mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
günaydın kızlar yine bayadır eksik kaldım buralardan. Belkide buraya dökülürsem rahatlarım diye girdim valla artık uyuyamıyorum bile geceleri zombi gibi dolaşıyorum ortalıkta sabahı zor ediyorum. O kadar kötü ki psikolojim çok şükür bebişimde bişey yok hatta kilosu gelişimi 1 hafta önden gidiyor dedi doktor amcası. '2 hafta sonra Nst ye çağırdı bakalım son zamanlar diyemi artık bi gariplik var bende kimseye tahammülüm yok sürekli ağlamak istiyorum. Annem gelmeseydi çok kötü olurdu halim iyi ki geldi yarın dönüyor kasımın ortasında tekrar gelicek sen gelmezsen doğurmam dedim tehdit ettim çünkü yanımda annemden başka kimsenin olmasını istemiyorum özellikle kaynanamı hiç istemiyorum.
annem yatak yapıcaktı bebeğe dedi ki yünden yapalım doğal olsun hazır yatağın üzerine ince bi tane yatak yapalım kaynananı ara yünü varmı sor dedı aradım bana yün yok dedi inanabiliyomusunuz daha torunununa 1 emziği bile alamadı becerip ben olsam yattığım yatağı bozar veririm o yünü böyle yapması bana koydu buda yetmezmiş gibi daha yeni işten çıkmışım annem gelmiş onla kalmak istiyorum kocam tuttu annesinide çağırdı geldi oda güya bana yardım etcek akşama kadar tv nin basında oturdu ben temızlık yaptım annemi çağırdım annemde geldı mutfak dolaplarımı sildi o köşede yastık gibi oturdu. Hani durumu olmaz tamam derim bana yeri geldiğinde ismi şu olacak demeyi biliyorlar bide kaynım yurt dışında daha evlenmedi bekar ortada kızda yok diyoki bana kaynanam utanmadan bende para var onu kızıma vericem bizim oğlanın düğününne bişeyler alsın daha çocuk gelmemiş ortada kız yok düğün yok bişey yok varya sinirlerim tepeme çıktı şuan doğursam bile onlara göstermek bile istemıyorum. Hiç alakası olmayan insanlar al buda bizden Zeynebe hedıye dıyo onlar bişeye ihtiyacın varmı bile demiyo bu yuzden eşimle bile tartışıyorum sürekli görmek istemedikçe gelip duruyolar bide hamileyim işten yeni çıktım dinlenemedim daha sürekli gelip kalıyolar hiç düşünce yok. Abartıyorum belki ama ruh halim bu napım sizce bu durumu nasıl atlatırım kızlar yardım edin nolur.

evet ya çok kötü oldu.alırım eczaneden öğlen bide onu denerim sağol.sen nasılsın

Parol sanki minosetten biraz daha iyi gibi bi de onu dene bakalım inşallah geçer. Ben de nasıl olayım işte her sabah bu gece de doğurmadımın mutluyu oluyo üZerimde :) kasılmalarım sanki biraz azaldı. Zaman geçirmeye çalışıyorum çok sıkıldım yoğun iş temposundan bi anda yatışa geçmek beni baya sarstı. neyse az kaldı 4 haftaya şartlandırdım kendimi

bizde seni merak ediyoduk geçen hafta meğer başında neler varmış.ama canım şunu söyliyim şu an önemli olan tek şey sadece senin ve bebeğinin sağlığının iyi olması.inan değmiyor başkaları için kendini üzmeye.hamilelik başlı başına zor bir süreç.allah hepimizin yardımcısı olsun.biz hepimiz çocuklarımız için herşeyin en iyisini istiyoruz onlar bizim kıymetlilerimiz.bırak onlar utansın sen annenle yap hazırlığını oda seyretsin dursun.

