mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
Tam su gun demedi fakat kurbandan once erken olur kurban bitimini beklicem 38 dolsun,hersey normal gorunuyor erkenden almamin anlami yok dedi.kurbandan sonraki hafta gelisime gore aliriz dedi cnm.cok heyecanlaniyom sanki yaklasiyor gibi :))))

valla bende cok heyecanlanıyorum bnm daha 2 ay var senin 1 ayın var hemen gecer zmn insallah :)

inşallah en kısa zamanda...............

aman dikkat az canım az kaldı bak son zamanlarınız artık eşine yaptır şimdiden alışsın

maşallah oğluna canım
bende hiç su içemeyen biriydim evde yatak odama işyerinde masama bir şişe su koydum içmeyi de unutmuyorum böylelikle şuan bile içiyorum normale döndüm artık

Günaydınnn kızımın teyzeleri yorumlarınız için teşekkür ederiz ananesi büyük teyzesi ve büyük annanesinin eseri herşey.

Şimdi de şekerini hazırlıyorlar harıl harıl

Bunu böyle almışlar parça parça tülünü nazar boncuğunu falan annemle ananem yapıyo

Anammm ne guzel en begendigim modelden biriydi icine badem koyuluyor biberonun agzi kapatiliyor.ben de ince bunun mavisini dusunmustum ama 5.5aylikken adanaya gittigimizde herseyi aldigimiz icin lavantali yaptirmak zorunda kalmistim, seker bozulur diye.ama seker olarakta sunu dusundum renkli lokumlar alip bir kap susleyip tullerle renkli lokumlari tepelerine nazar boncugu takilmis kurdanla hastaneye gelenlere ikram etmek istiyorum nasil olur ?haftaya da oda suslerini hazirlamayi dusunuyom.

bebiş büyümüş maaşallah.suyunu iç bol bol.kendinide yorma.sorma tuzda bastım zeytinde neler yaptım gece gece.şimdi iyiyim hafif ağırıyor ama olsun geceki neydi öyle.Allah düşmanıma vermesin.

Masaallah bebisine buyumus bundan sonra daha hizli buyucekler diyorlar.benim de bugun fakultede kalbin randevusu var 3te oraya gidecem.onun sonucundan sonra birkac gun sonra dogumcuya gidecem bakalim ne alemde bizimki.

Haha bilmiyorum bi anda kendimi orda buldumm:) ben oda yapmicam simdilik yanimda yatsin diyodum simdi de yapilan odalari gorunce icim gidiyo.
ben 2 ay yatırmayı düşünüyorum çünkü çok çabuk alışıyorlar bu sefer odasına alışmakta güçlük çeker o yüzden odasını bilerek büyüsün kuzum
amanınn sizinkiler organizasyon şirketinde rahatlıkla çalışabilir maşaallahhh biberonlulardan bende hastaneye gelenlere vermek için istiyorum aslında ama diyarbakırda olursak kim gelicek doğduğunda tarihine göre netten magnet siparişi vericem ben bakalım kısmet olursa

kızlarr gıttım bugun kalp doktoruna tekrar aynı degısıklık yok hadı az kaldı dogunca gorecez korkma bak engellemiyor damarı dedı dr. bu sefer damarın oldugu yerıde kıtlenın oldugu yerıde gosterdı gercekten mesafe var,tamam hocam dedım geliriz kontrollerımıze ınanıyorum bişe cıkmıcak zaten dedim,sen dogdugunda getır baska bıse yapma dedı 1 gun 2 gun farketmez dırek gel dedı.ama benı bu doktorlar bır gun kalpten oldurecek yalnız.ultrasonla bakarken senın karnında şişlik,bombe var eklemsi meklemsi bıseyden bahsettı bende preeklemsının cok tehlıkelı gebelık zehırlenmesı oldugunu bılıyorum,ıdrarında proteıne bakıldımı bılmıyorum dr. tahlıllerımı yapıyor,tansıyonun nasıl ıyıdı genelde dedim.elin ayagın şiş senin dedi evt dedım son haftalar dıye sanırım dedım,zaten gıdecem kadın dogumcuya dedım gıt ıhmal etmeden gorsun senı dedı hadiiiiii dedım bırde bu cıktı bende sonucları alıp bır ıkı gun içinde gıdecektım, adam kafamı böcuklendırdı,sımdı napsam deyıp dolanmaya basladım.dogumcumun sekreterınıaradım boyle boyle dr. cıktımı yok cıkmadı gel dedıler,kostur kostur oraya gıttım.adam tansıyonuma baktı gayet normal bu haftalarda bu kadar ödem olur normaldir dedi gel bakalım ne şişliği varmış karnında meger adam benım gobek fıtıgımı gormuüş allahım dedım ödümü kopardı bu dr. benım dedim.yya onlar kalple ılgılensın mumkunse ben adamın yuzunden anlarım ki preeklemsi oldugunu belli olur zaten herseyın gayet normal hiç korkma su da iyi olculerde ıyı bayramdan once kontrol edecem dedi,yalnız bayramda yokum, bayramda sakın dogurmaya kalkma diyarbakırda olsam problem degıl dısarda olacam dedi,durmadan gezıyor benım dr. daişte sonra ulttrasondan gordumm allahım gulmeye basladım buu neyy yaaaaa dıye allahım bir yanak bır yanak dr. aynı sana benzıyor dıyoryyaaaaaaa dedım hocam obez gıbı duruyor bu cocuk benım herseyımı almışşkılosu nasıl kılolu gorunuyor dedım hayır kıloso gayet normal haftasına gore 34+da kılosu 2.361 gr gayet normal sen suratına ne bakıyon sadcee o suyun ıcınde ve goruntuden de kaynaklanıyor gayet sevımlı bebegin dedi. bırde ayrıntılı kocaman gosterıyor ınsan sasırıyor hele vıdeoda cekılenı yanı ten rengı seklınde olanı gordum bıldıgın dogmus bır cocuk duruyor karsıda yya ondan cok sasırdım ama yanaklarını yıyesım geldi bakıp bakıp guluyoruz. çocugun dılı olsada konussa ne guluyonuuuuuuz laaann derdi bize.alın fotosu kızlar koymaya calısıyom cıksın yıcem yanaklarını sizde gülebilirsiniz teyzelere serbest

