mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
Off az önce Boğaz'da yalılarla ilgili bi haber izledim bayıldım vallasabancının 27 yalısı varmış Boğaz'da arasam benim erken doğum riskim var desem bi tane vermez mi acaba

olsun cnmm ne yapacaam mecbuurrr :))))

Off az önce Boğaz'da yalılarla ilgili bi haber izledim bayıldım vallasabancının 27 yalısı varmış Boğaz'da arasam benim erken doğum riskim var desem bi tane vermez mi acaba

onun sayesinde organize sanayide onun fabrikalarinda binlerce isci ekmek yiyor.versin hemserimiz sana da bir tane yaaa :))) yalniz bir röportajıni aglayarak izlemisttim keske bu kadar param olmasaydida bu arabalarimdan sadece birine binebilecek saglikta cocugum olsaydi demisti

Duyguuuuu 1.resiimdeki pembe elbiseyi ve 3.resimdeki yelegi kizina ördum bahsetmistim ya sana.birde 2.resimdeki pembe patigi kiz kardesime ördürttüm.gelince verecem pembeleri senin icin koydum :)gule gule giysin esila :))))
canım örgüler süper güle güle giysin kerem ardamız bizde teşekkür ederiz teyzesi inşaallahh gelirizde giyeriz hayırlısıylaaa emeğinize sağlık canım hepsi çok güzel.
güle güle kullanın canım battaniye süpermiş :)
teşekkürler canım evet battaniyeyi bende çok beğendim

Güle güle giysin oğluşun amma becerikli annesi varmış ellerine sağlık

Ben cizgili ve duz olanlari ordum alt kismi agir modellilerden 2 3 tane hediye geldi.yaa aslinda yetistirebilirim belki baslasam ordek ormek istiyorum.uzun zamandir aklimda.sari sakalli ipten gagasi ve ayaklari turuncu polardan yapiliyor dolgu oyuncak cok guzel oluyor.okuldayken yapmistik hoca el koymustu istemeye istemeye vermistim valla :)))

Ben de okulda not ugruna ogrenmeye mecbur kalmistim cocuk gelisimine giderken.cok yaptim söktum.hatta ilk sakalliyla ogrenmeye calistim ne akilsa bir suru ilmek kacirmistim farkedilmiyor diye ilmekleri birbirine dikmistim.sonra cok zevkliymis deyip baslamistim yapmaya etrafimdakilere hediye derken ilerlettim.kisin 15 tatilde cok ordum yakadan baslanan modelleri :)))bu arada herkes kizina ogretir ben anneme ogrettim orguyu ogrendikten sonra.okuldayken yapamiyorum söküp duruyorum yanlis oluyor anneme diyorum sen niye bilmiyorsun :))))anneler bilir.aslinda annemde cocuk gelisimi mezunu ama bir muddet calistiktan sonra baska ise girmis.hep derdi bizim zamanimizda boyle degildi,biz dikerdik anlayamiyom iste diye ))zavalli annecigim anlamadigi seyde nasil yardim etsin ki.yani cnm sonradan ogrendim bende hele annem kac yasindan sonra ogrendi gosteren biri okduktan sonra cok rahat ogrenirsin :))

Allah daha da iyilik versin canim hepinize sana caglasammiya gossibe.ins.ilaclarin etkisini goreceksiniz.cici bebeyi bende duymustum ama ayni zamanda anneyede kilo yapiyor diye yalniz.onu normal zamanda ye gercekten kilo aldiriyo :) icinde bol yumurta sut ve cesitli proteinler var.ne alaka koca adam diceksiniz ama babam da yiyordu bir ara :))) cok guzel bunun tadi deyip deyip.cayin yaninda vazgecilmeziydi :)))))

biz önceki gecedeki uykusuzluktan sonra çok güzel uyuduk bu gece :)
hepinize iyi hafta sonları

bu arada bayan akıllı nerelerdesin?
asrasultan nerelerdesin?
inanç nerelerdesin?

Gunaydinnn güzel anneler. Umarim herkes iyidirr. Cici bebenin kilo yaptigi dogru tecrübe ile sabit ama bebekten ziyade anneye:) ben toplamda 8kilo aldim. Bunun 4 kilosunu bir ayda aldim. Sabah aksam cici bebe yiyodum canim cektikce. Cicibebeyi biraktigim ay bebek 600gr almis. Cicibebe bize yariyo yani:))

O kaz nasil oluyor yaa besili diyemi oyle diyorlar. Benim kazla ilgili cok iyi anilarim yok :)
Valla canim bilmiyorum nasil oldugunu ama rahmetli anneannem cok kullanirdi bu lafi nur icinde yatsin:) hayirdirrr kaz saldirisina mi ugradin daha önce? :)

Gule gule giysin cok begendim:) bizimkinin ise 1 hirkasi var valla garibimin. Ben öremiyorum yaa beceremiyorum napiyimm daha da satilmaya baslanmadi. Bu gidisle tek hirka devam edicek:))