Geçmişolsun. Ama bebeğin hareketlerinden hiç rahatsız olmayın ne kadar hareketliyse o kadar iyi olduğunu söylüyor doktor bana ve kızıyo biz hareketli bebek seviyoruz diyor hareketli olması bi sıkıntıya işaret etmezmişyani rahat ol

inşallah canım ya. bende seviniyorum günler geçtikçe kasılmalarım az oluyo arada.oturduktan sonra kalkarken yürürken aşağı doğru baskı oluyo sanki ordan çıkıcakmış gibi.belkide normaldir artık.perşembe cuma gitmeyi düşünüyorum kontrole bakalım ne alemde.artık tehlikeli dönemleri atlattık bende kasımda doğurucam diyorum artk.hatta kaynımın 2 kasımda düğünü var ondan sonra doğurucam :) ne güzel tarihte düğün yapıyolar ama dimi :)

Yahu bosveeer onun olsun yatağı yorganı. Benimkiler de henüz bir çorap almış değiller. Artık sallamıyorum benim çocuğumun benim gibi annesi varken kimseye de kimsenin bişeyine de ihtiyacı yok diyorum. Ve gerçekten bebeğinin ve senin sağlığından önemlisi yok ben bunu 10 gündür en iyi şekilde anlayanlardanım...

Benim de eşimin teyzesinin oğlunun sünneti var gene bayramda. Ama ben bu sefer gitmicem. Gittik gördük yani. Maşallah ailesinintüm sünneti bu seene yapıldı. Kes kes bitmiyolar :)))

evet aynen öyle olucak bakıcaklar sadece ve sanırım bundan zerre utanç duymıcaklar.bişeyde getirse giydirmicem başkasına vericem. şimdi ben bile bişey alsam annem aldı diyorum ama inan ki yüzleri ekşimiyor bile. hamilelik zor evet ama bunada bahaneleri var sadece biz mi doğurmuşuz onlarda hamile olmuş biz abartıyomuşuz ya bende ki şunun telaşı onların bunu düşündüğünü sanmıyorum ki düşünseler 5-6 tane yapmazlar beni biraz düşündürende anne olucam kızıma yeticemmi iyi bi anne olucakmıyım bunları düşünüyorum bunları düşündükçede onların bu umarsızlığı beni sinirlendiriyo bide üstüne sadece sizmi hamile oldunuz tavrı üstüne tuz biber oluyo canım. çok şükür bn ve bebeğim iyiyiz onu kucama alıcam günü sabırsızlıkla bekliyorum ve sanki o doğduğunda bütün kötülükler silinecek gibi geliyo ki öyle olucak kimse umrumda olmıcak sadece ona odaklanıcam.

evet ya çok kötü oldu.alırım eczaneden öğlen bide onu denerim sağol.sen nasılsın

Ayyy benim durumu caglasammi bilir bende cektim hatta hala ara ara cekiyorum.iki arka disimde sanki bosluk var su bile sanki oraya giriyor gibi bise yedigimde kemigime kadar sizliyordu.apartmanin yanina dis hekimi isyeri acti,iyi dedim bari oraya gidim,dis uzun surecli durum sıksık cagirir beni bebegi de alir giderim evimin yani dedim.gittim o zaman 8.aya yeni girmistim.cok erken bir vakit oldugundan dr. Yoktu sekreter aradi boyle bir hasta vardiye.gebelik haftasindan dolayi olmaz hele seker hastasiymis kani durmaz,birde ben kan sulandiricida iciyorum, kesinlikle yapamam,parolla doguma kadar idare etsin demisti.cok ictim bazen 2 tane bile parol zarar vermez diyorlar ama ilac oldugu icin korkuyordum.2 tane zararlidir diye artik dayanamiyacak kadar kotu oldugumda icip uyumaya calisiyorum.dene bir parolu biraz kesiyor.

aynen öyleymiş canım bunu kndimi çook yıprattıktan sonra anladım ama bundan sonra tınlamıyorum ve o kadar takmıyorum. geldiklerinde biyere gideceksem planımı iptal etmiyorum eşime bırakıyorum ben çıkıyorum bundan sonra kim ne yaparsa ona göre muamele.ben eşim ve kızım haricindeki insanlar artık beni üzemez kıramaz bunu son ultrasonuma girince daha net öğrendim o iyiya çok şükür kimse umrumda diil ben ona herşeyinide alırım düşünüyorumda sanırım almasalar daha iyi hiç değilse minnet olmam herşeyini kendim yaparım kızımın :)

Aynen öyle ya almasınlar bırak sonra bunu alık şunu ettik olur ne malzeme vercez :))

sağol canım öğlen oğlumu götürürken alıcam içicem bak şimdi arkadaşım aradı diyoki sarımsağı döv sol bileğine bezle bağla denemekten birşey kaybetmem deniycem :) buda aklımızda olsun.

