mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109

Canim cok sanslisin etrafindakiler sizin icin hazirlik yapiyor cok guzeller sekerler ben de dusunuyorum yapmayi nikah sekerimi de kendim yapmistim 600 tane :)) bundan biraz bi sey yapsam yeter ne zaman dagitmayi dusunuyorsun dogumdan sonra eve gelenlee mi vereceksin

Ben de kurmayacaktim aslinda ama hem eksik parcasi var mi diye bakalim ddk esimle hem de dayanamadik :)) bi daha da kaldirmak istemedim ustunu de orttum yer musait oturma odasinda sorun olmuyor ben de yeni yikadim cicilerini daha utupemedim annem de artik yap yavastan diyor cantani da hazirla hazir dursun diyor ne olur ne olmaz aceleci davranirsa kuzucuklar insanin eli ayagina dolasir ztn bugun ruyamda suyumun geldigini gordum :)) hem guluyordum hem agliyordum uyanir uyanmaz da kontrol ettim hemen :)) ohh dedim sonra bi geri dondum uyudum

cokk guldum alemsin yaaakoca adam diyor pala bıyıklı gölge vurmustur annesi.ultrasonda farklı gıbı gorunebılıyor,benımkı de bır ara uzaylıya benzemısti bır fotoda korkuyom ona bakarken bu foto aslında ten rengi fakat cıktısı sıyah sadece,esımde kameraya cektıgı ıcın butun dedıklerım duyuluyor allahım nasıl olmuss bu yaaaa diyorum dr. aynı sen işte baksana diyor dırek karsımda gordum o ten rengı olarak 4d için ultrasonun diğer aparatıyla bakınca şok oldum resmen.sanki cıkmıs karsımda bıldıgın once gözlerini acıp kapatıyordu sonra bır gerıldı surat dustu bu da aslında o fotolardan biri.dr.um sagolsun cok ugrasıyor benle nasıl buluyor nasıl cekıyor ben de anlamadım,bırde ben cok guldugum ıcın aslında zorlanıyor.ultrasondan gıdıklanıp duran bır tek benım sanırım.duygu gelseydii onun kuzusuna da baktırıp atardık fotosunu :)))

kızlar biraz önce netten siparişimi verdim lohusa tacım bundan olucak esila minanın annesi yazıcak tabi sığarsa bi tanede kardeşime istedik esilanın teyzesi diye bakalım nasıl olucak
hayırlı olsun duygucuk :) cok begendım cok guzelmiş,sıgdırırlar merak etme harflerı kucuk yaparlar sıgar,keceden yapıyorlar sanırım dimi :)

sana benziyor mu bilmem ama harbiden erkeğe benziyor maşallah küçük adam

ıyı yapmıssın bence de sen de 34tesın en az 4 hafta kaldı.ben de üstünü örttüm duruyor.kapı pencere ortukse cok fazla toz olmuyor.dogru soyluyor annen cnm. ben bıle haftada kac defa tembıh edıyom eşime bak su cantayı alacan bunuda unutma bunuda diye

kızlar biraz önce netten siparişimi verdim lohusa tacım bundan olucak esila minanın annesi yazıcak tabi sığarsa bi tanede kardeşime istedik esilanın teyzesi diye bakalım nasıl olucak

çok tatlı özellikle esilanın teyzesi fikrine bayıldım bende yaptırırım inşallah

sana benziyor mu bilmem ama harbiden erkeğe benziyor maşallah küçük adam
asraaa profıl fotomdan belli degıl mi benım yanaklar kocaman küçük herif işte senın fotolarına da bakacaz daha bız dicez allahım uykususzum yok atesı var uyumuyor,sen de bıze fotolarını koyacaksın özletecen bize bugunleri insallah allahın izniyle :)

Açıkcası ben bu işlerden çok anlamıyorum ama sanırım annem hastaneye gelenlerden başlicak dağıtmaya :)

Kızlar benim bi tek bebişin kremleri ve göğüs kremi falan kaldı ama bebiş için ne marka alsam bilemiyorum.

celin çok tatlı maaşallah.Allah nazarlardan saklasın.siz gülüyorsunuz yazılanlara ben okuyorum ağlıyorum:)))3 gündür o kadar sulu gözüm ki anlatamam,hormonlarım tavan yaptı sanırım.insan ne kadar heyecanlanıyor,eşime "karnımdan çıkarıp 5-10dk.sevsek de yerine koyabilseydik keşke"diyorum :)))))gelsinler de yiyelim onları.senin de tedaviydi sanırım arkadaşım değil mi?benim de 7. denemeyle geldi kızım çok şükür.

duygu şekerlerin harika.çok şanslısın annen ve anneannenin bunları yapması çok manidar bence.kaç tane yaptırıyorsun?doğum nerde olacak senin ?ben internette gördüm anahtarlık şeklinde bebek şekerleri var,onlardan düşünüyorum.40-50 tane işimi görür sanıyorum(zaten gurbetteyiz,ailemden çok uzakta olacak doğumum.sadece arkadaşlarımız var burada)

Son düzenleme:

göğüs kremi lansinoh aldım,çok methetti çevremdeki taze anneler.(garmastan da çok iyi oluyormuş meme çatlakları için)bebişin pişik kremini sebamed aldım,şampuanını dalin aldım.(tavsiyeler beni bunlara yönlendirdi.)
birazcık da bez stoğu yaptım ,prima 2 numara ağırlıklı aldım.1 numara hemen 10-15 günde küçük geliyormuş.

