mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
Kızlar annemle eşim alışverişe gitmişler herşeyi tamamlamışlar hem mutlu oldum hem üzüldüm annesi yavrusu için alışverişlere gidecekti daha

duygu dogru soyluyor canım en azından eşin gitmiş, eşin olmasaydı yanında daha zor olurdu.bır dogsun bol bol alırsınız gezerek deneyerek :) zaten ne olduysa yagmur ormanından sonra oldu

cnm ya cok fena sımdı burda yagmur var harıka bu gece rahat uyucam bende usutucem dıye korkuyorum ben okdar kendını koruyan bırıyım bu hamılelıkle koruma fln kalmadı bırde dıyolar bebgın gazlı olur usutme dıye ama sapır sapır ter napıyım ki yastıgım fln su oluyor sonra usume gelıyo ya tam sogusun hava yada ısınsın yenıden :))) burda kar 15 senede 1 fln yagıyormus 2 yıl once yagmıstı o yuzden pek kar yagıcagını sanmıyorum :))

caglasammı uzulme cnm sende dogumdan sonra kuzunla beraber cıkar alısverıs yaparsın hem daha keyıflı olur

Günaydın güzel anneler ve onların biricik yavruları Kızımla ben hepinize iyi pazarlar diliyoruzzzzz. Evet bizde farkettik bugün biz erkenciyiz nasıl oldu anlamadık

Günaydın güzel anneler ve onların biricik yavruları Kızımla ben hepinize iyi pazarlar diliyoruzzzzz. Evet bizde farkettik bugün biz erkenciyiz nasıl oldu anlamadık

günaydın canım bende erken uyuyup erken kalkıyorum gecede kaç kere uyanıyoruz zaten.sizede iyi pazarlar :)

günaydın canım bende erken uyuyup erken kalkıyorum gecede kaç kere uyanıyoruz zaten.sizede iyi pazarlar :)
ben erken uyumuyorum ilk aylarda 11 diyince kafam düşüyordu birde progestanın etkisi çok büyüktü sağolsun şimdi 1i 2 yi buluyor yatmam

Biz hergun erkenciyizzz ben hic duzgun uyuyamiyorummm :)) 6 bazen 5 boyle oluyor kesik kesik hep.sonrada boyle 10 gibi uyku bastiriyor,gozlerim acıyor.

teşekkürler duygu.. Allah bütün isteyenlere nasip etsin
amin canım hayırlısıyla inşaallahh.

Biz hergun erkenciyizzz ben hic duzgun uyuyamiyorummm :)) 6 bazen 5 boyle oluyor kesik kesik hep.sonrada boyle 10 gibi uyku bastiriyor,gozlerim acıyor.
vallahi ya hiç sorma bende öyle kaç kere uyanıyorum bu sefer uykuya dalmada sorun yaşıyorum nefes zaten alamıyorum neyse az kaldı hayırlısıylaaa bu sefer ağlamalara uyancaz inşaallahh

vallahi ya hiç sorma bende öyle kaç kere uyanıyorum bu sefer uykuya dalmada sorun yaşıyorum nefes zaten alamıyorum neyse az kaldı hayırlısıylaaa bu sefer ağlamalara uyancaz inşaallahh

gecen benimki sabah kalkmis ustunu giyiniyor bende gobusle oynuyorum esim diyorki bebekler annenin uyandigi saatte uyur uyanirmis ya bizimkide bu saatlerde uyanir artik beni ise gonderirsiniz.ben de dedimm.hee oyle oyala kendini bizimle yatip bizimle kalkacak dimi bu saate kadar uyicakmi sen onu dusun.kapiya selam vereceksin uykusuzluktan.baktim uzun sure bizimkinden ses cikmadi baktim.gozu korktu sanirsam :)))

Hahahah canim biz de kapiya selam vericez heralde:))) senin esin hergün mü calisiyo? Sistem bizdekiyle degisiktir muhtemelen.

2+1calisiyor ama gelis gidis saati hiccc belli degil maalesef.insallah benim dogum zamani falan dıs goreve gondermezler.bu arada babalık izni 10 gun dimi.

2+1 ne anlamadim. Bizim burda 24 saat calisip 48 saat izinlisin. Sizde 10 günse iyi. Bizde 3gün yani 1nöbet izinli olucak sadece benim esim. Sizle cok farkli demek sistem.

2+1 ne anlamadim. Bizim burda 24 saat calisip 48 saat izinlisin. Sizde 10 günse iyi. Bizde 3gün yani 1nöbet izinli olucak sadece benim esim. Sizle cok farkli demek sistem.

Yani iki gun sabah 8 aksam kacta gelirse en erken 7 en gec 12 civari,ama bazen sabaha karsi 4tte bile geldigini de bilirim.yani 2 gun ust uste calisip 1 gun dinleniyor 2+1de.ben 10 gun diye duymustum 657ye tabi tum memurlarda,ama sizin orda gercekten cok azmis

Gunaydin kizlarrr nasilsiniz bugun? Ben h.sonunu hasta gecirdim bi bas donmesi mide bulantisi ozellikle dun cok fenaydim bugun dr.a gitcem aksam ustu oglusum ne kadar olmus bakalim yaa dunden beri o kadar harrketliydi kiii masallah ama aklima takildi hic mi uyumaz yani onun da bi rahatsixligi vardi heralde simdi daha iyiyiz galiba bi sey dokundu. Herkes iyidir umarim iyi bakin bebisleree kendinizeee :)

geçmiş olsun.önemli birşey değildir inşallah.doktordan sonra yazmayı unutma.

hepinize iyi haftalar sorunsuz güzel bir hafta geçirmemiz dileğiyle
ama benim bir diş ağrım eksikti dün akşamdan beri çok ağırdı kulağımıda ağrıttı dolgum vardı o düşmüştü.akşamda gecede minoset içtim faydası olmadı neler neler yaptım zeytin koydum,tuzlu su yaptım,en son kolonya bile sürdüm.az birşey hafifledi gibi dua edin geçsin ne yapıcam ben.

Tüh ya çok kötü bi zamana denk gelmiş diş ağrın. Ben yirminci haftada mı ne tüm diş sorunlarımı çözmüştüm. Tabi şimdi olmicak garantisi yok. Bi de parol mu denesen acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…