Valla canim bilmiyorum nasil oldugunu ama rahmetli anneannem cok kullanirdi bu lafi nur icinde yatsin:) hayirdirrr kaz saldirisina mi ugradin daha önce? :)

tam saldiri fslan denmez ama iyi bir anida degil birazda komik sonradan cok guldum halime,dur anlatayim.benimkinin balik meraki ot cop meraki hayvan meraki hic bitmez tammammi.nerde ilginc bise var yiyecek getirir getirtir arkadaslarindan.tatmadigimiz yore lezzeti kalmadi anasini satayim ilginc seyleri bulup bulusturup eve getirnesinden,birgun zehirlenecez,bir ara da tutturmistu silifkeli arkadasina sizin orda yengec yiyorlarmis nasil diye tobe yarabbim kucucuk yengeci yiyip napacan koca adamsin deyip durmustum :)))bir o eksikti akvaryumada atar beslersin besili yengeci yersin artik sakin getirme eve oyle bise demistim.neysee kaza geleyim bu buranin koyunden bir genc cocugu kafaya almis komdir de bilmiyorum.kaz getirtmis ama canlı.bir arada bizim koylu servis soforune sarmisti sizde ordek vardir guzel ollur diye meger yemek icin soruyormus :))) iste eve geldi bana gir iceri gir iceri diyor isten kiyafetiyle izin almis gelmis acele ediyor gitmek icin gorume poset icinde bise carpti ama icindekini benzettim sanki ordek gibi biseydi banyoya dogru gitti.neyse iceri gectim.aksam halledecem sen karisma ugrasma falan filan biseler dedi aceleyle tam anlamadim.ben bise soyleyene kadar ben gec ksliyom deyip jet hiziyla gitti.dedim allahim o dusundugum seyse canliydi.banyoda karanlik ya çişim gelip duruyor bu adam ordek falan getirdiyse ben napacam diyorum.usulca lambayi yaktim.irkildi birden korktu cikmaya calisiyor kocaman gagasi var odum kopuyor,ben gecemiyorum,nasil kufrediyom esime bir taraftan ustume atlicak diye dusunuyom meger her tarafi bagliymis ama gel sen bana sor.bunu ariyorum acmiyor acmiyor telefonu.neyse ulastim.bir bagiriyom bir bagiriyom.niye getiriyon boyle seykeri ordek ciftligimi kuracan,git anan yapsin ye ne istiyon hayvandan falan her turlu laf.biraksaydin emniyetin bahcesine.o da hal kazin derdinde hee he birakimde 2 dklik etsinler onu getiren adam beni sormus o izne ayrildi sen ver bize biz gelince veririz diyorlarmis,kazima cokecekler diyorr.allahim guleyimmi aglayayimmi.e nolacak peki bu boyle ben giremiyom banyoya napayim dedim.kapiciyi arayimda bari apartman girisinde kullanilmaya toplanti odasi var oraya koysun dedi bilmiyorum ne yaparsan yap goturt evdende dedim.daha onceden akillarina gelmez zaten erkeklerin kafalari hep sonradan calisir.kapiciyi aramis bizde bir emanet var onu alip girise koy ben aksam alacam.kapici geldi bise verecekmissin yenge dedi.dedim ben eemiyorum icerde adamda esya falan sandi sanirim haliyle banyoyu bir yaktim viyaklaliyor.kapicidaki tepki aynen su : haho haho bu nedir? Valla bilmiyom kesip yiyecekmis nrrden bulmis kazi diyor adam goturecegine kazla kanka olmanin derdinde kafasini seve seve indirdi asagi ohh beee dedim.neyse oralari domestosladim oturdum esimi aradim ya dedim nasil bir mantik sendeki sehirde kazi nasil kesecen yolacan da yicen ben hallederim dedi.tamam dedim ben polisevine bayanlarla oturmaya gidiyorum yemegimide yicem orda isten gelince nadil yapiyorsan yap ama evde bise yapma olur isim bitincede ben seni alirim ordan diyor.dedim sabaha kadar mahsur kalmazsam iyidir.ben ciktim eve gelmis inmis asagi almis kazi evin arkasina bosluk bir yer var apartman yapilmasi planlaniyor.oraya goturmus kazi sicak suyu kesmiss yolmusbildigin derisini yuzmus cop poaetine tuylerini atmis kazida yikayip streclemis ama kac katt bir gorseniz ben kokuyor falan demeyim diye.geldi beni aldi saat 10 gibi eve geldik iyi dedim evde bise ypmamis.anlatti iste protein degeri cok yuksek sana yedirecem de sutun olsunda.yav bir dur ben nasil bir gun atlattim bole.sonra arastirdim meger gercekten kaz eti vok faydaliymis.abkaraya istanbula ardahan tarafindan getirilen kazlarka buyuk kaz restorantlari aciliyormus.dolmasi 160 tl yuhh dedi m,bosuna padisahlar yemiyormus bunu. önce yemem dedim ama sonradan dusundum hormonla igneyle antibiyotikle 10 gunde buyutulen tavuklari yiyozda kece gibi bunu niye yemeyim dogaldir en azindan dedim.tamam bende yiyecem dedim.sinirim gecti sonra tarif aldim netten once tum haslayip sebzeleride yanina dograyarak kazida borcamin ortasina oturtup firina verdim.amaa gercekten yokmuss boyle biseyy.suyuna pilav yaptim ne tavuk suyu gibi agir kokuyor ne de et suyu gibi agir.etide mukemmelmis.siddetle tavsiye edebilirim.cok lezzetliymis.hatta yaparken hatira olsun diye fotolarini cektim kardesime gonderdim.abla senin bu kocan seni ac birakmaz isi olmasin avcilik ve toplayicilikla gecinir siz yine doyarsiniz gelsl olsun yiyin bizim yerimize de dedi koptuk gulmektenn.iste boyke bir kaz anisi oldu gecen hafta basi kotu sonu iyi biten :)))) cok uzun yazdim yordum sizleri hakkinizi helal edin arada oluyor iste boylee seylerr :)))bir gun gelirde size birisi ikram ederse asla geri cevirmeyin derim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…