mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
Ben de genelde telden giriyorum napiyim en kolayi o:)

Bugun uyuyakalmisim ignemi yaklasik 1.30 saat sonra vurmak zorunda kaldim.baktim bebek kipirdamiyor elliyom konusuyorum,tık yokk yazik yavrucuk mayısmis kalmis icerde cok kotu hissettim kendimi daha dikkatli olmam lazimdi. kan sekerim dustugu icin kipirti yok cunku l.hemen sekerli biseler yedim de kipirdanmaya basladi.derin bir ohhh cektim.simdi 40 dkdir cok sukur oynayip duruyor :)))nasil bir duygu annelik insanin odu kopuyor bise olacak diye.allahim bizlere bagislasin onlari.

sorma biz uyumadık hele ben hiç uyumadım dün son iğneyi oldum uykusuzluk ve nasıl bir terlemek anlatamam.afiyet olsun.uyu fırsat buldukça yakında uykusuz günler bizi bekliyo :)

Geldi de ona cevap bile attim ama sana gitmedi galiba o? Dur bidaha atiyim bari:)

bende yazdığına cevap yazdım görmemiş olabilirsin ekle demiştim :)

ay canım kıyamam ona.birşey olmaz o kadardan endişelenme.benimkide dün akşamdan beri çok az hareket ediyor arada oda çok az ama iğneye bağlıyorum akşama doğru açılır yavrum.gecede hiç uyumadım ben bile ne hale geldim ona daha çok etki etti heralde amin canım.

çağlasammı sana katılıyorum bi hamile kaldık en başından beri direniyoruz ama zafer bizim olucak

Sola yatinca acayip hareketleniyolar dimi ya resmen brezilya dalgasi yapiyo benimki :) hi cikti az kaldi diyorum.

Evde oturmaktan sıkıldımmmm....atın beni denizlere dicem denizde yok :))))) bir degisiklik olmazzsa muge anlıya saracam bu gidisle gibi geliyorrr :))

Himm sana onu niye part part vurdular anlamadim ben ya. Ciger gelistirici dimi o?

evet ciğer geliştirici.istersen 3 gün üst üste 2 şer doz yaptır dedi istersen 1 2 gün arayla yaptırabilirsin dedi.bende 3 er gun arayla yaptırdım.her iki türlüde oluyomuş.sen hazır yatmışken üst üste yapmışlardır.

Himm ebet o zaman bi de bi igne daha yaptilar 3 kere simdi o haftada bir vurulcakmisim. Kasilman yok dimi canim ya?

Hii kiyamam o minik bedene ben annesi gercekten yaa daha karnimizdayken bu annelik duygusu basliyo nasil biseydir... Gordugumuz zaman nasil üstlerine titriycez kim bilirr. Ahh ah hayirlisiyla dogduklarini görsek bide sagsalim. Annemi simdiden daha iyi anlamaya basladim inan:)

bende yazdığına cevap yazdım görmemiş olabilirsin ekle demiştim :)

Cnm telden girdigim icin göremiyorum bazen. esim dün nobetciydi gelsin isten bilgisayari getiricek girip eklicem. :)

Evde oturmaktan sıkıldımmmm....atın beni denizlere dicem denizde yok :))))) bir degisiklik olmazzsa muge anlıya saracam bu gidisle gibi geliyorrr :))

aynen ben de oyle sozde bugun arkadaslarla kizilaya gidiyorduk 3hamis :) ama sabah birinin isinin ciktigini ogrenince erteledik biz de bana her sey yakisira bakiyorum ben de baslayinca napiim muge anliya tahammul edemiyorum zaten hic :)) oglum dert küpü olup cikar sonra ben takarim kafaya ordakileri

hosgeldin canimm :) yoktun ne zamandir kizcen nasil iyu mi ne guzel baslamissin platese yaa du ben de izledim cok ozendim valla ben de istiyorum ama orasi cok uzak geliyor bana k.valideme yakin da ordan da gitmem :) p.tesi dr.a gitcem ben de dr.a sorayim bi belki gittigim hastanenin bunyesinde vardir kurs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…