Oyy yerim ben bu kuşu inşallah doğumdan sonra da bişey çıkmicak sen içini ferah tut. Ya biz ne zaman doğurcaz gerçekten? Ben de Perşembe kontrole gittiğimde konuşcam. Bu ilacı bana büyük ihtimal 36 da bıraktıracak ve hemen ertesi gün de doğurabilirmişim 3-4 hafta da bekleyebilirmiş. Hemen doğurursam bayrama gelcek burda mı değil mi nası olacak bu işler yaa :26:

Heyyyyy herkes nerde???? :44:

Benim bugün çok keyfim yok. Bebişim az hareket edio
artık yeri daralıyor eskisi gibi kıpır kıpır olamayacak canım takma kafana evet bugün kimse yok bende çok giremedim annemdeyim evi sildim süpürdüm yemek yaptım duşumu yaptım haa bu arada sıcak duşla ilgili birisi bişey demişti yapılmaması mı gerekmiş neymiş ben çok sıcak suyla duş alıyorumda bugün aklıma geldi duşta yarında kaynanama gidicem kızlarrr 1 hafta felan kalırım pazar günü günü var pazartesi salı gelirim beni özleyinn

amann allahımmmmmmmmmmmmm maşaalllahhh tombişim benimmm vallahi burda aynı sen celiin.. merak etme kalbiyle ilgili bişey olmucak sen sürekli takibini yaptır bişey olmucak canım bayramda da doğuruyum deme sakın sabrettt

bakarsın bayram şekerin geliverir bayramda hayırlısı olsun canım sürekli dua et hayırlı zamanda olsun önemli olan o bu işler önceden planla olmuyor işte hiç ummadığımız anda gelicekler kuzular belli

ben güldümm valla çok tatlı.yerim ben bunu yaaa maaşallah.günler geçtikçe yaklaşıyoruz hele sen azıcık kaldı :) bende perşembe gidiyim diyorum doktora ama korkmuyor değilim benimki aşağı baskı yapıyor herkez bebeği aşağıda taşıyosun diyo.karnımda yamuk çok yaramaz olucak bu çocuk :)otururken ayağa kalkınca aşağıda batma oluyo öncedende oluyodu ama şimdi baya baya elimle tutasım geliyo çıkmasın diye :) :) biraz yürüyünce geçiyo.şimdide balık gibi çırpınıyo.

Valla gulun teyzeleri alkahta hepinizi guldursun.benim bakip bakipp gulesim opesim mincirasim geliyorrrr.ya benim karninda sanirsam asagiya inmeye niyeti yok galiba hala yukarda diyom ben en son dogururmusummmm :))))ne guleriz.

canım gerçektende sana çok benziyor rüyamın tersi çıkacak galiba çok tatlı maşallah doğsunda bende ısıracam onun yanaklarını

kızlar biraz önce netten siparişimi verdim lohusa tacım bundan olucak esila minanın annesi yazıcak tabi sığarsa bi tanede kardeşime istedik esilanın teyzesi diye bakalım nasıl olucak

Eklentiler

• $14122012011557.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 32

oyy cok tatlı olmus kaslarını catmıs gibi duruyor gercekten sana benziyo canımm masallah subhanallah

kızlar biraz önce netten siparişimi verdim lohusa tacım bundan olucak esila minanın annesi yazıcak tabi sığarsa bi tanede kardeşime istedik esilanın teyzesi diye bakalım nasıl olucak

cnm gule gule takın dogumun oldugu gun bi resim cekilin kardesınle bizde gorelim :))

oyy cok tatlı olmus kaslarını catmıs gibi duruyor gercekten sana benziyo canımm masallah subhanallah

evtt :) ınsallah cıkınca anası gıbı cok gulerr ultrasondan asırı derecede rahatsız oluyor en basından beri gecende dr. bır fotoda bastırmıs burnu yamuk gorunuyordu hanı cama dayarız ya agzımız burnumuz egılır onun gıbı :) cok gıcıklanıyor ultrasondan :)

Annesii masallah yaa ne tatli yanaklar onlar oylee :) misil misil uyuyor ben de kuzumu boyle gormek isterdim benimki bu kadar net olmuyor hatta en son ultrason resminde pala biyikli koca bi adam gibi duruyor :))) bakamiyorum o resmine esime diyorum yavrumdan soguycam nasil cekmis dr bunu boyle :)) ama biliyorum icerde tombik yanakli bi kuzu var kalbinin iyi cikmasina da sevindim ins dogunca daha da guzel haberni verir dr cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…