Kizlar dun gece de dogurmadim sukur guzel gunlerimiz olsun insallah sabah doktorum biraz agrin var ama cikabilirsin dedi evde 3 saatte bi nidilat ve turevlerine devam ve en onemlisi yatis yurumeyi unuttum
Dun denizim bir bucuk aylik oldugu icin doktora gittik kalca cikikligi vr mi yokmu diye bkmak icin doktorumuz huseyin bey bizi usg ye yolladi .usg de iclal hanim baya bakti kizimin kalcasina bn kotu bsy oldugnu anldm doktora gore cok basit bisry ama bna gore hcte basit degil kizimin sag kalcasi 60 derece sol kalcasi 55 derece cikti rapordada sol kalca 2A tipi immattur kalca yaziyo :-( o yuzden cocuk doktorumuz ortepedi doktoruna yonlendirdi ortepedi doktorumuz mehmet irfan beyde iki bez bagla ust uste kundaklarken kundagi bacaklarinin arasindan gecir kucagndn tutarken bacaklarinin arasindan elini gecir bacaklri bir araya gelmesin dedi fazla . Korkma bu her bebekte oluyo nerdeyse senin kizindakide 5mm lik bisey gozle gorulmez dusun ne kdr kuck oldugnu dedi 1 ay sonra gel bida bakalm dedi aglmktan harap oldum ya gecmesse dogum yptktn snra hpten sulugoz oldum yawrum rabbime emanet bn elimdn gln herseyi yapicm kzmn kalcasi duzelsn dye dua edin olur mu
direnmeye devam :) yatıcaksın biraz daha olsun bebiş için herşey.hem bak gördünmü günler ilerliyor büyüyor bebeğin.çok şükür haftan iyi ciğer geliştiriciler etkisini göstermiştir çoktan.büyüdüğünde ona bu günleri anlatıcaksın.inşallah evdede sancılar artmaz güzelce geçirirsin günlerini.
Sezeryan olacaklari da yapiyorlami dir acaba alttan muayene(ben tırstım muayene deyince.gebelik oncesi fazlaca yapildigindan bana artik bıkmıstim.9 aydir rahatim o konuda :)))
Merdiven cikmak, comelmek yapabilicegin en iyi spor olur dedi doktorum. Ve bol bol yuruycekmisiz. Hatta arkadasimin doktoru bacaklarini acip sandalyeye tersten otur gunde 30dk eger normal dogum istiyosan demis. Ben 5 dk yuruyorum markete gelip evde yatiyorum hem nefessiz kaliyorum hem bel agrisi. Ben normal falan doguramicam bu gidisle heralde.
Cileklimilkshake bence hic dusunmesin :)))benim kız kardesim her zaman der en iyi dogum yapanlar bir beden egitimi ogretmenleri bir de polisler der hep.sen hep aktiviteye devam et kaslari calistir,olur bence.catir catir misaliyaa evt cnm hareketli insanlar daha rahat dogum yapıyomus eskiler oyle diyo nası tarlada falan cart diye doguruyolarmıs :))) ben cok yorulmuyorum ama üsengeclik var gerci bu hafta biraz daha kendimi enerjik hissediyorum :) merdiveni de su yonden mantıklı gördüm artık kendimize cok cok fazla dikkat etmemize gerek yok zaten doktorumda bana kendini artık koruma daha aktif ol normal dogum istiyosan dedi sansımada elektrikler kesikti mecbur merdiven cıktım ama bacaklarım koptuuu resmen nefes nefes 20 dk kendime gelemdım :))
Su isim konusu beni o kadar gerdi ki yine saatlerdir oturdum agliyorum. Madem sen beni saymiyosun, ben de seni saymiycam artik dedi esim. Sok gecirdim kizlar. Bilmiyorum artik üzülmekten baska yapabilicegim bisey yok. Ama yine de direniyorum!
uykular haram oldu, bende uyuyamıyorum sırt ağrısından. ben hep yüzüstü yatan biri olarak çok zorlandım. ben yürüyeceksem düz yolu tercih ederim, yokuş ya da merdiven fazla yorar canım. ayrıca, Allah korusun bence uzak bile dur merdivenlerden, denge problemimiz de oluyor çünkü. normal doğumdan önce çatı muaynesi yapıyormuş doktorlar, inşAllah normal yaparsın canım...
Bu arada bugun o programa duygu62de cikacakmis ama kv.kaldigi icin gidememis artik diger haftalarda izleriz.duyguuuuu yuvarlana yuvarlana yaparsin artik platesi :))))digerlerinin haftasi senden dusukmus ya :))))ben sana soyluyom bu gobekle ben ciksam ters dönmüs hamam böcegi gibi gorunur yerimdende kalkamam herhaldee hahaaaaa :)))Bayanlar trt1de anne elimi tutsana adlı program yayinda cok guzel bilgiler veriyor suan yeni basladi.bakmaya firsatiniz olursa izleyin derim :)))
Cileklimilkshake bence hic dusunmesin :)))benim kız kardesim her zaman der en iyi dogum yapanlar bir beden egitimi ogretmenleri bir de polisler der hep.sen hep aktiviteye devam et kaslari calistir,olur bence.catir catir misali)))
Bu arada bugun o programa duygu62de cikacakmis ama kv.kaldigi icin gidememis artik diger haftalarda izleriz.duyguuuuu yuvarlana yuvarlana yaparsin artik platesi :))))digerlerinin haftasi senden dusukmus ya :))))ben sana soyluyom bu gobekle ben ciksam ters dönmüs hamam böcegi gibi gorunur yerimdende kalkamam herhaldee hahaaaaa :)))
Yaa nasil bu kadar diretiyor bu erkekler anlamiyorum.niye anne koymasin ki.hayret ya.bu erkeklerin isi her en ufacik durumda sayma soz dinlememe meselesi haline donusturuyorlar ya pes diyorum.benimki de bazen boyle yapabiliyor yani ufak tefek durumlari kullaniyor.bu sekilde bebekte sen de daha cok etkileniyorsunuz.napacan uzulme bebegi dusun.
Bu arada bugun o programa duygu62de cikacakmis ama kv.kaldigi icin gidememis artik diger haftalarda izleriz.duyguuuuu yuvarlana yuvarlana yaparsin artik platesi :))))digerlerinin haftasi senden dusukmus ya :))))ben sana soyluyom bu gobekle ben ciksam ters dönmüs hamam böcegi gibi gorunur yerimdende kalkamam herhaldee hahaaaaa :)))
Canim babasi diretiyo heralde ogluna. Bilmiyorum ki. Gece yatarken söyledi bunu sabaha kadar döndüm durdum. 5ten beri de ayaktayim. Baskalarinin karisi koyuyomus da ben niye koymuyomusum. Valla ben esimi taniyamaz oldum. Evet zaten bebegi ya da beni düsünen yok ki..
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd....403/1238283_10201326822924128_664922861_n.jpg
kızlar yükleyebilmişmiyim bilmiyorum anneannem örmüş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?