aynen cnm yüzüstü yatmayı coook özlediimmm ah ahh :)) insallah hayırlısı olsun kızlar ayına girince heran dogabilir diyolar erkek bebekler 9 ay 10 tamamlar diyolar belki 1-2 hafta erken kavusuruz bebeklerimize :)))
8 günün sonunda geldim kızlarrr vallahi aklım hep burdaydı bu arada platese başladım cellin de yazmış trt deki programa katılcaktım ordaki hocayla çalışıyoruz kayınvalidemden geleceğim için gidemedim iğnemde yarına yoktu artık başka zaman)) inanın egzersiz süper ağrı kalmadı belimde sancılar giriyordu ya olmuyor artık maşaallahhh pazartesi çarşamba cumaları gidiyorum yanlız beni görmeniz lazım yere yatıyorum kalkamıyorum herkes hareketleri 10 ar kez yaparken ben 5 kez yapıyorum oda ıhhhh ohhh ayy uyy diye diye bu arada çağlasammı canım çok geçmiş olsun direnmeye devam et duydunmu oğluşuna söyle benim içinde dua etsin hayırlısıysa diyarbakıra gidelim evimizee. Evimi eşyalarımı düzenimi komşularımı çoook özledimmmm yaaaa... denizin annesi canım kalça çıkıklığı olabilirmiş yeni doğanlarda sen bolca bezle doktorun dediği gibi bişeycik olmaz cileklimilsek canım senin koca tarafın zaten tvlik vallahi kafanı takma hiçbişeye eltinlede görüşmeyiver kıskançlıktan demiştir o. celiincim keremin kalbine çok sevindim inşallah doğdugunda ameliyatlık bişey olmucak o büyüdükce bişey kalmıcak diğer kızlar canlar nasılsınız kendinize ve bebişlerinize iyi bakın faceciler benide ekleyin bu arada kızlar ya bayramdan sonra diyarbakıra gitme olasılığımız varda uçağa ne zamana kadar izin veriyorlar biliyormusunuz
teşekkür ederimmevet öyleymiş hayırlı olsun platesin :) keşke çıksaydın izlerdik :)kısmet.tam bilmiyorum ama ben olsam binemem çok korkuyorum uçaktan :/ sor doktoruna.32 olabilir.iyi olduğuna sevindim canım.dua da ettiririm.kendine iyi bak
teşekkür ederimmben çıksam hocanın yaptıklarını birebir yapamıyorum ki rezil ederim kadını ))))))))) benim yükseklik korkum olmasına rağmen uçaktan hiç korkmuyorum ay 32. haftadayım zaten o zaman gidememki bennnn taa ekim 10 da kontor vermişlerdi en son gittiğimde yarın ben özgür beyciğimi arayım en iyisi
hahahahaha süper olurdu yaaaKadin derdi bundan sonra 30 hafta sonrasini cikarmiyom tvye platese gobegini g...nü kaldiramiyor bunlar :)))bugunku koca gobekli kadin dusecek toptan orda doguracak diye odum koptu :))dusunsenize hepimiz bir araya gelip o platese gitmis olsak recep ivedigin platesine doner hareketler,birimizin çişi gelir birimizin gaz sancisi ne komikk olur yaa :)))
Kadin derdi bundan sonra 30 hafta sonrasini cikarmiyom tvye platese gobegini g...nü kaldiramiyor bunlar :)))bugunku koca gobekli kadin dusecek toptan orda doguracak diye odum koptu :))dusunsenize hepimiz bir araya gelip o platese gitmis olsak recep ivedigin platesine doner hareketler,birimizin çişi gelir birimizin gaz sancisi ne komikk olur yaa :)))
Insallah cnmm.bazilari da sezeryan olduk oh mis gibi diyorlar demekki bunyeden buyeye degisiyor.agri esigi,bakim da cok onemli bence.
