kızlar benim örgülerde bunlar :)
Eki Görüntüle 808723 Eki Görüntüle 808724 Eki Görüntüle 808725 Eki Görüntüle 808726
hahahahaha ben serinlemeyi düşünmüştüm sazanları değil
kız bende sorcaktım nasıl kazmış öyle ilk defa duydum diye dedim celiin nasılsa önce davranır sorar öylece bende ögrenmiş olurum diyee
canım gelirler herhalde yaa zaten eşim gider gitmez işe başlamıcak 1 ay evde olcakvalla ne yapayım bacım ben öyle gelin felan demem giderim gelen gelir gelinmesi gerektiğini zaten bilirler bişicik olmaz kız düzeltilmiyorsa kalsın ekleyen olursada napcan kısmetttttttt hahahahhaha
hiç demeee vallahii balıkesir altınoluk favori yerimm bu sene gidemedim ama olsun kuzum içinnn seneye birlikte gider yüzerizzz eşim bodrumda ama inanın bir kere girmiş çalışmaktan gidememiş bile denize zaten biz gidemiyoruz sende girme demiştim
yok yok zaten ben dün okudum ya etkilendim herhal birde totom açıkta kalmış herhal o yüzden öyle gördüm belliyoksa senin kız dayanıcak sadece şimdiden yaramazlık yapıyor
kız düzeltmeler yapılıyordu normalde olmuyorsa dediğin gibi sağlık olsun ekleyen olursada olsun dimi celiinn))
kızlarr babamın arkadaşının gönderdiği telsiz ve komşumuzun kuzuma ördüğü battaniyeee
Eki Görüntüle 808723 Eki Görüntüle 808724 Eki Görüntüle 808725 Eki Görüntüle 808726
Off az önce Boğaz'da yalılarla ilgili bi haber izledim bayıldım vallasabancının 27 yalısı varmış Boğaz'da arasam benim erken doğum riskim var desem bi tane vermez mi acaba
Off az önce Boğaz'da yalılarla ilgili bi haber izledim bayıldım vallasabancının 27 yalısı varmış Boğaz'da arasam benim erken doğum riskim var desem bi tane vermez mi acaba
canım örgüler süper güle güle giysin kerem ardamız bizde teşekkür ederiz teyzesi inşaallahh gelirizde giyeriz hayırlısıylaaa emeğinize sağlık canım hepsi çok güzel.Duyguuuuu 1.resiimdeki pembe elbiseyi ve 3.resimdeki yelegi kizina ördum bahsetmistim ya sana.birde 2.resimdeki pembe patigi kiz kardesime ördürttüm.gelince verecem pembeleri senin icin koydum :)gule gule giysin esila :))))
teşekkürler canım evet battaniyeyi bende çok beğendimgüle güle kullanın canım battaniye süpermiş :)
Güle güle giysin oğluşun amma becerikli annesi varmış ellerine sağlık
Canim hepsi cok guzel sen mi ordun bunlari ne yeteneklisin valla masallah :)) ben de isterdim oglusuma bi seyler orebilmeyi annesinden hatira kalsin diye ama yok hic beceremiyorum bi basliyorum ucgen ucgen devam ediyor :) gule gule giysinler kuzucuklarr
2 3 gündür oluyo arada ama çok canımı yakmıyo.ilk zamanlar kaskatı oluyodu sancı geldiğinde .yat yat sıkıldım doktorda yavaşca günlük işlerini yapabilirsin dedi.yinede her fırsatta dinleniyorum.çok şükür bu hale geleceğimi tahmin etmemiştim ama iyiyim.darısı sana inşallah.ilaç iyice etkisini göstericek görüceksin.beslenmeme özen gösteriyorum.bu arada arkadaşımdan duydum süt cici bebe de bebege kilo yapıyomuş :) bakalım haftaya kontrole gidicem.
Nidilat kullanan bayanlar progestan da kullanıyor muunuz?
Valla canim bilmiyorum nasil oldugunu ama rahmetli anneannem cok kullanirdi bu lafi nur icinde yatsin:) hayirdirrr kaz saldirisina mi ugradin daha önce? :)O kaz nasil oluyor yaa besili diyemi oyle diyorlar. Benim kazla ilgili cok iyi anilarim yok :)
Valla canim bilmiyorum nasil oldugunu ama rahmetli anneannem cok kullanirdi bu lafi nur icinde yatsin:) hayirdirrr kaz saldirisina mi ugradin daha önce? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?