti mecbur merdiven cıktım ama bacaklarım koptuuu resmen nefes nefes 20 dk kendime gelemdım :))

Su isim konusu beni o kadar gerdi ki yine saatlerdir oturdum agliyorum. Madem sen beni saymiyosun, ben de seni saymiycam artik dedi esim. Sok gecirdim kizlar. Bilmiyorum artik üzülmekten baska yapabilicegim bisey yok. Ama yine de direniyorum!

Cileklimilkshake bence hic dusunmesin :)))benim kız kardesim her zaman der en iyi dogum yapanlar bir beden egitimi ogretmenleri bir de polisler der hep.sen hep aktiviteye devam et kaslari calistir,olur bence.catir catir misali )))

Su isim konusu beni o kadar gerdi ki yine saatlerdir oturdum agliyorum. Madem sen beni saymiyosun, ben de seni saymiycam artik dedi esim. Sok gecirdim kizlar. Bilmiyorum artik üzülmekten baska yapabilicegim bisey yok. Ama yine de direniyorum!

Yaa nasil bu kadar diretiyor bu erkekler anlamiyorum.niye anne koymasin ki.hayret ya.bu erkeklerin isi her en ufacik durumda sayma soz dinlememe meselesi haline donusturuyorlar ya pes diyorum.benimki de bazen boyle yapabiliyor yani ufak tefek durumlari kullaniyor.bu sekilde bebekte sen de daha cok etkileniyorsunuz.napacan uzulme bebegi dusun.

aynen cnm yüzüstü yatmayı coook özlediimmm ah ahh :)) insallah hayırlısı olsun kızlar ayına girince heran dogabilir diyolar erkek bebekler 9 ay 10 tamamlar diyolar belki 1-2 hafta erken kavusuruz bebeklerimize :)))

Bayanlar trt1de anne elimi tutsana adlı program yayinda cok guzel bilgiler veriyor suan yeni basladi.bakmaya firsatiniz olursa izleyin derim :)))
Bu arada bugun o programa duygu62de cikacakmis ama kv.kaldigi icin gidememis artik diger haftalarda izleriz.duyguuuuu yuvarlana yuvarlana yaparsin artik platesi :))))digerlerinin haftasi senden dusukmus ya :))))ben sana soyluyom bu gobekle ben ciksam ters dönmüs hamam böcegi gibi gorunur yerimdende kalkamam herhaldee hahaaaaa :)))

Cileklimilkshake bence hic dusunmesin :)))benim kız kardesim her zaman der en iyi dogum yapanlar bir beden egitimi ogretmenleri bir de polisler der hep.sen hep aktiviteye devam et kaslari calistir,olur bence.catir catir misali )))

haha aynen cnmm kocamlada kardes gibi olduk kaslarım paslandı gıcırdıyo artık en iisi ben egiliyim kalkıyım atııyım kendimi sokaklara :)))

yetiştim izliyorum :)

Canim babasi diretiyo heralde ogluna. Bilmiyorum ki. Gece yatarken söyledi bunu sabaha kadar döndüm durdum. 5ten beri de ayaktayim. Baskalarinin karisi koyuyomus da ben niye koymuyomusum. Valla ben esimi taniyamaz oldum. Evet zaten bebegi ya da beni düsünen yok ki..

:)))) sagdaki kadin birazdan dogurcak gibi karni ne kadar asagida oyle :) duygu da ciksaydi izleseydik :) program cok guzel izliyorum ben genelde

hahaa celiiin koptumm bende duygu nerde napıyo dıcektım demekki programlara cıkıcakmıss pilates fln mesgulmuş desene :))))

cnm yaa isim yüzünden bu kadar sorun cıkarılırmı yaa ne biçim insanlar sen tasıyosun karnında can veriyosun ona seni bu kadar üzmeye hakları yok belki kucagınıza aldıgınızda esininde düşünceleri değişir belli mi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…