Deniz miiii oooyy ruyalarimda yuzuyorum yemin ederim ama sadece tuvalet icin kalkma iznim var
Hadiii toplanin bana gelinn denize gidelim hep birlikte kizlarrr:))
hoşbulduk canım ya ben gidince en çok burayı özlüyorummmhosgeldin canimm :) yoktun ne zamandir kizcen nasil iyu mi ne guzel baslamissin platese yaa du ben de izledim cok ozendim valla ben de istiyorum ama orasi cok uzak geliyor bana k.valideme yakin da ordan da gitmem :) p.tesi dr.a gitcem ben de dr.a sorayim bi belki gittigim hastanenin bunyesinde vardir kurs
Seneye kuzularimizla gideriz artik hicc sikma canini. Ben de korkuyorum ansizdan dalga vurur bisey olmasin minnak ogluma diye. Gittigim yok. Bak celiinde de deniz yok:) senden pek farkli degiliz deniz konusunda caniiim
4 tarafin denizle cevrilii :))) iste ne guzel yazin bol bol yuz bebis buyumus olur,ben cölde kaldim valla :) hepimizin yerine bol bol yuz.
hoşbulduk canım ya ben gidince en çok burayı özlüyorummm) bebişim iyi şakira gibi dans ediyor sürekli maşaallahhh anası gibi kıvrak olcak belli bende etlikten giderken 2 dolmuşla gidiyorum vallahi varsa git süper olur çünkü ağrıların kasılmaların kalmıyor.. duydunmuuuuuuuuuuuuuuuuu rüyamda seni gördüm doğuruyordun kız hayırdır inşaallahh tesine çıkarsa merak etme bişicik olmucak :13:celiincim şimdi diyarbakırın denizi yoksa da diclesi var git ayaklarını daldır hahahahahaha
Diyorum yaa agobun kazi gibi yiip yiip oturuyorum diye:)) bu hamilelikle birlikte bi tembellik gelisti bende hic sorma. Hic kipirdamak istemiyorum yerimden.
inşaallah hayırlısıyla canım bu arada kuzun gerçekten babasına benziyor burnu hariç
canım inan annem çalışıyor memur kaynanam kayınbaba çalışıyor o hemen gelemiyor doğuma yakın gelirse gelir annem gibi kardeşim kpss kursuna yazılcak yani kimse gelmicek doğuma gelen gelir gelmeyen gelmez vallahi takmıyorum bile napayım giderim güzelce temizlikçimi tutarım bi yandan ben bi yandan o yaparız artık eşimde zaten yardım eder. bu arada bende ekledm faceden
dogumdan sonra napıcan peki canım lohusayken tekmi kalıcaksın yine
hiiii silerim dedim ismimi dedim ama silemiyorum o yazdıgım mesajınasıl silcem :))
Yazilan msjlar silinmiyor fakat mesaj duzeltme diye bir yer var ordan ismini silip baska biseyler yazz kaydet.dene bakalim ben harflerde yanlislik yaptigim zaman ole yapiyordum.
hoşbulduk canım ya ben gidince en çok burayı özlüyorummm) bebişim iyi şakira gibi dans ediyor sürekli maşaallahhh anası gibi kıvrak olcak belli bende etlikten giderken 2 dolmuşla gidiyorum vallahi varsa git süper olur çünkü ağrıların kasılmaların kalmıyor.. çağlasam mııııııııııııı rüyamda seni gördüm doğuruyordun kız hayırdır inşaallahh tesine çıkarsa merak etme bişicik olmucak :13:celiincim şimdi diyarbakırın denizi yoksa da diclesi var git ayaklarını daldır hahahahahaha
sanırım belirli bir zmn gectikten sonra düzenleme yapılmıyor yeni yazdıklarımda cıkıyor cunku mesaj duzenleme dun yazdıklarımda cıkmıyor :)
hahahahaha ben serinlemeyi düşünmüştüm sazanları değilKizzzz dicle sazann dolu :)))kocaman disleri var onlarinn satiyorlar buralarda. goruntusu bile urkutucu pirana gibi tobe yarabbim.cekeerler iceri beni yerler valla.tvlik olurum valla sazan saldirisi sok sok son haftalarinda artan gebelik hormonlarinin etkisiyle serinlemek icin dicle nehrine giden kadin sazan saldirisina ugradi :)))) ne komik olur :)))
kız bende sorcaktım nasıl kazmış öyle ilk defa duydum diye dedim celiin nasılsa önce davranır sorar öylece bende ögrenmiş olurum diyeeO kaz nasil oluyor yaa besili diyemi oyle diyorlar. Benim kazla ilgili cok iyi anilarim yok :)
canım gelirler herhalde yaa zaten eşim gider gitmez işe başlamıcak 1 ay evde olcakdogumdan sonra napıcan peki canım lohusayken tekmi kalıcaksın yine
hiiii silerim dedim ismimi dedim ama silemiyorum o yazdıgım mesajınasıl silcem :))
hiç demeee vallahii balıkesir altınoluk favori yerimm bu sene gidemedim ama olsun kuzum içinnn seneye birlikte gider yüzerizzz eşim bodrumda ama inanın bir kere girmiş çalışmaktan gidememiş bile denize zaten biz gidemiyoruz sende girme demiştimgunaydın kızlar erkencisiniz valla
bende bu sene ne havuz ne deniz gitmedim günese cıkmaya bile korktum leke olcam diye
müge anlıya takılmıs durumdayım yaa :)))
yok yok zaten ben dün okudum ya etkilendim herhal birde totom açıkta kalmış herhal o yüzden öyle gördüm belliAman kız dur ağzını hayır aç en az bi 4 hafta durmam lazım
kız düzeltmeler yapılıyordu normalde olmuyorsa dediğin gibi sağlık olsun ekleyen olursada olsun dimi celiinnDemekki duzeltmenin hemen yapilmasi gerekiyormus saglik olsunn napacan.
Himm ebet o zaman bi de bi igne daha yaptilar 3 kere simdi o haftada bir vurulcakmisim. Kasilman yok dimi canim ya?
Ben de senin gibi merakla su neymis bu neymis diye 2 dk durmaz bakinirdim.artik anlastigimiza gore dogum fotografcisina bakarim sadece :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?