Ozel msjim geldimi sana cnm.
Tamam bakimm ben genelde uzanip telefondan girdigim icin ozel msjlari falan goremiyorum.bakiyorum simdi.Canim sana dun gece cevap yazmadim mii ben? Yazdim ama gonderilende bulamadim. Bilgisayarim bozuldugundan beri teknolojide cehaletin incisi oldum :))
Yok geldi her ikiside baktim cvp yazdim gorebilirsin umarim.Geldi de ona cevap bile attim ama sana gitmedi galiba o? Dur bidaha atiyim bari:)
Tamam bakimm ben genelde uzanip telefondan girdigim icin ozel msjlari falan goremiyorum.bakiyorum simdi.
Ben de genelde telden giriyorum napiyim en kolayi o:)
Güüü nayyyy dınnnnnnn ne güzel kaynatmışsınız yahu uyumuşum ben akşam gene ne kadan çok uyudum ben. Gece uyuyamıyorum ama tetikteyim kanama su falan var mı diye bi de ilaç saatimi geciktirmemek üçünnnn. Annanem geldi şimdi kahvaltımı hazırlıyor çok mutluyum kızım bi haftadır duruyo :)
Geldi de ona cevap bile attim ama sana gitmedi galiba o? Dur bidaha atiyim bari:)
sorma biz uyumadık hele ben hiç uyumadım dün son iğneyi oldum uykusuzluk ve nasıl bir terlemek anlatamam.afiyet olsun.uyu fırsat buldukça yakında uykusuz günler bizi bekliyo :)
bende yazdığına cevap yazdım görmemiş olabilirsin ekle demiştim :)
Bugun uyuyakalmisim ignemi yaklasik 1.30 saat sonra vurmak zorunda kaldim.baktim bebek kipirdamiyor elliyom konusuyorum,tık yokk yazik yavrucuk mayısmis kalmis icerde cok kotu hissettim kendimi daha dikkatli olmam lazimdi. kan sekerim dustugu icin kipirti yok cunku l.hemen sekerli biseler yedim de kipirdanmaya basladi.derin bir ohhh cektim.simdi 40 dkdir cok sukur oynayip duruyor :)))nasil bir duygu annelik insanin odu kopuyor bise olacak diye.allahim bizlere bagislasin onlari.
Ne ignesi vurulmustun?
colestone sonuncuyu oldum
Bugun uyuyakalmisim ignemi yaklasik 1.30 saat sonra vurmak zorunda kaldim.baktim bebek kipirdamiyor elliyom konusuyorum,tık yokk yazik yavrucuk mayısmis kalmis icerde cok kotu hissettim kendimi daha dikkatli olmam lazimdi. kan sekerim dustugu icin kipirti yok cunku l.hemen sekerli biseler yedim de kipirdanmaya basladi.derin bir ohhh cektim.simdi 40 dkdir cok sukur oynayip duruyor :)))nasil bir duygu annelik insanin odu kopuyor bise olacak diye.allahim bizlere bagislasin onlari.
Benimki de sola yatinca hareketleniyor hatta benimkide bir geriliyor bir geriliyor brezilya fonu gibi dumduz oluyor :))))Sola yatinca acayip hareketleniyolar dimi ya resmen brezilya dalgasi yapiyo benimki :) hi cikti az kaldi diyorum.
Himm sana onu niye part part vurdular anlamadim ben ya. Ciger gelistirici dimi o?
evet ciğer geliştirici.istersen 3 gün üst üste 2 şer doz yaptır dedi istersen 1 2 gün arayla yaptırabilirsin dedi.bende 3 er gun arayla yaptırdım.her iki türlüde oluyomuş.sen hazır yatmışken üst üste yapmışlardır.
bende yazdığına cevap yazdım görmemiş olabilirsin ekle demiştim :)
Evde oturmaktan sıkıldımmmm....atın beni denizlere dicem denizde yok :))))) bir degisiklik olmazzsa muge anlıya saracam bu gidisle gibi geliyorrr :))
Hadiii toplanin bana gelinn denize gidelim hep birlikte kizlarrr:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?