:)))) sagdaki kadin birazdan dogurcak gibi karni ne kadar asagida oyle :) duygu da ciksaydi izleseydik :) program cok guzel izliyorum ben genelde
yaa kızlar gögüs uclarım öyle bir kasınıyorki koparıp atasım geliyor sizde de böyle oluyormu acaba
Cileklimilkshake bence hic dusunmesin :)))benim kız kardesim her zaman der en iyi dogum yapanlar bir beden egitimi ogretmenleri bir de polisler der hep.sen hep aktiviteye devam et kaslari calistir,olur bence.catir catir misali)))
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd....403/1238283_10201326822924128_664922861_n.jpg
kızlar yükleyebilmişmiyim bilmiyorum anneannem örmüş :)
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd....403/1238283_10201326822924128_664922861_n.jpg
kızlar yükleyebilmişmiyim bilmiyorum anneannem örmüş :)
Valla bu hafta izindeyim, haftaya carsamba tekrar basliyorum. Keske rapor alabilsem de otursam 3hafta dahainanır misin canim benim kaslarimi falan calistigim yok agobun kazi gibi yiip yiip oturuyorum :) evi silip süpürüyorum hemen bel agrisi. Oturdugum yerden kalkamiyorum o derece oluyo. Napiyim normal olmazsa sezeryan olsun. Saglikla kucaklarimiza alalim da nasil oldugu hic onemli degil. Kayinpederim normal yapmazsan dogurdugunu anlamazsin dedi. Kendi 3-5 kere dogurdu heralde :) bugün sinirlerim ziplamis halde.
Sezeryan olacaklari da yapiyorlami dir acaba alttan muayene(ben tırstım muayene deyince.gebelik oncesi fazlaca yapildigindan bana artik bıkmıstim.9 aydir rahatim o konuda :)))
Insallah cnmm.bazilari da sezeryan olduk oh mis gibi diyorlar demekki bunyeden buyeye degisiyor.agri esigi,bakim da cok onemli bence.benim çevremdeki bi çok kişi sezeryan oldu, sezeryanda çatı muaynesi yapmıyorlar canım, bu arada inşAllah hiç bişey olmıycak yavruna, sağlıkla alcaksın kucağına.
Bu arada bugun o programa duygu62de cikacakmis ama kv.kaldigi icin gidememis artik diger haftalarda izleriz.duyguuuuu yuvarlana yuvarlana yaparsin artik platesi :))))digerlerinin haftasi senden dusukmus ya :))))ben sana soyluyom bu gobekle ben ciksam ters dönmüs hamam böcegi gibi gorunur yerimdende kalkamam herhaldee hahaaaaa :)))
Senin kayinbabada benimkinden densizmis haaa.nerde ne konustugunu bilmeyen tiplerden desene avrat asiyeler :))adanalı agzima gecis yaptiriyor bana tobe tobe.bosverrrrr bebis saglikli olsunda normal sezeryan ne farkeder.onlar iyi olsun bosver sıkıntıya sokma kendini ben artik taktigi buldum esimin ailesini duymamazliktan geliyom takmadigimi gorunce onlar daha cok sinirleniyorlar bana ne.her ise karismadan once dusunsunler.su durumda biz kendimizi uzersek vallahi bize ve bebege oluyor sevindirme kimseyi uzulupte arkadasim.
Hahahaa benzetmene çok güldüm bu sıkıntılı halimde:)) Allah da seni güldürsün celiincim.
Bunlar sessiz kalinca ogullarini devreye sokuyolar anladigim bu. Dogru diyosun canim simdi bi haber daha aldim abimin esi bu sefer de.. bugün sinir küpüne cevirdiler benii offf. Olan bebege oluo o da sinirlendi tekmelio icerden. Abimin bebegini sevmemden esi rahatsiz olmuss bebegimi düsürmiym sinirden diye annemle haber yolluyo var mi böle bisey allahimmm :) yanaklarina bak yanaklii diye seviyodum. Hani dedigim de bisey olsa yüregim yanmaz..
Vallahi insanlara diyecek bise bulamiyorum artik ben.yigenin tabiki seveceksin surda birbirimizi hic gormedigimiz halde bebisleri bile uzaktan seviyoruz.sozle sevmissin birde.bizlerin o zaman birbirlerimizi yememiz lazim.guzel bir soz insanin hosuna gider ne bilim ne cins insanlar var allahim.insanin ici fesat olmaya gorsun boyle dusunuyormus demekki.bahaneye bak yanakli demene alınmis yaaa.benim fotodaki yanaklarima baksana kime benziyor diye soranlara benim gibi koca yanakli babasi gibi kocaman fincan gözlu olacak diyorum,bunda alinacak ne varmis.cekemiyor bence seni.hosuna da gidiyordur esinin sana baskı yapıyor olmasi.allahim sen boyle insanlari ıslah et demekten baska bise diyemiyorum.uzulme ne yapacan seninde hepimiz gibi cevren dengesiz insanlarla dolmus ne diyiim.allah bebisine saglik versin.
çileklimilkshake
canım bırak ne derlerse desinler kayınpederin e neymiş.abinin eşide manyakmış heralde.yeğenin tabi seviceksin.aman kimse anlamıyor hamilelerin halini valla.inşallah herşey gönlünden geçtiği gibi olur.
Amin canim hepimizin gönlünden gectigi gibi olurr insallah. Bebislerimize kavusalim da bunlar gülerek hatirlayacagimiz anilarimiz olarak kalsin. Keske yakin olaydik yaa toplanirdik hepberaber fena olmaz miydi:))
Ne uyumuşum yahu özlemişim evimi yorulmuşum da. Gece hiç uyumadım 4 doğum oldu. Kızlar acayip bişi ya o insanların heyecanı sonrasında sevinç valla günüm dolsaydı yapardım doğum :)
face kullanıyosan özelden gönderiyorum ekle :)
Evt uyuyordun sanirim aradim acmadin duymamissindir.iyi olmus bol bol dinlen iste sende cok calisan gebelerdendin icimizde.ben hadi yaz tatilinden yirttim da sen calisiyordun hep.anacim esinin tarafinin ne sunneti bitti ne dugunu.dinlenemedin de hafta sonlari.bu gunu de atlattin bu bir kac haftayida aatlatirsin insallah.
Hicc sorun degil canim benim.nolacak aramayla el asinmaz onemli olan zoru da guzeli de paylasmak.ben de olsa sen de arardin eminim.demistim ya ben 2.aydaki kanamada gece ilk duyguyu aramistim konusmustuk.insan zor zamaninda uzaktaki yakinlarina bile bise diyemiyor yaslilar uzulmesinler diye.bizi yine bizler teselli ediyoruz.insallah bebisin zamaninda gelir :))Aa beni aramışsın valla yeni farkettim sersem gibiyim gerçekten yoruldum ben şu dönem ya neyse az daha dayanırım da inşallah kuzum vaktiyle gelir sana da ayrı teşekkür ederim nejlacım yalnız bırakmadın beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?