Son düzenleme:

Ben de pek bilmiyorum ne zaman dagitilir :) sana sorayim bi dedim hastaneye cok gelen olmaz bizim de eve gelirler genelde o zmn dagitirim ben de..cnm ben niveanin atta canta setini aldim chicco da vardi ama cantasi hosuma gitmedi dalinle nivea arasinda kaldim nivea aldim pisik kremi sampuani yagi islak mendili sabunu alt degistirme bezi var icinde disardan bakinca guzel ama iste ancak kullandiktan sonra tavsiye edebilirim :))

Evet ya hazir durmasi daha iyi sonra bi telasla unuturum ben her seyi dogru diyosun ne kaldi ki surda 34 un icindeyim ben de dusundukce geriliyorum once sonra amaan diyorm tek doguran ben miyim 7 milyar insan nerden cikti hadi yarisi sezeryan olsun 3.5 milyar az mii :)) sancimi evde cekip gitcem ztn ultrasonda da benim dr.um da cok ozeniyordu normalde yuzunu cekmek icin hatta bu seger hic iyi poz vermedi dedi :)) kaldirdim o resmini ztn insanin bakasi gelmiyor :)))

Tam adamına sormuşsun :) ya bu şekerlere daha isim ve tarih yazılacak anneme hastanede nasıl halletmesin diyorum o sen merak etme eşin bilgisayardan çıkarır hemen ben yapıştırıcım sen doğuma hazırlanırken diyo yapar mı yapar ben çok kafaya takmıyorum açıkcası annemle annaneme bırakmış durumdayım. Puan bol bol bebek nasıl yıkanır masajı nasıl yapılır gazı nasıl çıkarılır videoları izliyorum :))

cnm gule gule takın dogumun oldugu gun bi resim cekilin kardesınle bizde gorelim :))
teşekkür ederim canım çekinmezmiyim hayırlısıyla kardeşimde özellikle istedi bende yarı anneyim neyim eksik diye
hiç sorma benim ilk 3 boyutlu deneyimimde kardeşim kuzumu çaki ye benzetti şu bebeklerin gözünü oyan karakter yokmu cd yi izledikçe çaki diyor ben gıcık oluyorum inan canım hemen gelmek istiyorum ama eşim kararsız bende iyce bunalıma girdim dün ağla ağla bi tuhaf oldum bi anne bi kaynana artık bunaldım evimi özledim dayanamıyorum artık ya gece bi migrenim tuttu inanılmaz sabaha kadar sürdü uyuyamadım stresliyim anlıcağınız kızlar dua edin bana inşaallah canım gelirizde sen doğurmadan gideriz doktoruna

hayırlı olsun duygucuk :) cok begendım cok guzelmiş,sıgdırırlar merak etme harflerı kucuk yaparlar sıgar,keceden yapıyorlar sanırım dimi :)
evet canım keçeden bakalım nasıl olcak resmini koyarım gelince bugün kaynanaya gitcem önümüzdeki hafta gelirim geldiğimde gelmiş olur herhalde
çok tatlı özellikle esilanın teyzesi fikrine bayıldım bende yaptırırım inşallah
inşaallahh canım tabiki yaptırcaksın hayırlısıyla kız sen bu ay hamile kalırsan bizler başlıyoruz öbür aydan doğurmaya ben özler kışa tekrar hamile kalabilirim haahahahaaaaaaaaa yok çok erken olur yaa öbür seneye inşaallahh

canım şekerleri yapan çağlasam mının annesiyle anneannesi canım karıştırdın sanırım bende magnet yaptırmayı düşünüyorum kısmetse benim doğum belli değil canım inan onun stresiyle erken doğurabilirim sıkıntılardayım tükeniyorum kızlarrrrrrrrr

Saolasın canım 60 tane yaptık biz. Doğum Ankara'da özel çağ hastanesinde Bizim akraba arkadaşlar biraz kalabalık ama artık yettiği kadar. Hastane odasını süslemek için de kapı süsü biraz balon yapıştırma bişiler almış bizimkiler

Duygucum senin hala Diyarbakır'a gitme durumun mu var? Uçağa binme haftan geçti sanırım. Hem annenin dizinin dibinde doğur ya daha iyi olmaz mı?

Duygucum senin hala Diyarbakır'a gitme durumun mu var? Uçağa binme haftan geçti sanırım. Hem annenin dizinin dibinde doğur ya daha iyi olmaz mı?
yok canım doktorumu aradım thy hamile yolcu bölümüne baktım 36. haftayı geçmicek şekilde uçağa biniliyor daha varr benimde umudum var diyarbakır için bakalım hayırlısı olsun canım inan annenin evide olsa insan kendi düzenini istiyor kuzusu kendi evinde olsun istiyor neyse hadi ben kayınvalideye gidiyorum gelince görüşürüzz kendinize iyi bakın sakın doğurayım demeyin kızlarr

canım şekerleri yapan çağlasam mının annesiyle anneannesi canım karıştırdın sanırım bende magnet yaptırmayı düşünüyorum kısmetse benim doğum belli değil canım inan onun stresiyle erken doğurabilirim sıkıntılardayım tükeniyorum kızlarrrrrrrrr [/QUOTE]

ayyy evet haklısın .ben karıştırdım, çağlasam mı seni tebrik ediyorum böyle büyüklerin olduğu için.benim annem "ne gerek var, para vermem ben olsam öyle şeylere"deyince ben de çoğunu ona söylemeden yapayım diyorum.sürpriz olsıun ona da :)))

çağlasam mı gereken cevabı yazmışsın.teşekkürler.:))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…