Güle güle giysin kuzucugun cok güzeller. Herseyi tamamlandi dimi artik:) benim hala herseyim eksik yaa bu gidisle boyle dogucak. Gozumden kacmadi o galatasaray beresi ve eldivenleriii :))
canımmm mükemmelll bunlarrrrrrr güle güle giysinnnnnnnn kuzun celiinle yarışırsınız vallahi çok güzel hepsi maşaallahhh..
canım ne kadar hoştur ama az kaldı bizde alcaz kucağımıza hayırlsıyla miniklerimiziiii... sağol canım teşekkür ederimm.Merhaba kizlar. Az önce 20gunluk bi bebek gordum allahim ne kadar minicikk anneme ben bakamicam galiba tutamam bile baksana dedim:)
duydunmu cnm gecmis olsun karanfil iyi geliyo derler uyusturuyomus, varsa evde bi dene istersen faydasi olur belki kim bilir.
asrasultan insallah atlatabiliriz pek sorunsuz atlatamicaz gibi gorunse de.. Kanamanin durduguna cok sevindim insallah kisa zaman sonra sen de aramiza tekrardan katilicaksin inaniyorum buna:)
duygucum sana da cok gecmis olsun canim..
inancc yapmadiklari daha iyi yarin oburgun hak iddia edemezler onu yaptik bunu yaptik diye ilerde laf edicek yuzleri olmaz. Kv degil miii ceken bilir... Sikma canini en iyisi yapmamasi zaten annecigi herseyini yaparr kucucugune:)
Valla bizimki bizi erken doğmazlar sürekli tehdit ettiği için haftasonu herşeyi tamamladık. Galatasaraylı hastane çıkışını babası ilk hamile olduğumu öğrenince almıştı. Ben beşiktaşlıyım ama neyse babasının gönlü olsun diye ses çıkarmadım :)
Millet esya hazirlarken ben dolabin üstüne kaldirdim esyalari kurmak yerine:/ yatagini falan kursam simdi toz olur diye daha erken diyorum. Evimiz de 2+1 olunca kücük odamizda yer kalmadi bana ütü yapicak kiler gibi oldu oda. Herseyi kaldirdim. Kaldirdim kaldirmasina simdi de karin agrisindan kivraniyorumbazen dikkat etmem gerektigini unutuyorum hala sandalye tepelerinde is yapiyorum hayret bisey bana yaa kendi kendime kizdim valla.
Millet esya hazirlarken ben dolabin üstüne kaldirdim esyalari kurmak yerine:/ yatagini falan kursam simdi toz olur diye daha erken diyorum. Evimiz de 2+1 olunca kücük odamizda yer kalmadi bana ütü yapicak kiler gibi oldu oda. Herseyi kaldirdim. Kaldirdim kaldirmasina simdi de karin agrisindan kivraniyorumbazen dikkat etmem gerektigini unutuyorum hala sandalye tepelerinde is yapiyorum hayret bisey bana yaa kendi kendime kizdim valla.
Canim dikkat et kendine valla biz etmesek kim etcek sonra kendimiz cekiyoruz ben de mecbur olunca yapiyordum ama artik inan ki dokunmuyorum sonrasinda fena oluyorum hatta simdi esim evi supurdu sagolsun bi haftadir oyle pis pis duruyordu ev istemesem de bu durumu napiim ben de park yatak aldim da kurdum duruyor cnm oturma odasina koydum ustunu de orttum bakip bakip ic cekiyorum arada :))
sandalye üstünde ne işin var in kız aşağıyaMillet esya hazirlarken ben dolabin üstüne kaldirdim esyalari kurmak yerine:/ yatagini falan kursam simdi toz olur diye daha erken diyorum. Evimiz de 2+1 olunca kücük odamizda yer kalmadi bana ütü yapicak kiler gibi oldu oda. Herseyi kaldirdim. Kaldirdim kaldirmasina simdi de karin agrisindan kivraniyorumbazen dikkat etmem gerektigini unutuyorum hala sandalye tepelerinde is yapiyorum hayret bisey bana yaa kendi kendime kizdim valla.
maşaallahh artık büyüyorlar yaa bana söylemiyorlar kilosunu merak ediyorummm yaaa özgür beye gidince sanırım 1 saat çıkmıcam odasındanKizceler oglusumu gordum geldim masallah buyumus yavrucum 2200 olmus yine suyun az ddi dr ya bol su icmeye devam tek tek butun organlarina bakti her seyi iyi dedi sukur ki rahim agzina bakti acilma incelme yok dedi 2 hafta sonra gidicem tekrar
duydunmu gecmiis olsun sana da canim nasil oldun gecti mi disin agrayan yere bi tutam tuz koyunca da iyi geliyor dis agrisi berbat bi sey iyi bilirim
Kizceler oglusumu gordum geldim masallah buyumus yavrucum 2200 olmus yine suyun az ddi dr ya bol su icmeye devam tek tek butun organlarina bakti her seyi iyi dedi sukur ki rahim agzina bakti acilma incelme yok dedi 2 hafta sonra gidicem tekrar
duydunmu gecmiis olsun sana da canim nasil oldun gecti mi disin agrayan yere bi tutam tuz koyunca da iyi geliyor dis agrisi berbat bi sey iyi bilirim
Aman dikkat et cnm esinle yapmaya calis.karin agrisini ciddiye al hatta gecmezse mutlaka doktora git.gecmis olsun.
Canim dikkat et kendine valla biz etmesek kim etcek sonra kendimiz cekiyoruz ben de mecbur olunca yapiyordum ama artik inan ki dokunmuyorum sonrasinda fena oluyorum hatta simdi esim evi supurdu sagolsun bi haftadir oyle pis pis duruyordu ev istemesem de bu durumu napiim ben de park yatak aldim da kurdum duruyor cnm oturma odasina koydum ustunu de orttum bakip bakip ic cekiyorum arada :))
sandalye üstünde ne işin var in kız aşağıyadikkat et kendine bende gider gitmez kurucam vallahi zaten ilk 2 ay odama kurcam sonra odasına ayarlıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?