mart 2013te hamis oldugunu ogrenenler

MELEĞİNİZİN CİNSİYETİ NE OLACAK GÜZEL ANNELER?

• İkiz;Prenseslerim geliyoooorr :)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    109
selam kızlarr :) umarım herkes iyidir. dün doktora gittik, cadı kızımı gördük, maşAllah iyimiş bol bol poz verdi bizee 1902 gr olmuş az biraz sancımda var ama geçiyor Allahtan. sizler nasılsınız ?

Masallahh minik kuzuya yaaa bu ne tatlilik.masallah.allah bagislasin.hepimizinkini icerisinde seninkini de kucuk kuzu gercekten kız ya bildigin yuzu )))

çok güzel çağlarcım, çok şanslısın ne kadar becerikliymiş anne ve anaanne :)

maşAlla tekrar canım, çok şirin kuzun :)

Kizlar kizartma yaparken kizartma tenceresi dun uzerime dokuldu ellerim yandi ciddi drecede. Nolur dua edin cabuk iyilessin. Bileklerme kadar bantli su an ellerim. Tek basparmak ucum acik size oyle yaZdm. Ne yemek yiyebiliyorum ne bisey yapabiliyorum. Dun acidan ölmek istedim kizlar cok dilkkat edin allah kimseye vermesin allah boyle aci. Dun serum falan aldim surulen ilaclar bebege zararli ama yapicak hicbiseymiz yoktu( nolur bize dua edin. Insallah burusmamistie derilerim kotu durumda dediler ama acidan bakamadim. pansymanim yarin dualarinizi eksik etmeyin bizden.

Ayyyy allahim yardimcin olsun.allah sifa versin cnm yaa cok cok uzuldum gercekten yazmissin inanki resmen ellerimde o aciyi sanki ben bile hissettim.insallah bebegine bir zarar gelmicek ilaclardan,allahim insallah tez zamanda sagligina kavustursun cok cok gecmis olsun bitanem yaa keske hic boyle bisey yasanmamis olsaydi,allah yardimcin olsun.

çoook geçmiş olsun, kaza geliyorum demez ama keşke dikkat etseydin Rabbim aciiillll sifalar versin inşAllahh. kızlar bu arada aklınızda bulunsun böyle birşey başınıza geldiğinde direk beyaz una daldırın, denedik tecrübeyle sabittir, mümkünse buzdolabında biraz un bulunduralım. tabi senin ki ciddi derecede yanık olmuş sanırım, tekrar çook geçmiş olsun...

Offff çok geçmiş olsun çok üzüldüm hay Allah ya ((

Masallahh minik kuzuya yaaa bu ne tatlilik.masallah.allah bagislasin.hepimizinkini icerisinde seninkini de kucuk kuzu gercekten kız ya bildigin yuzu )))

Aminnnn, hepimizinkini inşAllahh :) babası dünden beri aynı ben, aynı ben diye geziyo o kendine bebzetiyo ben kendime, çok komik halimiz senin oğlunda çok yakışıklı olcak , çok canlar yakacak annesi :)

Aminnnn, hepimizinkini inşAllahh :) babası dünden beri aynı ben, aynı ben diye geziyo o kendine bebzetiyo ben kendime, çok komik halimiz senin oğlunda çok yakışıklı olcak , çok canlar yakacak annesi :)

Kesinlikle sennn hic benzetmesin kendine esin sana ilk bakista benzettim unuttum yazmayi.benim oglanin yanaklarindan her gecen kiz bir fıstık alıp kacacak :)))

Kesinlikle sennn hic benzetmesin kendine esin sana ilk bakista benzettim unuttum yazmayi.benim oglanin yanaklarindan her gecen kiz bir fıstık alıp kacacak :)))

hehe yaşasın, aynı ben di mi :) valla artık erkek evermek kızdan daha zor, şimdiden düşünmeye başla valla, oğlumun peşinde gezen kızlarla nasıl başa çıkıcam diye

O kadr para veriyoruz her muayeneye bizim ultrasonda hiçbişi belli olmuyo ya karıncaların filmi yani

valla canım ben bi 18. haftaydı sanırım, net bir resim elde ettim, bi de şimdi. hatta doktor duruşu çok iyi diyerek muayeneyi bırakıp görüntüye geçti. bende beklemiyodum, ama bebeğin duruşuyla alakalı dedi doktor

Kızlarrrrrr boş boş yatmaktan bişey geldi aklıma. Şu hamilelik sürecinde en çok neleri özlediniz????

Bennnnnn

1- saçımı boyatmayı çok özledim. Bazen diyorum sezeryanda bebek çıktıktan sonra doktor dikerken bi taraftan da kuaför boyasa
2- sigara içmeyi özledim. Günde bi paket içerken hamileliğimi öğrendiğim gün paketi kırdım bi daha da içmedim. Eşimle evliliğimizdeki en büyük tartışma sebebimizdi o içmez hep kaçak göçek içiyodum. Ama emzirirken de kıyamam artık yavruma.
3- bi deeee kocamı özledim

1.bitter cikilota yemeyi ozledim hem de coooook :)
2.uzakta olduklarindan anne, babami ve kizkardesimi ozledim.
3.corabimi tek basima giymeyi ozledim.
4.hayvanlari sevmeyi ozledim.
5.telefonla arkadaslarimla saatlerce sohbet etmeyi ozledim.
6.yuzustu yatmayi ozledim

(( caniim cok cok gecmis olsun yaa insallah iz miz olmaz sen takma kafana onun acisini bilirim yaa en ufak bi yanikta bile insanin cani ne kadar cok aciyor ( allah yardimcin olsun gorunmez kaza oyy oyy en kisa zamanda iyi olursun ins yuksek tut miralini nolur

Yuzustu yatmayi ben de cok ozledim
Bisiklete binmeyi ozledim
hoplayip ziplamayi ozledim
evimi diledigim gibi temizlemeyi ozledim
sanirim artik araba kullanmayi da ozlicem babamdan yasak geldi artik kullanma diye yolda strese girersin sancin tutar diye :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…