Günaydın güzel anne adayları

ben olmadığım süre içinde doğurmadığınıza sevindim

caglasammı zaten beni kalpten götürecek gece 4 doğum oldu yerine gece 4 te doğum yaptım diye okudum gözler oldu böyle bu hafta iyi olmana sevindim canım

cellin bebişine ördüklerin süper ben hala atkıdan öteye geçemedim ama zevkli bence de belki evde otıurursam bende mera salarım arda kerem in kalbine de sevindim bişey çıkmıcak küçülüp gidecek Allahın izniyle

duygucum buralardayım ben kanamalarım bitti çok şükür ilaçlarım iyi geldi bu ay ve önümüzdeki aydan umutluyum bu arada tv ye çıkarsan mutlaka birkaç gün önceden haber ver sürekli giremiyorum işlerimiz çok yoğun izleyemezsem üzülürüm

alipek adını silemedin diye üzülme yabancı yok aramızda bende face dondurdum duydunmu cellin bilir yoksa hepinizi eklemek isterdim

cileklimilkshake isim konusuna çok kızıyor ve üzülüyorum belki bebeğini doğurup kucağına verirsen babasının fikri değişir anlar ki bu yalnızca sizin ve bebeğiniz arasında anne babasını karıştırmaktan vazgeçer umarım güzellikle atlatırsınız

inanc canım ya ne takıyon alırsa alır insanın içinden gelecek insanın annenin yaptıklarını görür takdir ederse ne ala etmezse hiç oralı olma salla gitsin

duydunmu woldrof sizde de geçmiş olsun inşallah kısa zamanda iyilieşirsiniz

hepinize nazar değmesinn

slm annişleerr

duydunmu woldoff gecmiş olsun
duydunmu diş agrısı cok kötü Allah yardımcın olsun
woldof bende de 1-2 gundur hafif bas donmelerim oluyor ama acıkınca oluyor umarım sorun yoktur dr gelince bizede yaz
inanc cnm sıkma canınıa aslında ne kdar uzak dursalar o kadar güzel ahh ahh ben anlatsam roman olur en iyi akraba uzak akraba sıkma canını sen bebişini kendini düşün birde bir laf var mutlu olmak istiyosan kimseden birsey beklemiceksin tabi biz hormon lardan dolayı daha alıngan oluyorz belki normal sartlarda takmıcagımız üzülmücegimiz seylere simdi üzülüyoruz
caglasammı cnm sabret asliında simdi dinlen cunku bıdıklar gelince dinlemeye vaktimiz olmayabilir :))
celin kac haftan kaldı simdi senin sana tam gün verdimi doktorun sezeryan için?
bir haftayı sag salim bitirdik bu haftada kimse dogurmasın sakin bi hafta gecirelim insallah

Tam su gun demedi fakat kurbandan once erken olur kurban bitimini beklicem 38 dolsun,hersey normal gorunuyor erkenden almamin anlami yok dedi.kurbandan sonraki hafta gelisime gore aliriz dedi cnm.cok heyecanlaniyom sanki yaklasiyor gibi :))))

canım geçmiş olsun oğluşuna maşaallahhh benim kızda gece hareketleri daha sert oluyor uyuyamıyorum
canım geçmiş olsun sana da kendinize iyi bakın herkes dökülmeye başladı bende iyi değilim bağırsaklarımda sorun vardı zaten kanama durmuyor arka taraftan doktordan yeni geldim ilacımı aldım bugün kullanmaya başlıcam

canım kendiniii üzmeeeee boşver yünde yapmasın bişeyde almasın alıngan bir dönemdeyiz zaten hiç sorma bende bazen kendimi sürekli ağlarken buluyorum anneme bile alınıyorum istediğim şeyler olmuyor diye ağlıyorum eşim yok diye ağlıyorum ben hiç bişey almadım herşeyi annem yaptı diye o yüzden hepsi normal sende strese sokma kendini kuzunu düşün

canım hadi gözün aydın çalışmalara hemencik başla hayırlısıylaaa öbür aya güzel bi haber bekliyoruzz canımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…