Kadin derdi bundan sonra 30 hafta sonrasini cikarmiyom tvye platese gobegini g...nü kaldiramiyor bunlar :)))bugunku koca gobekli kadin dusecek toptan orda doguracak diye odum koptu :))dusunsenize hepimiz bir araya gelip o platese gitmis olsak recep ivedigin platesine doner hareketler,birimizin çişi gelir birimizin gaz sancisi ne komikk olur yaa :)))
tamam tabiki veririm eğer kendime güvenipte gidersem hahahhaahahaha bencede süper olurdu cidden, bu arada duygucum çıkmadan haber ver de izleyelim bizde :)
8 günün sonunda geldim kızlarrr vallahi aklım hep burdaydı bu arada platese başladım cellin de yazmış trt deki programa katılcaktım ordaki hocayla çalışıyoruz kayınvalidemden geleceğim için gidemedim iğnemde yarına yoktu artık başka zaman)) inanın egzersiz süper ağrı kalmadı belimde sancılar giriyordu ya olmuyor artık maşaallahhh pazartesi çarşamba cumaları gidiyorum yanlız beni görmeniz lazım yere yatıyorum kalkamıyorum herkes hareketleri 10 ar kez yaparken ben 5 kez yapıyorum oda ıhhhh ohhh ayy uyy diye diye bu arada çağlasammı canım çok geçmiş olsun direnmeye devam et duydunmu oğluşuna söyle benim içinde dua etsin hayırlısıysa diyarbakıra gidelim evimizee. Evimi eşyalarımı düzenimi komşularımı çoook özledimmmm yaaaa... denizin annesi canım kalça çıkıklığı olabilirmiş yeni doğanlarda sen bolca bezle doktorun dediği gibi bişeycik olmaz cileklimilsek canım senin koca tarafın zaten tvlik vallahi kafanı takma hiçbişeye eltinlede görüşmeyiver kıskançlıktan demiştir o. celiincim keremin kalbine çok sevindim inşallah doğdugunda ameliyatlık bişey olmucak o büyüdükce bişey kalmıcak diğer kızlar canlar nasılsınız kendinize ve bebişlerinize iyi bakın faceciler benide ekleyin bu arada kızlar ya bayramdan sonra diyarbakıra gitme olasılığımız varda uçağa ne zamana kadar izin veriyorlar biliyormusunuz
benim en yakınımda, ablam ve yengem sezaryen oldu. onlarda 10 tane daha yapsak yine sezaryen yaptırırız diyen tiplerdenablam 2 günde ayaktaydı, hiç büyük bi sıkıntı yaşadıklarını görmedim. normal doğumda alttan 20 dikiş atılanı da duydum, bu işler şans ve bünye. ama ben kombine epidural ve spinal anestezili sezeryan düşünüyorum. sende araştır istersen canım...
devlet hastanesi benm gittiğim ordakilerde de vardır kesin canım bel ağrılarına çok iyi geliyor vallahi.. sanırım 36. haftaya kadar raporla biniliyormuş hayırlısı bakalım nasibimiz varsa gideriz sen iyisin dimi kuzun nasılcnm ya keske burdada olsa bu pilates işi hastane de güzel olurmus :)) eksikligin belli oluyordu valla ucaga doktora sorman gerek sanırım ama 28 haftadan sonra rapor istiyorlar sanırım bi tanıdıgımızda doguma 2 hafta kala binmiş rapor faalanda sormamıslar sen yinede raporla binebilrsin bence
evet kızlar 10 gün erken doğuyorlarmış, e bi de sezeryan yaparsam daha erken alırlar diye düşünüyorum. bakalım nasıl olcak. bizim burda bir doktor tanıdığım 1 kasımdan sonrasına hazırlıklı ol sen dedi. bakalım önümüzdeki salı tekrar gidicem doktoruma, kaçıcak yer yok, artık net bişeyler konuşma zamanı :18:
tamam tabiki veririm eğer kendime güvenipte gidersem hahahhaa
kız ben hiç çekinmiyorum o artistik ruh var bendeGuvenirsin guvenirsin bise olmazzz,biz seni gaza getiririz :)) bir el edersin bizlere :))sonrada burda yorumlariz.bak duydunmuyu ornek al hic cekiniyormu tvden:)))) sen hepsinden guzel yaparsin hareketleri :)
canım beni herkes göremiyorda sen celiini duydunmuyu yada goossipi eklersen onlardan bulabilirsin beni duygu akın diye eşimle birlikte kullanıyoruz ama hep ben giriyorum hahahakızlar benide ekleyin face
devlet hastanesi benm gittiğim ordakilerde de vardır kesin canım bel ağrılarına çok iyi geliyor vallahi.. sanırım 36. haftaya kadar raporla biniliyormuş hayırlısı bakalım nasibimiz varsa gideriz sen iyisin dimi kuzun nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?