mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
benim kızda dans ediyor maşaallahhh her hastane veriyor mu raporu yani özel şart değildir dimi benim gittiğim doğumevide verir herhalde dimi. kızlar ya bu arada rüyamı söyleyim size evimde bakliyatlardan karınca ve kelebek çıkmıştı eğer gerçekten çıkmışsa ki bence o kadar sıcakta kesin çıkmıştır şuan evimi düşünemiyorummmmmm

orasıda verir tabiki karınca bereket canım yaa sıcaktan boceklenmeler oluyor valla hersey olmus olabilir bnmde ruyamda camasır mak. içinden sular dokuluyodu mutfagı su basıyodu resmen hala belli olmadımı nerede yasıcagınız cnm

vallahi diyarbakıra gitcem galiba bayramdan sonra annenin evi bile olsa insan bi yerden sonra sıkıntıya giriyor alınmacalar başlıyor birde hassas zamanda git kaynanaya gel anneye gerçekten zor artık dayanamıyorum hayırlısıyla öbür ayı bekliyorum. kesin olmuştur sıcaktan bakliyatlar felan üstünde kelebekler uçuşuyordur

sen iyi dayanmışsın, ben yapışırdım hemşirenin saçlarına, dermişim valla bende kıskancım yaa, sinir olurdum herhalde. neyse demek ki iyimiş anestezi uzmanları cidden. hem meyvesini aldınız ya önemli olan o iyi söyledin canım, bende meraktan bakınır dururdum sağa sola

gel gel cıvıl acılıyor zaten yarın senın evın yakınına gideriz birlıkte :))

haklısn zor oluyor canım bende anneme gidince 1 hafta anca hemen evime gelmek istiyorum ne kadar annende olsa evin duzenin farklı yanii insan arıyor donunce cok temizlik fln ugrasma valla yanında birilerini götür sana yardım etsin :)))

zaman geçtikçe he şey dahada kolaylaşıyor tabi ki, yakında ağızdan çıkarmazlarsa iyi bebekleri bi şekilde çıkacaklar tabi ki, mecbuuurr şaka bi yana, her türlü stresli ve zor doğum işi, bende ekleyim sizi facede yaa :)

gel gel cıvıl acılıyor zaten yarın senın evın yakınına gideriz birlıkte :))
inşaallah hayırlısıyla canım bu arada kuzun gerçekten babasına benziyor burnu hariç

canım inan annem çalışıyor memur kaynanam kayınbaba çalışıyor o hemen gelemiyor doğuma yakın gelirse gelir annem gibi kardeşim kpss kursuna yazılcak yani kimse gelmicek doğuma gelen gelir gelmeyen gelmez vallahi takmıyorum bile napayım giderim güzelce temizlikçimi tutarım bi yandan ben bi yandan o yaparız artık eşimde zaten yardım eder. bu arada bende ekledm faceden

topiğimizin adını değiştirip güzel anneler topiği yapmak lazım kızlar hepiniz çok güzelsiniz maşallahhh

Güüü nayyyy dınnnnnnn ne güzel kaynatmışsınız yahu uyumuşum ben akşam gene ne kadan çok uyudum ben. Gece uyuyamıyorum ama tetikteyim kanama su falan var mı diye bi de ilaç saatimi geciktirmemek üçünnnn. Annanem geldi şimdi kahvaltımı hazırlıyor çok mutluyum kızım bi haftadır duruyo :)

Gunaydiiiiiinn herkeseeee :)))) bebegim moralin yeterki iyi olsun daha coooook haftalar duracak bebisinnn seninleee :))))

Ben de senin gibi merakla su neymis bu neymis diye 2 dk durmaz bakinirdim.artik anlastigimiza gore dogum fotografcisina bakarim sadece :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…