mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
gunaydın güzel anneler
celiin cok guldum okurken :))))))) keremimize yarasın insallah
havalar serinledi ama bnm ates basmalarım terlemelerim gecmedi yaa geceleri cok fena bi terleme bi üşüme
gözümü acsak kapasak gunumuz gelmiş olsa bebişlerimiz kucagımızda olsa ne guzel olur

nasılsınız kızlar duydunmu sen nasılsın bende asrayla bayanakıllıyı sorcaktım napıyorlarki huu duyun bizidee gelinnn.. celiincim hikayelerin hiç bitmesin yaa bu kazıda hiç unutmucam eşine söyle gelince bende istiyorum hahahahah ) alipekcim hiç sorma yaa benimde geceleri inanılmaz bir nefes darlığım oluyor çift yastık üç yastık tek yastık deniyorum olmuyor düzelmiyor rahat edemiyorum ölüyorum sanıyorum resmen napcam bilmiyorum bende geceleri çok üşüyenlerdenim birde üstümü açıp yatıyorum ne zamandır yorganı bacağımın arasına alıyorum ee kocada yok anamda kocaman yatağı bana devretmiş )) polar battaniyeyi katlıyorum gögüs altımdan sarıyorum totoma kadar öle yatıyorum üstüm açılsada belimi ve kuzumu sıcak tutmuş oluyorum en güzelide burnum akarak uyanmıyorum

afiyet olsun şekerim.neyseki o kadar uğraş senin ve bebişin içinmiş.yarasın size :)

Saol canimcim fotolari telefonda var altina yuklemek istiyordum ama bu telefondan face yuklerken sorun yok kulube yukleyemiyorum.ara kablomda sorun var yoksa bilgisayara atip ole yukleyim diyom.dunkuleri bile arkadas giderek yuklettim.guzel olurdu alta yapilmis halini koyabilseydim :)))

Yaradi sanirim o gun iyi tekmeliyordu, boyle seyleri babadan gorurde eve garip grup hayvanlari o da getirirse duser bayilirim :)))) öldum sizin elinizden nerelere gideyim derim artik.

Celiin valla allah da seni güldürsün. Okurken cok güldüm hala daha gozumun onunde canlaniyo ve gülüyorum:))) ben olsam küsmüstüm esime bi hafta da konusmazdik öldürdün kazi diye. Benimki hep dalga gecer kuzu alsak ölene kadar besler kestirtmessin artik diye. :) daha cocukken babaannem et tavugu besliyodu sonra kesiyodu büyüyünce, ben agzima sokmazdim bu civcivleri ben beslediim diye aglamalar evin icinde:))

iyiyim canım çok şükür ayaklandım artık.bugün bebişin kıyafetlerinin bir kısmını yıkadım abisinden kalan birsürü şeyi var iyiki saklamışım yepyeni duruyolar.fena halde yiyorum iştahım açıldı :) göbeğim fena halde büyüdü.ben hala üstümü örtemiyorum çok terliyorum.ama dediğin gibi sadece karnımı belimi oda ince pikeyle örtüyorum.annen en güzelini yapmış rahat rahat uyuyun kızınla.

inşallah çok yakında dileğin gerçekleşicek :)
sorma terleme bendede var kafamı yastığa koyduğumda başlıyo başım ensem falan terlemeye.ben diğer oğlumuda kasımda doğurdum herkes mont giyerdi ben penyeyle dışarı çıkardım.hastaneye bile öyle gitmişim Allahtan hırka almışım yanımada onla döndüm sulu kar yağıyodu kasımın 19 unda.

Soylendim soylenmemmi.goruntusunden her ne kadar urksemde yazik gitti hayvan dedim durdum.hadi hadi anac duygularini cocuguna sakla yedin iste kazi yerken yazik demiyordum vitamin oldu bile bosa soylenme diyor benim pis bogazlı caniii :)))))

Buraya sanirim kıs gelmicek havalar hala coook sicak

Bendeki gobegi gormedinmi duydunmuuu yakinda patlicak karnin diyor esim :) iyi etmissin ellerine saglik iyiki saklamissin esyalari hazir bulmus gibi oldun :))

ne güzel biz artık diyarbakıra gidince başlıcaz yıkamaya ütülemeye üşütmemeye dikkat etmek lazım vallahi havalar bir tuhaf zaten

bende martta öğrendim 2 ayımız kaldı oğluşumla buluşmamıza inşallahhh
hayırlı olsun canım hayırla kavuşmayı nasip etsin rabbim hepimize..

Kızlar annemle eşim alışverişe gitmişler herşeyi tamamlamışlar hem mutlu oldum hem üzüldüm annesi yavrusu için alışverişlere gidecekti daha

Kızlar annemle eşim alışverişe gitmişler herşeyi tamamlamışlar hem mutlu oldum hem üzüldüm annesi yavrusu için alışverişlere gidecekti daha

sağlık olsun canım benim, doğum sonrası bol bol edersiniz alışverişini annesi. inan bunlar detay, üzme kendini de, bebişini de

canımsınnn inan ben çok isterdim eşimle annem çıksın alışverişe ama eşim ne bişey alabildi nede yanımızda olabildi geldiğinde bak bunuda aldık bak şunuda aldık diye gösteriyorum anca inan bana en iyisi olmuş sende doğunca alırsın kuzunla birlikte çıkarsın alışverişe daha güzel olur

Soylendim soylenmemmi.goruntusunden her ne kadar urksemde yazik gitti hayvan dedim durdum.hadi hadi anac duygularini cocuguna sakla yedin iste kazi yerken yazik demiyordum vitamin oldu bile bosa soylenme diyor benim pis bogazlı caniii :)))))

Benimkinin de seninkinden farki yokmus hakikaten. Bizde de yengec bacaklari, av hayvanlari minicik kuslar gecen hafta cani ördek cekmis gittik cin lokantasina yediii. Tabaktaki ördek bana bakti ben ördege. Senin bildigin yesil basli ördek diil bu ye diyo, yok diyorum günah ben yemem. Ac döndüm eve bizimki yarim ördek yedii:))

demekki bır tek benımkı degılmiş boyle şeyleri seven.kaz ordegınde buyugu işte bıraz o yuzden sankı urkurucu upuzun boynu var :) ondan tırstım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…