Kızlar annemle eşim alışverişe gitmişler herşeyi tamamlamışlar hem mutlu oldum hem üzüldüm annesi yavrusu için alışverişlere gidecekti daha
inşallah çok yakında dileğin gerçekleşicek :)
sorma terleme bendede var kafamı yastığa koyduğumda başlıyo başım ensem falan terlemeye.ben diğer oğlumuda kasımda doğurdum herkes mont giyerdi ben penyeyle dışarı çıkardım.hastaneye bile öyle gitmişim Allahtan hırka almışım yanımada onla döndüm sulu kar yağıyodu kasımın 19 unda.
Günaydın güzel anneler ve onların biricik yavrularıKızımla ben hepinize iyi pazarlar diliyoruzzzzz. Evet bizde farkettik bugün biz erkenciyiz nasıl oldu anlamadık
ben erken uyumuyorum ilk aylarda 11 diyince kafam düşüyordu birde progestanın etkisi çok büyüktü sağolsungünaydın canım bende erken uyuyup erken kalkıyorum gecede kaç kere uyanıyoruz zaten.sizede iyi pazarlar :)
Günaydın güzel anneler ve onların biricik yavrularıKızımla ben hepinize iyi pazarlar diliyoruzzzzz. Evet bizde farkettik bugün biz erkenciyiz nasıl oldu anlamadık
amin canım hayırlısıyla inşaallahh.teşekkürler duygu.. Allah bütün isteyenlere nasip etsin
vallahi ya hiç sorma bende öyle kaç kere uyanıyorum bu sefer uykuya dalmada sorun yaşıyorum nefes zaten alamıyorum neyse az kaldı hayırlısıylaaa bu sefer ağlamalara uyancaz inşaallahhBiz hergun erkenciyizzz ben hic duzgun uyuyamiyorummm :)) 6 bazen 5 boyle oluyor kesik kesik hep.sonrada boyle 10 gibi uyku bastiriyor,gozlerim acıyor.
demekki bır tek benımkı degılmiş boyle şeyleri seven.kaz ordegınde buyugu işte bıraz o yuzden sankı urkurucu upuzun boynu var :) ondan tırstım :)
Bize istanbulda anneannemin koyunde saldirmisti kazlar. Iyiii seninki saldirmadi kocaman gagasiyla, evde onde sen arkada kaz. :))
Aynen ne komik olurdu.birde evde upuzun rahat penye gecelikle dolasiyorum valla etegimden tutup tutup cekelerdi beni :)))))düsunsene.
vallahi ya hiç sorma bende öyle kaç kere uyanıyorum bu sefer uykuya dalmada sorun yaşıyorum nefes zaten alamıyorum neyse az kaldı hayırlısıylaaa bu sefer ağlamalara uyancaz inşaallahh
gecen benimki sabah kalkmis ustunu giyiniyor bende gobusle oynuyorum esim diyorki bebekler annenin uyandigi saatte uyur uyanirmis ya bizimkide bu saatlerde uyanir artik beni ise gonderirsiniz.ben de dedimm.hee oyle oyala kendini bizimle yatip bizimle kalkacak dimi bu saate kadar uyicakmi sen onu dusun.kapiya selam vereceksin uykusuzluktan.baktim uzun sure bizimkinden ses cikmadi baktim.gozu korktu sanirsam :)))
Hahahah canim biz de kapiya selam vericez heralde:))) senin esin hergün mü calisiyo? Sistem bizdekiyle degisiktir muhtemelen.
2+1calisiyor ama gelis gidis saati hiccc belli degil maalesef.insallah benim dogum zamani falan dıs goreve gondermezler.bu arada babalık izni 10 gun dimi.
2+1 ne anlamadim. Bizim burda 24 saat calisip 48 saat izinlisin. Sizde 10 günse iyi. Bizde 3günyani 1nöbet izinli olucak sadece benim esim. Sizle cok farkli demek sistem.
Gunaydin kizlarrr nasilsiniz bugun? Ben h.sonunu hasta gecirdim bi bas donmesi mide bulantisi ozellikle dun cok fenaydim bugun dr.a gitcem aksam ustu oglusum ne kadar olmus bakalim yaa dunden beri o kadar harrketliydi kiii masallah ama aklima takildi hic mi uyumaz yani onun da bi rahatsixligi vardi heralde simdi daha iyiyiz galiba bi sey dokundu. Herkes iyidir umarim iyi bakin bebisleree kendinizeee :)
hepinize iyi haftalar sorunsuz güzel bir hafta geçirmemiz dileğiyle
ama benim bir diş ağrım eksikti dün akşamdan beri çok ağırdı kulağımıda ağrıttı dolgum vardı o düşmüştü.akşamda gecede minoset içtim faydası olmadı neler neler yaptım zeytin koydum,tuzlu su yaptım,en son kolonya bile sürdüm.az birşey hafifledi gibi dua edin geçsin ne yapıcam ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?