benim kızda dans ediyor maşaallahhhiiyiym cnm kızımda iyi cok sükür beni sıkıstırıp duruyor :))) bakmak lazım bi arastırıyım raporla binebilrsin bencede eger göbegin cok olmazsa belki rapor bile gerekmez ama tedbirli olmakta fayda var hemde muayeneni olmus olursun
vallahi diyarbakıra gitcem galiba bayramdan sonra annenin evi bile olsa insan bi yerden sonra sıkıntıya giriyor alınmacalar başlıyor birde hassas zamanda git kaynanaya gel anneye gerçekten zor artık dayanamıyorum hayırlısıyla öbür ayı bekliyorum. kesin olmuştur sıcaktan bakliyatlar felan üstünde kelebekler uçuşuyordurorasıda verir tabiki karınca bereket canım yaa sıcaktan boceklenmeler oluyor valla hersey olmus olabilirbnmde ruyamda camasır mak. içinden sular dokuluyodu mutfagı su basıyodu resmen hala belli olmadımı nerede yasıcagınız cnm
Benimkide spinal sezeryan olacak.gittigim hastane cogu ameliyati boyle yapiyor.esim de varikosel ameliyati oldugunda spinal anestezi vermisler,ben cok sıkıldım burda demis normalde 45 dk civarinda suren ameliyat 1.30 saate yakin surmus sıkılmis tabi.caktirmadan uyutmuslar :)))asansorde ameliyat hemsiresi cok basarili gecti cok basarili bir ameliyatti,cok basariliydi deyip duruyor sıritarak cattik ya ilk defa gormus ya da cok hosuna gitmis manyak,gorurum basarinizi birkac ay sonra dedim icimden.operasyonun 20.gunu hamile kalmisim bana kapak oldu gayet basarililarmis dedim.yani ameliyat anestezi konusunda dr.lari iyi gittigim yerin benimki de bir sıkıntı cikmazsa oyle olacak.zaten uyanik olmayi istiyorum,her anı yasamayı.bu arada sunu da duydum belden uyusturulan ameliyatlarda ameliyat sirasinda boynu cok fazla saga sola oynatmak iyi degilmis,boyun agrisi ve fitik yapabiliyormus. igneler belden omurilik ve omirilik sivisina vuruldugu icinmis.
vallahi diyarbakıra gitcem galiba bayramdan sonra annenin evi bile olsa insan bi yerden sonra sıkıntıya giriyor alınmacalar başlıyor birde hassas zamanda git kaynanaya gel anneye gerçekten zor artık dayanamıyorum hayırlısıyla öbür ayı bekliyorum. kesin olmuştur sıcaktan bakliyatlar felan üstünde kelebekler uçuşuyordur
vallahi diyarbakıra gitcem galiba bayramdan sonra annenin evi bile olsa insan bi yerden sonra sıkıntıya giriyor alınmacalar başlıyor birde hassas zamanda git kaynanaya gel anneye gerçekten zor artık dayanamıyorum hayırlısıyla öbür ayı bekliyorum. kesin olmuştur sıcaktan bakliyatlar felan üstünde kelebekler uçuşuyordur
evt cnm kasıma girince artık beklemeye gecebiliriz sezeryanda zaten onceden gün veriyorlar bnm gorumcem hemen kalktı sezeryandan 5 gun sonrada sarabilirsin demiş doktoru rahat dolasıyor ilkinden gobegi cok kalmıstı ama bu sefer güzel toparlamıs doktor öyle gözüküyor sezeryan ameliyat ama artık hersey daha kolay sanki
bende ipek sekman (okay) :))
inşaallah hayırlısıyla canım bu arada kuzun gerçekten babasına benziyor burnu hariçgel gel cıvıl acılıyor zaten yarın senın evın yakınına gideriz birlıkte :))
canım inan annem çalışıyor memur kaynanam kayınbaba çalışıyor o hemen gelemiyor doğuma yakın gelirse gelir annem gibi kardeşim kpss kursuna yazılcak yani kimse gelmicek doğuma gelen gelir gelmeyen gelmez vallahi takmıyorum bile napayım giderim güzelce temizlikçimi tutarım bi yandan ben bi yandan o yaparız artık eşimde zaten yardım eder. bu arada bende ekledm facedenhaklısn zor oluyor canım bende anneme gidince 1 hafta anca hemen evime gelmek istiyorum ne kadar annende olsa evin duzenin farklı yanii insan arıyor donunce cok temizlik fln ugrasma valla yanında birilerini götür sana yardım etsin :)))
Gunaydiiiiiinn herkeseeee :)))) bebegim moralin yeterki iyi olsun daha coooook haftalar duracak bebisinnn seninleee :))))Güüü nayyyy dınnnnnnn ne güzel kaynatmışsınız yahu uyumuşum ben akşam gene ne kadan çok uyudum ben. Gece uyuyamıyorum ama tetikteyim kanama su falan var mı diye bi de ilaç saatimi geciktirmemek üçünnnn. Annanem geldi şimdi kahvaltımı hazırlıyor çok mutluyum kızım bi haftadır duruyo :)
Gunaydiiiiiinn herkeseeee :)))) bebegim moralin yeterki iyi olsun daha coooook haftalar duracak bebisinnn seninleee :))))
sen iyi dayanmışsın, ben yapışırdım hemşirenin saçlarına, dermişim valla bende kıskancım yaa, sinir olurdum herhalde. neyse demek ki iyimiş anestezi uzmanları cidden. hem meyvesini aldınız ya önemli olan o iyi söyledin canım, bende meraktan bakınır dururdum sağa sola
Tomalarla biber gazlariyla durduruyoruz yavrumu :))
Tomalarla biber gazlariyla durduruyoruz yavrumu :))
Gunaydinn herkese:) ne guzel eve gittin moralin düzelmiss canim benim. İnsallah sonuna kadar durucak yavrun annesinin karnindaa sen yeter ki moralinii bozma :)
Dun geceden beri gobek deligim kasiniyoo deli oldum kasimaktan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?